Bosch HBA534BS0 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch HBA534BS0 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet 20-05-2021

Zeer goede oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Complete goede oven, gemakkelijk in gebruik en een uitstekend resultaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Annet 20-03-2021

Bosch oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De oven is gemakkelijk in gebruik hij doet het fantastisch . Ik zou hem iedereen aanbevelen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan v. H. 17-11-2020

Prima oven.

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een prima oven die makkelijk zelf in te bouwen is en voor ons alle functies heeft die we nodig hebben. Maar wat is het jammer dat de aanrakingsgevoelige toetsen in het schemer/donker niet zichtbaar zijn. Het zijn er maar 3 maar toch...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

vdGeld88 08-11-2020

Prima oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ik had m eerlijk gezegd wat kleiner verwacht maar hij is echt super ruim! werkt prima en is snel warm. ik heb m al 2 maanden en pas 2x gebruikt maar ik ben er dik tevreden mee.. genoeg opties om te bakken, braden en koken! zeker weten waar voor z'n geld!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

DaniëlS 26-10-2020

top oven!

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] weinig poespas, eenvoudige bediening, doet gewoon wat je mag verwachten van een oven.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Erik 15-09-2020

Goed product

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Oven is simpel te bedienen.
Doet wat hij moet doen en niet te veel overbodige poes pas.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marco 12-07-2020

Top oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Keus was snel gemaakt nadat de vorige oven kapot ging. Het moest en zou een Bosch worden. Simpele en duidelijke bediening wat wil je nog meer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Esther 18-06-2020

Fijne ruime oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
Deze oven is erg ruim van binnen. We hebben de oven gelijk in gebruik genomen voor het bakken van pizza's en brood. We zijn erg blij met de bakresultaten!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

gsmeppel 05-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne degelijke eenvoudige oven

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

10,0
Deze oven bevalt mij erg goed. De oven voelt zeer degelijk aan. Bakt prima.
Deze oven via de outlet van Bosch besteld. Dit gaat prima.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Voldoende functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stanneke 30-10-2018

Fijne oven. Goede bak resultaten

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

8,0
Oven werkt prima.
Ik zag tegen die rails op om bakblik/rooster in te schuiven maar het werkt goed.
Ik vind de bediening wel bijna onzichtbaar als het wat donkerder is. Lampje nodig. Ziet er allemaal gelikt uit, maar handig vind ik het niet.
Snel opwarmen gaat goed, maar mijn vorige systeem vond ik handiger.
Tijd veranderen is bijzonder moeilijk. Nu weer naar wintertijd. vlgs gebruiksaanwijzing lukt het (nog) niet.
Maar al met al ben ik blij met deze oven, en ik hoop dat ik er nog lang plezier van heb. Vorige 21 jaar...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rebellos 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

8,0
We hebben de oven nu ongeveer twee weken in gebruik. Erg mooie uitstraling. Geweldig dat er verlichting in zit. Dat misten we in de vorige oven. Snelverwarmen is ook echt snel verwarmen, dat is ideaal. De knoppen zijn duidelijk. Minpunt is dat toets om tijd in te stellen (plus en min), digitaal is en omdat bij ons de oven in een wat minder verlichte hoek ingebouwd zit...ik niet kan zien waar die toets zit. Dat is lastig. Heb er een zaklampje bij moeten pakken. Het bakken gaat prima. Verschillende dingen gemaakt. Koekjes, pizza, frietjes, kip gegrilld en dat gaat heel goed en gemakkelijk. Nadeel dat de oven na het grillen gelijk onder de spetters zat. Maar goed, dat is kwestie van afdekken. Roosters aan de zijkant kunnen verwijderd worden om goed te reinigen. Al met al dik tevreden.

Pluspunten

  • snel voor verwarmen
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • toetsen slecht zichtbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verbeek 03-12-2017
  • Product gekocht

Prima oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HBA534BS0

Algemene score

8,0
Prima degelijke oven die goed werkt.
Voldoet aan de verwachting.
Alle functies werken zoals vooraf beschreven. Zit een duidelijk beschrijving bij met veel tips voor gebruik.

Pluspunten

  • Korte voorverwarmen
  • Ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer