Neff B47CR22N0 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Inbouwhoogte
60 cm
Inbouwbreedte
56,8 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Neff B47CR22N0 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F. Everard 31-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruime oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Zeer ruime oven, gebruikersvriendelijk. De deur gaat bij openen onder de oven in, daardoor is het erg gemakkelijk om de ovenschalen uit de oven te halen.

Pluspunten

  • het openen van de oven
  • de ruimte binnenin
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosje 18-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een hele fijne oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Fijn dat de deur naar binnen geschoven kan worden. Hij is lekker ruim en gemakkelijk in het gebruik.

Pluspunten

  • Ruime oven
  • De inschuifbare deur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vaandering 16-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke oven met slidedeur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Neff ovens hebben ingenieus slidedeur systeem. Erg handig bij gebruik. Geen grote openstaande hete deur. Verder een eenvoudige bediening en strak uiterlijk

Pluspunten

  • Ruimte verzonken deur
  • Bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden gebruiker 10-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een prachtige oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

8,0
Wat een precies werkende oven. Je kunt werkelijk allles instellen wat je maar wilt, eenvoudig bedienbaar met een goed zicht op je gerecht. Het volledig te openen deurtje maakt deze oven af. Een aanrader.

Pluspunten

  • perfecte werking
  • zicht en deurtje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maud 29-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige oven met wegschuigbare deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Oven heeft verschillende standen, zelfs een brood bakstand. Deur is schuift onder het apparaat in, waardoor je je niet kan verbranden aan de deur. Ook zitten er een schoonmaakprogramma en eco programma's op. Er zit een timer op die je in kunt stellen. En als de oven uitstaat dan is de datum en tijdstip zichtbaar.

Pluspunten

  • Deur schuift onder oven
  • Timer op de oven
  • Eco standen
  • Reinigingsprogramma op oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Wijnen 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weg kantelende ovendeur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
De NEF ovens zijn er in verschillende soorten en maten. Wij hebben voor deze gekozen omdat de afmeting van de oven voor ons belangrijk is. Verder stellen wij weinig eisen aan een oven, de belangrijkste functies zijn aanwezig, de bediening is een makkie en met name de wegdraaiende deur is een gemak. Eenvoudig schoon te maken en de oven is een mooie blikvanger in onze kastenwand.

Pluspunten

  • wegkantelende deur
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pierre 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Multifunctionele oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Deze multifunctionele oven is zeer gebruiksvriendelijk. Voldoende voorgeprogrammeerde opties waardoor het voor de meeste toepassingen geen tot weinig aanpassingen behoeft. Ook het schoonmaken is eenvoudig. Meest ideale van deze oven is de onderschuivende deur waardoor er minder kans is dat je jezelf brand (voor kleinere mensen zoals mijn vrouw).

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Onderschuivende deur
  • Voldoende voorgeprogrammeerde opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 01-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Alle gemakken van een moderne oven en door de hide en slide is de oven makkelijk te openen en kan ook een kleiner iemand makkelijk bij de oven en de bakplaten zonder dat je in aanraking komt met de oven/warmte.

Pluspunten

  • Hide en slide deur
  • Strakk design
  • Stil
  • Ruim van binnen

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 26-06-2017

Top oven in alle opzichten.

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Ik heb deze oven al langer in gebruik en ben zeer tevreden over de resultaten, en.....het gemak van de ovendeur die onder de oven inschuift.
Super!
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Jettro 21-06-2017

"Fijne bakoven en prettig in het gebruik"

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Deze oven van NEFF hebben wij speciaal gekocht i.v.m. de handige bediening van de ovendeur. Fantastisch om de ovendeur onder de oven weg te laten schuiven. De bediening van de oven, was voor ons ouderen, met de handleiding er bij prima te doen. Het bakken en braden is even wennen maar de resultaten zijn goed. Hij oogt mooi en is ruim voorzien van baksledes en rooster. Ook de handleiding in het Nederlands met de nodige toebehoren uitstekend.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

glenny 20-06-2017

geweldige oven.

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
ongeveer een jaar geleden deze oven gekocht.
hij is heel makkelijk in gebruik.
het meest makkelijke vind ik de deur die helemaal weg schuift
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Henny 20-06-2017

Handige oven

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Wij hebben deze oven nu 2 jaar en hij bevalt goed. Er zitten veel handige functies op. En het allerhandigste is nog wel dat de ovendeur ingeschoven wordt als je de deur opent.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Margué 16-05-2017

Top oven

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
We hebben deze oven al anderhalf jaar en gebruiken hem regelmatig en zijn zeer tevreden over het resultaat.
En dat de deur verdwijnt onder de oven is echt erg handig
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

oldedeernnel 16-05-2017

Fantastische oven

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Ik heb deze oven nu 2 jaar. Gemakkelijk in gebruik, fijne resultaten.
Ovendeur, die eronder schuift, is een aanrader.
Klein minpuntje: er kan vuil tussen de dubbele beglazing van de deur komen.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Aggy 15-05-2017

Fantastiche oven !

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
De oven is nu enige tijd in ons bezit en we zijn er uitermate tevreden over.
De bak- en kookresuotaten zijn uitstekend en de Slide and Hide deur is buitengewoon handig.
Alle lof voor deze oven.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Jennie 15-05-2017

Kun je heerlijke gerechten in maken.

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

8,0
Lekker snel warm , handige display, super handige deur die onder de oven glijd vooral makkelijk als je niet zo lang bent, zo kun je je keuken helemaal voor je zelf indelen.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Paul 15-05-2017

Prima bakoven

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

8,0
Een uitstekende bakoven met voldoende instelmogelijkheden. Een ovendeur die bij opening geheel onder de oven verdwijnt. Dit is zeer gemakkelijk in gebruik van de oven.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Jan j 15-05-2017

Top oven

Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

8,0
Heb niet alleen deze oven maar heb alle apparatuur van neff
De Hidde and slide oven is een top oven en het deur systeem een geweldige uitvinding
Nooit meer over de deur iets in de oven zetten en uithalen
Ook makkelijk bij het schoonmaken van de oven
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer