Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IOH6072RK op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gea1965@home.nl 14-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6072RK

Algemene score

10,0
Een prachtig product kwaliteit en prijs goed en eenvoudige bediening kortom een mooie ruime oven waar hier zeker weten veel gebruik van gemaakt gaat worden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Grethe 10-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super goede keus!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6072RK

Algemene score

10,0
Mooie strakke oven.
Makkelijk te bedienen.
Is snel warm op.
erg ruim van binnen, passen 2 ovenschalen naast elkaar.
Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • is snel warm.
  • erg veel ruimte

Minpunten

  • geen

Reageer

Vítor fonseca 16-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6072RK

Algemene score

10,0
Werkt zoals verwacht
Zeer goede prijs
Heel mooi toestel
Top.....het is echt een koopje geweest
Ben heel tevreden met deze oven
En ook de 5 jaar garantie is een pluspunt
Ik ben heel tevreden met deze koopje

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bas 07-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6072RK

Algemene score

9,0
Fijne oven.
Voldoet aan de verwachtingen.
Mooi strak design en doordat het een 72 liter is lekker ruim.
Ik raad dit product zeker aan!!

Pluspunten

  • Ruim
  • Prijs/kwaliteit
  • Design
  • Bedien gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

v**l@g**l.com 12-06-2022
  • Product gekocht

Bevalt erg goed. Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6072RK

Algemene score

10,0
Eenvoudig te installeren. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Gewoon een eenvoudige en goede oven

Pluspunten

  • Eenvoudig te installeren
  • Lekker ruim
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Het stinkt behoorlijk bij de eerste keer aanzetten

Reageer

R**6@h**l.com 22-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super gebruiksvriendelijke oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6072RK

Algemene score

10,0
Fijne gebruiksvriendelijke oven. De nodige functies zitten er op. Handig in gebruik met de 3 knoppen en niet teveel digitale poespas.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • mooi model

Minpunten

  • Geen draaispiraal voor kipgrillen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guusvanmoerkerk 25-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Miskoop

Geschreven voor: Inventum IOH6072RK

Algemene score

3,0
Oven splinternieuw uit de doos, was de timerknop al kapot, na een dikke week pas gerepareerd.
Meteen uitgeprobeerd en pizza's bereid, nou je kan vervolgens de knoppen niet meer bedienen zonder handschoenen, super heet worden deze.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Raymon Strijbis 15-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige oven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6072RK

Algemene score

9,0
Wat een fijne oven is dit, makkelijk te bedienen en mooi voor het oog. Alles is er mee mogelijk. Top ding!

Pluspunten

  • Simpel
  • Snel warm
  • Verschillende standen
  • Timer

Minpunten

  • Koelt langzaam af

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 27-03-2021
  • Product gekocht

Mooi design, gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOH6072RK

Algemene score

10,0
Prijs gaf de doorslag, geen 1 moment spijt van, snel op temperatuur, makkelijk schoon te maken en mooi design Zo in de keuken. Croissantjes vers afgelopen zondag waren heerlijk

Pluspunten

  • Snel op temperatuur, makkelijke bediening
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer