Siemens iQ500 CM585AMS0 - Reviews

Specificaties
Inhoud
44 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 CM585AMS0 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Guus 28-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

8,0
Zeer geschikt apparaat voor allerlei doeleinden. Zeer mooi vormgegeven. Bijna alleen maar pluspunten. Enige minpuntje: display onder schermpje licht niet op. Als het iets donkerder is in de keuken is het lastiger te zien waar je op moet drukken.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • makkelijk te bedienen met draaiknoppen

Minpunten

  • display onder schermpje licht niet op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

arnoenilse 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastisch apparaat en snelle levering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

10,0
gisteren besteld, vandaag netjes geleverd.
voldoet aan alle verwachtingen en mooi design
lekker stil en paste exact.

Pluspunten

  • mooi design
  • grote inhoud 44 liter
  • stil

Minpunten

  • kan er geen benoemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMB 18-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed uitziende combimagnetron, matig gebruiksgemak

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

5,0
Mooi uitziende combimagnetron, met voldoende magnetronfuncties en div. hetelucht- en grillfuncties. Het losse draaiplateau is echter lastig (terug) te plaatsen. Ook lastig: twee pizza's of taarten tegelijk bakken is met bijgeleverde roosters (1 laag, 1 hoog) niet te doen, omdat ze bijna niet tegelijkertijd te gebruiken zijn. Gevaarlijk vind ik het onafgeschermde grillelement, omdat je het slecht ziet en er makkelijk je vingers aan brandt.

Pluspunten

  • Design
  • RVS binnenkant
  • Prijs

Minpunten

  • Onhandig draaiplateau
  • Lawaaiige aandrijving draaiplateau
  • Onafgeschermde grillelement
  • Twee roosters niet tegelijkertijd te gebruiken
  • Kunststof deursluithaken lijken niet erg robuust

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ajnabee 25-05-2019

Mooi strak design

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

6,0
Ik heb dit vorige maand gekocht en ben er tevreden mee. Ondanks de kleine nis heeft het toch een grote inhoud. Alle hoognodige functies zitten erin en het is makkelijk is gebruik. Ik hoefde de gebruiksaanwijzing bijna niet te gebruiken. Het spreekt voor zich. Wat ik wel erg mis is de bakplaat. Er is geen bakplaat meegeleverd en ook geen mogelijkheid om er eentje in te doen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nico 08-07-2020

Uitstekende magnetron

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

10,0
Werkelijk een prima apparaat, mooi design, goed en makkeijk instelbaar menu. Blijft goed schoon [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bjorn 18-06-2020

Top combi magnetron

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

10,0
Mooi design, eenvoudige bediening en zeer snel op temperatuur met de snelle opwarm functie. Mooie accesoires standaard meegeleverd [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeroen de Boer 04-06-2020

Fijn zo'n extra oven en gelijk magnetron

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

8,0
Met recht een 'Compacte oven met magnetron' en niet een combi-magnetron. Prima binnenruimte, groter dan in onze vorige losse combi-magnetron. Erg fijn apparaat. Voorkeuze-standen gebruiken wij niet heel vaak, maar misschien komt dat nog. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ronnieb 30-05-2020

Mooie Combi magnetron,

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

6,0
Geweldige magnetron/oven. Nu al meer gebruikt dan vorige (was 25 jaar oud, nooit alle mogelijkheden benut) Simpele bediening geweldig resultaat. Alleen balen dat de ronde ovenschaal met wieltjes bol staat, er blijft geen glas of maatbeker in het midden staan. Heb daar een oplossingsvraag over uitstaan [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Krog 15-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Combi magnetron, eenvoudig en makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

8,0
Betaalbare goed werkende combimagnetron. Eenvoudige bediening en mooi design. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Alle functies werken top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 10-05-2020

Goed

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

10,0
Apparaat werkt zoals je mag verwachten. Geen moeiliijk gedoe maar instellen zoals je verwacht. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 05-05-2020

Prima combi-magnetron

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

8,0
Nadat we dit apparaat gekocht had las ik ergens dat er verschil zit tussen een combi-magnetron en een combi-oven en ik maakte overal uit op dat dit een combi-magnetron was. Ik was dus wat bang dat de ovenkwaliteiten niet zo goed zouden zijn. Wat betreft ovenschotels gaat het prima (bv. lasagnebladen waren goed gaat), ik merk wel op dat het eten nooit super heet is als het eruit komt, altijd prima eetbaar. De pizza-stand heeft voor mij geen toegevoegde waarde, de onderkant van de pizza was al heel snel te donker en de bovenkant nog niet goed. Heteluchtstand werkt hiervoor beter vind ik.
Het was even wennen dat het plateau ook draait tijdens ovenstanden. Warmt verder snel op en heeft een mooi uiterlijk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

anouk corstiaensen 06-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een compact apparaat, met veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

9,0
De combinatie magnetron/oven ziet er heel fraai uit aan de buitenkant. Er kunnen grote ovenschalen in, genoeg ruimte. Veel mogelijkheden en een zeer klantvriendelijke bediening

Pluspunten

  • Ruime binnenzijde
  • Fraaie uitstraling buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samil 18-03-2020

Combi magnetron

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

10,0
Zeer fijn en makkelijk in gebruik. Zeer tevreden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mitchel 25-02-2020

Eenvoudig te bedienen

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

8,0
Alleen draaiplaat helaas. Verder voldoet de combi magnetron aan mijn verwachtingen. Pluspunten: eenvoudig te bedienen en het design. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hennie 22-02-2020

Combi magnetron

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt goed, we missen een extra bakplaat [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeremy 27-01-2020

Doet precies wat ie moet

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

10,0
Keurig apparaat met een mooi strak design. Eenvoudig in gebruik. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Theo 26-01-2020

Goed apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

10,0
Goede combi magnetron met simpele bediening en is zeer snel op temperatuur [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J. Lenstra 20-01-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ziet er keurig verzorgd uit

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht na aanbeveling van de dealer.
Apparaat is eenvoudig in gebruik en werkt uitstekend

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-12-2019

Geweldig

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

10,0
Top om mee te werken.
Combi magnetron ideaal [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Leonardo 11-11-2019

SIEMENS iQ500 Inbouwmagnetron

Geschreven voor: Siemens iQ500 CM585AMS0

Algemene score

8,0
We houden van het ontwerp, de weergave en het uiterlijk van de apparatuur. Het is handig om voor dezelfde ruimte een compacte magnetron en oven te hebben.
Desondanks verwachtten we betere prestaties van de ovenfunctie. Voor "serieuze" gerechten heeft u absoluut een extra oven nodig, omdat het langer duurt om te bakken en vaak nog steeds niet goed aanvoelt.
Het was ook een teleurstelling dat de apparatuur geen mogelijkheid heeft om een kookplaat op te hangen.
Dat gezegd hebbende past dit voor het grootste deel van het dagelijks gebruik bij het doel. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews