Siemens SN69T050NL - Reviews

8,7 Lees 23 reviews
Best Reviewed okt 2014 Siemens SN69T050NL
Best Reviewed oktober 2014
Specificaties
Energieklasse
A+++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martinus59 26-03-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,6
Is een gebruiksvriendelijke ,goed schoonwassende machine waar je ook nog kan zien door weerkaatsing op de vloer hoelang hij nog moet draaien en ben erg blij met de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
GBS 1959 16-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
prima apparaat en vooral SUPER STIL !!! wast mooi schoon ook wanneer je zelf niet voor-spoelt. beetje nadeel: blauwe led lampjes in het apparaat hadden wel wit licht mogen uitstralen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
lekerk_a 15-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Een machine met legio mogelijkheden.
De indeling kan optimaal aangepast en veranderd worden mede daardoor kan ik elk plekje benutten.

Ook de wijnglazen staan stabiel, geen gerommel meer enne is er een feestje dan kunnen Ook in de onderste lade glazen geplaatst worden.

Door Zeolith komen zelfs de plastic accessoires droog uit de machine, Dit is echt een geweldige uitvinding.

Verlichting in de machine vond ik in eerste instantie onzin maar wat is dit handig zeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Alex19803 12-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Fijne vaatwasser, alle vaat komt er schoon en droog uit. De projectie op de vloer is een handige en mooie functie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Yvonne vN 27-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Wast perfect schoon, waarbij er diverse mogelijkheden zijn om het systeem in te stellen. Desondanks alles begrijpelijk. Snel klaar, met bijzonder weinig watergebruik en met erg weinig geluid - toch fijn met een open keuken. Duurzaam? weinig watergebruik, niet teveel electriciteit en gemaakt van prima materialen.
Missen alleen een besteklade, zodat er extra ruimte zou kunnen komen ipv het mandje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mien1971 13-10-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
-mooi wasresultaat, geen klachten
-fijn dat het bestekmandje verplaatst kan worden
-het gebruik spreekt voor zich
-indeling is prima, zoals gezegd is het fijn dat het bestekmandje verplaatst kan worden
-qua duurzaamheid zou het prettig zijn als het duidelijk was of het programma 'Eco' of het programma 'Nacht' het meest duurzaam is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
c.g. de groot 07-10-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
de machine is geruisloos, makkelijk dat je de resterende minuten kunt aflezen op de vloer , water en energie besparend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
josefien de wit 29-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
We hebben de vaatwasser pas een week in huis, maar zijn ]eer tevreden over het verkorte programma met extra glans/droog. Alles was schoon. Erg tevreden. Indeling is wennen na de indeling van de vorige vaatwasser. Zeker een aanrader voor anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
josefine de wit 28-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Wij zijn helemaal enthousiast over de wasresultaten van deze vaatwasser. Heel stil. Hij staat bij ons in de open keuken en je hoort hem bijna niet. Hij is zeer eenvoudig te bedienen en de indeling is logisch. Kortom een uitstekende vaatwasser, die we anderen zeker kunnen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Flipper 1964 24-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Prima resultaat Programma voor extra droog resultaat extra nachtprogramma met maar 40 d.b. Wij hebben de machine nog maar 2 weken in ons bezit maar tot nu toe
zijn wij er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Isa Oosterberg 17-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Wij hebben voor een extra stille vatwasser gekozen i.v.m. gecombineerde keuken/woonkamer, het frontpaneel is nog niet geplaatst dus het geluid wordt nog stiller.
Het wasresultaat is in grote lijnen oké, soms zelfs verrassend goed kopjes met theeaanslag die wij met de hand niet meer schoon kregen zijn aanzienlijk schoner. Espressokopjes op het bovenste rek waren echter niet helemaal schoon. Wij gebruiken het vaatwasmiddel van Lidl (huismerk). De vaat is wel helemaal schoon gespoeld en ruikt niet naar zeep: prettig!
De vatwasser biedt heel veel verschillende programma's waaronder intensieve zone en voorprogrammering start: erg prettig.
De indeling is in grote lijnen prima (wegklapbare onderdelen, verplaatsbare bestekkorf. Waar wij nog niet echt achter zijn is de voorziening voor een extra rails (besteklade?) - in de winkel konden ze ons daar niets over vertellen en op de site van Siemens hebben wij ook niet zo 1, 2, 3 iets over kunnen vinden. Als het plaatsen van een extra besteklade bij deze apparaat een optie zou zijn dan zouden wij dat interessant vinden en daar graag informatie over willen ontvangen.
Het apparaat heeft een classificering van A+++ dat heeft zeker met de toepassing van het droogsysteem met zeoliet te maken. Nadeel hiervan de programma’s duren wel lang en het droogresultaat is niet altijd perfect (druppels op glazen, borden en mokken).
Het geluid dat het einde van het wasprogramma aangeeft uitzetten, was met de erg beknopte handleiding wel even een uitdaging, maar is uiteindelijk gelukt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
71Marcel 16-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een stille vaatwasser zeker in vergelijk met de oude. Schone en droge vaat. Over de duurzaamheid kunnen we nog niets zeggen. De eerste wasbeurten zijn in ieder geval veel belovend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Andre Kingma 16-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Prima vaatwasser met zeer veel programma's
Uiteindelijke gebruiken wij Het ECO programma het meest.
Waar wij erg aan moeten wennen is dat dit ECO programma 3uur en 15 minuten duurt maar desondanks toch erg zuinig qua water en energie te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Elles2014 15-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Heerlijk stil en schoonmakende machine,
Alle vaat komt er erg schoon en droog uit.
Veel verschillende programma's
Voor mij erg belangrijk dat het apparaat stil is. En dat is deze.
Door de zeotlith zijn ook de plactic zaken bijna geheel droog.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
d van straten 15-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
het is een geweldige vaatwasmachine wij zijn er heel blij mee de vaatwasmachine is energiebesparend geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Isa Oosterberg 12-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Het wasresultaat is in grote lijnen oké, soms zelfs verrassend goed kopjes met theeaanslag die wij met de hand niet meer schoon kregen zijn aanzienlijk schoner. Espressokopjes op het bovenste rek waren echter niet helemaal schoon. Wij gebruiken het vaatwasmiddel van Lidl (huismerk). De vaat is wel helemaal schoon gespoeld en ruikt niet naar zeep: prettig!
De vatwasser biedt heel veel verschillende programma's waaronder intensieve zone en voorprogrammering start: erg prettig.
De indeling is in grote lijnen prima (wegklapbare onderdelen, verplaatsbare bestekkorf. Waar wij nog niet echt achter zijn is de voorziening voor een extra rails (besteklade?) - in de winkel konden ze ons daar niets over vertellen en op de site van Siemens hebben wij ook niet zo 1, 2, 3 iets over kunnen vinden. Als het plaatsen van een extra besteklade bij deze apparaat een optie zou zijn dan zouden wij dat interessant vinden en daar graag informatie over willen ontvangen.
Het apparaat heeft een classificering van A+++ dat heeft zeker met de toepassing van het droogsysteem met zeoliet te maken. Nadeel hiervan de programma’s duren wel lang en het droogresultaat is niet altijd perfect (druppels op glazen, borden en mokken).

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mar br 04-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
onze whirlpool vaatwasser heeft na 8 jaar het begeven en na een avondje de verschillende vaatwasser te vergelijken voor de siemens SN69T050NL gekozen en ondanks dat we hem pas een paar dagen in ons bezit hebben bevalt hij goed alles kwam er al bij een snel programma van 29 min schoon en droog uit ook de plastic bekers van de kinderen
zelf heb ik de nieuwe vaatwasser ingebouwd en dit van prima te doen de duurzaamheid het ik een 8 gegeven alleen is dit een verwachting je kunt er natuurlijk nog niet veel over zeggen na een paar dagen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Enthousiaste koopster 27-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Heb nog niet veel wasresultaten, kan ook niet de machine staat net.
maar de degelijkheid ,flexibele indeling, comfortabele open en sluitwerk, dit alles in vergelijk met mijn vorige machine maakt me blij, dit gaan veel fijne afwasjes worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Leget 16-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Deze vaatwasser nu 4 maal gebruikt, de resultaten beter als verwacht en zeker beter als oze vorige machines van AEG en Kupperbusch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Inez 48 13-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Deze afwasmachien is zeer geruisloos de typtoetsen zeer duidelijk en gemakkelijk te bedienen.De tijdsaanduiding op de vloer is reuze handig.En niet te vergeten het belangrijkste de zeer schone en glanzende vaat die er uit komt.Ik ben zeer tevreden met deze machine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Toon meer reviews