Bosch SMV86M50EU - Reviews

8,8 Lees 117 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Maximale belading
13 couverts
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 117 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JO 28-09-2016 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasmachine

Algemene score

8,0
De vaatwasser heeft meerdere opties m.b.t. wassen. Vooral ECO heeft onze voorkeur.
Verder is het apparaat stil, heeft genoeg ruimte voor grotere stukken vaat,o.a. door het neer kunnen laten gaan van diverse rekjes.

Pluspunten

  • stil
  • ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Michelle 10-09-2016 Product paar weken in bezit

Weinig geluid, goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat maakt weinig geleid, heeft prettige indeling en is energiezuinig op nacht en eco stand.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Dordrecht 02-09-2016 Product paar dagen in bezit

Goede service van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Middels loyaliteitsgarantie enkele dagen nu in gebruik. bevalt prima. Heel stil , wast goed. instructie duidelijk, levering en bezorging netjes volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Ron 13-07-2016 Product half jaar in bezit

Bosch Vaatwasser

Algemene score

8,8
De vaatwasser doet zijn werk naar verwachting. Is relatief stil en makkelijk bedienbaar. Je moet alleen zorgen dat de bovenkorf goed aansluit tegen de achterwand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
M Splinter 19-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
De machine wast erg schoon en is lekker stil.
Echt een top vaatwasser!
De indeling is practisch, al maak ik geen gebruik van het speciale messenhouder.
Keuze is vooral op deze machine gevallen in verband het het hele lage waterverbruik. En ondanks dat is wast hij erg schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
J Reus 13-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Vorige machine was ook een Bosch, was een prima machine.
Nu weer gekozen voor Bosch. Draait alweer enige weken naar volle tevredenheid. Heeft veel handige functies en doet z'n werk in stilte (draait meestal 's nachts).
Wasresultaat top, mogelijkheden te over en gemakkelijk te bedienen. Indeling voldoet prima, is enigszins aan te passen aan type pannen /borden etc. Duurzaamheid kan ik alleen beoordelen van de vorige machine, die was prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
fantastisch resultaat 12-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Al na enkele weken kan ik zeggen zeer tevreden te zijn over de wasresultaten van mijn nieuwe Bosch vaatwasser. Hiervoor had ik een Pelgrim vaatwasser maar die kan echt niet op tegen de kwaliteiten van deze Bosch vaatwasser. Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Syl 11-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Onze vorige bosch vaatwasser is 13 jaar geworden. Zonder problemen. En dat was een goedkoper model.
Deze heeft veel meer mogelijkheden, het is wel even uitzoeken hoe je bepaalde instellingen kan aanpassen.
De programma`s aanzetten is makkelijk.
En veel stiller dan onze oude.
En als het goed is veel zuiniger, ook belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Luc 11-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Snelle levering en binnen 2 uur m.b.v. een duidelijke instructie zelf ingebouwd. Zeer stil in de avond en nachturen. Wat mij betreft zou de bovenste schuiflade een wat flexibelere indeling mogen hebben. Dit is echter bij geen van de aangeboden merken het geval. Bosch is zonder meer een betrouwbaar merk.

Wasdroger sinds 2007
Wasmachine sinds 2009
Verwarmingsketel sinds 2013

Allen draaien ze al jaren storingsvrij in een gezin van 5 personen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Veerman 04-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Energiezuinig waterbesparend apparaat, stil apparaat met veel keuze in de programma's. Hadden hiervoor een B. merk apparaat. Zijn zeer tevreden met deze Bosch Afwasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Annie 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Mijn eerste ervaring was in alle opzichten positief.
De indeling had misschien iets anders gemogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Adrie 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Nieuwe machine gekocht omdat oude Siemens na 16 jaar aan vervanging toe was. Deze gekozen vanwege mogelijkheden en recensies. Prijs/kwaliteitsverhouding vond ik ook erg goed. Machine is erg stil, wast mooi en droogt ook goed. Lampje met tijd op de grond is een leuk gadget, vooral voor de technische nerds. Voor duurzaamheid toch een score gegeven ondanks dat ik de machine pas een paar keer heb gebruikt. Reden is dat het er allemaal erg solide uit ziet.Ik ben erg tevreden en heb geen spijt van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Cor en Marianne 26-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Onze Miele begaf het. Daar we al verscheidene Bosch apparaten in huis hebben, nu ook maar gekozen voor een Bosch vaatwasmachine. Tot nu toe na 2 weken alleen maar fijne ervaringen. De vaat is daadwerkelijk zo schoon en droog als beweerd werd.
Nu maar hopen dat hij ook zuinig is als beweerd, dan zijn wij over dit type zeer te vrede. Oh ja een pluspunt moet ik nog vermelden. Wij hebben een open keuken, maar als de vaatwasser aan staat stort hij helemaal niet. Je hoort hem bijna niet. Dat was bij de vorige wel anders, maar die was dan wel al 15 jaar oud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Alma 24-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Zuinig en goed apparaat. Blij dat ik voor deze heb gekozen, al vind ik de indeling niet zo makkelijk als mijn vorige. Maar das kwestie van wennen. Zorg wel dat je de folie van de vaatwastabletten haalt, dat komt je vaatwasser ten goede.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Marisa 22-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
met de keuze voor een nieuwe Bosch vaatwasser voor een zuinige variant gegaan en heerlijk in gebruik. Lekker stil en voldoende opties om energiezuinig of bij uitzondering snel de vaat schoon te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sandy 21-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Super stil apparaat met veel mogelijkheden. Indeling is prima vooral bovenin kunnen ook hogere spullen in het rek.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Richard 21-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Echt een hele fijne vaatwasser. Het bedieningspaneel bevat alle gebruiksopties die handig zijn en heeft geen overbodige mogelijkheden die je toch nooit gebruikt. De display met de wastijd die op de grond voor de vaatwasser wordt geprojecteerd, is erg handig voor ons grote gezin waarin de vaatwasser soms wel twee keer per dag in actie moet komen. De vaatwasser is eenvoudig in te ruimen waarbij de ruime hoogte van de bovenla (voor wat grotere glazen en bekers) en het zelf kunnen kiezen waar je de bestekbak neerzet vooral fijn zijn. De onderste lade geeft een extra hoge greep waardoor je niet zo ver hoeft te bukken om die in en uit te schuiven. `en voor ons nog een belangrijk detail omdat dat met de oude vaatwasser altijd tot veel ergernis leidde: het bakje en klepje voor het zeepblokje is zo geplaatst zodat het blokje altijd goed in de vaatwasser valt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Erik 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Wat een superapparaat! Na onze vorige vaatwasser van Bosch die na jaren (14 jaar) onlangs helaas de geest gaf is dit echt een nieuwe generatie witgoed. Heel stil, heel wendbaar qua indeling.
Aanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Meppel 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Wasresultaat prima, drogen bevredigend ( extra droogmogelijkheid niet overbodig )
Duurzaamheid vorige Bosch-machine 11 jaar
Bedieningsgemak: door de vele mogelijkheden enige studie noodzakelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
wilgro 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Machine nu een week in gebruik en zeer stil , wast goed schoon droogresultaat prima en veel mogelijkheden qua indeling. Programmaverloop geprojecteerd op de vloer is handig zeker als hij zo stil zijn werk doet ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews