Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IMC6144RK op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**s@h**l.com 16-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima. zeer goede keus.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6144RK

Algemene score

10,0
Goed geinformeerd.

Prima apparaat .
Degelijke uitstraling.

Makkelijk in gebruik.

Voldoet precies aan onze eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**r@h**l.com 23-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6144RK

Algemene score

10,0
We hebben in onze keuken gekozen voor alles van inventum het werkt prima ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**s@h**l.com 26-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima. zeer goede keus.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6144RK

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke omschrijving
Makkelijk in gebruik.

Mooi en degelijke uitstraling.

Zeer goede keus gemaakt

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Richard 10-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en goed werkent apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6144RK

Algemene score

9,0
Zeker een aanrader.zou het niet meer willen missen.dus mensen kopen dat ding.tot nu toe heb ik geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 08-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een ruimte .. bijna niet te geloven

Geschreven voor: Inventum IMC6144RK

Algemene score

9,0
Prachtige magnetron, deugdelijk verpakt aangekomen. Gemakkelijk in te bouwen. Wat een ruimte , bijna niet te geloven zo groot. Gemakkelijk te bedienen. Ben erg tevreden

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • Geweldig grote binnenruimte
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6144RK

Algemene score

10,0
Uitstekend product snel geleverd door de plaatselijke Expert , eenvoudig in te bouwen en zeer eenvoudig in gebruik. Veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Prima prijs kwaliteit verhouding
  • Ruim voldoende mogelijkheden

Minpunten

  • Rooster heeft vastpunt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stegeman 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime en makkelijk bedienbare combi magnetron

Geschreven voor: Inventum IMC6144RK

Algemene score

10,0
waren op zoek naar een ruime en makkelijk bedienbare combi magnetron. apparaat is heel eenvoudig qua bediening en functioneert heel erg goed.

Pluspunten

  • bediening
  • ruimte en indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geweldige Inventum combimagnetron 05-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6144RK

Algemene score

10,0
Geweldig en ruim apparaat. Makkelijke bediening. Betaalbaar. Met zowel een draaiplateau voor de magnetron als een bakplaat/rooster voor de ovenfunctie. Kan daardoor grote ovenschalen kwijt.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Bakplaat en draaiplateau
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arnold Peters 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6144RK

Algemene score

9,0
we waren aan een nieuwe combimagetronoven toe en zijn bij EP vanHouwelingen in Brandwijk weesten kijken voor een ander deze verkoopster liet ons verschijdenen
modelen zien ,maar zei gelijk bij het Inventum Imc6144RK model dat deze goed en gemakelijk in het gebriuk was en de prijs voor dit model viel reuzemee onder de 600,00 euro.

Pluspunten

  • goed in bediening
  • grote rijmte
  • makelijk schoon te maken
  • en de Ovenrooster

Minpunten

  • geen
  • tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vreeswijk 27-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6144RK

Algemene score

9,0
Omdat wij voornamelijk alleen de magnetron en ovenstand gebruiken wilden we niet een te dure combimagnetron. Deze heeft naast deze standen ook nog een grillfunctie en 13 automatische programma's. Misschien gaan we in de toekomst deze nog eens testen. Daarnaast wilden we er 1 die makkelijk te bedienen is. Dat hebben we in deze combimagnetron gevonden. Tevens heeft hij een erg duidelijke display.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irene 14-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6144RK

Algemene score

8,0
Wij zochten een combi-magnetron die goed in onze strakke keuken zou passen, maar die vooral goed zijn werk deed.
Gelukkig hebben we die gevonden in deze van Inventum! Het apparaat is echt makkelijk kn gebruik, we hebben de gebruiksaanwijzing nog niet open gehad. De ovenfunctie maakt de gerechten net zo lekker als in een echte oven en de magnetron doet precies wat je ervan mag verwachten.
De accesoires die erbij worden geleverd zijn handig want hierdoor kun je kiezen voor de juiste hoogte voor je gerecht.
Kortom: wij zijn heel tevreden met dit product.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Ziet er mooi en strak uit
  • Accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer