Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ700 SN678X01TN

8,7 Lees 27 reviews

Vergelijkbare producten

Whirlpool WCIO3T333DEF

  • Energieklasse A+++
  • Type volledig ingebouwd
  • Maximale belading 14 couverts
Whirlpool WCIO3T333DEF
10,0 (1)

Neff S717P80X1E

  • Energieklasse A+++
  • Type volledig ingebouwd
  • Maximale belading 13 couverts
Neff S717P80X1E

Siemens iQ500 SN66P082EU

  • Energieklasse A+++
  • Type volledig ingebouwd
  • Maximale belading 14 couverts
Siemens iQ500 SN66P082EU

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jer 28-10-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Prettige afwasautomaat, met vele functies. Heel erg stil, met bijkomend voordeel dat je niet eens in de gaten hebt dat ie draait.
Gelukkig heeft ie een (instelbaar) piepje als hij klaar is met de afwas.
De vaat komt er goed droog uit, mijn eerdere afwasautomaat (een Miele) deed het lang zo goed nog niet.

In eerste instantie twijfelde ik nog, of ik wel een Siemens vaatwasser wilde hebben. Ik was immers een Miele gewend, zodoende was ik wat huiverig om voor Siemens te gaan. En gelukkig maar dat ik dat heb gedaan, want dit is een top apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SjaBa 29-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super vaatwasser. Maakt weinig geluid. Wast schoon en ook droog genoeg. Zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe vaatwasser wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David0251 08-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,4
Deze vaatwasser wast goed en schoon. Zeer ruime wasprogramma's. Bediening via de knoppen zijn duidelijk. Met mooie ledverlichting. Verder projectectie op de vloer van resterend aantal minuten wastijd. Zeer mooie en stille vaatwasser.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MT55 23-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Top machine! Oogt mooi en het resultaat is er. Veel mogelijkheden alleen het indeling is soms niet praktisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jessy C 13-03-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,6
Wij hebben deze nu bijna 3 maand in ons bezit waarvan de vaatwas al 2 maand moeilijk doet.
Halfweg het programma, eender welk programma, valt het toestel uit, water blijft staan. Na enkele minuten kun je deze terug aanzetten en werkt hij het programma verder af.
Met wat geluk doet hij dit maar 1 keer. Als het tegenvalt doet hij dit verschillende keren.
Dienst na verkoop bij Siemens dikke NUL.
Na 3 bezoeken van technieker Siemens stuurt men mij telkens van het kastje naar de muur... weinig hulp bij Siemens en weinig hulp bij leverancier, Kitchenonline.
Uitleg is dat het een nieuw toestel is en men niet weet hoe eraan te beginnen of de fout te zoeken. Het zou de module/printplaat kunnen zijn maar doordat het nieuwe toestellen zijn is deze spijtig genoeg niet beschikbaar.
Opletten dus bij deze aankoop. Zonder problemen leuk toestel. Maar je weet niet welke je krijgt op voorhand natuurlijk.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

ZimNL 21-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Wij hebben deze vaatwasser gekocht vanwege de energieklasse en geluidsniveau, vanwege open keuken. Hij bevalt erg goed, ook de extra opties, zoals o.a. extra drogen zijn erg handig. Prima vaatwasser dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries 27-03-2017 Product paar weken in bezit

Apparaat met veel (simpel te bedienen) opties

Algemene score

9,0
Een mooi apparaat met veel (simpel te bedienen) opties. Hij ziet er goed uit, is vrij simpel in te bouwen, vrij stil, veel programma keuze en erg veel inbouw mogelijkheden (omklapbare en verwijderbare rekjes, hoogte verstelling middenniveau, eigenlijk zo veel dat ik niet zou weten voor welk afwasbaar iets je niet een speciaal (omklapbaar/niet in de wegzittend) rekje krijgt. Alleen mega grote dingen als bakplaten zou je nog een speciale sproeikop voor moeten kopen (en alle boven rekken eruit), maar dat vind ik zelf niet zo belangrijk. Nog weinig gedraaid, maar de resultaten zijn prima.
Ohja ook nog superhandig: de tijdaangeving op de vloer (het is wel klein op de vloer, had van mij iets groter gemogen).
(onrelevant voor het specifieke product maar prima service!)

Pluspunten

  • programma opties
  • inbouwopties
  • afwerking

Minpunten

  • kleine projectie tijd
  • Stil, maar kan altijd stiller

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 21-03-2017 Product paar weken in bezit

stil, erg schoon en goed roog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser gekozen ivm stilte en stroomverbruik. Hij is idd erg stil. De vaat is ook netjes droog. De projectie van tijd en programma op de grond is leuk en handig. Bestek lade is een uitkomst.

Pluspunten

  • Stil
  • schoon
  • besteklade
  • verlichting binnenin

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toin 27-02-2017 Product paar weken in bezit

Perfecte vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser nu een week in vol bedrijf. Zeer veel mogelijkheden, fluyisterstil en ruim genoeg om een grote vaat in te verwerken. De led projectie op de grond is echt top. Je kan altijd waar de vaatwasser mee bezig is en hoe lang hij nog draait. Kortom een plaatje in onze keuken.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • erg stil
  • veel instel mogelijkheden
  • grondprojectie
  • verlichting

Minpunten

  • helemaal geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederik 28-01-2017 Product paar maanden in bezit

droogt niet optimaal

Algemene score

7,0
ik vindt dat het apparaat minder goed droogt dan onze oude miele
verder maakt hij goed schoon, is zuinig en heeft een leuke verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

van de Wetering 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooi, stil en makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een super fijne vaatwasser, hij is makkelijk in gebruik, hij is stil wat niet onbelangrijk is als de vaatwasser in een open keuken wordt geplaatst, hij is makkelijk in onderhoud, de laden zijn makkelijk uitneembaar, het licht binnenin is handig zodat U ook in donkere dagen de vaat makkelijk in en uit kan ruimen, de ruimte binnen is groot genoeg voor een afwas van een dag bij een gezin met 5 personen, de bediening is vrij makkelijk en je kan elk gewenst programma kiezen, ook kunt U zelf bepalen hoe laat Uw vaatwasser aan gaat en zelfs hoe lang de vaatwasser er over doet, dan als klap op de vuurpijl het handige wijnglazen rekje zodat de glazen mooi rechtop en heel blijven, een vaatwasser om bij weg te dromen!!!

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk
  • luxe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 19-01-2017 Product paar weken in bezit

onhoorbaar en echt drogend! Ook plastic!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een stille machine, doordat de resterende tijd op de vloer geprojecteerd wordt kan je zien dat ie echt draait.
Het is heerlijk dat plastic er nu ook droog uit kan komen! Als je goed de gebruiksaanwijzing doorleest, ontdek je allerlei slimme dingen. klemmetjes voor kleine dingen, grote glazen reiniger en veel meer.
verlichting binnen is ook handig. juist zo zacht, dat het niet storend is. sommige programma´s duren wel lang, maar dan spaar je door de eco stand weer op water en electra.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi, praktisch en handige accessoires

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser nu een paar dagen in ons bezit, en vooralsnog werkt hij naar behoren. We zijn er erg blij mee gezien je een besteklade EN een bestekbakje hebt, tevens zit er een houder bij voor je wijnglazen (wat een luxe!). Er zit tevens mooie verlichting in de vaatwasser wat het gehele design compleet maakt. Nog een pluspunt is dat hij super zuinig is (A+++!)

Pluspunten

  • Design
  • Indeling
  • Accessoires
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dancingangel 06-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Overzichtelijke indeling, duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een heerlijke geruisloze vaatwasser.
Duidelijke touch knoppen en binnen no time alles ingeladen en draait de machine.
Echt een voordeel is de besteklade. Alles overzichtelijk in een la en niet meer alles in een bakje.

Pluspunten

  • Besteklade
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack en Will Braken 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Stlle afwasmachine en veel programma mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze afwasmachine is een stille en zeer goed ingerichte machine. Je kan de afwas op verschillende manieren en plaatsen inladen. Voor het eerst hebben we een afwasmachine in de open keuken. Het bevalt erg goed. we hebben deze op hoogte in laten bouwen. Jammer dat je de verlichte aanduiding op de vloer niet kan gebruiken.

Pluspunten

  • Zeer stille machine
  • Veel programma mogelijkheden
  • Schone vaat
  • Goede en flexibel afwas in te delen
  • Mooie verlichting

Minpunten

  • Signalering op vloer niet zichtbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Schone afwas

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie afwasmachine die in eerste instantie lastig te bedienen lijkt door de hoeveelheid knopjes, maar als je ermee werkt simpel in de bediening is door de duidelijkheid!
Fantastische verlichting aan de binnenzijde en een klok die de tijdsduur aangeeft, hoe makkelijk wil je het hebben!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MacHorn 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Blij verrast

Algemene score

9,0
Onze nieuwe inbouwafwasmachine is waar wonder van techniek. Naast veel programma's, goede indeling voor zowel servies, pannen en bestek. De led-projectie op de vloer waardoor waardoor programma keuze en resterende looptijd is af te lezen is een fenomenale vondst. Happy customer.

Pluspunten

  • geruisloos
  • veel programma's
  • glazen glanzen

Minpunten

  • hebben we nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tarek 18-09-2016 Product paar maanden in bezit

Geweldige vaatwasser!

Algemene score

9,0
Een geweldig apparaat! Hij doet wat hij moet doen: Elk keer weer schone vaat. Bij onze vorige vaatwasser moest ik vaker controleren of de pannen echt schoon zijn. Nu kan ik blind alles uitruimen. Verlichting is ook heel handig!

Het is ook praktisch dat zowel een bestekkorf als lade wordt meegeleverd. Op die maier kan je zelf kiezen wat je handiger vindt. Wij hebben voor de lade gekozen, omdat er dan meer ruimte overblijft voor de pannen beneden.

De timelight op de vloer is ook een gave gadget. Zelfs onze katten zijn hiervan onder de indruk. :-)

Enig puntje is dat het beter was als het apparaat iets minder geluid maakte. In een open keuken hoor je hem wel. We hebben het opgelost door het de vaat altijd s;nachts te laten draaien. Dat is ook goed ivm het daltarief s'avonds.

Al met al een top apparaat. Zeker aan te raden.

Pluspunten

  • maakt goed schoon!
  • Verlichting
  • timelight
  • zuinig (energie)
  • watergebruik

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Philip 10-09-2016 Product paar maanden in bezit

Perfect droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De uiterst overzichtelijke mogelijkheden om de vaat in de machine te ruimen vergroot de capaciteit en toch wordt alles perfect schoon en droog. Zelfs de plastic bakjes. De interieurverlichting is een leuke extra, maar de overzichtelijke programma's en progammeermogelijkheden maken deze machine echt AF.

Pluspunten

  • Schoon en droog
  • Overzichtelijk
  • Verlichting

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weydom 22-08-2016 Product paar dagen in bezit

Projecteerd programmaduur op de vloer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze inbouwvaatwasser gekocht bij Veiligkopen. Zeer tevreden, vaat schoon en droog. Vaatwasser heel stil. Leuk dat de programmaduur wordt geprojecteerd op de vloer. Inbouwen geen probleem, zeer duidelijke instructietekening en tevens sjabloon voor boren van de gaatjes voor frontdeur.

Pluspunten

  • Gemak
  • Droog en schoon
  • Projectie tijd op vloer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews