Siemens iQ500 SX69M034NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 SX69M034NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Siemens vaatwasser 20-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime machine

Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

9,0
enorm stil makkelijk in te ruimen ook voor lange glazen heeft deze machine een oplossing en maakt perfect schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Louisa 53 17-03-2018

Fijne, ruime vaatwasser.

Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

8,0
Weinig geluid, dus ideaal in een open keuken. Fijn om de tijd te kunnen in programmeren. Geweldig om de vordering van het afwasproces op de vloer te kunnen zien.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Van Laar 02-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Handig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk en stil.
De resterende was- en droogtijd wordt op de grond geprojecteerd.
Veel programma's.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. van Toor 24-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg goed in hygiëne en stralend schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

9,0
Erg makkelijk in gebruik, veel programmakeuze hoe je de vaat wil wassen. De prijs is gemiddeld goed.

Pluspunten

  • Hygiëne
  • tijd lezen wanneer de programma klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

v.d. Broek 24-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

stille machine en een schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

9,0
ik ben zeer tevreden over de vaatwasser door de projectie op de vloer zie ik hoe lang het programma duurt. werkt stil en schoon

Pluspunten

  • stil
  • duidelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DBKL 30-07-2017

Geweldig stil en flexibele indeling

Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

10,0
Ruime vaatwasser, waarbij het bestekmandje op verschillende plekken geplaatst kan worden, afhankelijk van de afmeting van de rest van de vaat. Erg stille vaatwasser met eco-stand en gemakkelijk te bedienen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Vivian10 25-07-2017

Veel ruimte in bovenlade

Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

8,0
In mijn nieuwe huis weer een Siemens vaatwasser. Hij verschilt niet heel veel van de Siemens vaatwasser in mijn oude huis. Wel meer laadruimte in de bovenlade, hetgeen mogelijkheid biedt om ook bv wijnglazen erin te zetten. Er zit ook een extra rekje bij voor je wijnglazen. Leuk maar weer onhandig om op te bergen als je het niet wil gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Omar 10-07-2017

Uitstekende vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

10,0
In juni 2017 wederom een Siemens vaatwasser aangeschaft. Deze vaatwasse heeft veel meer mogelijkheden om de vaat perfect te schoon te wassen en te drogen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rakedje 25-06-2017

Geweldig ruime vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

8,0
Erg tevreden met deze ruime vaatwasser. Gezin met 5 jonge kids, veel vaat maar het past er allemaal makkelijk in. Top!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sheila 23-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

9,0
Bewust gekozen voor de extra ruimte in hoogte van dit apparaat en dat scheelt enorm in de hoeveelheid vaat. Apparaat werkt goed en heb ook na anderhalf jaar geen klachten of negatieve punten kunnen vinden. Alles is schoon en ik gebruik hem ongeveer 4 x per week.

Pluspunten

  • hoogte
  • keuzeprogramma's

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vaessen 22-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

10,0
Super vaatwasser! Onwijs stil en fijne indeling. Die extra 5 centimeter zijn ideaal voor grote potten en pannen beneden. Nooit meer dat de sproeiarm er tegenaan komt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein2017 20-06-2017

Net zo goed als de vorige!

Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

10,0
Kort geleden verhuisd en nieuwe keuken staat er sinds 2 maanden. Was al jaren gewend aan de kwaliteit van een Siemens en ik ben niet teleurgesteld. Perfecte machine in een perfecte keuken! Droogresultaat kan altijd nog beter, is niet storend en zal ook wel iets te maken hebben met de vaatwasmiddelen die we gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Michiel1985 21-05-2017

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

8,0
Vaatwasser nu ongeveer twee weken in gebruik. Vorige vaatwasser was ook een Siemens en indeling en bediening zijn daardoor vertrouwd. Projectie van de resttijd op de vloer is erg mooi. Maakt weinig geluid en afwasresultaat is goed. Droogkwaliteit vind ik nog niet optimaal, maar kan met de gekozen programma's te maken hebben.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marina Janny 12-05-2017

Fijne en schone vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser is solide. De laden buigen niet door als ze 'zwaar' beladen zijn. Bovendien wast de vaatwasser echt schoon en hoeft de vaat niet voorgespoeld te worden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Cobi 31-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijke bediening en vooral STIL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

9,0
Vaatwasser pas een paar dagen in gebruik. Vaat is goed schoon en heel goed DROOG ook met het gebruik van de sneltoets.
Nagenoeg GELUIDLOOS.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Goed droog

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 27-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed apparaat, doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

8,0
Goed vaatwasser, lekker stilapparaat en projecteert de resterende tijd op de grond voor de vaatwasser. Veel programmas beschikbaar

Pluspunten

  • veel keuzeprogramma
  • resternde tijd op de grond zichtbaar

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bart 01-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Geruisloze alleskunner

Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser overtreft de verwachtingen! Muisstil en een keur aan keuzemogelijkheden als het om programma's gaat. En de vaat komt er blinkend schoon uit, welk programma je ook kiest.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • uitstekende prestaties

Minpunten

  • Errug veel programma keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Kuijl 12-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede machine - alles overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

8,0
Goede machine, alles is duidelijk zichtbaar op het scherm, vooral de tijdsduur van de wasbeurt wordt op de vloer aangegeven, dit is een groot pluspint

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hester 11-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

8,0
Mooie vaatwasser, voldoende ruimte voor pannen onderin, en glazen bovenin. Alleen de bijgeleverde wijnglas houder had van mij niet gehoeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Diender 02-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Heel stil en erg praktisch!

Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M034NL

Algemene score

9,0
De vaatwasser heeft veel verschillende programma's, inclusief een snelwas. Daarnaast is hij erg ruim van binnen, en kan het bestekmandje gemakkelijk verplaatst worden (door te schuiven). Ook is de vaatwasser erg stil. De mooiste feature is nog dat de resterende tijd van het programma op de grond wordt geprojecteerd. Conclusie; een erg fijne vaatwasser en zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Veel programma's
  • Tijd op grond geprojecteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews