Siemens SX69M032NL - Reviews

8,3 Lees 16 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

zeist 66 20-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Goede vaatwasser met veel mogelijkheden en gebruiksgemak is prima. Geluid zou nog wat minder kunnen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
M.Peters2015 22-01-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Een fijne vaatwasser, met veel mogelijkheden.
Ook voor korte programma's.
Speciaal programma voor bijv.meer vaat zoals met een verjaardag.Dan hoeft het apparaat niet steeds op te warmen. Erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
elma l. 12-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Superstille vaatwasser, je hoort bijna niet dat deze aanstaat.
Verder biedt de vaatwasser een handige indeling en daarmee erg veel ruimte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Rotterdammertje1 14-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
erg tevreden. de vaatwasser is stil, en snel. ook is er een extra functie voor plastic vaat. deze droogt dan extra goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Rotterdammertje1 14-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Nog niet heel lang in gebruik maar zeer tevreden over het wasresultaat. De vaatwasser is praktisch isgedeeld, erg stil en heeft een extra droogknop voor plastic voorwerpen. Het gebruiken van de programma's is nog wat lastig maar dat is denk ik een kwestie van tijd. Ik ben er erg blij mee en zal hem aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
2monique2 23-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ik had hier voor ook 11 jaar een siemensafwasmachine en tot de volle tevredenheid..
Afwasmachine is heel goed te laden en een bestekbak wat ik persoonlijk beter vind als een grote besteklade.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
amgk 17-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

7,5
Prima vaatwasser. Nadeel is dat de bovenlade laag in de machine zit, waardoor je op moet letten dat het vaatwerk in de onderste lade niet te hoog is, zodat de spoelarm niet vastloopt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Helmut54 17-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
prima apparaat. Ik ben tevreden met Simens kwaliteit. Slimme, vooruitstrevende techniek. Energiezuinig, gebruikt 6 liter water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Siemens fan 2014 11-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Na een week handmatig afwassen weer heel blij dat we een vaatwasser hebben. Bewust voor een Siemens gekozen omdat de vorige na 17 jaar trouwe dienst was overleden. Dat vind ik een zeer goede prestatie. Omdat we graag een vaatwasser wilde die weinig geluid maakt hebben we gekozen voor een zeer stille Siemens SX69M032NL (44db). Nog even getwijfeld voor een extra stille van 42db maar omdat de oude 52db produceerde waren we van mening dat 44db ook goed zou zijn. Na het eerste gebruiken vond ik de vaatwasser wel veel geluid maken maar dit kan ook komen omdat ik het geluid al een tijdje niet meer heb gehoord en bovendien zat er nog geen vaat in.

Fijn dat het bovenste rek in drie standen te verstellen is waardoor je ook hogere pannen kwijt kunt mocht dit nodig zijn. Onze voorkeur ging uit naar een korf in tegenstelling tot een besteklade omdat je daarin minder nauwkeurig de vaat hoeft te plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Pitari 11-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
De vaatwasser Siemens is een uitstekende aankoop. de vaatwasser werkt economisch, bijna geruisloos. Is heel ruim, Overzichtelijke en duidelijke bediening. Je hebt keuze uit verschillende programma's die je ook kan verkorten met Variospeed. Wast prima af en de vaat komt er kurkdroog uit. !Aanrader om te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sni1990 04-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Wasmachine is zeer stil, maakt was goed schoon. Handig extra feature is de verlichting onder het voorblad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Postmen60 17-08-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Geweldig apparaat doet alles wat hij moet doen . Tot op heden nog geen spijt van. De volgende keer weer een Siemens vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Kooltje54 15-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb op 70 graden gewassen met extra drogen. Zowel de pannen als de door thee geel aangeslagen kopjes werden geheel schoon. Ook zijn er voor mij genoeg mogelijkheden qua programma's.
De machine is makkelijk in gebruik, vooral het rode lichtje dat op de vloer schijnt vind ik een gouden vondst. Zo kan ook een ander zien of de vaatwasser nog in gebruik is (mocht hij/zij het piepje niet hebben gehoord). Het linker rekje kan niet helemaal recht op staan wat last geeft bij het uitladen van de machine.
De randen van sommige glazen blijven soms nog wat vochtig, ondanks het extra droog programma. Maar dat komt volgens mij voornamelijk door de aanraking van het glaswerk met het plastic rek. Voor het uitladen nog wel even met een theedoek over de achterkanten van de glazen en mokken gaan om het achtergebleven water uit de kuiltjes te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Reneeonline 05-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Het was resultaat is prima
De mogelijke opties zijn ruim voldoende
De progammas zijn erg lang, vergeleken bij onze vorige Siemens vaatwasser.
De variable indeling is zeker beter als die van onze vorige Siemens vaatwasser
De duurzaamheid kan niet beoordeeld worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Goed
M vd Brink77 05-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Het is een heel mooi exemplaar en fluisterstil. Wasindicatielampje op de vloer is erg handig omdat je 'm bijna niet hoort. Wast erg schoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M en M 06-08-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Prima recht toe recht aan vaatwasser. Erg handig is dat die weinig geluid maakt en er een aantal (zeer) korte programma's opzitten. Meer verwachten we eigenlijk niet van een vaatwasser. Ja, dat die goed afwast, maar dat doet die ook nog!

Toch een onvoldoende voor de indeling. Wat is dat ontzettend onhandig. Geen van onze bekers en glazen kunnen we goed kwijt. De kleine bovenrekjes zitten te laag (dus er past weinig onder) en de ruimte waar je de glazen op plaats is niet diep genoeg zodat het servies tegen elkaar aanstaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende