Bosch SMV90M10NL - Reviews

8,3 Lees 11 reviews
Specificaties
Energieklasse
A+
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
12 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Milou 10-12-2016 Product paar weken in bezit

Handige maat

Algemene score

6,0
Handig formaat. Veel verschillende programma's waardoor je veel keuze hebt. De vaat is alleen niet droog als hij klaar is met het programma (welk programma dan ook).

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
J.C. Messchaert 30-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prima vaatwasser, niet geluidsarm, maar werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Plus de 2 jaar extra garantie na de "reparatie" van de oude Bosch vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Merve 26-09-2016 Product paar weken in bezit

maakt super schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Je kunt zelf alles instellen hoe je het wilt stel als je een korte vaat wilt doen is zo klaar. het heeft ook een lampje aan de onderkant dat geeft aan dat die bezig. en wanneer die klaar is gaat die piepen super handig

Pluspunten

  • piept als die klaar is
  • zelf instellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
goos 21-09-2016 Product paar weken in bezit

vaatwasser SMV90M10NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima product. betrouwbaar, een genot om te hebben. scheelt veel werk. afwassen doen we voorlopig zelf niet meer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Joke 19-09-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

9,0
Werkt echt fijn, en maakt de vaat goed schoon. De vaatwasser doet waar hij voor bedoelt is. Goede prijs kwaliteit verhouding. bedankt voor het advies van den Boom Keukens in Son. Ik ben zeer tevreden over de nieuwe keuken. en de 5 Bosch apparaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Brie 18-09-2016 Product paar dagen in bezit

Schoon en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vorige afwasmachine was ook een Bosch. Nu nieuwe keuken en op ons verzoek weer met Bosch apparatuur. Is degelijk, wast schoon en is zeer stil.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Wast schoon
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Neuteboom 02-09-2016 Product paar maanden in bezit

prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede vaatwasser, eenvoudig in bediening en goed te beladen

Programma menu wijst zich ook vanzelfsprekend

Pluspunten

  • bediening
  • menu's
  • laadvermogen

Minpunten

  • programmaduur eco

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
EvdH 29-08-2016 Product paar maanden in bezit

Schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk inruimen, prettig openende deur, goed glijdende rekken, goede programma's en het meest belangrijkste: een schone vaat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ruud 31-07-2016 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Algemene score

8,0
We hebben deze bosch vaatwasser bij onze keuken geleverd gekregen. Maakt niet altijd de vaat voldoende schoon. Dit vinden wij een minpunt. Wat betreft gebruiksgemak scoort deze vaatwasser erg hoog!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Msa 27-07-2016 Product paar weken in bezit

inbouw vaatwasser van Bosch

Algemene score

7,6
Voorheen hadden wij een vrijstaande Siemens vaatwasser. De indeling beviel ons erg goed. Daarom waren wij blij dat deze vaatwasser nagenoeg dezelfde indeling heeft. Degelijk en veelzijdig. Ook maakt het niet al te veel geluid. Vertrouw nu op Bosch kwaliteit dat het een lange tijd volhoudt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Edwin 31-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Net 1 week in bezit, snel geleverd Voelt solide aan. Wast zeer goed, drogen is denk ik standaard voor deze prijsklasse, wel een extra drogen knop, die zijn werk goed doet, maar kost wel extra energie.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed