Bosch SBV86M60EU - Reviews

8,9 Lees 21 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 21 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

familie van Iersel 23-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
In verband met een technisch defect hebben we een nieuwe vaatwasser aangeschaft van het merk Bosch. De eisen aan de nieuwe vaatwasser zijn: stil, energiezuinig en een goed resultaat (schone vaat). Onze eisen worden meer dan goed ingewilligd en zijn dus tevreden over het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
I Kramer 13-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer stille vaarwasmachine. Veel wasmogelijkheden door diverse programma's. Eenvoudig in gebruik en een zeer goede indeling van de manden doordat dicerse delen inklapbaar zijn en de bovenste mand verhoogd of verlaagd kan worden om bijvoorbeeld hoge schalen of snijplanken te kunnen wassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Postma 12-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Wast goed, droogt goed en is zeer stil.Wat wil je nog meer.
Zeer handig is het lichtje op de vloer, waarmee
de tijdsduur van het wasproces aangegeven wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Carolien H 08-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik ben uitermate tevreden over mijn nieuwe Bosch SBV86M60EU vaatwasser. Hij is stil (ik ben er wel eens naast gaan staan om te horen of hij wel aan was), zuinig en het wasresultaat is uitstekend.

Ik vind het erg plezierig, dat de bovenste korf in hoogte verstelbaar is. Daar maak ik regelmatig gebruik van: je hebt toch verschillende soorten belading! Als ik veel hoge glazen in de vaatwasser heb laat ik de korf zakken ( dat gaat erg eenvoudig met twee handgrepen aan de zijkant van de korf).

De machine heeft een ruime hoeveelheid afwasprogramma's en mogelijkheden om een programma naar eigen wens aan te passen.

Het bedieningspaneel van mijn compleet geïntegreerde vaatwasser is heel duidelijk en overzichtelijk.

Leuke detail: De machine projecteert het gekozen programma en het verloop van de tijdsduur van het gekozen programma op de grond!

Na een miskoop van een B-merk vaatwasser wil ik nooit meer een andere machine dan een Bosch SBV86M60EU of een machine van vergelijkbare kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Yamoto 26-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
De machine ziet er goed uit, zelf ingebouwd zonder problemem, hij werkt prima. Ik ben tot deze aankoop overgegaan omdat ik zeer tevreden ben over een Bosch condensdroger WTE84103NL/25 FD 9011-200027 aankoopdatum 15-11-2015

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jurgen 11-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
De vaatwasser ziet er mooi afgewerkt uit. De indeling is handig en verschillende onderdelen kunnen versteld worden. Het wasresultaat is heel goed, en het apparaat is heel stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dirksen 02-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Een rustige machine met goed wasresultaat. Helaas bij deze inbouwmachine verschijnt er geen projectie op de vloer van de resterende tijd. Er past wel veel in.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Edje 26-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Vaatwasser nu ruim een week in bezit. Gekozen voor dit type omdat de korven wat sterker zijn, en de led-lampen in het aparaat. Over de lampjes had ik eerst mijn twijfels, maar het is echt een meerwaarde omdat je echt alles goed kunt zien, je vergeet dus niks meer uit te nemen. Meeste programma's duren lang, maar dat is prima omdat de machine meestal in de nachturen draait. Droogresultaat is goed, plastic voorwerpen iets minder, maar dat kan komen omdat ik een ander merk glansmiddel heb gebruikt. Normaal gebruik ik Sun en die gaf in mijn vorige vaatwasser een prima droogresultaat. Duurzaamheid heb ik hier met een 10 beoordeeld, omdat mijn vorige vaatwasser van Bosch 10 jaar elke dag zonder problemen elke dag heeft gedraaid. Aanrader deze machine, ook gezien de garantie verlenging tot 8 jaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
de Bosch SBV86M60EU 23-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
er goede vaat verdeling
energiezuinig
handig de led verlichting in de vaatwasser en de tijdsweergave op de grond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wil 21-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
veer op deur te zwaar, de ledverlichting zou je met een knop uit moeten kunnen schakelen voor als je de klep open laat staan zonder dat hij gebruikt word

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Tilly 15-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ruime vaatwasser. Handige verlichting in de vaatwasser. Op de grond zie je op welk programma hij staat en hoelang het programma nog duurt. De vaat wordt goed schoon en is helemaal droog. Ik heb de vaatwasser nog maar een paar dagen, dus weet nog niets over de duurzaamheid. Door de actie kregen we wel gratis 8 jaar garantie. Voorlopig dus geen zorg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MenP de Ligt 12-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Wát een verschil met onze vorige vaatwasser! Deze is supersuperstil en perfect in te delen voor alles wat je maar wilt afwassen. Nog niet alle programma's geprobeerd, maar ik heb er álle vertrouwen in :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bosch SBV86M60EU 10-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het is een zeer stille machine. De verlichting in de vaatwasser is subliem en hij wast en droogt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hedwig 06-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Waarschijnlijk is het wennen aan de nieuwe indeling, hebben nu een maand deze nieuwe bosch maar silence en schoon is deze zeker!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
ronald 27-10-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
tot nu toe een prima vaatwasser, mooi stil alleen hoor je af en toe de water afvoer vrij sterk. veel programma's mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
bert 18-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Een vaatwasser met duidelijke knopbediening, mooie en makkelijk instelbare indeling en zeer geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hans en Louisa 08-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Wij hebben het voorgangermodel gedurende 14 jaar probleemloos gebruikt en zijn een zeer tevreden gebruiker van onze Bosch vaatwasser

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
annef52 16-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Deze heb ik net drie weken en bevalt mij prima beter als de vorige die ik gehad heb.
Dat was een siemens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Familie Steijn 22-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Is deze week geinstaleerd goed en vakkundig. Moet zich nog bewijzen op de lange termijn. Eerste indruk stil, goed product. Eerste indruk van eerste dagen gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marleen 1969 18-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Hij is zo makkelijk in gebruik en eenvoudig te bedienen.
Vooral de binnen verlichting is erg makkelijk.
Ook het aftellen van de tijd op de vloer is een genot nu hoef je niet meer de machine open te maken om te kijken hoe lang hij nog bezig is.
Alles komt er erg schoon uit hoe vies je het er ook inzet. Een geweldige machine dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews