Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW744M op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ad van den Berg 15-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dikke pech

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW744M

Algemene score

6,0
Op basis van reviews voor dit produkt gekozen. Na installatie gaf de machine onmiddellijk een foutcode. Monteur erbij geweest van de leverancier, maar deze kon het euvel niet verhelpen. Contact opgenomen met Etna en deze hebben een monteur gestuurd. Kan nog niet zeggen of dit iets heeft opgeleverd, omdat ik de vaatwasser vanwege de foutcode een aantal dagen niet kan gebruiken.
Officiele reactie van Atag 16-06-2022

Beste Ad,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat er direct na installatie sprake was van een foutcode. We hopen dat de reparatie spoedig plaatsvind en dat u de wasmachine met plezier kunt gebruiken! Mocht u iets willen weten kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

f**e@g**l.com 03-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit hoeft niet extra duur te zijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW744M

Algemene score

9,0
Geheel, zelfs boven verwachting, apparaat is gebruikvriendelijk, fluisterstil en ruim.
Drogen is perfect mede door extra droogstond.
Etna bewijst wederom dat kwaliteit niet extra duur hoeft te zijn.
Geen ervaring met Etna, stap over de drempel en vanaf de eerste dag gebruik zijn alle bedenkingen als sneeuw voor de zon verdwenen.
Met vriendelijke groet,
........

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Droogt goed
  • Gebruiksvriendelijk
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je uiteindelijk voor ETNA hebt gekozen en de vaatwasser boven verwachting bevalt. Bedankt voor de enthousiaste feedback.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Lisette 16-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW744M

Algemene score

10,0
Wat een fijne vaatwasser, fijn in te ruimen en zoveel minder geluid dan onze vorige.
Een aanrader.

Pluspunten

  • minder geluid
  • verlichting binnenin
  • fijn in te ruimen

Minpunten

  • tot nu toe geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-05-2022

Beste Lisette,

Een 10 voor de vaatwasser, heel erg bedankt!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over de indeling en verlichting van de vaatwasser.
Dat het toestel zo weinig geluid maakt is natuurlijk ook erg fijn.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

b**r@h**l.com 27-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW744M

Algemene score

8,0
Prettig apparaat. Ideaal met de extra besteklade bovenin. Geen gedoe met bestek in een mandje, maar alles keurig bovenin op een rij. De standaardinstelling voor glansspoelmiddel wel iets verhoogd om de vaat beter droog te krijgen.

Pluspunten

  • besteklade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat de besteklade van dit toestel zo goed bevalt.
Leuk om te lezen dat het gelukt is de instellingen van het glansspoelmiddel helemaal naar jouw tevredenheid aan te passen.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Grietje 17-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW744M

Algemene score

10,0
Fijne vaatwasser, veel keuze in programma’s, makkelijk bedienbaar en gaat automatisch open als die klaar is!

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Heeft een besteklade
  • Diverse programma’s
  • Gaat automatisch open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste Grietje,

Dank voor het schrijven van deze mooie review en top cijfer! Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

2**1@g**l.com 22-02-2022
  • Product gekocht

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW744M

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser. Mis alleen wat meer ruimte voor diepe borden in het bordenrek beneden.
Officiele reactie van Atag 23-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor deze mooie review. Om meer ruimte te creëren voor de diepe borden, kunt u de bovenkorf in hoogte verstellen. Enige informatie hierover is te vinden op pagina 12 in de handleiding. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Ruiter 19-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed luxe vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW744M

Algemene score

10,0
Mooi degelijke vaatwasser
Met de verlichting maakt het een luxe vaatwasser

Maakt niet veel geluid en als die klaar is gaat de deur open zo dat het nog beter droogt

Pluspunten

  • Binnen verlichting
  • Stil
  • Deur gaat open voor drogen

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-02-2022

Beste heer / mevrouw Ruiter,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met de uitstraling en werking van de vaatwasser.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Anoniem 15-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW744M

Algemene score

9,0
Fantastische vaatwasser alles erop en eraan niks slechts over te zeggen. Alles goed schoon. Snelle levering

Pluspunten

  • Vaat is goed schoon
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven en u zo tevreden bent over de bediening en het wasresultaat.
​Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

d**0@h**l.com 02-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW744M

Algemene score

9,0
Fijne vaatwasser met veel progammas en handige bestek lade boven in! Handig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat de vaatwasser goed bevalt en u deze iedereen aanbeveelt.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

c**h@g**l.com 28-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

??geweldig

Geschreven voor: ETNA VW744M

Algemene score

8,0
Geweldige vaatwasser simpel en zuinig wast goed schoon en zonder veel rompslomp

Pluspunten

  • simpel
  • goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de aankoop van uw vaatwasser.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

ptj.valent@kpnmail.nl 22-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aantebevelen Afwas machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW744M

Algemene score

8,0
Makkelijk in te bouwen,leuke verlichting in de machine,van binnen blijft mooi schoon en wat er uitkomt ook.bestekla erg handig scheelt ook weer ruimte onderin geen bakje meer dus kunnen er meer pannen in.

Pluspunten

  • Lichtje binnen
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking en ruimte in de vaatwasser.
Wij wensen u veel plezier met u aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

k**n@h**l.com 09-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW744M

Algemene score

10,0
Fijne en mooie vaatwasser.
Makkelijk in gebruik en alles wordt mooi schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat een top cijfer😊. Dat u zo tevreden bent met de vaatwasser, is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel plezier met uw vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer