Bosch HSG636BS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Kleuren
zwart, roestvrijstaal
Energieklasse
A+

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Verhoeven 05-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke verse groente, vlees en vis

Algemene score

9,0
Bij het gebruik van de stoomoven, heb je heerlijke groente, vlees of vis. Het gerecht heeft veel veel smaak.

Pluspunten

  • handige assistent
  • zeer compleet

Minpunten

  • het vocht blijft in de oven
  • ze hadden er een spons bij mogen geven
Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DickS 14-01-2018

wat een feest zo'n hulp in de keuken erbij.

Algemene score

10,0
Doet wat het belooft, bakken, stomen, verwarmen, grillen, knapperig maken. Een kleine kanttekening je moet even handig worden met de instelring, een natte vinger werkt het best ;)
Geschreven voor: Bosch HSG636BS1
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ellen 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Stoomoven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldig product de stoom oven van Bosch. In 20 minuten is een heerlijke maaltijd klaar. En de smaak van de groente blijft volledig behouden.

Pluspunten

  • ontwerp
  • functioneel

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soul 20-12-2016

geweldige grote oven, heerlijk

Algemene score

10,0
hij si snel en makkelijk te bedienen. Een hele kip was zo klaar en heerlijk zacht maar ook krokant. Lekker groot.
Geschreven voor: Bosch HSG636BS1
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rahoel 04-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Bosch Stoomoven

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreide stoomoven. Gemakkelijke bediening door het touchscreen bedieningspaneel. Wat mij absoluut is opgevallen is dat de oven zeer stil is tijdens de werking. Deze positieve eigenschap had ik niet verwacht.
Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 14-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

gebruiksvriendelijk

Algemene score

8,0
Nog maar kort in gebruik en kan al tot de conclusie komen dat hij zeer gebruiksvriendelijk is. Display geeft exact aan wat te doen
Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

martinkorevaar 26-04-2016

Plezierige oven

Algemene score

8,0
De mogelijkheden zijn enorm. We gingen voor een conventionele oven, maar met deze stoomoven hebben we alles in 1; oven, regenereerder, opwarmen, stomen, etc. Super apparaat. Ook de droogfunctie is ideaal
Geschreven voor: Bosch HSG636BS1
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

anja 30-09-2015

Fijne ruime oven

Algemene score

10,0
Bakken grillen stormen alles kan.Gemkkelijl te bedienen .Je kunt de eindtijd instellen,zodat het eten klaar is als je Thuis komt.
Wel even wennen ,is dat je na het stomen de oven droog moet maken .
Geschreven voor: Bosch HSG636BS1
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer