Bosch SMV40C20EU - Reviews

8,1 Lees 8 reviews
Specificaties
Energieklasse
A+
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
12 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ossie88 14-09-2016 Product paar weken in bezit

Muisstil!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een open keuken en deze vaatwasser is daar ideaal voor. Het is namelijk muisstil en wast prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Misconi 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasresultaat zelfs op 45 graden!

Algemene score

7,2
+Prima wasresultaat
+Ruim van binnen
+Klasse A+
+Stil
-Pannen staan scheef en de indeling is niet modulair zoals het was bij mijn oude Bosch vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Familie F. 31-05-2016 Product paar dagen in bezit

simpel en goed

Algemene score

8,0
simpel te bedienen vaatwasser met voldoende programma's, werkt prima. Prijs/kwaliteit verhouding goed. Laag in decibel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
ydol 15-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Vorige week deze machine bij eleQtro.nl gekocht.
Inderdaad erg stil, en hij wast perfect schoon.
Echt waar voor je geld, een Bosch vaatwasser dik onder de € 400,-

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Els de Bruijn 23-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb nu mijn 3e vaatwasser in 30 jaar en deze vaatwasser is echt geluidloos, ik kan er alles in kwijt en de programma's zijn eenvoudig te kiezen echt super! Een kind kan de was doen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Ineke Kokerelster 20-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
Je kunt de spijltes in de onderste lade niet wegklappen voor koekenpannen met een teflonlaag. Hierdoor is er minder ruimte voor meerdere koekenpannen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
FMPJ 15-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Prima vaatwasser. T.n.t altijd een schone vaat na eco programma. Draait stilletjes zijn programma af, je hoort 'm bijna niet. Wij zijn er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
m. migchels 08-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,4
zeer geruisloos goed schoon afwasresultaat ook op vijfenveertig graden indeling prima ook goed droog

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed