Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ500 SN69M091NL

9,0 Lees 23 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Drigpal 26-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het werkt zoals verwacht, het is stil en zeer ruim en zeer praktisch in te delen. Ben alleen niet tevreden met het droogresultaat.

Pluspunten

  • geruisloos
  • ruim en praktisch

Minpunten

  • droogresultaat
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie de Jong 07-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk tijdsaanduiding op de vloer geprojecteerd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser heeft een mooi en overzichtelijke indeling, hij is geruisloos en heeft een programma en tijdsaanduiding op de vloer geprojecteerd. Deze vaatwasser heeft een besteklade en een bestekkorf, ook zit er een houder voor wijnglazen bij...Ideaal! Verschillende programma's om in te stellen.

Pluspunten

  • geruisloos
  • tijdsaanduiding op vloer geprojecteerd
  • besteklade en -korf en wijnrekje
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nuijten 01-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Eenvoudig goed bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geruisloze vaatwasser die alles goed doet wat hij beloofd. Wij raden iedereen deze vaatwasser aan een geweldig apparaat. Wij hebben hem voor de tweede keer aangeschaft in onze nieuwe keuken dat zegt voldoende.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 25-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker rustig altijd aan te zetten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een maand in gebruik en we genieten er van, lekker stil .
De resttijd is ook erg handig omdat hij door zijn stilte altijd aan gezet kan worden
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

marieke 22-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

overzichtelijke vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een prima vaatwasser, erg stil, duurzaam. Enig nadeel de rekken aan de bovenkant, passen soms net geen kopjes tussen. Verder erg stil en goed ingericht.

Pluspunten

  • stil
  • duurzaam
  • bestekrek

Minpunten

  • kopjes ruimte
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Anne 14-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Ruime vaatwasser met veel indelingsmogelijkheden

Algemene score

10,0
Fijne vaatwasser waar werkelijk alles in past. Alle drie de verdiepingen zijn anders in te delen, dit gaat heel soepel en alles wordt schoon. We vinden het fijn dat we een tijdsindicatie op de vloer zien, die tegelijkertijd ook laat zien hoe ver het programma is. Ideaal als je last-minute nog iets wil toevoegen. De vaatwasser deur gaat soepel open, misschien iets te soepel, maar dit kan ook aan de installatie bij ons liggen. Een ieder geval een fijne vaatwasser die perfect werkt en ontzettend veel in past.

Pluspunten

  • elke verdieping is anders in te delen
  • indelingen aanpassen gaat soepel
  • handige resttijd indicatie op de vloer
  • maakt alles goed schoon
  • alle vaat past er gemakkelijk in
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 01-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer stille maar krachtige schoonmaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser is zuinig, zeer stil en maakt bovenal heel goed de vaat schoon. Wij maken door de weeKs bijna altijd gebruik van het verkorte programma, in het weekend gebruiken we vaak de langere programma's maar eigenlijk komt de vaat er altijd super schoon uit. Wij zijn heel blij met deze super hulp in huis.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Astrid 26-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede indeling

Algemene score

9,0
Een mooie vaatwasmachine met extra opties, zoals een extra bestekmandje bij de besteklade.
En een houder om wijnglazen in te zetten.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rodenburg 22-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne stille vaatwassser

Algemene score

7,0
Mooi geïntegreerd
Erg stil
Verlichting op vloer leuk en praktisch
Glazen standaard fijn
Besteklade prettig
Korte was niet altijd schoon
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Minnie 12-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser was zo stil dat ik de eerste keer dacht dat hij niet aanstond, maar de tijdsaanduiding (geprojecteerd op de grond!!) gaf aan dat de vaat al begonnen was met draaien. Super handig is ook dat de deur vanzelf opengaat als programma is afgelopen na een tijdje als je het niet uitruimt.

Pluspunten

  • bestekla
  • tijdsaanduiding op de grond

Minpunten

  • niet zo hoog voor wijnglazen
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Murat 04-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stil en veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stil en heel makkelijk te gebruiken. Veel functies. Persoonlijk vind ik het ook heel mooi en ideaal dat de er een display op de grond schijnt met tijdsaanduiding wanneer je de vaatwasser start.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel functies
  • Sorteergemak
  • Droog +++
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Solide gebouwd en praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser in nieuwe keuken gekregen. Korven voelen zeer solide aan, kopjes/glazenkorf is gemakkelijk in 3 standen instelbaar. Bestekkorf is handig, hoewel wij hier eerst kritisch over waren gezien onze ervaringen met Miele. Veel ruimte, ook onze grote borden passen goed onderin. Dat is in eerdere vaatwassers vaak een probleem geweest.
Zeer tevreden over het wasresultaat. Wat ook handig is: programmaverkorting met goed wasresultaat. En de hygienestand komt ons goed van pas met alle babyflesjes.

Pluspunten

  • degelijke bouw
  • wast goed schoon
  • programma's
  • veel ruimte

Minpunten

  • de wijnglashouder is lastig te plaatsen
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 29-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Gebruikersvriendelijk, stil en schoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine voldoet aan verwachtingen, makkelijk in gebruik erg stil en handige weergave van status op de vloer. Machine levert alles schoon en droog op.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Schoon
  • Stil
  • besteklade

Minpunten

  • Door besteklade iets minder ruimte eronder
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Remmers 28-11-2016
  • Product paar weken in bezit

muisstille grondig reinigende vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De nachtstand is niet nodig, je hoort de vaatwaaser nauwelijks. Veel bij de specifieke taak horende programma's

Pluspunten

  • stil
  • grondig reinigend
  • energiezuinig
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siebe 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vaatwasser, lekker stil. Nu ook een besteklade/rek erin, erg handig. LED-weergave voortgang geprojecteerd op de vloer is ook erg handig.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 12-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijk vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser met name wasresultaat, de vele programma keuzemogelijkheden en de resttijd indicatie zijn fijn.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Julius 24-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Quieter than expected

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
When compared to Bosch SMS69T52EU (which we had before this one) the trays are not moving as smoothly as with Bosch. Also the door would not close automatically and you have to push it all the way but the display on the floor is a really cool feature we did not know we were buying!

Pluspunten

  • very quiet
  • cool display on the floor

Minpunten

  • trays move as not oiled
  • instructions in 2 places
  • door does not close
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

topmachine 11-08-2016
  • Product paar weken in bezit

topmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is heerlijk om de afwas op zo'n makkelijke manier in de machine te zetten en dan een prachtig schoon resultaat terug te vinden.
Handig dat er ook nog een bestekkorf bijzit, ook al is er ook een lade aanwezig. Die lade is trouwens ideaal. Je pakt heel makkelijk al het bestek er schoon en droog uit en doet het linea recta in je besteklade van je keuken.

Pluspunten

  • glazenmolen
  • besteklade
  • rekjes neerklapbaar
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 07-08-2016
  • Product maand in bezit

Prima vaatwasser

Algemene score

8,2
Een prima vaatwasser, hij maakt alles netjes schoon. de aparte besteklade is ook erg handig. de extra accessoires zoals een wijnglazenhouder komen ook mooi van pas. Het ingebouwde led indicator die op de vloer afgebeeld wordt is ook een mooi en handige toevoeging. Er zitten veel programma's op dus voor elke vaat wel een programma om het schoon te krijgen.
Enige minpuntje wel is dat de ruimte tussen bestek la en de la voor kopjes net iets te krap op elkaar zitten waardoor je bij een volle vaatwasser de beide lades lastig in en uit kan schuiven.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Loren 28-01-2017

je kan hem naar beneden doen. Zitten meerdere standen op. Mvg.L.

Reageer

LJL 05-08-2016
  • Product maand in bezit

Siemens Vaatwasmachine

Algemene score

10,0
Eindelijk een zeer stille en praktisch in te delen vaatwasser gevonden.
Gelijk met andere apparatuur van Siemens aangeschaft voor de keuken maar vergeleken met de vorige vaatwasser is dit een uitstekend apparaat en aan te bevelen wanneer je ook een woonkeuken hebt waar je in zit als de machine draait.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN69M091NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews