Siemens SN63D002EU - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Geluidsniveau
52 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerben 25-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens vaatwasser sn63d002eu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vaatwasser bromde ook heel erg. Siemens gebeld en die gaven aan dat dit lag aan de sproeiarm. Ik kreeg gratis een nieuwe verbeterde sproeiarm voor dit type vaatwasservan Siemens met als resultaat een super vaatwasser die mooi stil is!!

Pluspunten

  • Wast super
  • Degelijk en niet duur voor een Siemens

Minpunten

  • In begin lawaaiig nu gratis gefixed
Geschreven voor: Siemens SN63D002EU

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzanne Toma 07-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Geruisloze vaatwasser met een mooi resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser is geruisloos. Ik ben ook heel tevreden over de indeling van de bovenste rij. Alles staat goed en stabiel. Met name de wijnglazen hebben geen kans om te kantelen.
De bestekbak is onderverdeeld in kleine compartimenten.

Pluspunten

  • goede onderverdeling glazen/kopjes
  • geruisloos
  • schone vaat

Minpunten

  • bestekbak heeft een kleine onderverdeling.
Geschreven voor: Siemens SN63D002EU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inke 10-07-2017

Zeer stil!

Algemene score

6,0
Eenvoudig apparaat. Maar 2 keuze mogelijkheden. Lijkt weinig maar gebruik je er meer als je ze hebt? Indeling is prima. Blijft alleen vrij vochtig.
Geschreven voor: Siemens SN63D002EU
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeffrey 29-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Inbouw vaatwasser

Algemene score

5,0
De vaatwasser is in verhouding van onze vorige machine niet heel erg snel en maakt erg veel geluid. Na een paar mails en bellen gaat dit netjes opgelost worden onder garantie dus ben erg benieuwd.

Pluspunten

  • naadloos in de keuken
  • zuinig

Minpunten

  • Lawaaierig
Geschreven voor: Siemens SN63D002EU

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Sewgobind 16-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie vaatwasser

Algemene score

7,6
Goede vaatwasser, snel en schoon. Helaas weinig opties, zoals bijvoorbeeld geen ingeplande starttijd.
Geschreven voor: Siemens SN63D002EU

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

kosterbok 22-04-2016

eenvoudige eerlijke vaatwasser

Algemene score

8,0
aangezien we alles van siemens voor de keuken gewend zijn was de keus niet heel moeilijk. deze inbouw is simpel in bediening en verlading. maakt ietwat meer lawaai dan we gewend waren. alles mooi schoon en echt goed droog.
Geschreven voor: Siemens SN63D002EU
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

vera 29-03-2016

te weinig mogelijkheden

Algemene score

4,0
progamma duurt te lang. achteraf had ik voor een ander apparaat moeten kiezen met ook een kort programma. Kan veel in. wast goed schoon
Geschreven voor: Siemens SN63D002EU
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Krissie 15-11-2015

Weinig functies

Algemene score

6,0
Fijn apparaat alleen jammer dat deze niet meer functies heeft zoals een timer om het wassen uit te stellen
Geschreven voor: Siemens SN63D002EU
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Brandertje 08-11-2015

Duidelijk en concreet

Algemene score

10,0
Ik ben uitermate tevreden over de Siemens vaatwasser, hij wast de vaat keurig schoon en droogt uitstekend.
Geschreven voor: Siemens SN63D002EU
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

cecoma 22-10-2015

Redelijk

Algemene score

4,0
Maakt heel veel herrie een geluidsbron in de open keuken / woonkamer. TV moet harder gezet worden om iets te kunnen horen.
T.o.v. Onze vorige vaatwasser bevalt deze niet.
Aankoop in oktober.
Geschreven voor: Siemens SN63D002EU
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer