Neff B47CR22N0 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Inbouwhoogte
60 cm
Inbouwbreedte
56,8 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Neff B47CR22N0 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sonja 18-01-2019

Eye catcher en kookplezier

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Wij hebben na een uitgebreid vooronderzoek gekozen voor de oven zonder te veel poespas die doet wat hij aangeeft en gebruiksvriendelijk is. De slide en hide deur is een systeem waar je direct enthousiast over bent en erg praktisch in het gebruik en onderhoud van de keuken. De accesoires in de oven maken dat we nu nog meer gebruik maken van de oven dan verwacht.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

oven 12-05-2020

eenvoud

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
eenvoudig apparraat met een goed resultaat [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Paula 11-05-2020

Superoven...

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze geweldige oven. Veilige deur, geen verbranden ledematen meer. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Evie 03-05-2020

Fijne oven

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Oven is gemakkelijk in gebruik dankzij de digitale weergave van de functies. De hide en slide is ideaal, vooral als je zittend kookt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Oven 28-03-2020

Fantastische oven

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Deze oven heeft veel verschillende mogelijkheden om te bakken en te braden en alles wordt gelijkmatig gaar en bruin. Ook de deur die naar binnen schuift bij het openen is geweldig zodat je er makkelijk bij kan zonder je te branden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Oven 16-03-2020

Zeer gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

8,0
Fijne oven welke zelfs zonder het raadplegen van een handleiding te gebruiken is. Neff heeft, zoals je mag verwachten, een kwaliteitsproduct gemaakt. Het enige minpuntje is het "afkoelrooster" aan de bovenzijde. Hiermee wordt de oventemperatuur afgekoeld nadat je hem uitgedaan hebt. Omdat deze aan de bovenzijde zit komen er geregeld kruimels tussen het binnen- en buitenglas welke moeilijk te verwijderen is.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

A.J.Hablous 12-03-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ruime Bakoven me uitermater praktische schuifdeur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Prima vormgeving, zeer praktische schuifdeur naar onder het apparaat, waardoor gerechten zeer gemakkelijk in en uit de oven genomen kunnen worden; daarnaast prima in te stellen met display en shiftcontrol, halogeen verlichting en gemakkelijk schoon te houden, kortom ideaal!

Pluspunten

  • schuifdeur naar onder
  • gemakkelijke bediening
  • goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bodemplaat 01-03-2020

Spanning in bodemplaat

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

4,0
Oven is vervangen maar het nieuwe exemplaar heeft hetzelfde euvel. Heeft oven weer vervangen wel zin. Is een duidelijke constructiefout.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Dennis 27-02-2020

Super

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Prachtige machine, vooral handig met inschuifbare klep. Topding, maak er zeer veel gebruik van en tot nu toe geen klachten! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Evie 23-02-2020

Fijne oven!

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Sinds gisteren heb ik de NEFF oven in gebruik en hij bevalt tot dusver goed. De handleiding voor het eerste gebruik was duidelijk. Het display van de oven is makkelijk in gebruik en de oven is veel stiller dan mijn oude oven. De oven is snel op temperatuur. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

A Pool 21-11-2019

Super oven!

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Voor onze nieuwe keuken gekozen voor deze oven. Hij is super stil, snel op temperatuur en ik kan precies de tijd en de graden aanhouden van de verpakking.

Kan niet wachten de recepten uit te proberen uit het Neff kookboek. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Ruud 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige slide in deur, voldoende ruimte voor een gezin.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Fijne oven! Een verademing na jaren een combi magnetron te hebben gebruikt. Er zijn een hoop mogelijkheden qua standen (pizza, brood etc). Ruim genoeg om verschillende lagen tegelijk te bereiden. Ik moet nog iets wennen aan de warmte. Meestal bak ik alles iets korter of op lagere temperatuur dan aangegeven, anders gaat het wel wat te snel. De slide in deur is briljant. Hierdoor heb je altijd voldoende ruimte bij je oven als je er iets wil plaatsen/verwijderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 05-11-2019

Fijne oven

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

8,0
De oven is eenvoudig te bedienen. Wat heel fijn is, is dat de oven snel warm is. Bevat zoveel functies dat deze nog wel een studie vergen.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Marieke 05-11-2019

Fijne oven, nog wel wat te bestuderen

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

8,0
Heel makkelijk in gebruik. Snel warm en de behaalde temperaturen lijken volledig te stroken met de recepten die ik heb uitgeprobeerd. Heeft alleen zoveel functies dat je nog wel even moet studeren. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Frans Woensdregt 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Moderne uitstraling

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Grandioze uitvinding de inschuifbare ovendeur ! Duidelijk display met duidelijke info symbolen ,mooi grote glasdeur.

Pluspunten

  • Inschuibare ovendeur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roermond 07-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende oven waarvan de ovendeur naar binnen schuift.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Neff produkten zijn kwalitatief uitstekend; inmiddels voor 2 keukens Neff produkten gekocht.
Deze oven is in gebruik veilig aangezien je niet hoeft te reiken.

Pluspunten

  • mogelijkheden in gebruik
  • schuifdeur
  • kwaliteit Neff

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jacob 02-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale deur van een prima oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Voor ons gaf de deur van de oven de doorslag om deze oven aan te schaffen. Verder zijn de functies op de oven veelzijdig en is het ideaal in gebruik.

Pluspunten

  • Deur
  • Veel standen
  • Design
  • Goede warmteverdeling

Minpunten

  • Display is geen touchscreen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mooie oven! 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijne oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Heerlijk, mooi ding De deur verdwijnt eronder zodat je een goed zicht hebt op de inhoud van de oven. Er zit geen deur in de weg. Hij warmt supersnel op, ziet er goed uit en is erg handig en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Meerdere functies
  • Deur verdwijnt eronder

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sietse68 24-12-2018

Teveel mogelijkheden

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

8,0
Ik heb hem nog niet zo lang dus heb nog niet alles kunnen testen. Maar de mogelijkheden zijn ruim. Mooi.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

F. Everard 31-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruime oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Zeer ruime oven, gebruikersvriendelijk. De deur gaat bij openen onder de oven in, daardoor is het erg gemakkelijk om de ovenschalen uit de oven te halen.

Pluspunten

  • het openen van de oven
  • de ruimte binnenin
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews