Bosch SMV86M50EU - Reviews

8,8 Lees 127 reviews
Best Reviewed sep 2016 Bosch SMV86M50EU
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 127 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Herman 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een gebruiksvriendelijkapparaat, wat ook nog energie bespaart en daar zelf ook nog beperkt over meedenkt.
Super

Pluspunten

  • bespaart
  • denkt mee
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Marianne E 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

stille zuinige Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een prachtige stille en zuinige ruime vaatwasser van Bosch, heel gemakkelijk in gebruik. Mijn vorige vaatwasser van het zelfde merk heb ik ruim 12 jaar gehad met grote tevredenheid. Vandaar ik nu weer een Bosch heb gekozen.

Pluspunten

  • Heel zuinig in gebruik
  • Heel stil als hij aanstaat
  • mooi ruim
  • makkelijk te bedienen
  • en een mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Betsy 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk stil en fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat de vorige Bosch het na 15 jaar begaf opnieuw voor Bosch gekozen. Vertrouwde indeling is verder geperfectioneerd en veel instellingsmogelijkheden zowel vwb indeling als in programmainstellingen. Heerlijk stil en waar het uiteindleijk omdraait: wast uitstekend schoon en droogt goed. Ook nog een s energiezuinig, kortom: Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Annie Pijnenburg 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede stille vaatwasser met veel keuzemogelijkheden. Zuinig in gebruik en praktische indeling. Verplaatsbare bestekmand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rob 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne vaatwasser. Snelle levering na stukgaan oude apparaat. Werkt goed, is stil en vaat is schoon. Diverse selecties voor programma. Ook met turbostand voor snel tussentijds schoonmaken van de vaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Jantsje 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie duidelijke knoppen en wast super schoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige vaatwasser ,handige bediening en mooi met licht op de vloer de werkduur te volgen. Wast mooi schoon en is geruisloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
TBK 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Projectie van programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat pech met een goedkopere vaatwasser besloten om deze ,iets duurdere, machine aan te schaffen. Handige functies als de turbospeed en extra reinigingskracht voor de onderkorf werken perfect. Projectie van programma en resttijd op de vloer is ideaal.

Pluspunten

  • stil
  • automatisch programma
  • Handige functies
  • laag waterverbruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Ciba 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wast goed schoon, ook met het automatische programma's. Fijn dat het mogelijk is om grote wijnglazen erin kwijt te kunnen.

Pluspunten

  • stil
  • automatisch programma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
René Hanssen 17-11-2016 Product paar weken in bezit

Uitgebreide mogelijkheden en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat pech met een goedkopere versie vaatwasser van Bosch toch besloten om deze machine aan te schaffen. Handige functies als de turbospeed en extra reinigingskracht voor de onderkorf werken perfect. Projectie van programma en resttijd op de vloer is ideaal.

Pluspunten

  • Handige functies
  • Stil
  • Goed afwas en droogresultaten

Minpunten

  • Onderste korf loopt snel uit het spoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Jacqueline 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

uitgebreid programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de vaatwasser heeft zowel een intensief programma als een energiezuinig programma en nog div.mogelijkheden daar tussen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
JO 28-09-2016 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasmachine

Algemene score

8,0
De vaatwasser heeft meerdere opties m.b.t. wassen. Vooral ECO heeft onze voorkeur.
Verder is het apparaat stil, heeft genoeg ruimte voor grotere stukken vaat,o.a. door het neer kunnen laten gaan van diverse rekjes.

Pluspunten

  • stil
  • ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Michelle 10-09-2016 Product paar weken in bezit

Weinig geluid, goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat maakt weinig geleid, heeft prettige indeling en is energiezuinig op nacht en eco stand.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Dordrecht 02-09-2016 Product paar dagen in bezit

Goede service van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Middels loyaliteitsgarantie enkele dagen nu in gebruik. bevalt prima. Heel stil , wast goed. instructie duidelijk, levering en bezorging netjes volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Ron 13-07-2016 Product half jaar in bezit

Bosch Vaatwasser

Algemene score

8,8
De vaatwasser doet zijn werk naar verwachting. Is relatief stil en makkelijk bedienbaar. Je moet alleen zorgen dat de bovenkorf goed aansluit tegen de achterwand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
M Splinter 19-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
De machine wast erg schoon en is lekker stil.
Echt een top vaatwasser!
De indeling is practisch, al maak ik geen gebruik van het speciale messenhouder.
Keuze is vooral op deze machine gevallen in verband het het hele lage waterverbruik. En ondanks dat is wast hij erg schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
J Reus 13-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Vorige machine was ook een Bosch, was een prima machine.
Nu weer gekozen voor Bosch. Draait alweer enige weken naar volle tevredenheid. Heeft veel handige functies en doet z'n werk in stilte (draait meestal 's nachts).
Wasresultaat top, mogelijkheden te over en gemakkelijk te bedienen. Indeling voldoet prima, is enigszins aan te passen aan type pannen /borden etc. Duurzaamheid kan ik alleen beoordelen van de vorige machine, die was prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
fantastisch resultaat 12-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Al na enkele weken kan ik zeggen zeer tevreden te zijn over de wasresultaten van mijn nieuwe Bosch vaatwasser. Hiervoor had ik een Pelgrim vaatwasser maar die kan echt niet op tegen de kwaliteiten van deze Bosch vaatwasser. Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Syl 11-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Onze vorige bosch vaatwasser is 13 jaar geworden. Zonder problemen. En dat was een goedkoper model.
Deze heeft veel meer mogelijkheden, het is wel even uitzoeken hoe je bepaalde instellingen kan aanpassen.
De programma`s aanzetten is makkelijk.
En veel stiller dan onze oude.
En als het goed is veel zuiniger, ook belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Luc 11-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Snelle levering en binnen 2 uur m.b.v. een duidelijke instructie zelf ingebouwd. Zeer stil in de avond en nachturen. Wat mij betreft zou de bovenste schuiflade een wat flexibelere indeling mogen hebben. Dit is echter bij geen van de aangeboden merken het geval. Bosch is zonder meer een betrouwbaar merk.

Wasdroger sinds 2007
Wasmachine sinds 2009
Verwarmingsketel sinds 2013

Allen draaien ze al jaren storingsvrij in een gezin van 5 personen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Veerman 04-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Energiezuinig waterbesparend apparaat, stil apparaat met veel keuze in de programma's. Hadden hiervoor een B. merk apparaat. Zijn zeer tevreden met deze Bosch Afwasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews