Siemens SN69M003NL - Reviews

8,7 Lees 80 reviews
Best Reviewed jul 2016 Siemens SN69M003NL
Best Reviewed juli 2016
Specificaties
Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 80 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

it's me 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

prima vaatwasser, stil, en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vergeleken met onze oude vaatwasser is dit een enorme vooruitgang. Een veel zuiniger type, en ook veel stiller. Er kan veel vaat in en het belangrijkste: het kwam er schoon uit!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Tessa 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Siemens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige vaatwasser (whirlpool) begaf het na 8 jaar ellende er mee gehad te hebben dus waren we toe aan een nieuwe. Na aanbevelen van de verkoper hadden we deze keuze gemaakt. Het enigste wat we gezegd hadden tegen de verkoper is dat het perse een siemens moest zijn door de ervaring die we daar mee hadden met andere producten die we van dat merk hebben. Heb het apparaat iets meer dan een week en ben nu al zeer tevreden we hebben minder geluidsoverlast, vaat is droog als het programma klaar is en de indeling bevalt ook veel beter ook geeft hij aan als de vaat klaar is door middel van een indicatie lamp op de vloer. Daarnaast is hij ook veel zuiniger in energie en water verbruik. Een echte aanrader deze vaatwasser van Siemens (SN69M003NL) Ik snap nu niet dat we niet eerder een nieuwe vaatwasser hebben aangeschaft.

Pluspunten

  • Goed droogresultaat
  • Prijs/kwaliteit
  • Schone vaat
  • Makkelijk in te stellen
  • Erg stil

Minpunten

  • Minpunten nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Kuiper 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hopelijk doen we met dit apparaat ook 16 jaar net zo als met de vorige Siemens afwasmachine die vanaf de aanschaf van de keuken goede diensten heeft gedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
v.d. Heuvel 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

ruim, stil, voldoende programma's, ook ECO

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser heeft mijn 10 jaar oude AEG vervangen. Andere indeling, dit is even wennen. Stil genoeg, boven korf is zeker efficiënter in te richten, er past meer in. Mijn grote borden passen in de hoogte zonder problemen overal onderin. Dit was bij de vorige niet het geval. ECO functie spreekt me erg aan, is zuinig en goed voor het milieu, mooi programma voor ’s nachts. Korte programma heeft een goed resultaat opgeleverd, zelfs met de vaat van gisteren. Vaat komt met goed droog resultaat uit. VarioSpeed functie nog niet getest: één week in het bezit. Tot nu toe tevreden.

Pluspunten

  • droogresultaat
  • eco-functie
  • stil

Minpunten

  • nog niet ontdekt, week in het bezit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Kim 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser siemens

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Fijne indeling.
Maakt weinig geluid en wast mooi schoon.
Zotten veel programma's op.

Pluspunten

  • Erg stil, fijne indeling
  • Goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Marc 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser SN69M003NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine, makkelijke bediening. Lampje op de grond is handig.
Hopen dat deze ook weer 17 jaar mee gaat, net als de vorige Siemens

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Lampje op de grond tijdens bedrijf

Minpunten

  • kleiner dan vorig model

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
P van Orsouw 17-11-2016 Product paar weken in bezit

inbouw vaatwasser , type SN69M003NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Enkele weken nu in gebruik. Bevalt prima. Vrij geruisloos in gebruik. Maakt goed schoon. Handig blauw led lichtje dat op de grond schijnt wanner het apparaat in gebruik is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Roel 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede vaatwasser doet wat die moet doen.
Eco programma erop en maakt de afwas schoon.
Mooie aanbieding met gratis wijnglazen en vaatwas tabletten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Dennis 13-11-2016 Product paar weken in bezit

Stil en goed schoongemaakt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat is erg stil en ook de vaat is erg schoon.
De programmakeuzes zijn riant en door VarioSpeed gaat de vaat 2x zo snel.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon

Minpunten

  • Vaat kan droger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maan 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser is eenvoudig in gebruik. Heel handig is de speedknop waardoor de afwas sneller klaar is, maar toch schoon. Ook handig is het blauwe lampje op de vloer die aangeeft dat de vaatwasser nog bezig is.
De vaatwasser maakt weinig geluid wat wel fijn is bij een open keuken!
Er is veel ruimte voor de vaat door de handige indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Vaatwasser sn69moonl 08-11-2016 Product paar weken in bezit

Zeer zacht geluid vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Siemens sn69moo3nl/d3 vaatwasser ben zeer tevreden wasresultaat super hoef niks naar te drogen heel zachtjes indeling iets minder (pannen ) weinig ruimte verder zeer tevreden

Pluspunten

  • Geluid hoort bijna niks
  • Vaat super schoon
  • Vaat is kurk droog

Minpunten

  • Indeling iets minder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Claudia Kaçmaz-Ploeger 07-11-2016 Product paar maanden in bezit

Siemens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds 2 weken deze vaatwasser in bezit. Bevalt zeer goed. Aan de indeling moet ik nog even wennen maar dat Is een kwestie van tijd. De vaatwasser is zeer stil wanneer het een programma afwerkt. Wat enorm handig Is, is het blauwe lampje dat op de vloer schijnt wanneer het apparaat aan Is. Vooral voor de kinderen Is het handig. Aangezien ze de deur nog weleens open trokken terwijl het apparaat nog aan was. Dit gebeurt nu dus niet meer.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geruisloos
  • Blauwe lampje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Cindy 07-11-2016 Product paar weken in bezit

Stil en super schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed zelf te installeren. Ruim van binnen. Fijn een aparte plek voor grotere messen. Heel stil en super schoon. Top machine!

Pluspunten

  • stil
  • schoon
  • zelf te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Bob Sikkema 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima werkende vaatwasser met duidelijke handleiding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat de vorige siemens vaatwasser het had begeven, toch maar wel een siemens vaatwasser aangeschaft. Modelnr. SN69M003NL.
Zeer makkelijk te plaatsen, duidelijke handleiding en redelijk stil. En het belangrijkste maakt de vaat goed schoon.

Pluspunten

  • prijs kwaliteitverhouding
  • makkelijk te plaatsen

Minpunten

  • verplaatsen wieltjes bij bovenste element

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
willem 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

nooit meer anders

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
perfecte afwasmachine.
stil en zuinig zoals je van siemens kan en mag verwachten.
inbouw goed zelf te doen

Pluspunten

  • zuinig
  • geruisloos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Nelger 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Beste aankoop

Algemene score

9,0
Zeer goede vaatwasser wast en droogt zeer goed en gemakkelijk in te bouwen en zeer geruisloos en makkelijk in te ruimen

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Makkelijk in te stellen
  • Schone vaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
P.Heuvels 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ziet er goed en degelijk uit!

Algemene score

9,0
Ziet er goed en degelijk uit, ik heb er o.a. voor gekozen omdat mijn vorige (een bosch) deze maand 21 jaar oud is geworden.
De prijs/kwaliteit verhouding vind ik uitstekend, nog beter dan bosch!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Astrid 03-11-2016 Product paar weken in bezit

goede en degelijke machine

Algemene score

8,0
het is een mooie en makkelijke machine
hij is zeer zuinig en maakt heel weinig geluid tijdens een wasbeurt
vooral het lampje aan de onderkant van de vaatwasmachine vind ik erg handig
omdat je dan weet wanneer het apparaat klaar is en de stroom er dan ook af is
ik beveel het apparaat ook aan vrienden aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Ron 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne vaatwasser - alles erop wat we nodig hebben

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser voor een gezin met 3 kinderen. Wast en droogt goed en dat is waar we hem voor gekocht hebben. We hebben geen behoefte aan luxe accessoires zoals extra programma's, lampjes of droogrekjes voor het bestek. Daarom hebben we voor deze basisuitvoering gekozen. We draaien eigenlijk dagelijks hetzelfde programma (automatisch). Prima prijs-kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Lichtstraal op de grond bij in werking
  • Droogt goed

Minpunten

  • Onhandige indeling voor de borden
  • Programma's duren lang (+3 uur)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
kusse 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

degelijk uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
degelijk, en alles goed schoon,veel mogelijkheden instelbaar,veel ruimte om in te delen,en ook vrij stil in geluid,nu nog hopen dat we er lang plezier van mogen hebben,maar de vorige siemens is 19 jaar meegegaan ,dus afwachten maar!

Pluspunten

  • stil
  • degelijk
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews