Siemens SN69M052NL - Reviews

9,0 Lees 35 reviews
Best Reviewed dec 2015 Siemens SN69M052NL
Best Reviewed december 2015
Specificaties
Energieklasse
A+++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 35 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Alleen maar positief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser hebben we nu 2 dagen in ons bezit en al vanaf het uitpakken zijn we er enthousiast over. De installatie hebben we zelf gedaan en was prima te doen dankzij de duidelijke handleiding. Na de deur geopend te hebben kom je het eerste pluspunt tegen: de interne blauwe verlichting. Niet noodzakelijk, maar wel erg handig. De bediening van de knoppen is ook vrij logisch. De wasresultaten zijn ook zeer goed te noemen. De toekomst zal moeten uitwijzen of alle programma's een zeer goed resultaat geven, maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Pluspunten

  • verlichting
  • bedieningseenvoud
  • flexibiliteit indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
F van IJzendoorn 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Superstil, kurkdroge vaat

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met deze vaatwasser. Hij is zo makkelijk te bedienen dat zelfs mijn kinderen de vaat kunnen doen. Vooral het vrij plaatsen van de bestekmand is ideaal. Zo kun je altijd ruimte creëren voor grote pannen. Verder is de keuze van programma's heel erg uitgebreid en is er altijd een programma voor de huidige behoefte. Ik ben zelf zeer gecharmeerd van de verlichting in de vaatwasser. Je staat nu niet meer in je eigen schaduw de vaat in te ruimen. Het droogresultaat is super. De vaat kan rechtstreeks de kast in, zelfs het Tupperware en andere kunststoffen. Kortom een zeer fijne vaatwasser waar ik lang plezier van hoop te hebben.

Pluspunten

  • droogresultaat
  • keuze programma's
  • vrij te plaatsen bestekmand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Piet en marij van kasteren 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De afwas machine die wij genkocht hebben voldoet boven onze verwachting erg ruime manden die ook nog in hoogte verstelbaar en ook alle borden rekjes ook allemaal neer klap baar zo is de machine multifuncieel makkelijk en duidelijke toetsen voor welk programma dit is voor ons een echte aanrader piet en marij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kees 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

gebruiksgemak met gadgetgehalte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij de vorige vaatwasser werd een rode stip op de vloer geprojecteerd omaan te geven als hij in bedrijf was. Leek me nogal overdreven... tot ik hem opende terwijl hij in bedrijf was! (toegegeven: ik was in gesprek, maar toch...).
Deze is nog slimmer: hij projecteert de resterende tijd en het programma op de vloer. Wat een leuke (en handige) gadget. Hij is trouwens nog stiller dan de vorige.

Pluspunten

  • stil
  • gebruiksvriendeijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Blokhut 14-11-2016 Product paar weken in bezit

Wast schoon en droogt perfect!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn ontzettend blij met onze vaatwasser. Hij wast schoon en hij droogt goed! Ook heel handig dat je kunt zien hoelang een programma nog duurt door middel van de tijd die op de grond schijnt.
Wij hebben er niks op aan te merken.

Pluspunten

  • Hoort de vaatwasser bijna niet.
  • geeft tijd aan hoelang het nog duurt.
  • wast en droogt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
AFJ 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Plastic bakjes drogen goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruikersgemak is goed, resultaat prima. Veel indelingsmogelijkheden. Leuke snuf: projectie van voortgang op keukenvloer.

Pluspunten

  • A+++
  • Best getest door consumentenbond

Minpunten

  • Aan de prijs
  • signaal bij beëindiging programma niet regelbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
vaatwasser 11-11-2016 Product paar weken in bezit

perfecte vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het product is energie zuinig en is bijna geruisloos ,en de vaat komt er super droog uit ,het is wel een van de duurdere apparaten ,maar de kwaliteit is goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Jmjleijen 08-11-2016 Product paar maanden in bezit

Afwasmachine

Algemene score

10,0
De afwasmachine wast goed schoon droogt snel en goed.
Voor grote wijnglazen is geen goede plek.
Hij is wel geruisloos.

Pluspunten

  • Zuinig en geruisloos

Minpunten

  • Geen goede plek voor wijnglazen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
S. Leenders 29-10-2016 Product paar weken in bezit

vaatwasser

Algemene score

9,0
deze vaatwasser is heel praktisch qua indeling. Prettig is ook dat hij zo weinig geluid maakt. De knop voor extra droging is super.

Pluspunten

  • knop extra droging
  • geen weinig geluid
  • kort programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Dirk 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijke bediening

Algemene score

8,0
Nu een paar dagen in het bezit van deze vaatwasser. We zijn erg tevreden over de was resultaten. Maar ook zeker het drogen. Meestal blijft er water op de bodem van de kopjes staan... nou bij deze vaatwasser is het te verwaarlozen! oke, het kost iets maar je hebt waar voor je geld.

Pluspunten

  • Drogen
  • Geluid
  • Duidelijke bediening

Minpunten

  • Prijs
  • Mis het snelle programma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Schoe 21-10-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser SN69M052

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Naast de gebruikelijke kwaliteit die je van Siemens mag verwachten., is dit de stilste vaatwasser in zijn prijsklasse. De machine is heel flexibel en variabel te beladen. Met ieder keer een goed wasresultaat. Voor mij de ideale prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Geluid
  • Waskwaliteit
  • Flexibele indeling
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Dewie 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker stil en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb dit apparaat onlangs gekocht en ik vind het super. Wast helemaal schoon. Mijn vaat is ook heel droog. En het is lekker droog. Ik vind met name het snelprogramma ideaal. Ik moet wel even wennen aan de indeling, maar dat is na een tijdje geen punt meer.

Pluspunten

  • schoon
  • droog
  • stil
  • mooi design
  • gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • heb ik nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
van den Berg Karel 14-10-2016 Product paar dagen in bezit

Schoon en duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze nieuwe vaatwasser werkt zuinig, goed schoon en droog. Grappig is het verlichte tekentje, op de vloer geprojecteerd, zodat je kan zien lang de machine nog bezig zal zijn. Het inruimen moet even wennen ( anders dan bij het vorige apparaat), maar is efficiënt en flexibel. Kortom, een aanwinst in de keuken.

Pluspunten

  • zuinig
  • nachtprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Harm Jan 04-07-2016 Product paar weken in bezit

Veel stiller !

Algemene score

9,6
Na 12 jaar begaf onze Zanussi vaatwasser het.
Deze Siemens wast beter en vooral veel stiller.
Wat de duurzaamheid betreft lijkt het een degelijk apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
fam van den Biggelaar 05-05-2016 Product paar dagen in bezit

een goede aankoop ter vervanging van de oude, kapotte machine.

Algemene score

8,8
De eerste wasbeurten hebben een prima resultaat, gebruiksvriendelijk en het droogresultaat is perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Blij in Leiden 28-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Het was even wennen met het blauwe LED licht maar na een tijdje vonden we het eigenlijk wel mooi. De machine is heel stil -- belangrijk in een open keuken -- en was alles werkelijk perfect schoon. Er zit ook nog een Glansdroog knop op die ervoor zorgt dat de vaat er ook perfect droog uitkomt.
De machine is makkelijk te bedienen en heeft allerlei programma's en je hoeft zelf dus niets anders te doen dan een paar knoppen in te drukken.
De indeling is nog even wennen maar we beginnen ook hier te ontdekken hoe we de vaat het makkelijkst kwijt kunnen.
Over de duurzaamheid kunnen we nog niets zeggen maar volgens de technische gegevens en de Consumentenbond, scoort de Siemens SN69M052NL hier hoog in.
We zijn tot nu toe (drie weken) heel blij met de Beste Keus van de Consumentenbond!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Desire 25-11-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Wasresultaat is een 10 bij gebruik van aparte zout, was en glansproducten (zelfs plastic komt er droog uit). Een tablet met alles erin werkt een stuk minder in de eco mode. Het glansmiddel is al opgelost voordat de droogcyclus begint waardoor de vaat niet volledig droog is.

De verwachte mogelijkheden zijn allen aanwezig. Het valt wel op dat de programma's qua tijd behoorlijk uiteen lopen. Verschil tussen eco en snel is meer dan 3 uur.

Een lichte terleurstelling was het ontbreken van een besteklade welke bij goedkopere modellen standaard waren bijgeleverd. Bij dit model is de voorbereiding wel gedaan maar moet je het apart bestellen wat eigenlijk gezien de prijs niet zou moeten (vandaar indeling een 7).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Nicole 24-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Fijne indeling, kan veel in. Leuk, die blauwe verlichting en het lampje dat op de vloer schijnt met info over resterende tijd. Na jarenlang een besteklade te hebben gehad ben ik heel blij met een bestek bakje. Zo'n lade vond ik vreselijk. Hij droogt super. geen theedoek meer nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Froukje 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden over het gebruik tot nu toe. Voldoet volledig aan de wensen die we hadden. Het was een goede aankoop !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Zonneveld 08-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De indeling is praktisch, vooral de verschuifbare bestek bak. De geïntegreerde blauwe lamp is heerlijk, beter overzicht bij in en uitruimen hierdoor. En dat ik op de vloer zie waar het programma mee bezig is als hij aan staat. Hierdoor zien de kinderen en wijzelf als het apparaat aanstaat waardoor je hem niet opentrekt als hij bezig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews