Siemens SN69M035NL - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en goed wassen

Algemene score

9,0
Met een minimum aan geluid doet hij de was. Alles komt er goed droog uit. Je moet er wel voor zorgen dat alles stabiel staat want de water straal duwt anders de glazen om. Handig is ook de sensor die de vulling en water vervuiling analyseert. Zo wordt het wasprogramma op de vulling en vervuiling aangepast. Geen halve was instelling meer want die is niet meer nodig. De vorige had een besteklade en deze niet. Daar hebben we bewust voor gekozen, nu is er meer ruimte voor hoge glazen en als de korf omhoog wordt gezet ruimte voor grotere borden en pannen. Op basis van onze oude vaatwasser is de levensduur vast ook weer ok.

Pluspunten

  • Doet stil z'n werk
  • Automatisch programma
  • In hoogte verstelbare boven korf
  • Rekje voor lange messen en lepels
  • Extra droogstand voor plastic

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam.Vos (5 personen) 07-02-2017 Product paar weken in bezit

Weer een super-Siemens apparaat aangeschaft.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 13 jaar iedere dag een wasbeurt draaien was t tijd voor vervanging en kozen we direct weer voor Siemens.Deze is nog stiller dan de vorige, blij met het blauwe lampje onderaan.Bewust gekozen voor varioFlex korven,deze geven zoveel mogelijkheden met inruimen van grote en kleinere kommen. nieuw voor ons is speedPlus, ideaal na extra culinaire uitspattingen.
Heel vieze vaat, zonder inweken, onderin zetten en wassen met de intensieve zone aan; veel plastic en glazen wassen met het extra droog programma aan :zo goed, we blijven ons verbazen.
Zo blij met deze machine ...

Pluspunten

  • Superstil
  • Zuinig
  • Bovenkorf kan hoger en lager ingesteld worden
  • Zelf inbouwen is mogelijk
  • Waterslot meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank van der Pol 03-02-2017 Product paar weken in bezit

Stil en een puntgaaf afwasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een volledig geïntegreerde afwasmachine van een merk dat goed bekend staat. Vervolgens ben ik de stilste gaan zoeken en die bleek bij Siemens ook in de betaalbare lijn verkrijgbaar. Het wasresultaat is prima in orde en de machine is in de eco stand zeer, zeer stil. Wel lijkt de bovenmand wat minder degelijk, maar dat heeft nog niet tot problemen geleid. Er is een opvangbakje voor de wastabletten, zodat het tablet bij vrijkomen nooit vast kan komen te zitten tussen de vaat. Zeer slim!

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon
  • Eeenvoudig inbouwen
  • Zeer flexibele indeling
  • Vrije plaatsing messenkorf

Minpunten

  • Bovenlade lijkt wat zwakjes
  • Geen grotere gaten in de korf voor bv een garde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.J. Kerklaan 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Algemene score

8,0
Even wennen met programma`s instellen, maar wast en droogt goed.
Heel stil, blij met het lichtpunt je gaat anders twijfelen of hij nog aan staat.
Prima masschiene

Pluspunten

  • mooi afgewerkt
  • bijna geluidsvrij
  • daarom blij met het lichtpunt op de vloer
  • voldoende programma`s

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

de Bruijn 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer stille vaatwasser met goede resultaten.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude vaatwasser was ook van Siemens en heeft het ca. 20 jaar uitgehouden, om nu weer voor een Siemens te kiezen is dan ook zeer logisch.
Dit nieuwe type vaatwasser is natuurlijk weer aan verbeteringen onderhevig geweest, wat opvalt is dat deze machine zeer stil zijn werk doet en het resultaat geweldig is.
Wij hebben hem nu een paar weken in gebruik maar vertrouwen er op dat de levensduur ook weer erg goed zal blijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 30-12-2016 Product paar maanden in bezit

Stil en effectief

Algemene score

8,0
Al onze vaat wordt erg schoon. De vaatwasser is erg geruisloos. De vaatwasser opent zichzelf na een programma zodat de vaat nog extra droogt.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Droogt goed
  • Stil

Minpunten

  • geen timer aan de onderkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ad 28-12-2016 Product paar maanden in bezit

Gemakkelijk te gebruiken en ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De prijskwaliteitverhouding van dit product is erg goed. Je hebt een degelijk en goed apparaat wat gemakkelijk in gebruik te nemen is. Er is geen ingewikkelde handleiding nodig..
Daarnaast kun je er veel in kwijt..

Pluspunten

  • ruimte
  • gebruik
  • overzichtelijk
  • lampje waardoor je ziet of de vaatwasser aan staat
  • geluidszacht

Minpunten

  • klein rekje voor grote messen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jlinschoten 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat onze hele dure vorige vaatwasser kapot was moesten wij een nieuwe aanschaffen. Aangezien ons huis te koop staat wilden wij daar niet al te veel geld aan uitgeven. Deze vaatwasser had goede reviews dus was de keus snel gemaakt. Hadden we dit maar veel eerder gedaan. Mooie schone vaat, heel stil in vergelijk met onze vorige en programma duurt ook nog eens korter. In ons volgende huis komt dus zeker weer een Siemens.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi schoon
  • Programma duur t niet zo lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fam. smeets 19-12-2016 Product paar weken in bezit

goede vernieuwing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben bewust wederom gekozen voor een Siemens afwasmachine omdat we heel erg tevreden waren over onze vorige twee Siemens afwasmachines. Via de chat van Siemens kregen we goed advies over een vergelijkbare machine waarna we zelf konden vergelijken. De prijs was ook erg aantrekkelijk. De afwasmachine zou vergelijkbaar zijn maar heeft zoveel meer opties dan onze oude machine in positieve zin. Hij is stil, heeft een uitgebreid programmapaneel met goede afwasprogramma's. Bovendien is er een optische melding dmv vloerlampje als de machine klaar is.
Siemens heeft dus niet stil gezeten en goed aan de toekomst gewerkt.

Pluspunten

  • uitgebreide programmakeuze
  • optische melding als machine klaar is
  • maakt niet veel lawaai
  • wast goed schoon en droogt perfect

Minpunten

  • stelpootjes mogen langer zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aart 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vorige huis in het bezit geweest van een Siemens Lady plus. Deze beviel prima.
Nu 7 jaar ander merk gehad zal geen naam noemen maar begint met een B en eindigt met een t. Deze beviel eigenlijk vanaf dag 1 al niet slechte indeling vaat eerst op de hand heel goed afspoelen enzenz. Nu na één dag deze gebruikt te hebben ben ik weer helemaal gelukkig. Zonder afspoelen helemaal blinkend schoon en minstens zo belangrijk DROOG. Tevens voelt alles weer degelijk aan. Ben blij dat ik weer terug ben bij mijn vertrouwde merk. Oh en ik vergeet nog te zeggen dat hij zeer stil is.

Pluspunten

  • Droog
  • Schoon
  • Stil
  • Degelijk
  • Perfect in te bouwen

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nerah 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vergelijkbaar met onze oude siemens maar die heeft het begeven.
Wel net even wat mooier en met een lampje voor als het apparaat aanstaat.

Pluspunten

  • Lampje
  • Zuinig
  • Stil

Minpunten

  • Onbekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lex Caboort 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekker stil bijna onhoorbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Snelle levering veel mogelijkheden zowel in de Eco 3 uur als snel 30 min en altijd even schoon, je gaat bijna alle bloemenvazen voor de lol wassen alles komt er even glanzend uit.

Pluspunten

  • stil
  • verplaatsbare bestekbak

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tamara 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens inbouwvaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Helaas hield onze vaatwasser ermee op.Al snel kwamen we in de winkel uit op een Bosch of Siemens.Uiteindelijk kozen wij voor de Siemens. Door de slechte ervaring met het onderste was rek van onze oude vaatwasser moest de nieuwe daar daar minimaal aan voldoen.Bij deze vaatwasser rolt het rek niet elke keer uit z'n rails. Verder veel opties neerklapbare rekjes in hoogte verstelbare bovenrek verplaatsbare bestekbak.Handig is ook het lampje wat op de grond brand als de vaatwasser aan staat en uitgaat als deze klaar is en de eco stand opent de deur automatisch. De deur gaat soepel open en dicht.De vaatwasser wast goed schoon en droogt goed.Ook het snel programma is erg fijn bij feestjes.Een echte aanrader dus.

Pluspunten

  • Indicatielampje op de grond
  • Automatische deuropening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Toevank 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede fluisterstille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser SN69035nl/D5 is een goede en fluisterstille vaatwasser, het is onze tweede van het merk Siemens, de oude was na 15 jaar trouwe dienst op! Wij hopen dat ons deze ook zonder problemen de 15 jaar haalt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HBK 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit, en werkt ook goed. Vandaag 30-11 zelf geinstaleerd en een snel programma aangezet met de avond dis er in. na 30 minuten piep piep en de vaat was verbluffend mooi schoon. SUPER

Pluspunten

  • snel
  • schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wesley 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens SN69M035NL

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de prijs/kwaliteitverhouding. Goede machine, stil en maakt de vaat goed schoon. Er is een blauw indicatielampje dat de machine aan staat. Deze machine is stil maar niet zo stil dat je helemaal niets hoort. De blauwe lamp is overbodig en had beter een weergave van de resterende tijd kunnen zijn.

Pluspunten

  • goed schoon
  • stil
  • goed droog

Minpunten

  • iets meer geluid dan verwacht bij 42 dB
  • geen weergave resterende tijd op de vloer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Que-Bloem 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Maakt beloftes waar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een nieuwe vaatwasser. Na lang en veelvuldig onderzoek op deze Siemens SN69M035NL uitgekomen. Handig, gemakkelijk in gebruik en heerlijk stil. Veel programma's om uit te kiezen. Kort programma werkt heel goed. En waar het om draait een mooi en droog resultaat. Super!
Zelf ingebouwd. Gemakkelijk te doen met de duidelijke beschrijving en de You Tube video's. Happy us!

Pluspunten

  • Ruim
  • Praktische indeling
  • Veel programma's
  • Stil
  • Mooi droog resultaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leroy 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vaatwasmachine is ruim in te delen en wast goed schoon, droogt fantastisch en is muisstil. Een mooie machine voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude vaatwasser was aan vervanging toe. Na het lezen van de referenties op internet hebben we deze Siemens gekozen. Het apparaat is bijzonder stil en de vaat is glanzend schoon. Een enorme vooruitgang t.o.v. de vorige vaatwasser. Een topper en zeker een aanrader !!

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon
  • Bediening
  • Installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Odie 19-11-2016 Product paar weken in bezit

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net een week in bezit. Vaatwasser is heel stil; je hoort niet dat hij loopt.
Het lampje op de vloer is dan wel handig.
We weer even wennen aan de nieuwe indeling.

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews