Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch HBA534BS0 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sarah 08-07-2022

5

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Oven doet het prima , ik ben zeer tevreden ermee
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Louis Sampon 23-06-2022

uitstekend

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lekker eenvoudige bediening, is snel op temperatuur en makkelijk schoon te houden. Prima oven voor een prima prijs.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Super mooie oven 19-04-2022

Goede oven, mooi design

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede circulatie bij het bakken. Maar ook een goede afkoeling nadat je klaar bent met de oven.
Handig de zelfreinigende functie.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maxwell 24-03-2022

Degelijk fornuis

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Positieve verrassing. Hebben diverse functies gebruikt en alles werkt naar volle tevredenheid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Centje88 08-03-2022

Goede oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We hebben m nu al een tijdje. Hele fijne oven en makkelijk te reinigen alleen als er etensresten op de elementen komen zijn deze lastig te verwijderen. De deur kan eruit gehaald worden en dat is super fijn zodat je alle ruimte heb om m goed te reinigen. Word snel warm. Bakt goed, ruikt niet na en word ook niet zo heel heet aan de buitenkant of er om heen. De warmte blijft goed aan de binnenkant vd oven. Ook de geuren blijven goed in de oven. Ik ben er heel blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maud 01-11-2021

Snel voorverwarmd en lekkere pizza's

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg handig is de snel voorverwarmen stand, hij is dan ongeveer binnen 5 minuten op temperatuur en geeft een geluidssignaal als het zover is. Ook pizza's komen veel lekkerder uit deze oven, dan uit zijn voorganger, dankzij de speciale pizzastand.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marion 30-10-2021

Prima oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne ruime oven. Doet wat hij moet doen. Warmt gelijkmatig en ik kan mijn brood er goed in bakken.
Enige minpunt is de thermostaatknop. Daar staan kleine streepjes bij voor de temperatuur en alleen 150 en 200 graden staan aangegeven. Het is dus lastig te zien hoe heet je de oven zet.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 26-10-2021

Uitstekend

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De oven werkt uitstekend verschillende gerechten bereid. Enigste nadeel is het afstellen van de bereidingstijden .Doordat de oven laag staat zijn de afstellingen moeilijk te zien
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

H.L. Drenth 16-09-2021

Prima oven, gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De oven is gemakkelijk in gebruik, duidelijke gebruiksaanwijzing, hij warmt snel op en iedeaal dat het glas van de oven niet warm wordt en na het bakken automatisch afkoeld
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

RonS 21-06-2021

Complete oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Oven voor elke keukenklus te gebruiken. Fijne standen en ruimte genoeg. Geluidsniveau is goed, snel warm en duidelijke bediening.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Piet 20-05-2021

Zeer goede oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Complete goede oven, gemakkelijk in gebruik en een uitstekend resultaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Annet 20-03-2021

Bosch oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De oven is gemakkelijk in gebruik hij doet het fantastisch . Ik zou hem iedereen aanbevelen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan v. H. 17-11-2020

Prima oven.

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een prima oven die makkelijk zelf in te bouwen is en voor ons alle functies heeft die we nodig hebben. Maar wat is het jammer dat de aanrakingsgevoelige toetsen in het schemer/donker niet zichtbaar zijn. Het zijn er maar 3 maar toch...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

vdGeld88 08-11-2020

Prima oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ik had m eerlijk gezegd wat kleiner verwacht maar hij is echt super ruim! werkt prima en is snel warm. ik heb m al 2 maanden en pas 2x gebruikt maar ik ben er dik tevreden mee.. genoeg opties om te bakken, braden en koken! zeker weten waar voor z'n geld!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

DaniëlS 26-10-2020

top oven!

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] weinig poespas, eenvoudige bediening, doet gewoon wat je mag verwachten van een oven.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Erik 15-09-2020

Goed product

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Oven is simpel te bedienen.
Doet wat hij moet doen en niet te veel overbodige poes pas.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marco 12-07-2020

Top oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Keus was snel gemaakt nadat de vorige oven kapot ging. Het moest en zou een Bosch worden. Simpele en duidelijke bediening wat wil je nog meer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Esther 18-06-2020

Fijne ruime oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
Deze oven is erg ruim van binnen. We hebben de oven gelijk in gebruik genomen voor het bakken van pizza's en brood. We zijn erg blij met de bakresultaten!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

gsmeppel 05-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne degelijke eenvoudige oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
Deze oven bevalt mij erg goed. De oven voelt zeer degelijk aan. Bakt prima.
Deze oven via de outlet van Bosch besteld. Dit gaat prima.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Voldoende functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stanneke 30-10-2018

Fijne oven. Goede bak resultaten

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

8,0
Oven werkt prima.
Ik zag tegen die rails op om bakblik/rooster in te schuiven maar het werkt goed.
Ik vind de bediening wel bijna onzichtbaar als het wat donkerder is. Lampje nodig. Ziet er allemaal gelikt uit, maar handig vind ik het niet.
Snel opwarmen gaat goed, maar mijn vorige systeem vond ik handiger.
Tijd veranderen is bijzonder moeilijk. Nu weer naar wintertijd. vlgs gebruiksaanwijzing lukt het (nog) niet.
Maar al met al ben ik blij met deze oven, en ik hoop dat ik er nog lang plezier van heb. Vorige 21 jaar...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews