Bosch Serie 8 CBG675BS3 - Reviews

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 CBG675BS3 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Danielle 24-02-2023

Mooie oven, werkt goed en snel

Geschreven voor: Bosch Serie 8 CBG675BS3

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De oven werkt goed en is snel warm door de versnelde verwarmingstijd. Moet alleen wennen aan de ring en het draaien eraan om de minuten weer te geven. Mooie soft close deur.

Piccolo 20-06-2022

Super oven

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De oven werkt perfect, na bestuderen van de gebruiksaanwijzing lukt het inmiddels om de meeste programma's te gebruiken

Carlos 22-08-2021

Super oven

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De oven aangeschaft ivm oude combi-oven aan vervanging toe was. Ik het begin even wennen, ivm dat er geen magnetron functie op zit, maar wat een geweldige super oven is deze Bosch oven. Alles, maar dan ook alles komt veel lekkerder uit deze oven. GEWLDIGE OVEN!!!!

Mary en Karel 25-01-2019

Snelle energie zuinige oven.

10,0
Deze oven is ter vervang van onze Bosch Quantum speed combimagnetron aangeschaft. Nu zult u verbaasd zijn, geen magnetron meer? Iwij hebben de gok genomen en juist gegokt. De producten zijn iets langer onderweg dan in de magnetron, maar de bak resultaten zijn on overtroffen. Voorverwarmen is bijna niet nodig, en na gebruik schoonmaken een fluitje van een cent, en gaat het toch eens mis dan heeft de oven zijn eigen reiniging stand. Wij vinden het een top product.