Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens CM836GPS1

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw magnetrons

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 125 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens CM836GPS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marijke 13-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

8,0
2 maanden in gebruik tot nog toe degelijke oven met een hoop toepassingen , mooi design. Enkele min puntjes 1: blijft lang en luidruchtig afkoelen zelfs na 30 sec gebruik van microgolf 2: draaiknop voelt niet echt stevig en is te glad 3: microgolf tijd instelling verspringt met amper 20sec dus als men de microgolf 15 a 20 min wil laten bollen moet men de draaiknop 20keer ronddraaien (is vervelend) 4: had graag een afwerkingslijstje gezien onder de deur want als men op een stoel zit is op ooghoogte een opening van 1 cm tussen deur en kast .

Pluspunten

  • Degelijke afwerking
  • mooi design
  • snelle opwarming
  • veel keuzemogelijkheden (bakken &braden)

Minpunten

  • Luidruchtige en lange koeltijd
  • draaiknop te glad en niet al te stevig
  • omslachtige tijd instelling microgolf
  • Kier tussen deur en kast .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.W. Slagmolen 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

7,0
Het apparaat werkt heel goed en is makkelijk te bedienen. Maaltijden zijn warm op basis van de ingevoerde temperatuur en tijd. Ook het keuze menu is gevarieerd en goed te begrijpen.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • gevarieerd keuze menu

Minpunten

  • prijs, is vrij duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerarddijk033 22-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Afrader: een onnodige windblazer in je keuken

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

2,0
Deze oven blaast verschrikkelijk bij magnetron en oven gebruik (koude lucht, ook lange tijd na gebruik). Hierdoor niet te gebruiken voor ons. Daarnaast is de oven van binnen niet goed schoon te maken door lagen in deur en inrichting van binnen. Wij hebben hem omgeruild voor een AEG. Deze blaast een stuk minder en is van binnen echt veel beter schoon te maken.

Minpunten

  • zeer hard en (onnodig) lang blazen richting keuken
  • lastig van binnen schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
G.J. 29-03-2018

ik sluit mij er bij aan, idd een windblazer in je keuken, niet normaal hoe dit duurt voor een beetje opwarmen...

Reageer

Vogel 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens inbouwoven

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

8,5
Mooi apparaat, een aanwinst voor je keuken
Makkelijk menu en voorzien van duidelijke instructie
Mooie strakke vormgeving
Met bijgeleverde vleesthermometer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Badzout 05-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Eigenlijk had ik de CM633GBS1 van Siemens besteld bij Veiligkopen.nu(VK499078) . Ik kreeg een mail dat ik de nieuwe opvolger van dit model kreeg. Dit is een luxere versie met veel positieve reviews. Eigenlijk nog positiever dan de CM633GBS1. Een betere service kun je niet krijgen!
De Combimagnetron is super eenvoudig te installeren en de bediening is kinderlijk eenvoudig. De oven wordt niet heet en luchtuitvoer is aan de voorkant. Dit is prettig want hierdoor wordt de binnenkant van de kasten niet te warm. De extra Vleesthermometer is ook erg handig. Alleen zit deze op een onhandige plek in de oven.
De oven warmt snel op en tot nu toe erg tevreden.
Over Duurzaamheid kan ik nog niks zeggen.

Groet Albert

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
eam 20-11-2015

Wij hebben dit apparaat sinds begin oktober. Ons valt op dat het apparaat zo hard blaast nadat we hem gebruikt hebben. Is dat bij u ook het geval?

Badzout 21-11-2015

Ja dat klopt en dat is precies in je gezicht. Inderdaad een beetje vervelend. Gelukkig staat hij op een plek waar ik er geen last van heb.
Bij mij is Siemens langs geweest voor een reparatie. Het bakblik mag er niet in Blijven als je de magnetron aan doet. Dat staat niet in de gebruikt handleiding. Het schuif mechanisme was daardoor gaan oxideren en als ik de magnetron aanzette ging dit vonken.
Verder een prima combi. Verrassend hoe koud het glas blijft. Ook als je de oven op 275 graden zet.

Officiële reactie van Siemens 01-12-2015

Beste Eam en Badzout. De duur van het na ventileren is eventueel softwarematig door ons aan te passen. Hiermee zal bij bijvoorbeeld magnetrongebruik de na ventilatietijd verkort worden. Bel voor een afspraak voor een monteurbezoek even met ons contactcenter op 088-4244020 optie 1.

Reageer

Frank 15-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte bedining

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

3,0
de bediening is zo onwijs slecht, nog nooit eerder zo een slecht ontworpen gebruikers interface gezien

Minpunten

  • Extreem slechte bedining

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Kookgek 31-08-2018

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

8,0
Een fijne oven die makkelijk in gebruik is. In het begin wel even met de gebruiksaanwijzing erbij omdat er heel veel functies op zitten. De gebruiksaanwijzing is heel duidelijk omschreven dus het kan niet mis gaan. De magnetron werkt ook goed. Het enige wat even wennen is, is dat tijdens het bakken en afkoelen er flink wat lucht uit geblazen wordt. Wij hebben een parallel keuken. Bij ons voel je dus letterlijk de wind in je nek blazen als je bij het aanrecht bezig bent en de oven aanstaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fosia 26-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig en efficient

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

9,0
Zowel oven als magnetron werken uitstekend. bediening erg eenvoudig. Voorgeprogrammeerde programma's voor diverse gerechten zijn er handig.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • snelle opwarmtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jaap1954 14-08-2018

wat komt er na uitstekend ? ik mis nog wat sterren

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

10,0
mijn kookkunsten beperkten zich tot magnetron en de Chinees
nu op mijn 64e kan ik met de oven om gaan: nooit gedacht dat ik zover zou komen
zelfs een mooi receptenboek ontvangen > dit is echt helemaal super
ik ga vanaf beginneling nog wel een prof worden in koken !
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter de Fietser 06-08-2018

Goede combi/magnetron

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

8,0
De ovenfunctie levert smakelijke produkten op. Er zijn veel mogelijkheden. Prettig is het uitschuifbare rooster zodat hete produkten makkelijk kunnen worden opgepakt. Magnetron functioneert ook prima. Wel is het jammer dat het nablazen na gebruik van de magnetron niet kan worden uitgeschakeld.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

P. Hoogendoorn 13-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

9,0
Zeer duidelijk en makkelijk bedienbaar lcd-scherm met voldoende oven- en magnetroninstellingen.
Oven warmt snel op en werkt uitstekend.

Pluspunten

  • Uitstaling
  • Bedieningsgemak
  • Snelle opwarmtijd
  • Duidelijke display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 15-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design Simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

9,0
Tot nu toe erg tevreden, zowel oven als magnetron is stil bij gebruik.
Duidelijk display simpel te bedienen

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna76 24-04-2018

Fijne oven/magnetron

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

8,0
Ik heb de combi-oven samen met mijn nieuwe keuken gekocht. Het merk Siemens spreekt mij aan in kwaliteit maar ook zeker design. Tot nu toe erg tevreden. Makkelijk digitaal in te stellen, veel mogelijkheden, gerechten veel sneller klaar dan mijn oude oven.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

GSX2 16-04-2018

inbouw combi

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

8,0
Handig apparaat met veel mogelijkheden, ruim, prima verlicht en een makkelijke
overzichtelijke keuze schakelaar om het gewenste in te stellen. schuifslede is
ook erg makkelijk.in gebruik. Sinds een week of 4 in gebruik en moet nog veel
proberen, maar tot nu toe erg positief erover.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

rvanw 09-04-2018

prima apparaat op de ventilator en inschakelen na.

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

8,0
Prima oven/magnetron.
De ventilator zou ik er liever uit hebben. Bij het gebruik van de magnetron om bijv. melk 20sec. op te warmen, blijft de ventilator daarna 2 minuten doorblazen. (en hij staat al op de minimale naloop tijd)
Verder hebben we nu onze 2e oven in korte tijd vanwege een bediening fout/niet aan gaan. zeer irritant. De oven en magnetron werken verder wel naar behoren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerard 67 03-04-2018

Geweldige combi oven

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

10,0
Zeer mooi dessin een plaatje voor onze nieuwe inbouwkeuken,veel progamma-s die makkelijk zijn te vinden tevens makkelijk gebruiksgemak !!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Boere 29-03-2018

ben niet zo tevreden

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

4,0
zeer lange nablaastijd(ventilatie gaat blazen) als je de magnetron bv 30 seconden gebruikt, magnetron moet dan volgens Siemens droogblazen, maar dit duurt soms wel 5 minuten ! dit kan echt niet. Ook mis ik een echte ontdooistand
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

yolandavanhutten 28-03-2018

Wat een geweldig product

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

10,0
Ik vind deze bakoven met magnetronfunctie de uitvinding van de eeuw.
Gemakkelijke gebruiksaanwijzingen en gebruikersgemak.
Overzichtelijke display en makkelijk schoon te maken.
Een aanrader!!!!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lian 17-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

7,0
Erg makkelijk in gebruik, duidelijk scherm
Snel warm en super resultaat
Extra toebehoren zijn ook fijn zoals de pizza bakplaat

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kukeltje 12-03-2018

Prachtig design.

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht en al zoveel mee gedaan. Alles lukt. Zelfs de bordenopwarmstand wil ik niet meer missen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews