Neff B47CR22N0 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Inbouwhoogte
6 cm
Inbouwbreedte
5,68 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwin 01-07-2017 Product paar weken in bezit

Fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alle gemakken van een moderne oven en door de hide en slide is de oven makkelijk te openen en kan ook een kleiner iemand makkelijk bij de oven en de bakplaten zonder dat je in aanraking komt met de oven/warmte.

Pluspunten

  • Hide en slide deur
  • Strakk design
  • Stil
  • Ruim van binnen

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 26-06-2017

Top oven in alle opzichten.

Algemene score

10,0
Ik heb deze oven al langer in gebruik en ben zeer tevreden over de resultaten, en.....het gemak van de ovendeur die onder de oven inschuift.
Super!
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Jettro 21-06-2017

"Fijne bakoven en prettig in het gebruik"

Algemene score

10,0
Deze oven van NEFF hebben wij speciaal gekocht i.v.m. de handige bediening van de ovendeur. Fantastisch om de ovendeur onder de oven weg te laten schuiven. De bediening van de oven, was voor ons ouderen, met de handleiding er bij prima te doen. Het bakken en braden is even wennen maar de resultaten zijn goed. Hij oogt mooi en is ruim voorzien van baksledes en rooster. Ook de handleiding in het Nederlands met de nodige toebehoren uitstekend.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

glenny 20-06-2017

geweldige oven.

Algemene score

10,0
ongeveer een jaar geleden deze oven gekocht.
hij is heel makkelijk in gebruik.
het meest makkelijke vind ik de deur die helemaal weg schuift
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Henny 20-06-2017

Handige oven

Algemene score

10,0
Wij hebben deze oven nu 2 jaar en hij bevalt goed. Er zitten veel handige functies op. En het allerhandigste is nog wel dat de ovendeur ingeschoven wordt als je de deur opent.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Margué 16-05-2017

Top oven

Algemene score

10,0
We hebben deze oven al anderhalf jaar en gebruiken hem regelmatig en zijn zeer tevreden over het resultaat.
En dat de deur verdwijnt onder de oven is echt erg handig
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

oldedeernnel 16-05-2017

Fantastische oven

Algemene score

10,0
Ik heb deze oven nu 2 jaar. Gemakkelijk in gebruik, fijne resultaten.
Ovendeur, die eronder schuift, is een aanrader.
Klein minpuntje: er kan vuil tussen de dubbele beglazing van de deur komen.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Aggy 15-05-2017

Fantastiche oven !

Algemene score

10,0
De oven is nu enige tijd in ons bezit en we zijn er uitermate tevreden over.
De bak- en kookresuotaten zijn uitstekend en de Slide and Hide deur is buitengewoon handig.
Alle lof voor deze oven.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Jennie 15-05-2017

Kun je heerlijke gerechten in maken.

Algemene score

8,0
Lekker snel warm , handige display, super handige deur die onder de oven glijd vooral makkelijk als je niet zo lang bent, zo kun je je keuken helemaal voor je zelf indelen.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Paul 15-05-2017

Prima bakoven

Algemene score

8,0
Een uitstekende bakoven met voldoende instelmogelijkheden. Een ovendeur die bij opening geheel onder de oven verdwijnt. Dit is zeer gemakkelijk in gebruik van de oven.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer

Jan j 15-05-2017

Top oven

Algemene score

8,0
Heb niet alleen deze oven maar heb alle apparatuur van neff
De Hidde and slide oven is een top oven en het deur systeem een geweldige uitvinding
Nooit meer over de deur iets in de oven zetten en uithalen
Ook makkelijk bij het schoonmaken van de oven
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com/nl

Reageer