Siemens iQ700 SN678X01TN - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 60 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jer 28-10-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Prettige afwasautomaat, met vele functies. Heel erg stil, met bijkomend voordeel dat je niet eens in de gaten hebt dat ie draait.
Gelukkig heeft ie een (instelbaar) piepje als hij klaar is met de afwas.
De vaat komt er goed droog uit, mijn eerdere afwasautomaat (een Miele) deed het lang zo goed nog niet.

In eerste instantie twijfelde ik nog, of ik wel een Siemens vaatwasser wilde hebben. Ik was immers een Miele gewend, zodoende was ik wat huiverig om voor Siemens te gaan. En gelukkig maar dat ik dat heb gedaan, want dit is een top apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SjaBa 29-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super vaatwasser. Maakt weinig geluid. Wast schoon en ook droog genoeg. Zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe vaatwasser wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David0251 08-07-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,4
Deze vaatwasser wast goed en schoon. Zeer ruime wasprogramma's. Bediening via de knoppen zijn duidelijk. Met mooie ledverlichting. Verder projectectie op de vloer van resterend aantal minuten wastijd. Zeer mooie en stille vaatwasser.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MT55 23-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Top machine! Oogt mooi en het resultaat is er. Veel mogelijkheden alleen het indeling is soms niet praktisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jessy C 13-03-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,6
Wij hebben deze nu bijna 3 maand in ons bezit waarvan de vaatwas al 2 maand moeilijk doet.
Halfweg het programma, eender welk programma, valt het toestel uit, water blijft staan. Na enkele minuten kun je deze terug aanzetten en werkt hij het programma verder af.
Met wat geluk doet hij dit maar 1 keer. Als het tegenvalt doet hij dit verschillende keren.
Dienst na verkoop bij Siemens dikke NUL.
Na 3 bezoeken van technieker Siemens stuurt men mij telkens van het kastje naar de muur... weinig hulp bij Siemens en weinig hulp bij leverancier, Kitchenonline.
Uitleg is dat het een nieuw toestel is en men niet weet hoe eraan te beginnen of de fout te zoeken. Het zou de module/printplaat kunnen zijn maar doordat het nieuwe toestellen zijn is deze spijtig genoeg niet beschikbaar.
Opletten dus bij deze aankoop. Zonder problemen leuk toestel. Maar je weet niet welke je krijgt op voorhand natuurlijk.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

ZimNL 21-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Wij hebben deze vaatwasser gekocht vanwege de energieklasse en geluidsniveau, vanwege open keuken. Hij bevalt erg goed, ook de extra opties, zoals o.a. extra drogen zijn erg handig. Prima vaatwasser dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boons490 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

verlichting binnenzijde!

Algemene score

9,0
perfect apparaat, echte aanrader, stil, projectie op de vloer en ziet er allemaal heel degelijk uit.

Pluspunten

  • stil
  • verlichting binnenzijde en projectie op de vloer
  • mooie tiptoetsen en goede programma's

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArthurVH 22-09-2017

Erg veelzijdige vaatwasser

Algemene score

10,0
Pas een maand gebruik ik deze vaatwasser maar ben er erg tevreden mee.
Veel mogelijkheden en vooral veel gebruiksgemak.
Ik ben ook zeer te spreken over de eco stand zodat ik zeker weet dat ik het milieu minimaal belast tijdens het gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Maartje 07-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Praktische vaatwasser met vele opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds enkele dagen in het bezit van deze vaatwasser. Er zitten veel extra's bij waardoor je de vaatwasser naar eigen wens kunt ínvullen'. Zowel de mogelijkheid tot besteklade als bestekbak. Veel draaiprogramma's en extra opties, maar voordeel is dat deze erg simpel in het gebruik zijn. Alles wijst zichzelf!

Pluspunten

  • Praktische vaatwasser
  • Veel extra accessoires
  • Zelf in te delen naar wens

Minpunten

  • Wijn/bierglazen minder handig te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

halsema 07-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

wat een super deluxe vaatwasser

Algemene score

9,0
Ik heb als 1e keuze de 02tn gekozen maar dankzij inbouw.nl boden ze me de 01tn aan voor de prijs van de 02tn.
nu een paar keer al gebruikt..
resultaat:
schoon/droog!.
Onze kinderen dachten dat de vaatwasser uitstond..Totdat ze het infolight zagen.Daarna maar de vaatwasser open gedaan.Wat een mooi blauw licht.Keuze te over qua indeling en programmas.

Pluspunten

  • stil
  • schoon
  • infolight
  • couverts indeling

Minpunten

  • helaas toch nog zelf uitruimen
  • echt grote glazen passen niet in het bovenste rek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marielle47 11-07-2017

Stille vaatwasser

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser is afgelopen maand in onze nieuwe keuken geplaatst.
In gebruik is deze erg stil en biedt meer dan voldoende programma's. Ook erg fijn dat er een eco stand aanwezig is. Na het aflopen van het programma even een half uurtje met de deur dicht laten staan en de afwas is mooi opgedroogd.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Oktay 02-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer goede apparatuur

Algemene score

10,0
Hij is stil en hij doet alles wat men van een vaatwasser verwacht. Meer kan een vaatwasser niet doen. Zuinig , wast en droogt perfect en hij is super stil. Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Stil
  • Droogt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob1 06-06-2017

Geruisloze afwasmachine

Algemene score

10,0
Nu een maand in bezit, niets anders dan lof over het apparaat. Het apparaat is bijna geruisloos. afwas komt bijna droog uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jdj50 30-05-2017

Superstil

Algemene score

10,0
Na 5 weken in gebruikkan ik niet anders zeggen dan super
Hij is fluisterstil,veel ruimte met diverse speciale inzetmogelijkheden en een mooie uitsraling en met het korte programma supersnel en schoon
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

jank 30-05-2017

goede vaatwasser.

Algemene score

10,0
ik gebruik hem nu twee maanden en er gaat veel in zeker handig is het verstellen van de manden. de vaatwasser droogt ook goed zeker het plastic.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Wis48 30-05-2017

Fantastiche vaatwasser

Algemene score

8,0
Nu een aantal weken in gebruik, maar tot volle tevredenheid.
Indien nodig een snel programma.
Als je zuinig met energie wil omgaan een zuinig programma.
Zéér stil tijdens gebruik, beslist niet storend
Kortom goede keus.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

cople 03-05-2017

Stil, schoon en droog!

Algemene score

10,0
Ruim een maand in gebruik, in het begin even wennen aan de andere indeling maar beoordeel dit inmiddels als handiger dan vorige vaatwasser. Groot aantal programma's voor optimaal gebruik, tot heden altijd alles goed schoon en helemaal droog! Machine werkt echt stil, wat een uitkomst is in een open keuken….
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Leojr 16-04-2017

Vaatwasser Siemens

Algemene score

10,0
Volledig geintegreerde vaatwasser met wasgegevens geprojecteerd op de vloer, geluidsarm en wast schoon en droogt goed.
Inbouwen volgens de meegeleverde handleiding is wat puzzelen. (handleiding zou duidelijker mogen)
Verder een prima apparaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

TeunieV 15-04-2017

Beter is er niet!!!!

Algemene score

10,0
Nog geen machine gezien die zo stil, schoon en zuinig werkt. 14 couverts kunnen er goed in, zonder in te leveren op de prestaties. Vooral de besteklade aan de bovenzijde bevalt heel goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Kevin 08-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer stille en mooie vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De bediening van deze vaatwasser is super.
Siemens verdient echt een pluim door de vaatwasser zo stil te krijgen dat je deze gewoon niet meer of nauwelijks nog hoort. Ook het droogsysteem zeoliet is een ware uitvinding, alles ook plastic bakjes komen er droog uit. De vario lades zijn makkelijk aan te passen naar de invulling op dat moment. Verder is het informatie display op de grond een leuke gadget.

Pluspunten

  • Stil
  • Droog
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews