Bosch CMG836NS1

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw magnetrons

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch CMG836NS1 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,6

Dirk 19-02-2023

Fantastische oven voor amateurs koks....

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze oven met magnetron is geweldig ook als je amateur kok bent. Wij genieten hier enorm van en gebruiken alle mogelijkheden optimaal!

Stef 18-02-2023

Snel en stille compacte combi oven

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een mooie combi oven die snel op temperatuur is en die weinig geluid maakt! Het menu is duidelijk en je kunt de verschillende keuze's die het apparaat heeft makkelijk maken

Henny 13-02-2023

Mooi design

Geschreven voor: Bosch CMG836NS1

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb de oven nog niet zo lang in gebruik, omdat de levertijd nogal lang was. Ik heb dan ook nog niet alle mogelijkheden gebruikt.
De oven presteert goed, alleen het "snel voorverwarmen" zou sneller mogen.

Elsa 12-02-2023

Goed

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De assist werkt heel prettig. Handige oven voor kleine hoeveelheden.

Caroline 09-01-2023

Prima

Geschreven voor: Bosch CMG836NS1

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] doet wat ik verwacht, instellen temperatuur en tijd timer is lastig. Hoop dat het went.

Anoniem 08-01-2023

Compacte combi

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne combi waar makkelijk een grote ovenschaal inpast. Met veel functies. Makkelijk bedienbaar.

Handige en mooie machine 08-01-2023

Handige en mooie machine

Geschreven voor: Bosch CMG836NS1

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Handige machine met allerlij hulp functies om zonder veel kennis van koken het juiste menu bij het menu te vinden.
Helaas is de draaischijf, net als bij de stoomoven voor mij lastig te bedienen. Mijn vrouw heeft er geen problemen.
mee.
Let bij inbouw op de hoogte van de klepdeur mijn vrouw is wat kleiner en heeft moeite met beladen van de magnetron.

J.R. 23-11-2022

Tevreden klant

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Al werd hij wat later geleverd toch tevreden. Mooi uitziend en uitgebreid apparaat

Umit 23-11-2022

uitstekend

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] de wereld gaat open met deze bosch inbouw oven met magnetron, zeer snel en handig in gebruik, alle functies beschikbaar

Rick 21-11-2022

Krachtige oven met veel functies

Geschreven voor: Bosch CMG836NS1

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze combi-oven heeft een mooi design en werkt intuïtief. Het touchscreen helpt in het dagelijks gebruik, en maakt de oven ook begrijpelijk voor kinderen. Het apparaat is ook erg stil.

Klein puntje van aandacht is dat de draaischijf soms niet soepel draait. Maar verder een top product.

Combi oven 18-11-2022

Geweldig

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldig wat een heerlijke combi een kind kan de was doen.

Compact maar krachtig 16-11-2022

Compact maar krachtig

Geschreven voor: Bosch CMG836NS1

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Oven nu 2 weken in gebruik. Zelf ben ik 14 jaar kok geweest dus was dit apparaat natuurlijk toe aan een professionele test. Ik moet eerlijk zeggen dat de hoeveelheid programma's en functies mij verbaasden. Van een assist functie (waarin de oven zelf u helpt bij het maken van de juiste temperatuur enz.) tot aan de functies wat je in een oven wilt hebben. De functies werken snel en goed. Oven bakt mooi gelijkmatig. De magnetron is niet iets wat wij veel gebruiken maar het werkt gewoon goed. Het apparaat bezit tal van instellingen waardoor je het kunt aanpassen naar eigen wens. De ervaring die we tot nu toe hebben met het apparaat is zeer prettig te noemen!

S.Holland 02-11-2022

Combi magnetron met zeer matige instel mogelijkhei

4,0
De combi is prachtig vorm gegeven maar het instellen via de zogenaamde touch draaiknop is een drama. Uiteindelijk hebben we een modus gevonden door onze nagels achter de rand te plaatsen en dan een draai beweging te maken. Als we dit moeizame instellen geweten gadden, was er zeker niet voor dit model gekozen. De oven werkt gelukkig verder wel prima

R.Hartogs 01-11-2022

Zeer fijn

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer fijne oven en magnetron, simpel in gebruik en goed in resultaat

Kelly 19-10-2022

Heel fijn

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super fijne combi oven.
Werkt heel stil

Xander 16-10-2022

Bosch combi oven

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] stil snel mooi en handige draaiknop om alles te bedienen

OmRaVe 03-10-2022

Top combi-oven

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede bakresultaten, makkelijke bediening, veel mogelijkheden en een mooie uitstraling in de keuken.
Minder ruimte dan het conventionele model, maar ruim genoeg voor de meeste gerechten.

Bosch oven met magnetron 08-09-2022

Top product!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een oven met magnetron met veel opties, maar niet teveel. Precies wat ik gebruik is op deze oven te vinden. Ik vind 'm erg gebruiksvriendelijk! Wat mij betreft alleen maar Bosch!

Oven magnetron 07-09-2022

Super apparaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heeft vele mogelijkheden en super duidelijk

Top model 06-09-2022

Veel zijdige oven met magnetron!!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit is een oven met magnetron, die alles kan. Vooral de voorgeprogrammeerde programma's, makkelijke bediening en is zuinig in gebruik!

Toon meer reviews