Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens SN68M046EU

8,8 Lees 54 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens SN65L085EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN65L085EU

Siemens SX56P591EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
14 couverts
Siemens SX56P591EU

Siemens SN76M055EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN76M055EU

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 54 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

beer1964 05-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Perfect goed ingestelde vaatwasser met duidelijke beschrijvingen. Ook geeft deze weinig geluid als die aan is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Berry.S 19-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Wij gebruiken de vaatwasser nu 2 weken en hij bevalt prima.
wast goed schoon. Indeling is ruim. De enigste waarin de grote borden ook in de bovenkorf passen!
Super stil!

Kortom: goede machine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Evelyne1 19-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser. Vaat is goed schoon en met de functie extra droog is zelfs al het plastic vaatwerk goed droog.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
donna12 06-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De eerste indruk van deze vaatwasser is prima, wast goed schoon en is erg stil.
Ook de bediening is heel duidelijk en gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
gkamstra 04-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Nadat onze Siemens vaatwasser van 11 jaar minder werd besloten om toch weer voor het zelfde merk te kiezen.

Combinatie van prijs kwaliteit en merk ervaring waren de doorslag

Deze vaatwasser aangeschaft na de vele positieve recensies.
Degelijke stevige vaatwasser , met robuust binnen werk .
vaatwasser heeft veel mogelijkheden.

Toch een kleine opmerkelijke constatering van onze kant We dachten een nog stiller machine gekocht te hebben , maar niets bleek minder waar ?

Deze staat voor 46 Db , maar wij vinden de spoelgeluiden duidelijk hoorbaar ?
heeft iemand hier ervaringen mee ?

En hij is zeker niet stiller als onze oude machine ???
Of dit was toen al een top machine zonder dat we het door hadden , en dat wordt nu duidelijk ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Goed
Hatuta 14 31-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Het is weer een grote verbetering met mijn vorige
Simens vaatwasser ook geluidsarmer hij wast goed schoon de schuifladen zijn ook heel stevig indeling is prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Korucu 19-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Hele goede vaatwasser!

Superzuinig en de vaat is droog als ie klaar is!

Deze machine is me aangeraden door een kennis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
RdeHaan68 14-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Onze oude Siemens vaatwasser is 17 jaar mee gegaan.Dat geeft vertrouwen vandaar dat we weer voor Siemens hebben gekozen. Goede prijs kwaliteit verhouding en dat in combinatie met eenvoud en gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
familie.jansen 26-11-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
fijne vaatwasser, ben er erg blij mee. Tevens weinig lawaai. Wij kunnen deze vaatwasser zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Josca31 07-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
in een woord top. Waterzuinig, makkelijk in gebruik. een slimme vaatwasser, hij bedenkt zelf op welke temperatuur hij verder gaat wassen, als het een vieze vaat is of een schone vaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anita40 24-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Makkelijke en duidelijke bediening.
Veel mogelijkheden om het servies goed weg te zetten.
Vele programma's.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ACarmen 31-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
na goede ervaringen van onze vorige Siemens vaatwasser waren wij er al snel uit dat hij ons na 18 jaar niet in de steek had gelaten, we wederom een Siemens vaatwasser wilde hebben. De nieuwe vaatwasser is veel stiller in gebruik en heeft de nodige mogelijkheden om een programma te kiezen en automatisch in te stellen. Handig ook dat de bestek bak niet op een vaste plek hoeft te blijven staan en dat de bovenste rek in hoogte verstelbaar is. Voor ons wederom erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
marion 48 26-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
een fijne en makkelijk te bedienen vaatwasser.
de indeling is fijn, omdat er veel mogelijkheden zijn om te verstellen zodat er overal iets geplaatst kan worden. machine is zeer stil tijdens het draaien.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Huub611 21-07-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,6
Het is een ideaal product voor ons. Met drie kinderen en twee volwassenen. Inmiddels nog een vrijer erbij. Ook goed voor de energiebesparing, tijd inschakelen en klaar. Zeer gemakkelijk in gebruik. Ook de resultaten van het afwassen en drogen zijn grandioos. Dit is onze tweede van Siemens in bijna 25 jaar. Prima !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
H.P Arends 17-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Wij hadden eerste een Bauknecht vaatwasser en die droogde heel slecht.
Deze Siemens vaatwasser daarintegen wast heel goed schoon,droogt super is heerlijk stil en heeft een zeer praktische indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ilena03 16-07-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Er is heel veel ruimte beschikbaar in de vaatwasser en je kan er ook makkelijk grote hapjes pannen in doen. Erg handig. En voor de verjaardag is er een kort en snel progamma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tubbs 15-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Hij wast goed schoon, en de vaat komt er droog uit
Veel programma mogelijkheden, uitsteltijd erg handig
Simpel in gebruik, wijst voor zich
Indeling makkelijk aan te passen, rekje bestek ideaal je kunt deze makkelijk verplaatsen, hoogte korf is te verstellen voor evt. pannen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
T.T.M. de Vries 15-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
In 2007 5 apparaten gekocht met garantie voor 5 jaar.
Jammer dat de afwasmachine na 6 jaar in kwaliteit achteruitging. (1 jaar na de garantieperiode)
Ik hoop dat het met deze machine beter uitvalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
53Theo 15-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
De machine wast mooi schoon, is erg stil en biedt veel mogelijkheden mbt. eigen instellingen. De starttijd,temperatuur en duur van het programma kun je zelf eenvoudig aanpassen aan je eigen wensen. Ook een kort programma werkt goed, als de boel niet aangekoekt zit. Prima vaatwasser voor een prima prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
pietje precies 1965 12-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Wat een verademing na onze B*******T machine! Deze Siemens doet veel degelijker aan, is praktisch in te delen en maakt weinig geluid. Makkelijk naar wens te programmeren en de was- en droogresultaten zijn prima. Als deze SN68M046EU 10 jaar blijft werken zoals-ie nu doet is het een prima keus geweest!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews