Bosch SMV86M50EU - Reviews

Best Reviewed sep 2016 Bosch SMV86M50EU
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adrie 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Nieuwe machine gekocht omdat oude Siemens na 16 jaar aan vervanging toe was. Deze gekozen vanwege mogelijkheden en recensies. Prijs/kwaliteitsverhouding vond ik ook erg goed. Machine is erg stil, wast mooi en droogt ook goed. Lampje met tijd op de grond is een leuk gadget, vooral voor de technische nerds. Voor duurzaamheid toch een score gegeven ondanks dat ik de machine pas een paar keer heb gebruikt. Reden is dat het er allemaal erg solide uit ziet.Ik ben erg tevreden en heb geen spijt van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

zeer stille zuinige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor een Bosch SMV86M50EU omdat de beoordelingen van medeconsumenten veelbelovend zijn. Heb de vaatwasser nog maar pas maar ben zeer tevreden. Doet wat het hoort te doen. Heb een open keuken en de vaatwasser is zeer stil. Dat het maar 6,5 liter verbruikt is een pre om voor deze vaatwasser te kiezen

Pluspunten

  • zeer stil
  • zeer zuinig met water/elektriciteit

Minpunten

  • jammer dat er geen verlichting in zit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vlekkie 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Was gewend een Miele met besteklade, nu een Bosch met een korf op verzoek van mijn vriendin, dit was zij gewend. Merk nu dat beneden snel vol zit, maar kan nu zonder verstellen grotere borden en pannen kwijt. Vaatwasser is zeker stil en wast goed schoon. Bediening is ook makkelijk.

Pluspunten

  • Stil
  • Wast goed schoon
  • Makkelijke bediening
  • Resttijd op de grond

Minpunten

  • door de mand minder ruimte onderin dan gewend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Luc 11-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Snelle levering en binnen 2 uur m.b.v. een duidelijke instructie zelf ingebouwd. Zeer stil in de avond en nachturen. Wat mij betreft zou de bovenste schuiflade een wat flexibelere indeling mogen hebben. Dit is echter bij geen van de aangeboden merken het geval. Bosch is zonder meer een betrouwbaar merk.

Wasdroger sinds 2007
Wasmachine sinds 2009
Verwarmingsketel sinds 2013

Allen draaien ze al jaren storingsvrij in een gezin van 5 personen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Wilma 12-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
We hebben een nieuwe vaatwasser van Bosch en het bevalt prima. Zeer geruisloos en heerlijk schoon en zuinig. Vooral de gegevens verlicht op de vloer is super handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Bree 20-02-2017 Product paar maanden in bezit

Energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille en energiezuinig apparaat.
Makkelijk te bedienen en de tijd is goed afleesbaar op je vloer,
zodat je precies kan zien hoe lang hij het programma
nog af moet draaien!

Pluspunten

  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ella Dekker. 15-02-2017 Product paar weken in bezit

Geluidloos ,uitgebreide Programma,s!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben erg content,met mijn Boschvaatwasser.
Is geluidloos en heeft uitgebreide programma,s ,en fijne indeling.
En een prima prijsklasse.!

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Stil
  • Goede indeling

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcellus van der Drift 09-02-2017 Product paar weken in bezit

heerlijk ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig prachtig prachtig.. elke keer weer als ik de tijd op mn keukenvloer geprojecteerd zie worden.. subliem apparaat.. wordt er zo blij van.. Ga zo door met al die mooie dingen.. net ook als onze nieuwe droger.. Groet Marcellus van der Drift

Pluspunten

  • werkt subliem
  • prachtig ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 07-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stille vaatwasser die zijn werk goed doet. Ook grote pannen met aangekoekte etensresten vormen geen enkel probleem. Schone vaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 05-02-2017 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer prettig apparaat. Heeft een luxe uitstraling. Ik heb de installatie zelf gedaan, ook dat was eenvoudig. Duidelijk in gebruik en prettig hoe stil hij is. een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed schoon resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Dusink 04-02-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker stil en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vorige Bosch Vaatwasser heeft het na 12 jaar begeven dus nu weer een Bosch Vaatwasser; hij werkt verrassend stil en leuk is dat hij op de grond projecteert hoe lang hij nog bezig is. Nu maar hopen dat deze weer 12 jaar meegaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicole 30-01-2017 Product paar dagen in bezit

super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
het is maar goed dat er een indicatie lampje op de vloer geprojecteerd wordt, dit apparaat is zo stil dat je niet kunt horen dat ie aan staat.
fantastisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

P 25-01-2017 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor een bosch vaatwasser gekozen omdat deze al bekend was bij ons. Ik moet zeggen dat hij zeer uitgebreid is inde menukeuze. En makkelijk in te stellen. Vooral de extra droogstand. De vaat hoeft weinig nagedroogt worden. Wel jammer dat je hem elke keer opnieuw in moet stellen en niet op het vaste programma blijft staan.

Pluspunten

  • Komt goed schoon uit de vaatwasser
  • De droogstand is ideaal

Minpunten

  • Elke keer opnieuw instellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben van der Niet 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Vaatwasser SMV86M50EU

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn keuze op een vaatwasser van Bosch ( SMV86M50EU/D5) heb ik gekeken naar zuinig in gebruik dit vergeleken met vaatwassers van andere merken o.a. Miele, Siemens en AEG. Bosch kwam het beste naar voren en ook qua indeling vond ik deze vaatwasser het meest praktische. Ook mijn goede ervaring met apparatuur van Bosch heeft mijn keuze bepaald

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Zuinig in gebruik
  • Ruim keuze menu
  • Tijdsindicatie aangegeven op vloer

Minpunten

  • duur van programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Femke 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Glanzend schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima resultaat, stil en makkelijk! De vaat is droog als het uit de machine komt. De timer vind ik erg fijn zodat de machine 's nachts kan draaien.

Pluspunten

  • Schoon
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Han 22-01-2017 Product paar dagen in bezit

Rustig en harde werker. Luxe apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met loyaliteitsregeling deze nieuwe aanwinst kunnen terugkopen. Maakt goed schoon, is relatief stil en functioneert naar tevredenheid in de paar dagen die wij hem nu hebben. Veel mogelijkheden en opties. Vooral dat de tijd geprojecteerd wordt op de grond geeft een luxe gevoel. Tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cruttters 19-01-2017 Product paar dagen in bezit

Onmisbaar apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor kwaliteit, er zitten veel verschillende functie op en hij is zuinig en hij en stil. De prijs is acceptabel voor deze kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nelleke 19-01-2017 Product paar dagen in bezit

nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vannacht ging onze vaatwasser lekken en dat leverde kortsluiting op. Vanochtend De Munnik in Emmeloord gebeld en werd geconstateerd dat de vaatwasser na 10 jaar op was. Tussen de middag naar de winkel, diverse merken bekeken en deze heeft een laag water- en energieverbruik ten opzichte van andere merken. Vanmiddag is de vaatwasser al geïnstalleerd. Dat heet SERVICE. Nu kunnen we er weer minimaal 10 jaar tegenaan. Daarbij hebben wij ook de wasmachine (2008) en droger (ouder), koelkast en kookplaat van Bosch. Het merk heeft zich allang bewezen voor ons. Als de oven en magnetron aan vervanging toe zijn, worden deze ook vervangen door een Bosch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

An 17-01-2017 Product paar maanden in bezit

Schone vaat geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb 16 jaar Bosch vaatwasser gehad dus voor hetzelfde merk gekozen , alleen in de vernieuwde uitvoering uiteraard. Fijne indeling , weinig geluid , als machine klaar is gaat deur vanzelf op kier .

Pluspunten

  • Indeling
  • Tijdverloop wordt digitaal aangegeven .

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

richard 17-01-2017 Product paar weken in bezit

top vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
volledig geintegreerde vaatwasser van bosch.
Hij is echt super stil en wast als een tierelier.
Erg handig is dat je de tijd ziet op de grond hoe lang het nog duurd.
Ik vind hem ook veel beter qwa inruimen dan een miele en goedkoper
dus...top

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • duidelijk programma

Minpunten

  • nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews