Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ500 SX69M034NL

8,6 Lees 43 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens SX75M039EU

Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
13 couverts
Siemens SX75M039EU

Siemens iQ300 SN636X00ME

Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
14 couverts
Siemens iQ300 SN636X00ME

Siemens SN65N086EX

Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN65N086EX

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B. Kuijl 12-02-2017 Product paar dagen in bezit

Goede machine - alles overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede machine, alles is duidelijk zichtbaar op het scherm, vooral de tijdsduur van de wasbeurt wordt op de vloer aangegeven, dit is een groot pluspint

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hester 11-02-2017 Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Algemene score

8,0
Mooie vaatwasser, voldoende ruimte voor pannen onderin, en glazen bovenin. Alleen de bijgeleverde wijnglas houder had van mij niet gehoeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Diender 02-02-2017 Product paar weken in bezit

Heel stil en erg praktisch!

Algemene score

9,0
De vaatwasser heeft veel verschillende programma's, inclusief een snelwas. Daarnaast is hij erg ruim van binnen, en kan het bestekmandje gemakkelijk verplaatst worden (door te schuiven). Ook is de vaatwasser erg stil. De mooiste feature is nog dat de resterende tijd van het programma op de grond wordt geprojecteerd. Conclusie; een erg fijne vaatwasser en zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Veel programma's
  • Tijd op grond geprojecteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LS 10-01-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de Siemens afwasmachine er mooi uitzien, ook het digitale display wat projecteert op de grond staat trendy. De afwasmachine is makkelijk te bedienen. Er is keuze uit voldoende afwisselende en bruikbare programma's.

Pluspunten

  • Projectiescherm
  • Opties

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

edwin Lautenbach 27-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

geruisloos schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wederom design is mooi en passend.
handige programma's duidelijk vloer projectie om te zien van hoe en wat

Pluspunten

  • vloer projectie
  • ruimte indeling
  • design
  • programma's opzich

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 26-12-2016 Product paar weken in bezit

Stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een ruime en stille vaatwasser met veel indelingsmogelijkheden.
De prijs/kwaliteit verhouding is goed

Reageer

Monique 26-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi en duidelijk display, veel opties, praktisch interieur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige vaatwasmachine, luxe uitstraling, leuke gadget; programmaverloop wordt op de vloer gedetecteerd! Prima interieur, bestekbak kan op verschillende manieren worden neergezet. Dit is al ons 4e siemens vaatwasser, niet vanwege de korte levensduur :-). Siemens apparatuur is zeker aan te bevelen. Wij hebben zelf 30 jaar een keukenzaak gehad en altijd een groot fan van Siemens geweest. Niet alleen vanwege het product maar zeker vanwege de goede service! Ga zo door!!

Pluspunten

  • duidelijk display
  • weinig geluid
  • goed interieur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John G 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Superstil en overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser is heel stil en heeft een overzichtelijke bediening. Veel mogelijkheden qua programma's en eco mogelijkheden. Display projectie op de vloer is mooie add on. We zijn tevreden met deze vaatwasser.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Volledig metalen binnenzijde
  • Ruime keuze wasprogramma's
  • Eco mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harold 11-12-2016 Product paar weken in bezit

weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Maakt weinig geluid en is gebruiks vriendelijk
maakt goed schoon en nadrogen is bijna niet nodig.
goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Machteld 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

heel erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser is heel erg stil. Heeft veel verschillende programma's voor diverse soorten vaat. Heel handig is het lichtje wat op de grond schijnt en aangeeft hoe lang de vaatwasser nog aan het wassen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 24-11-2016 Product paar weken in bezit

stil en zuinige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige, maar zekere stille en zuinige vaatwasser. Meer dan voldoende programma's en de projectie van de resterende programma tijd op de vloer is een mooie en handige feature

Pluspunten

  • stil
  • energie zuinig
  • veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Kramer 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne grote vaatwasser. Kan heel veel vaat in kwijt. Daarnaast ook nog eens heel stil. Vaat word goed droog met extra drogen. Ook plastic bakken, welke in onze vorige vaatwasser altijd nog nagedroogd moesten worden.

Ook de resterende wastijd die op de grond word geprojecteerd is erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden 01-10-2016 Product paar dagen in bezit

De vaatwasser maakt goed schoon en droog en er past veel in.

Algemene score

8,0
Mijn adviseur zei dat deze machine lang meegaat en goed schoon maakt. Er kan veel tegelijk in en tussendoor kun je hem nog even open doen om iets bij te voegen.

Pluspunten

  • grootte
  • laat zien hoe ver hij is
  • geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

L 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

Ruim en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze afwasmachine is heel stil en lekker ruim zodat we de afwas niet vaak hoeven doen. Je kunt hem 's nachts aanzetten op een zuinig programma dat wel vier uur duurt. Mooi zijn de verlichte cijfers die hij op de op de vloer werpt en waaraan je kunt zien hoe lang de afwas nog duurt.

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • handige indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ray 19-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn afwashulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte degelijke afwasmachine, veel ruimte en droogt perfect. Alles voelt zeer degelijk aan. Echt blij mee.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Extra ruimte
  • Goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aapje 12-08-2016 Product paar weken in bezit

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De SX69M034NL maakt goed schoon en dat met weinig geluid. We hebben meestal niet eens door dat de machine aanstaat. Er zitten meer dan genoeg programma's op; zoals een eco-programma en een "intensive-zone" programma. We gebruiken meestal de combinatie van deze 2 om op een zuinige manier af te wassen, waarbij de onderkant wat heftiger wordt schoongemaakt dan de bovenkant (voor pannen e.d.). Het enige nadeel dat ik kan noemen is het drogen. De vaat is meestal nog een beetje nat als we standaard programma's gebruiken. Duurzaamheid kan ik niet over oordelen ivm kortdurig bezit

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's
  • Goed schoon

Minpunten

  • Niet helemaal droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hans van Zwol 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

beoordeling machine

Algemene score

8,8
uitstekend apparaat, handige lichtsensor met tijd / icoon om te zien hoe klang het duurt, weinig geluid en wederom voordeling met waterverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guus 29-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Zeer geluidsarme vaatwasser. Vele wasprogramma's. Anderen hebben het ook, maar de tijdsindicatie wordt geprojecteerd op de vloer, wat zeer handig is. Bij programmering zie je de tijdsduur al. Handig voor de planning. Super resultaat. Zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 24-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Makkelijk in te stellen en een flexibele indeling is goed mogelijk. Resultaat is heerlijk schoon!
Te kort in bezit om duurzaamheid te beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthea 12-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Hele goede en stille vaatwasser, je hoort alleen het water. Heel makkelijk programeerbaar. Je kunt alles intern verstellen zodat je hem aan kunt passen op je eigen wensen. Leuk is dat hij een lampje op de vloer heeft dat aangeeft hoelang hij nog bezig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews