Siemens iQ500 HB537ABS0 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 HB537ABS0 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**r@o**k.com 10-10-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
De oven heeft design, veel functies en het voelt aan als een degelijke oven als je hem in handen hebt.

Reageer

Sarkisian 01-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Groot, werkt prima,goede kwaliteit

Geschreven voor: Siemens iQ500 HB537ABS0

Algemene score

8,0
Het is groot genoeg ,meer mogelijkheid om te gebruiken oven ,lucht oven en grill, makkelijk schoon te maken. min puntje dat he na klaar ben met gebruiken ,begint he overal water te druppelen.

Pluspunten

  • groot genoeg

Minpunten

  • water druppelt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Robin 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal, stil en ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 HB537ABS0

Algemene score

8,0
Inbegrepen in een set Siemens apparaten en voldoet aan verwachtingen. Erg stil, eenvouding in gebruik en heerlijk ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JvB 04-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima oven, veel functies en fijn in gebruik

Geschreven voor: Siemens iQ500 HB537ABS0

Algemene score

9,0
Grote oven, die we vaak in gebruik hebben. Voorverwarmen is door de snelstarter echt heel snel gebeurd. Zowel hete lucht als boven- en onderverwarming, maar uiteraard ook combinaties en veel andere opties. Prettig formaat, je kunt er veel in kwijt. Mooi uiterlijk ook, al is dat natuurlijk subjectief. Tevreden mee! Als er 1 verbeterpunt genoemd moet worden, dan zouden er meer accessoires bij mogen. Bijvoorbeeld een tweede bakplaat en rooster, gezien het formaat van de oven.

Pluspunten

  • Snelheid van voorverwarmen
  • Veel opties
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Extra accessoires ontbreken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Loek de Jong 24-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ONGELUKKIG DISPLAY VAN DE TIJDFUNKTIES

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 HB537ABS0

Algemene score

5,0
Gekocht op advies leverancier in combinatie met meerdre Siemens producten die alle funktioneel goed zijn

Pluspunten

  • Goede regelingen

Minpunten

  • Display voor de tijdfunkries is niet verlicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sanne 06-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Strak design oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 HB537ABS0

Algemene score

10,0
De Siemens oven heeft een mooie strakke uitstraling en de bediening van de oven is gemakkelijk. Het raampje is perfect om alles goed te kunnen zien wat je in de oven aan het bakken/braden/grillen bent.

Pluspunten

  • groot raampje
  • strak design
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen zelfreinigingsfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

KIM 11-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MOOIE GROTE OVEN, SNEL VOORVERWARMD

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 HB537ABS0

Algemene score

10,0
IK VIND HET EEN ERG FIJNE OVEN. DUIDELIJK IN BEDIENING EN BINNEN 5 MINUTEN VOORVERWARMD. STRAK DESIGN EN MAKKELIJK SCHOON TE MAKEN

Pluspunten

  • SNEL WARM
  • MAKKELIJKE BEDIENING

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Josephina 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

oven

Geschreven voor: Siemens iQ500 HB537ABS0

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving en zeer eenvoudige bediening. Veel programmakeuzes. Het is goed mogelijk om op meerdere niveaus tegelijk te bakken.

Pluspunten

  • gemakkelijk schoon te maken
  • warmt snel voor + extra functie snel voorverwarmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer