Siemens iQ500 SN858D02PE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 SN858D02PE op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mike 13-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

9,0
Zeer goede en mooie vaatwasser. goede prijs kwaliteit verhouding! Apparaat is erg stil. ruime keuze aan menu's.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 10-06-2020

Geweldige machine

Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

10,0
Fluisterstil en wast goed schoon. Afdoende variatie in programma's. Gaat in eco-stand na einde programma zelf open. Handige indeling. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

sami 06-11-2019

Super Vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

10,0
TOP vaatwasser, wast goed schoon, en droogt ook goed.
Het geluid valt ons ook niet tegen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Edwin 29-10-2019

Top Vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

10,0
Snel veel mogelijkheden.
Maakt goed schoon en droogt goed [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willie 09-07-2019

Super stille vaarwasser

Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

10,0
Deze vaarwasser staat in open keuken. Is super stil. Erg veel programma's. Energiezuinig. Projectie van de nog te lopen tijd op de grond, erg handig. Zijn erg tevreden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 07-07-2019

van hand naar machine afwas

Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

10,0
29 jaar zonder gedaan en in nieuwe keuken nu wel een laten plaatsen. Zouden we hem gaan gebruiken?
Hij draait nu elke dag en wat is dit een super apparaat. Heerlijk stil, soms denk ik dat ik hem vergeten ben aan te zetten. En alles komt er schoon en droog uit. WE gerbuien hem pas 2 weken maar denk dat we niet meer zonder kunnen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

fjtv 10-04-2019

Onderdelen slechte kwaliteit

Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

2,0
De scharnieren van de beweegbare delen in de onderkorf breken snel af en vallen niet onder de garantie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dauwdruppel 30-01-2018

Fijne vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

8,0
Fijne vaatwasser. Ideaal dat hij vanzelf opent, daardoor kan ie op elk moment van de dag aangezet worden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

WilmaVerbeek 27-11-2017

Stille en krachtige, ruime vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

10,0
Vorige maand geplaatst in onze nieuwe keuken samen met 3 andere Siemens apparaten en zeer tevreden! Hij is zeer stil, ruim en hierdoor makkelijk in te ruimen, flexibel in te stellen en maakt zeer goed schoon op de Eco stand. Een echte aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jaribiri 31-10-2017

Uitstekende indeling

Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

10,0
In nieuwe keuken alleen Siemens apparatuur geplaatst. Deze vaatwasser is een uitkomst, stil, krachtig, flexible in indeling en een groot gebruikersgemak.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

OttoWever 29-10-2017

Wennen aan de indeling, maar wat lekker rustig!

Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

6,0
We moeten erg wennen aan de indeling: al de rekjes en vakjes......
Erg leuk dat het programma op de vloer wordt geprojecteerd.
We waren een platte besteklade gewend. Die willen we nu weer en we hebben de lade onlangs besteld. Maar oef, wat is dat rek duur!
Prima geluidsarm!
Een binnenverlichtig had het product nog fijner gemaakt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

wentius 24-09-2017

Super stil

Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

8,0
Heb deze vaatwasser nu een paar weken en erg tevreden. Stil, snel en schoon. Leuke bijkomstigheid is de resterende tijd op de vloer geprojecteerd.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sigrid 12-09-2017

wast goed, droogt wat minder

Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

8,0
Nu 14 dagen in gebruik, dus nog even avonturen. De vaat is goed schoon, maar het drogen is tot nu toe nog niet optimaal.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marc Rommers 16-07-2017

Techniek in eenvoud

Geschreven voor: Siemens iQ500 SN858D02PE

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen apparaat. Grondige reiniging van vuile vaat.
Display op de vloer geprojecteerd; erg handig!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer