AEG KMS361000M - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG KMS361000M op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

margriet 01-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

slechter dan een microgolf v 50 euro vd lidl

Geschreven voor: AEG KMS361000M

Algemene score

1,0
de grootste frustratie van onze nieuwe keuken. De microgolf zorgt constant vr nog koude en toch aangebrande gerechten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tante li 09-12-2020
  • Product gekocht

Teleurgesteld

Geschreven voor: AEG KMS361000M

Algemene score

1,0
Binnen twee jaar vocht in de deur. Deze is vervangen en na 3 maanden foutcode dat de deur niet goed sluit. Tevens maakt hij ook steeds meer kabaal bij voorverwarmen.

Minpunten

  • Geluid
  • Vocht in de deur

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

sue 30-10-2020

mooie oven maar met nadelige details

Geschreven voor: AEG KMS361000M

Algemene score

2,0
Ik was blij met de aanschaf maar na korte tijd niet meer. Dat is om 2 redenen:
1. Mijn oven hangt hoog in de keuken. De keuzeknop met opties heeft geen verlichting en is alleen van bovenaf zichtbaar. Kortom, als de oven hooggeplaatst staat, is dit heel onhandig
2. De deur heeft 2 deurhaakjes die ervoor zorgen dat de magnetron werkt. Deze zijn echter van plastic en dus erg fragiel. Voor gebruik van magnetron moet je volgens de instructies in de handleiding de metalen ovenplaten en rekken verwijderen. Hierbij raak je al snel de deurhaken. Bij al een lichte tik tegen de deurhaak, breekt die af. Is mij al 2x overkomen. Dan werkt de magnetron niet meer, en moet je de hele ovendeur laten vervangen en dat is erg kostbaar! Dus kies bij dit soort ovens een model met metalen deurhaken!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Hageric 21-08-2020

Nooit meer

Geschreven voor: AEG KMS361000M

Algemene score

2,0
Nu voor de tweede keer in 18 maanden stuk. De eerste keer is de kapotte vervangen na 4 keer de monteur te hebben gezien. Dit is nu nog geen jaar geleden en deze week hield magnetron er weer op. Geeft een raar geluid waardoor je hem direct weer uitzet en verwarmd niets. We hebben alle Apparaten van AEG via onze keuken leverancier (Tulp). We gaan nu waarschijnlijk weer 4 keer een monteur van AEG zien voordat het wordt opgelost. Kwaliteit is slecht.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Eric 31-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Redelijk voor zijn prijs, maar magnetron zeer slecht

Geschreven voor: AEG KMS361000M

Algemene score

3,0
Het is een redelijke oven voor zijn prijs. Niet erg degelijk gebouwd, plastic nokjes die erg gemakkelijk afbreken ne de oven dan onbruikbaar maken. Grootste frustratie is de magnetronfunctie. Die is erg slecht. Etenswaren worden zeer ongelijk verwarmd. Zelfs op 100 watt is na korte tijd een deel al gekookt terwijl een ander stuk nog bevroren is. Het lijkt wel of de magnetron helemaal niet draait en maar een deel van een bord bestraalt

Pluspunten

  • Gelijkmarig werkende oven
  • Goedkoop

Minpunten

  • Matige bouwkwaliteit
  • Onbruikbare magnetronfunctie
  • Niet altijd begrijpelijk in gebruik

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Mariskadb 27-05-2020

Fijne oven maar niet snel

Geschreven voor: AEG KMS361000M

Algemene score

6,0
De ovenis super fijn en makkelijk in gebruik! Echter is opwarmen een dingetje, dit duurt gauw 10 min voor 200°
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Harald 01-01-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Kan beter

Geschreven voor: AEG KMS361000M

Algemene score

7,0
Ik heb de oven nu 1 jaar. En hij doet prima zijn werk.
Echter zit er nu vocht in het glas van de deur.
De knoppen zijn eenvoudig, maar het is niet te zien welke stand hij staat.
Je moet letterlijk bij schijnen om dit te zien.
Kloktimer instellen is raar.

Minpunten

  • timer instellen
  • slecht te lezen knoppen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

staindeweg 17-10-2019

Mooie afwerking en produckt

Geschreven voor: AEG KMS361000M

Algemene score

10,0
Mooie afwerking moet even wennen met de vorige deze knoppen kun je wegdrukken zodat het een geheel word en makkelijk te reinigen de binnenkant
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Gijs 24-08-2019
  • Product gekocht

AEG KMS361000M

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG KMS361000M

Algemene score

8,0
Prima combi-oven, warmt erg snel op, redelijk diep van binnen waardoor er meerdere broodjes of pizza’s tegelijk in kunnen. Tijdsklok instellen vind ik wel wat omslachtig, verder mooi design en degelijke plaat/rooster. Enige minpunt is dat de oven met afkoelen relatief veel geluid maakt waardoor het lijkt of de oven nog aanstaat.

Pluspunten

  • Design
  • Warmt snel op
  • Veel binnenruimte

Minpunten

  • Maakt relatief veel lawaai met afkoelen
  • Alarm/klok instellen wat omslachtig

Reageer