Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Neff B47CR22N0

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw ovens
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Neff B47CR22N0 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roermond 07-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende oven waarvan de ovendeur naar binnen schuift.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Neff produkten zijn kwalitatief uitstekend; inmiddels voor 2 keukens Neff produkten gekocht.
Deze oven is in gebruik veilig aangezien je niet hoeft te reiken.

Pluspunten

  • mogelijkheden in gebruik
  • schuifdeur
  • kwaliteit Neff

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jacob 02-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale deur van een prima oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Voor ons gaf de deur van de oven de doorslag om deze oven aan te schaffen. Verder zijn de functies op de oven veelzijdig en is het ideaal in gebruik.

Pluspunten

  • Deur
  • Veel standen
  • Design
  • Goede warmteverdeling

Minpunten

  • Display is geen touchscreen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mooie oven! 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijne oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Heerlijk, mooi ding De deur verdwijnt eronder zodat je een goed zicht hebt op de inhoud van de oven. Er zit geen deur in de weg. Hij warmt supersnel op, ziet er goed uit en is erg handig en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Meerdere functies
  • Deur verdwijnt eronder

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Everard 31-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruime oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Zeer ruime oven, gebruikersvriendelijk. De deur gaat bij openen onder de oven in, daardoor is het erg gemakkelijk om de ovenschalen uit de oven te halen.

Pluspunten

  • het openen van de oven
  • de ruimte binnenin
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosje 18-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een hele fijne oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Fijn dat de deur naar binnen geschoven kan worden. Hij is lekker ruim en gemakkelijk in het gebruik.

Pluspunten

  • Ruime oven
  • De inschuifbare deur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vaandering 16-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke oven met slidedeur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Neff ovens hebben ingenieus slidedeur systeem. Erg handig bij gebruik. Geen grote openstaande hete deur. Verder een eenvoudige bediening en strak uiterlijk

Pluspunten

  • Ruimte verzonken deur
  • Bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden gebruiker 10-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een prachtige oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

8,0
Wat een precies werkende oven. Je kunt werkelijk allles instellen wat je maar wilt, eenvoudig bedienbaar met een goed zicht op je gerecht. Het volledig te openen deurtje maakt deze oven af. Een aanrader.

Pluspunten

  • perfecte werking
  • zicht en deurtje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maud 29-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige oven met wegschuigbare deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Oven heeft verschillende standen, zelfs een brood bakstand. Deur is schuift onder het apparaat in, waardoor je je niet kan verbranden aan de deur. Ook zitten er een schoonmaakprogramma en eco programma's op. Er zit een timer op die je in kunt stellen. En als de oven uitstaat dan is de datum en tijdstip zichtbaar.

Pluspunten

  • Deur schuift onder oven
  • Timer op de oven
  • Eco standen
  • Reinigingsprogramma op oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Wijnen 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weg kantelende ovendeur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
De NEF ovens zijn er in verschillende soorten en maten. Wij hebben voor deze gekozen omdat de afmeting van de oven voor ons belangrijk is. Verder stellen wij weinig eisen aan een oven, de belangrijkste functies zijn aanwezig, de bediening is een makkie en met name de wegdraaiende deur is een gemak. Eenvoudig schoon te maken en de oven is een mooie blikvanger in onze kastenwand.

Pluspunten

  • wegkantelende deur
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pierre 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Multifunctionele oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

10,0
Deze multifunctionele oven is zeer gebruiksvriendelijk. Voldoende voorgeprogrammeerde opties waardoor het voor de meeste toepassingen geen tot weinig aanpassingen behoeft. Ook het schoonmaken is eenvoudig. Meest ideale van deze oven is de onderschuivende deur waardoor er minder kans is dat je jezelf brand (voor kleinere mensen zoals mijn vrouw).

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Onderschuivende deur
  • Voldoende voorgeprogrammeerde opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 01-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B47CR22N0

Algemene score

9,0
Alle gemakken van een moderne oven en door de hide en slide is de oven makkelijk te openen en kan ook een kleiner iemand makkelijk bij de oven en de bakplaten zonder dat je in aanraking komt met de oven/warmte.

Pluspunten

  • Hide en slide deur
  • Strakk design
  • Stil
  • Ruim van binnen

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer