Bosch SMV84L10EU - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ingrid 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

een stille eco vaatwasser , met vele mogelijkheden

Algemene score

10,0
ik wilde een goede zuinige vaatwasser , die langdurig meegaat en intensief gebruikt kan worden !
duidelijke en makkelijk in gebruik , zonder teveel onnodige knoppen

Pluspunten

  • zuinig
  • geluidsarm
  • werkt prettig

Minpunten

  • duurdere klasse maar dan heb je ook wat !
  • lang eco progamma , die je wel in kan korten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rein 15-02-2017 Product paar weken in bezit

Werkt vrijwel zonder geluid

Algemene score

10,0
Ik vind mijn Bosch vaatwasmachine helemaal geweldig. Niet alleen omdat hij vrijwel zonder geluid werkt maar ook omdat er een eco programma op zit. Dat laat ik 's nachts draaien. Het is een zeer zuinig programma en ik heb me laten vertellen dat dit programma beter voor het milieu is dan zelf afwassen!
Ik ben ook buitengewoon blij met mijn wijnglazenrek. Er kunnen dus ruim 6 wijnglazen met lange steel in en ook nog een ovenschaal. De bediening is zo eenvoudig dat ik zelfs de gebruiksaanwijzing niet heb hoeven lezen.
Last but not least............. Hij wast hartstikke goed schoon !!!

Pluspunten

  • wast heel schoon
  • eenvoudig te bedienen
  • eco programma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 05-02-2017 Product paar weken in bezit

Fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne indeling, bestekbak te verschuiven waardoor meer ruimte voor grote pannen. De bovenste lade is verstelbaar. Makkelijk te bedienen, eco-programma erop. Kortom goede vaatwasser.

Pluspunten

  • fijne indeling
  • eco programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 27-01-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In ons vorig huis hadden wij ook al een Bosch vaatwasser. Na eenmaal de afwas gedaan te hebben in de nieuwe woning met een Pelgrim gelijk besloten weer een Bosch te kopen. Schone vaat en een oase van rust qua geluid. Volgende wordt weer een Bosch

Pluspunten

  • Stevige machine
  • Schone vaat
  • Zeer geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van dalen 17-01-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker stil, goed was reseltaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden onze vorige vaatwasser was ook een bosch. We zouden zeker tegen anderen zeggen wat we er van vinden en zeker aan bevelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed was reseltaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser gekocht op advies van dealer, na speurwerk op internet kwam deze machine zeer goed uit diverse testen. Het is de SMV84L10EU.
Nu een week in gebruik en een zeer goed resultaat op een programma van 55 min. Het komt er glanzend en zeer droog uit. Ik zou deze machine zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Burgers 28-09-2016 Product paar maanden in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze vaatwasser nu twee maanden en bevalt prima. Het is een goed apparaat voor een redelijke prijs. Zeer stil en gebruikersvriendelijk.
Leuk detail is het bestekrekje onder dat je naar links en rechts kan schuiven.

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toos 27-08-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

8,0
Zeer schone vaat en macine maakt geen lawaai in de keuken.
Hierdoor zeet aan te bevelen.
Ook zeer te vreden over de aflevering en plaatsing van deze vaatwasser

Pluspunten

  • Zeer schone vaat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

John Peeters 16-08-2016 Product paar dagen in bezit

Bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima bediening. Het bedieningsgedeelte is duidelijk en heeft niet te veel toetsen. Verder werkt de vaatwasser goed. Dus geen klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fjm 03-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Nog niet zo lang in mijn bezit, maar ik ben zeer tevreden. Stil en wast schoon en droogt goed. Over de duurzaamheid kan ik natuurlijk nog niets zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Randy 29-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Een ideale machine voor een acceptabele prijs.
Goed wasresultaat met een eenvoudig bedieningspaneel met extra mogelijkheden voor versneld wassen, extra drogen, uitgestelde starttijd etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emjece 26-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Goede machine voor een redelijke prijs. Nog niet veel meer over te zeggen na een korte tijd gebruik.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hendrik Jan 24-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Wij zochten een nieuwe afwasmachine, niet te duur maar toch goed. Deze werd ons geadviseerd en inderdaad, wij zijn heel tevreden over de Bosch wasmachine, makkelijk te bedienen en wast super goed schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit van Meer 24-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Het is een goed apparaat. Ik heb het nu een paar weken in huis en ik kan niet anders zeggen dat ik er erg tevreden over ben. Rustig geluid met wassen en spoelen. Materiaal is degelijk. Fijne indeling voor de vaat.Er zijn voldoende mogelijkheden voor de programmering. De vaat komt er glanzend en droog uit. Het opentrekken van de deur is redelijk zwaar, maar is geen probleem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goed apparaat, doet zeker wat het moet doen met als enige opmerking dat alles van kunststof (plastic opbergdozen bijv.) altijd nat uit de machine komt. Over duurzaamheid wil ik me na gebruik van 2 weken nog niet vastleggen, vandaar de keuze nvt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

broekies 15-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Deze vaatwasser heeft een kunststof binnenkuip en er verschijnt een rood lampje op de vloer als hij aanstaat.
Stille vaatwasser wat erg fijn is als hij deel uitmaakt van je woonkamer.
Nu twee keer gebruikt maar super blij ermee.
Wilde geen dure vaatwasser en deze is door de Bosch actie (8 jaar garantie) voor ons de beste keuze omdat de vorige Siemens vaatwasser na een dure reparatie en 7 jaar trouwe dienst er volledig mee stopte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yzendoorn 09-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
We hebben nu alle keukenapparatuur vervangen door Bosch, waarbij we als laatste de vaatwasser hebben vervangen. Heerlijk. Hij is stil, zuinig en wast perfect schoon. Gebruikersgemak is onovertroffen. Met een paar toetsen zoveel mogelijkheden genereren is voortreffelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fer 07-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Makkelijk te installeren en te bedienen. Lekker stil en de vaat wordt mooi schoon. De indeling is makkelijk met de verschuifbare bestekbak en opklapbare rekjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

vetrouwen 07-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
na 15 jaar de bosch afwasmachine tot volle tevredenheid te hebben gebruikt nu weer een boschmachine waarin we weer met vol vertrouwen gaan afwassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 03-11-2015

Goede resultaten, schoon en droog en stille machin

Algemene score

8,0
Het is een stille machine vergeleken met de vorige machine die wij hier voor hadden en droogt veel beter.Wel vond ik bij de vorige machine het inruimen van wijn glazen veel gemakkelijker.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Toon meer reviews
>