Siemens iQ700 SN678X36UE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 SN678X36UE op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marion 22-02-2021

Perfect

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN678X36UE

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Vorige Siemens vaatwasser ruim 20 jaar gehad en nog steeds niet defect maar omdat er een nieuwe keuken zou komen was het nu duidelijk dat er ook weer een Siemens vaatwasser, deze bevalt uitstekend
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jaimy K 08-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 SN678X36UE

Algemene score

8,0
Ik heb voor de vaatwasser gekozen omdat deze een fijne bediening heeft.
Je ziet op de vloer hoelang de vaatwasser nog bezig is, wat ook fijn is.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • op de vloer zie je de tijdsduur
  • tijd schakelaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemiek 07-02-2021

Super

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN678X36UE

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer goed in te richten met alle verstel mogelijkheden van de rekken krijg je er echt alles in. Fijn dat je uitleg over de programma's kunt krijgen zonder t boekje erbij te moeten pakken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Herald 07-02-2021

Compacte vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN678X36UE

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie vaatwasser met Home Connect. Is stil en reinigt de vaat grondig. Welkome vervanging van onze vorige vaatwasser,
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Harrie 14-11-2020

Schone vaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN678X36UE

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Waar gaat het echt om bij een vaatwasser? De vaat moet schoon! En dat is fijn wanneer dat telkens weer zo is.
Na het eten, maar ook tijdens het koken, de vaat opruimen, de starttijd instellen of via Home Connect op afstand starten en de vaat wordt gedaan. Wij worden daar blij van.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

R de Jong 08-11-2020

Toppie

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN678X36UE

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Uitstekend produkt in alle facetten van gebruik
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

R de Jong 08-11-2020

Toppie

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN678X36UE

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Uitstekend produkt in alle facetten van gebruik
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

R de Jong 08-11-2020

Toppie

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN678X36UE

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Uitstekend produkt in alle facetten van gebruik
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer