Siemens iQ500 VB578D0S0 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 VB578D0S0 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mschotvanger 04-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 VB578D0S0

Algemene score

9,0
Top apparaat, genoeg ruimte voor 6 pizza's tegelijk. Simpel te bedienen,
Door de aankoop van 6 Siemens apparaten ook nog een s 5 jaar garantie op de apparaten.

Pluspunten

  • Ruimte
  • bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 14-01-2022

Prima oven

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB578D0S0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lekker grote oven die prima zijn werk doet. Duidelijk en overzichtelijk. Enige minpunt is het zeer zachte geluid als een bakprogramma klaar is. Dat heeft ons al enkele verbrande baksels opgeleverd omdat je het in een andere woonruimte nagenoeg niet meer hoort. Kookwekkertje zetten dus.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

multiefunctionele oven 09-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne ruime oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 VB578D0S0

Algemene score

8,0
Heerlijk fijne ruime oven, ruimte genoeg voor grote oven schotels.
Makkelijke bediening, tekens spreken voor zich. Even keertje lezen en appeltje eitje!
Geen spijnt van deze aankoop hoop er lang plezien van te hebben.

Pluspunten

  • ruimte
  • strakke uitstraling

Minpunten

  • deur gaat wel wat zwaar open

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

De enige in zijn soort qua formaat! 24-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De enige in zijn soort qua formaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 VB578D0S0

Algemene score

9,0
De oven is mooi van formaat, en makkelijk in omgang.
Het pizza standje is natuurlijk een onmisbare feature!

Pluspunten

  • formaat
  • pizza stand
  • Design

Minpunten

  • niet te verkrijgen in de IQ700 studioline stijl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeen 20-12-2020

Top oven

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB578D0S0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede en gebruiksvriendelijke oven. Geeft uitstekende bakresultaten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ri65 08-10-2020

Super

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB578D0S0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een makkelijk te bedien practische oven. Ik kan eindelijk alle ovenschalen hoor mijn (grote) gezin in 1x klaarmaken. Scheelt heel veel tijd in de keuken!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ri65 08-10-2020

Super

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB578D0S0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Superblij met deze oven. Ik kan eindelijk alle ovenschalen gelijk klaarmaken voor mijn (grote) gezin. Hoewel de prijs wel aan de hoge kant is, is deze het meer dan waard.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Cor Govers 26-05-2020

Prachtig

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB578D0S0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne oven. Doet wat het moet doen. Schoonmaken erg lastig
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marianne 12-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 VB578D0S0

Algemene score

10,0
Ik wilde graag een grote oven. De oven bevalt te prima tot nu toe. Kan er 4 oven schalen in plaatsen. Dit vond ik heel belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SiemensFan 03-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruim, Ruim, Ruim en strak!

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB578D0S0

Algemene score

9,0
Ik wou een grote oven die makkelijk te bedienen is. Nou perfecter kan niet! Ook zijn de knopjes touch. Strak zwart design. Erg ruim

Pluspunten

  • Ruim
  • Touch bediening
  • Draaibare instellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ramona 26-01-2020

Oven

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB578D0S0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Perfecte oven en lekker groot! Het is voor mij een uitkomst
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marianne Berenbroek-Leefers 18-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Oven is mooi breed

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB578D0S0

Algemene score

10,0
Heb nu ongeveer 3 weken een nieuwe oven. Werkt prima. Ben er erg blij mee. Mooi breed. Werkt naar behoren en is makkelijk in de bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 03-07-2019

de perfecte oven

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB578D0S0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben zo tevreden met deze grote en ruime oven. Op meerdere lagen bakken met de 3D hetelucht is een echte uitkomst voor ons.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer