Miele G 4263 Vi Active - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 28 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mario 15-05-2017 Product paar dagen in bezit

Stil maar schoon

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser voert zijn werk stil uit. Het resultaat is schoon. Of hij veel zuiniger is dan onze vorige Miele zal nog moeten blijken. Ook aan de andere indeling is even wennen maar ook hier gaat erg veel vuile vaat in. Veel dingen zijn te programmeren zoals dosering zout, glansmiddel, piep toontjes, stand by tijd etc... Nu met de 100 euro retour actie van Miele leuk geprijsd

Pluspunten

  • stil
  • schoon en droog resultaat

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

smeets 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

grote vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser heeft veel ruimte en veel verschillende mogelijkheden om servies neer te zetten. Het servies komt er blinkend schoon uit.

Pluspunten

  • ruimte

Minpunten

  • lange looptijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak 24-04-2017 Product paar weken in bezit

Gewoon goed, nonsense.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser is eenvoudig in gebruik.
Weinig poespas.
Is misschien niet de aller stilste.
Komt als geheel degelijk over.
Al bij al, heel tevreden.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Schoon was-resultaat

Minpunten

  • Niet de aller stilste.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eduard 24-04-2017 Product paar weken in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet zijn werk boven verwachting. Geen overbodige opties in de bediening. Makkelijk zelf in te bouwen dankzij heldere en duidelijke meegeleverde instructies. Garantie en service van Miele altijd prima in orde.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Voldoende keuzes in programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rijk 07-04-2017 Product paar weken in bezit

Miele Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne indeling en functioneert prima. Ook plastic redelijk tot goed droog. Fijn bestekmandje!
Veel keuze mogelijkheden voor de programma's.
Kwaliteit van de rekken is veel degelijker dan van Bosch of Siemens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky Wittkamp 07-04-2017 Product paar weken in bezit

Fijne vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne flexibele indeling doordat je het bestekmandje op verschillende plekken kan zetten. Je kunt de vaatwasser instellingen om aan te gaan op een bepaalde tijd.

Pluspunten

  • Flexibele indeling
  • Programeerbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Guido 07-04-2017 Product paar weken in bezit

Goede opvolger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over de afwasresultaten van de vorige Miele vaatwasser (maar wel teleurgesteld dat deze slechts 12 ipv 20 jaar meeging in een 2 persoons huishuiden) toch besloten om deze te kiezen als opvolger. De indeling is even anders, maar even handig als de vorige op 1 ding na: de handige opklapbare beugel in het bovenrek waardoor je meerdere rijen hoge glazen naast elkaar kunt zetten. De metalic coating van 2 bekers overleefde niet de meest intensieve/hete wasbeurt, maar ook de eco-stand was uitstekend en net zo stil schoon

Pluspunten

  • mooi stil
  • handig in te ruimen
  • goed wasresultaat

Minpunten

  • lastig uitzetten van ingestelde signalen
  • opklapbare glazenbeugel ontbreekt in bovenrek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Miele 10-04-2017

Beste Guido, bedankt voor je review! Graag willen wij met je in contact komen over de ontbrekende opklapbare glazenbeugel. Zou je zo vriendelijk willen zijn je gegevens te sturen naar webcare@miele.nl dan nemen we contact op.

Reageer

Annemie 16-03-2017 Product paar weken in bezit

makkelijke bediening en lichte schuifladen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
we hadden veel pech met onze "oude" keukenapparateur. 5 jaar geleden hebben we een nieuwe keuken met de daarbij behorende apparaten laten installeren. de keuze is toen gevallen op een middenmoot merk, niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. dat hebben we geweten! de afwasmachine was telkens defect. we zijn heel blij met de miele, makkelijk te bedienen en licht in gebruik. het inruimen is ook een stuk eenvoudiger, er is meer binnenruimte en de lades zijn in hoogte verstelbaar, slim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diante 12-03-2017 Product paar maanden in bezit

Prettig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed werkende vaatwasser. Prettig in gebruik. Niet moeilijke standen. Genoeg ruimte om alles neer te zetten

Pluspunten

  • Simpel in gebruik
  • Genoeg wasstanden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Selma 09-03-2017 Product paar maanden in bezit

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geruisloos appraat. Hij staat bij ons in de open keuken/woonkamer. Geen hinder van geluid. Hij maakt uitstekend schoon en is makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Willemsen 09-03-2017 Product paar weken in bezit

Mooi geruisarm apparaat

Algemene score

8,0
We hadden een ander merk besteld, maar deze paste niet dus werd het een Miele. Heel blij met deze vaatwasser. Er past veel meer vaatwerk in dan in onze vorige vaatwasser. Het apparaat maakt weinig geluid en de vaat komt er schoon en droog uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pollies 09-03-2017 Product paar weken in bezit

Functioneert prima, maar inhoud onpraktisch

Algemene score

6,0
We zijn trouw aan het merk Miele (ook voor andere apparaten) maar dit keer een stuk minder tevreden dan voorheen. Het apparaat functioneert qua schoonmaakprogramma in orde, maar de inhoud van de machine is dusdanig dat we grote borden niet meer kwijt kunnen (was bij de vorige Miele machine wel) en het bovenrek is ook krapper waardoor servies niet past. Er kan dus minder in dan we gewend waren. Dat valt tegen.

Pluspunten

  • Service en kwaliteit van Miele

Minpunten

  • praktisch: er past minder in

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Miele 15-03-2017

Het midden rek is door middel van de beugels aan de zijkant, in hoogte te stellen. Het voordeel hiervan is dat u grotere borden in het onder rek kan plaatsen.

Reageer

heleen 12-02-2017 Product paar weken in bezit

glanzende glazen!

Algemene score

9,0
mijn 20 jaar oude miele was echt op, dat merk ik aan mijn glazen die nu weer glanzend, zonder theeaanslag, uit de vaatwasser komen. ook droogt hij veel beter dan mijn oude. logisch, techniek is 20 jaar verder. ben weer heel blij met miele, superproducten!

Pluspunten

  • glanzend schoon
  • droogt prima

Minpunten

  • wasprogramma's duren lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter en Jeanette 06-02-2017 Product paar maanden in bezit

Prima vaatwasser

Algemene score

9,0
Veel ruimte, fijn met bestekbak. we hoeven niet zo vaak de vaatwasser aan te zetten als voorheen. het enige dat ik mis is de spoelfunctie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van Trijp 04-02-2017 Product paar weken in bezit

Toch weer Miele.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bij de aankoop van onze woning hadden we een vaatwasser "X" erbij gekregen.
Daar waren we al lang niet meer tevreden over. Dus ..... terug naar een MIELE vaatwasser. Je geniet nu gewoon als je de vaatwasser weer leeg ruimt. Voorheen hadden we ook al jarenlang een Miele. Nu nooit meer anders!!!

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Degelijk fabrikaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 26-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijke machine, frontdeur mooi in balans, fijne indeling.
De bediening is eenvoudig.
Vaat komt er schoon en droog uit.

Pluspunten

  • Ziet er degelijk uit
  • Fijn in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 26-01-2017 Product paar weken in bezit

vaatwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij werkt heel goed, dan ik had verwacht , min vrouw is heel tevreden met deze vaatwasmachine,
Vanaf nou we gaan allen Miele producten kopen .

Pluspunten

  • doet heet goed
  • wast heel schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geertje v w 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Miele vaatwasser, lekker ruim maar niet altijd schoon...

Algemene score

8,0
Ik zocht een goeie, grote wasser, alles in 1. Ruimte prima, bestekbak die verschuifbaar goed past.
Hij wast de borden niet helemaal schoon. de borden staan wellicht te dicht tegen elkaar. (ik heb verschillende vorm borden) Ik spoel nu het meeste voor.

Pluspunten

  • ruimte
  • goed in te delen
  • bestekbak te verplaatsen

Minpunten

  • wast verschillende maten borden niet goed schoon.
  • als hij bezig is, kan je er niets bijstoppen

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maria Klein Breteler 24-01-2017 Product paar dagen in bezit

vaatwasser Miele , handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
geluidsarm, uittrekrekken verlopen soepel, gemakkelijke gebruiksaanwijzing, handige indeling voor het inpakken van het serviesgoed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

LSchepers 24-01-2017 Product paar maanden in bezit

Ruime, stille vaatwasser met een uitstekend resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteit verhouding is goed. De vaatwasser zorgt voor een uitstekend resultaat. De inrichting is praktisch en ruim, zodat er veel vaat in kan.

Pluspunten

  • Ruime indeling
  • Schoon resultaat
  • Timer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews