Neff C17MR02N0 - Reviews

Beste deals -3% prijsdaling
Specificaties
Inhoud ovenruimte
45 liter
Inbouwhoogte
46 cm
Inbouwbreedte
56,8 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Neff C17MR02N0 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 16-05-2020

Fijne combi oven/magnetron met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Neff C17MR02N0

Algemene score

10,0
Mooi vormgegeven combinatie oven-magnetron die zich intuitief laat bedienen. Oven biedt veel mogelijkheden (meer dan doorsnee gebruiker zal gebruiken vermoedelijk) en gebruiksgemak. Plateaus laten zich op drie niveaus plaatsen, waardoor de oven ook bruikbaar is om op meerdere niveaus te bakken. Design past goed bij de andere Neff keukenapparatuur en geeft de keuken een sjieke uitstraling. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

NEFF oven 11-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige oven, doet wat het beloofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff C17MR02N0

Algemene score

9,0
Heerlijk een oven die het gewoon doet!! Heerlijk warm eten eenvoudig in gebruik, en hij ziet er goed uit! Goed verlicht.

Pluspunten

  • Snelheid opwarmen
  • Design

Minpunten

  • Bakplaat moet je er steeds uit halen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 27-02-2020

Super

Geschreven voor: Neff C17MR02N0

Algemene score

10,0
Doet wat het moet doen. Tot nu toe zeer tevreden! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Rob W 12-02-2020

magnetron/oven - N70

Geschreven voor: Neff C17MR02N0

Algemene score

10,0
Veelzijdig apparaat, doet waarvoor aangeschaft [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Neff fan 16-12-2019

Compact veelzijdig!

Geschreven voor: Neff C17MR02N0

Algemene score

10,0
Een compact apparaat met alle oven- en magnetron functies. Zeer gebruiksvriendelijk en perfect bak- en kookresultaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Frank 31-01-2019

Prima combi

Geschreven voor: Neff C17MR02N0

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden en je hebt zeker in het begin even een handleiding nodig, maar je weet snel waar je alles kunt vinden. Wel even wennen dat je het rooster en de bakplaats uit de magnetrondunctie gehaald moet worden.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

M van Dam 20-01-2019

Gemak!

Geschreven voor: Neff C17MR02N0

Algemene score

10,0
Sinds deze maand zijn wij in het bezit van deze oven. Op basis van onze wensen aangeraden door onze keukenverkoper.
Waar normaal een oven of magnetron erg lastig en onoverzichtelijk is door de vele standen en mogelijkheden was dit het tegenovergestelde.
Binnen enkele minuten stond de oven ingesteld en kon deze aan zn eerste branduur beginnen om te reinigen.
Na deze sessie kon onze eerste pizza erin en deze kwam op aangegeven tijd perfect uit de oven.
Kortom, een makkelijke overzichtelijke oven met een prachtig design!
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Jan 07-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende goed bedienbare oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff C17MR02N0

Algemene score

10,0
Deze oven met slide & hide deur is een echte aanwinst, er zijn erg veel mogelijkheden die via het tft scherm goed te bedienen zijn. De slide &hide deur maakt het goed mogelijk om zware gerechten goed in de oven te schuiven.

Pluspunten

  • Slide & Hide
  • intuitieve bediening

Minpunten

  • E nummer laat los na een aantal schoonmaakbeurten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeanne 10-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische combi-oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff C17MR02N0

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit in mijn nieuwe keuken.
Display zonder veel poespas, toeters en bellen. Ik moet er nog wel even aan wennen; heb nog niet alle functies gebruikt.
Erg snel op temperatuur.

Pluspunten

  • Praktisch
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • Inbouwhoogte is wat hoog (persoonlijk)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer