Siemens SN69M035NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 76 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sikkema 09-03-2017 Product paar weken in bezit

stil, makkelijke bediening, schone vaat!

Algemene score

9,0
En top vaatwasmachine. Hij is erg stil in gebruik en levert iedere keer weer een schone vaat. Heerlijk in een huishouden met 6 personen. De bediening is gemakkelijk. Kent ook een ECO stand. Werkt perfect.

Klein minpunt: kunstof broodtrommels blijven iets vochtig. Nadrogen is gewenst.

Pluspunten

  • schone vaat
  • geluidsarm
  • gemakkelijke bediening
  • ECO stand

Minpunten

  • kunstof broodtrommels nadrogen met doek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en goed wassen

Algemene score

9,0
Met een minimum aan geluid doet hij de was. Alles komt er goed droog uit. Je moet er wel voor zorgen dat alles stabiel staat want de water straal duwt anders de glazen om. Handig is ook de sensor die de vulling en water vervuiling analyseert. Zo wordt het wasprogramma op de vulling en vervuiling aangepast. Geen halve was instelling meer want die is niet meer nodig. De vorige had een besteklade en deze niet. Daar hebben we bewust voor gekozen, nu is er meer ruimte voor hoge glazen en als de korf omhoog wordt gezet ruimte voor grotere borden en pannen. Op basis van onze oude vaatwasser is de levensduur vast ook weer ok.

Pluspunten

  • Doet stil z'n werk
  • Automatisch programma
  • In hoogte verstelbare boven korf
  • Rekje voor lange messen en lepels
  • Extra droogstand voor plastic

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Selma 06-09-2017

Prima vaatwasser

Algemene score

8,0
De indeling van de vaatwasser is handig en hij doet het prima. Alleen het plastic van de vaatwastabletten lost niet op, dat haal ik er nu van tevoren af.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

DeBoer 31-08-2017

Prima stille vaatwasser

Algemene score

10,0
Prima product, alles is schoon, en erg stil. Super handig is het blauwe lampje waarmee je kunt zien of de vaatwasser klaar of bezig is. Aanrader
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jaapz 31-07-2017

Een mooi en handig apparaat

Algemene score

10,0
Een fijne vaatwasser, gemakkelijk te bedienen en handige mogelijkheden om de vaat te verdelen in het apparaat.
Maak goed schoon zeer stil kortom een goede aankoop.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

1961Siemens 05-07-2017

Prima vaatwasser

Algemene score

10,0
redelijk gelijkwaardig aan de oude Siemens vaatwasser.Prima dat de deur opengaat bij het Eco programma.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Zeeuwse oma 01-07-2017

Fijne machine

Algemene score

10,0
Fijne vaatwasser , zonder maaren, uitsterst stil.
Vandaar dat blauwe controle lamp zeer nuttig is.
Bovendien erg snel dankzij Turbo speed programma.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Yopie64 06-06-2017

Stil en schoon

Algemene score

8,0
De afwasmachine is erg stil. Het lampje dat op de vloer aangeeft of afwas wel of niet klaar is, is erg handig. Ik vind wel de onderste lade wat onstabiel. Als deze helemaal uitgetrokken wordt dan rollen de wieltjes van de plaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Twinkle 17-05-2017

Super goed vaatwasser

Algemene score

8,0
Mijn 2 de vaatwasser van Siemens. Doet heel goed zijn werk, super stil. Er is een blauw indicatie lampje voor als het inweking is. Zou graag een klein luxe erbij willen dat het ook de tijd aangaf ...maar helaas.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Nala 13-04-2017

Doet vakkundig waar hij voor gemaakt is.

Algemene score

10,0
Een maand geleden gekocht en ben er erg tevreden over. Veel functies die ik nog niet gebruik, maar daar ga ik mij nog in verdiepen, om het optimale uit dit apparaat te halen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Balci 03-04-2017 Product paar weken in bezit

wast schoon en heel stgil in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb Siemens gekozen omdat ze meestal top producten hebben kwa design, uitstraling gebruikers gemak en goed werkende apparaten die goed passen bij de keuken
daardoor was de keus makkelijk gemaakt.
ben zeer tevreden na aantal weken.

Pluspunten

  • wast goed
  • droogt goed
  • Stil

Minpunten

  • geen tijd indicatie op de grond

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 08-03-2017 Product paar weken in bezit

Fijne afwasmachine

Algemene score

7,0
Doet wat ie moet doen, schoonmaken, alles wordt goed schoon, zou dit apparaat zeker aanbevelen aan anderen!

Pluspunten

  • krachtig

Minpunten

  • maakt veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

chefkok Ewow 24-02-2017 Product paar maanden in bezit

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie stille vaatwasser, simpel in gebruik, resultaat is prima. deur opent vanzelf als de vaat klaar is, wat op zich goed is voor ontluchten doch mogelijk minder goed voor de frontjes van de kastjes ernaast ivm vocht. Mogelijk is dit een instelling die ik kan aanpassen, daar ben ik nog niet achter.

Pluspunten

  • stil
  • wast goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam.Vos (5 personen) 07-02-2017 Product paar weken in bezit

Weer een super-Siemens apparaat aangeschaft.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 13 jaar iedere dag een wasbeurt draaien was t tijd voor vervanging en kozen we direct weer voor Siemens.Deze is nog stiller dan de vorige, blij met het blauwe lampje onderaan.Bewust gekozen voor varioFlex korven,deze geven zoveel mogelijkheden met inruimen van grote en kleinere kommen. nieuw voor ons is speedPlus, ideaal na extra culinaire uitspattingen.
Heel vieze vaat, zonder inweken, onderin zetten en wassen met de intensieve zone aan; veel plastic en glazen wassen met het extra droog programma aan :zo goed, we blijven ons verbazen.
Zo blij met deze machine ...

Pluspunten

  • Superstil
  • Zuinig
  • Bovenkorf kan hoger en lager ingesteld worden
  • Zelf inbouwen is mogelijk
  • Waterslot meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank van der Pol 03-02-2017 Product paar weken in bezit

Stil en een puntgaaf afwasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een volledig geïntegreerde afwasmachine van een merk dat goed bekend staat. Vervolgens ben ik de stilste gaan zoeken en die bleek bij Siemens ook in de betaalbare lijn verkrijgbaar. Het wasresultaat is prima in orde en de machine is in de eco stand zeer, zeer stil. Wel lijkt de bovenmand wat minder degelijk, maar dat heeft nog niet tot problemen geleid. Er is een opvangbakje voor de wastabletten, zodat het tablet bij vrijkomen nooit vast kan komen te zitten tussen de vaat. Zeer slim!

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon
  • Eeenvoudig inbouwen
  • Zeer flexibele indeling
  • Vrije plaatsing messenkorf

Minpunten

  • Bovenlade lijkt wat zwakjes
  • Geen grotere gaten in de korf voor bv een garde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.J. Kerklaan 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Algemene score

8,0
Even wennen met programma`s instellen, maar wast en droogt goed.
Heel stil, blij met het lichtpunt je gaat anders twijfelen of hij nog aan staat.
Prima masschiene

Pluspunten

  • mooi afgewerkt
  • bijna geluidsvrij
  • daarom blij met het lichtpunt op de vloer
  • voldoende programma`s

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

de Bruijn 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer stille vaatwasser met goede resultaten.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude vaatwasser was ook van Siemens en heeft het ca. 20 jaar uitgehouden, om nu weer voor een Siemens te kiezen is dan ook zeer logisch.
Dit nieuwe type vaatwasser is natuurlijk weer aan verbeteringen onderhevig geweest, wat opvalt is dat deze machine zeer stil zijn werk doet en het resultaat geweldig is.
Wij hebben hem nu een paar weken in gebruik maar vertrouwen er op dat de levensduur ook weer erg goed zal blijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterD 03-01-2017

Stil en goed wassen

Algemene score

10,0
Met een minimum aan geluid doet hij de was. Alles komt er goed droog uit. Je moet er wel voor zorgen dat alles stabiel staat want de water straal duwt anders de glazen om. Handig is ook de sensor die de vulling en water vervuiling analyseert. Zo wordt het wasprogramma op de vulling en vervuiling aangepast. Geen halve was instelling meer want die is niet meer nodig. De vorige had een besteklade en deze niet. Daar hebben we bewust voor gekozen, nu is er meer ruimte voor hoge glazen en als de korf omhoog wordt gezet ruimte voor grotere borden en pannen. Op basis van onze oude vaatwasser is de levensduur vast ook weer ok.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Ellen 30-12-2016 Product paar maanden in bezit

Stil en effectief

Algemene score

8,0
Al onze vaat wordt erg schoon. De vaatwasser is erg geruisloos. De vaatwasser opent zichzelf na een programma zodat de vaat nog extra droogt.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Droogt goed
  • Stil

Minpunten

  • geen timer aan de onderkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ad 28-12-2016 Product paar maanden in bezit

Gemakkelijk te gebruiken en ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De prijskwaliteitverhouding van dit product is erg goed. Je hebt een degelijk en goed apparaat wat gemakkelijk in gebruik te nemen is. Er is geen ingewikkelde handleiding nodig..
Daarnaast kun je er veel in kwijt..

Pluspunten

  • ruimte
  • gebruik
  • overzichtelijk
  • lampje waardoor je ziet of de vaatwasser aan staat
  • geluidszacht

Minpunten

  • klein rekje voor grote messen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews