Bosch SMV84L10EU - Reviews

8,6 Lees 23 reviews
Specificaties
Energieklasse
A+
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
12 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ingrid 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

een stille eco vaatwasser , met vele mogelijkheden

Algemene score

10,0
ik wilde een goede zuinige vaatwasser , die langdurig meegaat en intensief gebruikt kan worden !
duidelijke en makkelijk in gebruik , zonder teveel onnodige knoppen

Pluspunten

  • zuinig
  • geluidsarm
  • werkt prettig

Minpunten

  • duurdere klasse maar dan heb je ook wat !
  • lang eco progamma , die je wel in kan korten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van dalen 17-01-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker stil, goed was reseltaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden onze vorige vaatwasser was ook een bosch. We zouden zeker tegen anderen zeggen wat we er van vinden en zeker aan bevelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed was reseltaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser gekocht op advies van dealer, na speurwerk op internet kwam deze machine zeer goed uit diverse testen. Het is de SMV84L10EU.
Nu een week in gebruik en een zeer goed resultaat op een programma van 55 min. Het komt er glanzend en zeer droog uit. Ik zou deze machine zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Burgers 28-09-2016 Product paar maanden in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze vaatwasser nu twee maanden en bevalt prima. Het is een goed apparaat voor een redelijke prijs. Zeer stil en gebruikersvriendelijk.
Leuk detail is het bestekrekje onder dat je naar links en rechts kan schuiven.

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toos 27-08-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

8,0
Zeer schone vaat en macine maakt geen lawaai in de keuken.
Hierdoor zeet aan te bevelen.
Ook zeer te vreden over de aflevering en plaatsing van deze vaatwasser

Pluspunten

  • Zeer schone vaat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

John Peeters 16-08-2016 Product paar dagen in bezit

Bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima bediening. Het bedieningsgedeelte is duidelijk en heeft niet te veel toetsen. Verder werkt de vaatwasser goed. Dus geen klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fjm 03-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Nog niet zo lang in mijn bezit, maar ik ben zeer tevreden. Stil en wast schoon en droogt goed. Over de duurzaamheid kan ik natuurlijk nog niets zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Randy 29-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Een ideale machine voor een acceptabele prijs.
Goed wasresultaat met een eenvoudig bedieningspaneel met extra mogelijkheden voor versneld wassen, extra drogen, uitgestelde starttijd etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emjece 26-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Goede machine voor een redelijke prijs. Nog niet veel meer over te zeggen na een korte tijd gebruik.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hendrik Jan 24-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Wij zochten een nieuwe afwasmachine, niet te duur maar toch goed. Deze werd ons geadviseerd en inderdaad, wij zijn heel tevreden over de Bosch wasmachine, makkelijk te bedienen en wast super goed schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit van Meer 24-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Het is een goed apparaat. Ik heb het nu een paar weken in huis en ik kan niet anders zeggen dat ik er erg tevreden over ben. Rustig geluid met wassen en spoelen. Materiaal is degelijk. Fijne indeling voor de vaat.Er zijn voldoende mogelijkheden voor de programmering. De vaat komt er glanzend en droog uit. Het opentrekken van de deur is redelijk zwaar, maar is geen probleem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goed apparaat, doet zeker wat het moet doen met als enige opmerking dat alles van kunststof (plastic opbergdozen bijv.) altijd nat uit de machine komt. Over duurzaamheid wil ik me na gebruik van 2 weken nog niet vastleggen, vandaar de keuze nvt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

broekies 15-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Deze vaatwasser heeft een kunststof binnenkuip en er verschijnt een rood lampje op de vloer als hij aanstaat.
Stille vaatwasser wat erg fijn is als hij deel uitmaakt van je woonkamer.
Nu twee keer gebruikt maar super blij ermee.
Wilde geen dure vaatwasser en deze is door de Bosch actie (8 jaar garantie) voor ons de beste keuze omdat de vorige Siemens vaatwasser na een dure reparatie en 7 jaar trouwe dienst er volledig mee stopte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yzendoorn 09-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
We hebben nu alle keukenapparatuur vervangen door Bosch, waarbij we als laatste de vaatwasser hebben vervangen. Heerlijk. Hij is stil, zuinig en wast perfect schoon. Gebruikersgemak is onovertroffen. Met een paar toetsen zoveel mogelijkheden genereren is voortreffelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fer 07-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Makkelijk te installeren en te bedienen. Lekker stil en de vaat wordt mooi schoon. De indeling is makkelijk met de verschuifbare bestekbak en opklapbare rekjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

vetrouwen 07-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
na 15 jaar de bosch afwasmachine tot volle tevredenheid te hebben gebruikt nu weer een boschmachine waarin we weer met vol vertrouwen gaan afwassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Blonk 31-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een vertrouwd product van een degelijk merk laat mij en de vaatwas niet onberoerd. Schone vaat in een nagenoeg geluidsarme machine in een open keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek 25-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Te kort in bezit om de duurzaamheid te beoordelen. Veel mogelijkheden in keuze wasprogramma's incl de eco stand die wij veel gebruiken. Onze vorige machine was ook een Bosch. Daarom kozen wij wederom een Bosch vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. de Jong 15-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Prima resultaat, hoognodige functies aanwezig en wasresultaat is prima voor een instapmodel. Vooral icm 8 jaar zekerheid/garantie een goede aankoop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

mjp hermans 04-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Net een paar dagen geplaatst maar wast en droogt goed maakt bovendien weinig geluid en makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews