Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens SN59M532NL

8,8 Lees 14 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw vaatwassers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Siemens SN59M532NL 27-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Overzichtelijke display en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net geinstalleerd en alles verliep naar wens (zelf geinstalleerd)
Vrij gemakkelijk te installeren, dus vriendelijk in gebruik.

Pluspunten

  • duidelijk display
  • makkelijke installatie
  • stil

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bijkerk 18-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Muisstil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser. Uitgezocht op geluidsniveau. Je hoort hem praktisch niet! Verder goede indeling. In hoogte verstelbaar. Eco programma en sensor. (vervuiling van het water).

Pluspunten

  • geluidsniveau
  • energie- en water arm
  • eco

Minpunten

  • lang programma
  • mesbakje boven handig, soms in de weg.
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 13-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie uitstraling en stevige materialen gebruikt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stevige rekken en mandjes in de vaatwasser.
Als je het openschuift staat tenminste niet alles te wiebelen zoals in mijn vorige.
Hij komt gewoon robuuster. En hij is geluids vriendelijk

Pluspunten

  • uitstraling
  • makkelijke bediening
  • geluids vriendelijk
  • ruime inzet mogelijkheden
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria Morsink 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer goede afwasmachine voor de prijs. Perfecte indeling, ik kan alles kwijt. Ik kan iedereen dit product aanbevelen!

Pluspunten

  • Goede indeling
  • Zeer snel
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 30-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Na jaren zonder nu een nieuwe vaatwasser van Siemens

Algemene score

9,0
We hebben voor een Siemens apparaat gekozen omdat we al meerdere apparaten van dit merk in ons huishouden hebben (vriezer, droger, koelkast). De vaatwasser maakt alles prima schoon en droog. qua prijs en kwaliteit in onze ogen weer een prima aankoop.

Pluspunten

  • Instellen om in de nacht te werken
  • Je hoort hem bijna niet
  • Zuinig met water en stroom
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hees 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super stille snelle slimme vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super stil, duidelijk en makkelijk te bedienen en installeren. Wast schoon, doet wat we verwachten van hem.
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Caroline 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser met duidelijke disply en heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vorige vaatwasser was ook een Siemens en heeft een prettige indeling en is heel stil en wast gewoon goed schoon. Kortom doet wat hij moet doen en is fijn in gebruik. Bij de vorige was de handgreep een zwak punt maar dat voelt bij deze steviger.

Pluspunten

  • bestekkorf
  • stil
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Vliet 05-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat! Zeer geluidsarm en de vaat is echt prima schoon! Ook de indeling van de rekken is geweldig! Zeer veel programma mogelijkheden!
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Subliem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerste keer siemens gekozen, zeker geen spijt van. Robust sterk en maakt de afwas blinkend schoon.
Mooie symmetrische stijl van bediening paneel en overzichtelijk.

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Stil
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

fantastische vaatwasmachine met een blinkend resultaat

Algemene score

10,0
Wij hebben deze vaatwasmachine nu een aantal weken met volle tevredenheid in gebruik.
Een hele schone vaat is het resultaat.
Zelf thee kopjes waar aanslag in zat (vanuit de oude machine) zijn moeiteloos verwijderd.
Een toppertje.

Pluspunten

  • overzichtelijke display
  • fraaie ergonomische uitstraling
  • nagenoeg geluidsarm

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 22-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Vaatwasser SN59M532NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening met tal van mogelijkheden en met 41DB geruisloos en schoon wassen.
Helaas geen besteklade zoals gewend maar een mandje,maar het wasresultaat is geweldig en missen de lade nu niet meer.
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m van dinther 10-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Praktische indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Praktische indeling en indeling makkelijk te veranderen. Ideaal de extra droog-functie, waardoor de vaat er echt droog uitkomt.

Pluspunten

  • goede indeling
  • maakt niet veel geluid
  • extra droog functie
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits 09-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser is superstil en wast perfect. De Display is erg handig en geeft een goed overzicht. De vorige Siemens vaatwasser heeft het 15 jaar naar volle tevredenheid gedaan. IQ500, SN59m532nl

Pluspunten

  • Superstil
  • Goed programmeerbaar
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo145 22-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige maschine

Algemene score

9,0
Ik ben al verliefd op mijn nieuwe vaatwasser. Alleen het front al is prachtig om te zien. Laat staan het stille vaatwassen en het zuinige gebruik aan stroom. Daar word ik gewoon heel blij van. Verschrikkelijk veel mogelijkheden. Jammer dat ik het nog moet in-en uitruimen. Dat is natuurlijk voor mijn volgende Siemens.
Geschreven voor: Siemens SN59M532NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer