Siemens SN64D003EU - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
12 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SYKAY 18-03-2017 Product paar maanden in bezit

Erg stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het apparaat is verrassend stil en dus ideaal in een open keuken. Daarnaast is de vaat erg schoon en helemaal droog na afloop van programma. Omdat het apparaat erg stil is, is het infolight ook erg handig, waardoor je tussentijds niet de deur hoeft open te trekken om te controleren of het programma nog aan de gang is.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Vaat schoon
  • Vaat kurkdroog
  • Infolight

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Korteweg 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Ruim voldoende capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben zeer te spreken over deze afwasmachine, wast perfect schoon, is nagenoeg geruisloos, aardige noviteit is het blauwe lichtpunt op de vloer tijdens het wassen, je weet dan in ieder geval dat de machine in bedrijf is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wanda 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat

Algemene score

9,0
Eenvoudig af te lezen display dit vonden we belangrijk omdat moeder op leeftijd is en beperkt zicht heeft. Ook de halve stand is ideaal gezien het een eenpersoonshuishouden betreft goede indeling bestekkorf is ook handiger als de besteklade in de vorige vaatwasse kortom goed apparaat.

Pluspunten

  • 1/2 stand
  • duidelijk display
  • bestekkorf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wolf1 29-09-2016

Een stille vaatwasser met een goede indeling

Algemene score

10,0
De vaatwasser heeft een prettige indeling. Hij is vrij stil wat prettig is in een openwerken. Het blauwe lampje wat op de grond schijnt is heel fijn. Je kunt zo goed zien wanneer je hem kunt legen
Oorspronkelijk gepost op Siemens

Reageer

Rina 20-09-2016 Product paar maanden in bezit

Zeer stil , display duidelijk, schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heldere en duidelijke gebruiksaanwijzing, zeer stil en een super schone vaat, ook de pannen.
Vaatwasser staat hoger dan normaal, heel handig om in en uit te ruimen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ikke 31-08-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Hij doet wat ie moet doen de vaat. netjes schoon en droog.

Indicatie lampje handig om te weten of tie klaar is. Jammer dat er geen wegklapbaar borden rekje inzit

Pluspunten

  • Indicator lampje

Minpunten

  • statisch borden rek

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Familievangennip 23-08-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en ruime keus aan programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn blij met onze keuze van dit apparaat. De belangrijkste reden om dit apparaat aan te schaffen is de mogelijkheid om korte wasprogramma's te kunnen kiezen. Ook is het apparaat energiezuinig en stil. De blauwe led die op de vloer schijnt is ook handig om te zien dat het apparaat in bedrijf is. Nog een laatste pluspunt is dat het apparaat zeer soepel opent en sluit zonder veel kracht te hoeven uitoefenen.

Pluspunten

  • Stil
  • Korte programma's
  • Soepele bediening

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ednes 30-07-2016 Product maand in bezit

Vaatwasser die doet wat hij moet doen

Algemene score

8,0
Vrij simpele vaatwasser met een aantal programma's. Maakt weinig geluid en is makkelijk in te delen. Vaat komt er schoon en op een enkel glas na droog uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

VVVV 01-10-2015

prima vaatwasser

Algemene score

8,0
Maak goed schoon, simpel maar doeltreffend.
Blauwe lampje is prettig om te zien, dat vaatwasser nog bezig is.
Oorspronkelijk gepost op Siemens

Reageer

Clemens 28-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Degelijk en prettig apparaat. De indeling van de korven redelijk stug.
Was resultaat geweldig.
Geluidsniveau gemiddeld.
Kuip is van kunstof ipv rvs, wat Kieskeurig verkeerd heeft vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer