Siemens iQ500 CM585AMS0 - Reviews

Specificaties
Inhoud
44 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 CM585AMS0 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Guus 28-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

8,0
Zeer geschikt apparaat voor allerlei doeleinden. Zeer mooi vormgegeven. Bijna alleen maar pluspunten. Enige minpuntje: display onder schermpje licht niet op. Als het iets donkerder is in de keuken is het lastiger te zien waar je op moet drukken.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • makkelijk te bedienen met draaiknoppen

Minpunten

  • display onder schermpje licht niet op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

arnoenilse 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastisch apparaat en snelle levering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

10,0
gisteren besteld, vandaag netjes geleverd.
voldoet aan alle verwachtingen en mooi design
lekker stil en paste exact.

Pluspunten

  • mooi design
  • grote inhoud 44 liter
  • stil

Minpunten

  • kan er geen benoemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMB 18-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed uitziende combimagnetron, matig gebruiksgemak

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

5,0
Mooi uitziende combimagnetron, met voldoende magnetronfuncties en div. hetelucht- en grillfuncties. Het losse draaiplateau is echter lastig (terug) te plaatsen. Ook lastig: twee pizza's of taarten tegelijk bakken is met bijgeleverde roosters (1 laag, 1 hoog) niet te doen, omdat ze bijna niet tegelijkertijd te gebruiken zijn. Gevaarlijk vind ik het onafgeschermde grillelement, omdat je het slecht ziet en er makkelijk je vingers aan brandt.

Pluspunten

  • Design
  • RVS binnenkant
  • Prijs

Minpunten

  • Onhandig draaiplateau
  • Lawaaiige aandrijving draaiplateau
  • Onafgeschermde grillelement
  • Twee roosters niet tegelijkertijd te gebruiken
  • Kunststof deursluithaken lijken niet erg robuust

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ajnabee 25-05-2019

Mooi strak design

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

6,0
Ik heb dit vorige maand gekocht en ben er tevreden mee. Ondanks de kleine nis heeft het toch een grote inhoud. Alle hoognodige functies zitten erin en het is makkelijk is gebruik. Ik hoefde de gebruiksaanwijzing bijna niet te gebruiken. Het spreekt voor zich. Wat ik wel erg mis is de bakplaat. Er is geen bakplaat meegeleverd en ook geen mogelijkheid om er eentje in te doen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Leonardo 11-11-2019

SIEMENS iQ500 Inbouwmagnetron

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

8,0
We houden van het ontwerp, de weergave en het uiterlijk van de apparatuur. Het is handig om voor dezelfde ruimte een compacte magnetron en oven te hebben.
Desondanks verwachtten we betere prestaties van de ovenfunctie. Voor "serieuze" gerechten heeft u absoluut een extra oven nodig, omdat het langer duurt om te bakken en vaak nog steeds niet goed aanvoelt.
Het was ook een teleurstelling dat de apparatuur geen mogelijkheid heeft om een kookplaat op te hangen.
Dat gezegd hebbende past dit voor het grootste deel van het dagelijks gebruik bij het doel. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Robin 01-11-2019

Prima oven jammer van rekje

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

4,0
Oven is prima alleen het rekje wat meegeleverd wordt is na ongeveer 5x gebruik kapot gegaan. hiervan is het pootje afgebroken. Erg jammer. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 08-04-2019

Prima apparaat!

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

8,0
Deze combi oven-magnetron zit in mijn nieuwe keuken. Ik ben er erg tevreden mee. Erg gebruiksvriendelijk, duidelijke handleiding meegeleverd.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

letlohy 11-01-2019

Gebruiksvriendelijk met een mooi design

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

10,0
Vandaag, ter vervanging van een 20 jaar oude soort- en naamgenoot, ontvangen en geplaatst. Het apparaat oogt rustig door het design en is gebruiksvriendelijk. Hopelijk kunnen we ook van deze Siemens vele jaren genieten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer