Bosch HSG636BS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Kleuren
zwart, roestvrijstaal
Energieklasse
A+

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch HSG636BS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

maarten 01-07-2020

Bakken me stoom

Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

10,0
Grote verbetering tov onze combi magentron. Deze oven is ruim, en de stoom opties en bakken met stoom geven een nieuwe opties aan het koken. Ook de deegrijsstand (perfect op 30 graden met toegevoegd vocht) is een fijne optie, met name alsje in huis geen plek hebt om je deeg op telkens dezelfde omstandigheden te laten rijzen. Het regeneren van gerechten (met toegevoegde stoom) geeft een vele malen beter resultaat dan een magnetron. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Koen 17-06-2020

Prachtige oven met stoom- en andere functies

Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

10,0
Veelzijdige oven, met diverse functies waaronder stomen. Lekker ruim, stil, snel op temperatuur [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 20-05-2020

Stoomfunctie niet makkelijk

Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

8,0
Het is een fijne oven, maar de stoomfunctie vraagt veel handelingen. Daarbij vind ik het lastig om bijvoorbeeld groenten goed gaar te krijgen. Het is niet overal even gaar. Voor broodbakken is de stoomfuncyie perfect. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gerard 16-04-2020

Geweldige oven

Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

10,0
Zo veel plezier van. Van perfect eigengemaakte stokbrood tot regenereren van eten. Super [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toni Peeva 15-04-2020

High Tech, but super user friendly appliance

Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

10,0
I do not have experience with many high class brands appliances, but this model has excuisit appearance, is smart - loaded with tens of programs from regular hot air to healthy style steam cooking, to grill functions. I'd never expected to be able to cook rice pudding or compote in the over. The i-button conveniently provides information or instruction on which level rack the tray must be set. When steam function is being used, it prompts to refill the water tank, if empty; to empty it after pomping the water out, do use the dry function when procedure is completed. Impressive!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

A Brekhman 03-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

9,0
Intuitive design, many options for very efficient cooking. Fast heat up time. I am very happy with this purchase.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonathan 25-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige stoomoven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

9,0
Erg fijn apparaat, wij wilde graag een oven waar ook een stoomfunctie op zit. Het voordeel aan deze oven is dat je zowel de oven stand als de stoomstand kan combineren. Hiermee komt alles nog beter uit de oven.

Pluspunten

  • Erg fijne stoomfunctie
  • Assist mode voor beste instellingen

Minpunten

  • Oven moet voorverwarmen
  • Assist functionaliteit is soms wat beperkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan W 14-01-2020

Stoomoven

Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

8,0
De stoomoven van Bosch werkt uitstekend. De oven komt snel op temperatuur en haalt vooral de ingestelde waarden.
Het stoomgedeelte vraagt de nodige gewenning. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Verhoeven 05-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke verse groente, vlees en vis

Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

9,0
Bij het gebruik van de stoomoven, heb je heerlijke groente, vlees of vis. Het gerecht heeft veel veel smaak.

Pluspunten

  • handige assistent
  • zeer compleet

Minpunten

  • het vocht blijft in de oven
  • ze hadden er een spons bij mogen geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DickS 14-01-2018

wat een feest zo'n hulp in de keuken erbij.

Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

10,0
Doet wat het belooft, bakken, stomen, verwarmen, grillen, knapperig maken. Een kleine kanttekening je moet even handig worden met de instelring, een natte vinger werkt het best ;)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ellen 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Stoomoven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

10,0
Een geweldig product de stoom oven van Bosch. In 20 minuten is een heerlijke maaltijd klaar. En de smaak van de groente blijft volledig behouden.

Pluspunten

  • ontwerp
  • functioneel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soul 20-12-2016

geweldige grote oven, heerlijk

Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

10,0
hij si snel en makkelijk te bedienen. Een hele kip was zo klaar en heerlijk zacht maar ook krokant. Lekker groot.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rahoel 04-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Bosch Stoomoven

Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreide stoomoven. Gemakkelijke bediening door het touchscreen bedieningspaneel. Wat mij absoluut is opgevallen is dat de oven zeer stil is tijdens de werking. Deze positieve eigenschap had ik niet verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 14-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

8,0
Nog maar kort in gebruik en kan al tot de conclusie komen dat hij zeer gebruiksvriendelijk is. Display geeft exact aan wat te doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

martinkorevaar 26-04-2016

Plezierige oven

Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

8,0
De mogelijkheden zijn enorm. We gingen voor een conventionele oven, maar met deze stoomoven hebben we alles in 1; oven, regenereerder, opwarmen, stomen, etc. Super apparaat. Ook de droogfunctie is ideaal
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

anja 30-09-2015

Fijne ruime oven

Geschreven voor: Bosch HSG636BS1

Algemene score

10,0
Bakken grillen stormen alles kan.Gemkkelijl te bedienen .Je kunt de eindtijd instellen,zodat het eten klaar is als je Thuis komt.
Wel even wennen ,is dat je na het stomen de oven droog moet maken .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer