Bosch SMV90M10NL - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Geluidsniveau
48 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Milou 10-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Handige maat

Algemene score

6,0
Handig formaat. Veel verschillende programma's waardoor je veel keuze hebt. De vaat is alleen niet droog als hij klaar is met het programma (welk programma dan ook).
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

J.C. Messchaert 30-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima vaatwasser, niet geluidsarm, maar werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Plus de 2 jaar extra garantie na de "reparatie" van de oude Bosch vaatwasser
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gerard leen 21-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening

Algemene score

9,0
heeft een grootte inhoud , schone vaat na het afwasprogramma en geruisloos en vrij gemakkelijk in onderhoud.
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selma 25-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima vaatwasser, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk programma's in te stellen met voldoende mogelijkheden. Klein nadeel is de ruimte bij de bovenste la onder het rekje, daar passen net geen mokken.
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvette 22-06-2017

Fijne vaatwasser

Algemene score

10,0
Stille vaatwasser, fijn in gebruik. Heeft o.a. een kort programma en is in te stellen dat hij over een x aantal uren aan gaat. Wanneer de vaatwasser aan is projecteert hij een rood licht op de vloer. Omdat hij zo stil is en het soms moeilijk is om te horen of hij wel of niet aan is. De vaatwasser is tevens super handig in te ruimen en heeft een extra brede inhoud.
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Theo 02-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

vrijwel geruisloze vaatwasser

Algemene score

9,0
Het apparaat biedt voldoende ruimte om de vaat van kookfanaten te herbergen. Het resultaat is zeer goed te noemen ook op auto stand.

Pluspunten

  • veel standen
  • voldoende ruimte
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja 23-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een afwasmachine die de vaat goed schoon en droog maakt, Er kan veel in gestapeld worden en toch er brandschoon uitkomen!
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blokhuis 23-03-2017
  • Product paar weken in bezit

goede programma keuze,vele mogelijkheden

Algemene score

9,0
Werkt prima,ook de korte programma's zorgen voor een schone afwas!Makkelijk in te pakken,handig bestekmandje.
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 25-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne vaatwasser met veel verschillende opties.
Vaatwasser is erg stil en maakt de vaat zeer goed schoon
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Aarts 04-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog nooit zelf een vaatwasser gehad maar nu maken we er ook veel gebruik van. Heel eenvoudig in gebruik en dat staat mij geweldig aan. Hoop er lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • eenvoudige installatie
  • veel ruimte
  • mooi
  • handige indeling
  • incl wijnglazen houder
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 28-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen, prima resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij onze nieuwe keuken hebben we voor inbouwapparatuur van BOSCH gekozen omdat we in het verleden goede ervaringen met dit merk hebben gemaakt. Ook deze nieuwe vaatwasser bevalt uitstekend. De bediening is makkelijk, hij maakt weinig geluid en de vaat komt er schoon en droog uit.

Pluspunten

  • de meegeleverde wijnglazenhouder

Minpunten

  • bedieningspaneel niet zichtbaar
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hein 08-12-2016

Een perfecte afwasmachine.

Algemene score

10,0
We bestelden de afwasmachine op een zondag. Op maandag geleverd om 14 uur. Uitpakken met een overzichtelijke inbouw aanwijzing was hij na een uur in werking. Hij is zeer geluidsarm. Staat in een open keuken. We horen hem nauwelijks als hij draait.
Makkelijk in het bedienen en duidelijke aanwijzingen op het bedieningspaneel. En last nut mot least een blinkend schone vaat.
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JanW 19-10-2016

Super ding

Algemene score

10,0
De vaatwas komt zeer droog uit deze vaatwasser. Zelfs de kunsttof bekers en bakjes zijn droog. Geweldig.
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tevreden klant 13-10-2016

Alles wat ze zeggen is waar!

Algemene score

10,0
Geweldige vaatwasser. Alles klopt met zoals het bij de productomschrijving staat. Stille machine, fijne korven waar alles prima in kan, duidelijke bediening en het resultaat is top! Alles schoon, droog en stralend!
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Merve 26-09-2016
  • Product paar weken in bezit

maakt super schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Je kunt zelf alles instellen hoe je het wilt stel als je een korte vaat wilt doen is zo klaar. het heeft ook een lampje aan de onderkant dat geeft aan dat die bezig. en wanneer die klaar is gaat die piepen super handig

Pluspunten

  • piept als die klaar is
  • zelf instellen
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

goos 21-09-2016
  • Product paar weken in bezit

vaatwasser SMV90M10NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima product. betrouwbaar, een genot om te hebben. scheelt veel werk. afwassen doen we voorlopig zelf niet meer
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke 19-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

9,0
Werkt echt fijn, en maakt de vaat goed schoon. De vaatwasser doet waar hij voor bedoelt is. Goede prijs kwaliteit verhouding. bedankt voor het advies van den Boom Keukens in Son. Ik ben zeer tevreden over de nieuwe keuken. en de 5 Bosch apparaten.
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Brie 18-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Schoon en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vorige afwasmachine was ook een Bosch. Nu nieuwe keuken en op ons verzoek weer met Bosch apparatuur. Is degelijk, wast schoon en is zeer stil.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Wast schoon
  • Stil
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neuteboom 02-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede vaatwasser, eenvoudig in bediening en goed te beladen

Programma menu wijst zich ook vanzelfsprekend

Pluspunten

  • bediening
  • menu's
  • laadvermogen

Minpunten

  • programmaduur eco
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EvdH 29-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

Schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk inruimen, prettig openende deur, goed glijdende rekken, goede programma's en het meest belangrijkste: een schone vaat!
Geschreven voor: Bosch SMV90M10NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews