Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens CM836GPS1

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw magnetrons
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 126 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens CM836GPS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marijke 13-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

8,0
2 maanden in gebruik tot nog toe degelijke oven met een hoop toepassingen , mooi design. Enkele min puntjes 1: blijft lang en luidruchtig afkoelen zelfs na 30 sec gebruik van microgolf 2: draaiknop voelt niet echt stevig en is te glad 3: microgolf tijd instelling verspringt met amper 20sec dus als men de microgolf 15 a 20 min wil laten bollen moet men de draaiknop 20keer ronddraaien (is vervelend) 4: had graag een afwerkingslijstje gezien onder de deur want als men op een stoel zit is op ooghoogte een opening van 1 cm tussen deur en kast .

Pluspunten

  • Degelijke afwerking
  • mooi design
  • snelle opwarming
  • veel keuzemogelijkheden (bakken &braden)

Minpunten

  • Luidruchtige en lange koeltijd
  • draaiknop te glad en niet al te stevig
  • omslachtige tijd instelling microgolf
  • Kier tussen deur en kast .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.W. Slagmolen 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

7,0
Het apparaat werkt heel goed en is makkelijk te bedienen. Maaltijden zijn warm op basis van de ingevoerde temperatuur en tijd. Ook het keuze menu is gevarieerd en goed te begrijpen.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • gevarieerd keuze menu

Minpunten

  • prijs, is vrij duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerarddijk033 22-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Afrader: een onnodige windblazer in je keuken

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

2,0
Deze oven blaast verschrikkelijk bij magnetron en oven gebruik (koude lucht, ook lange tijd na gebruik). Hierdoor niet te gebruiken voor ons. Daarnaast is de oven van binnen niet goed schoon te maken door lagen in deur en inrichting van binnen. Wij hebben hem omgeruild voor een AEG. Deze blaast een stuk minder en is van binnen echt veel beter schoon te maken.

Minpunten

  • zeer hard en (onnodig) lang blazen richting keuken
  • lastig van binnen schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
G.J. 29-03-2018

ik sluit mij er bij aan, idd een windblazer in je keuken, niet normaal hoe dit duurt voor een beetje opwarmen...

Reageer

Vogel 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens inbouwoven

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

8,5
Mooi apparaat, een aanwinst voor je keuken
Makkelijk menu en voorzien van duidelijke instructie
Mooie strakke vormgeving
Met bijgeleverde vleesthermometer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Badzout 05-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Eigenlijk had ik de CM633GBS1 van Siemens besteld bij Veiligkopen.nu(VK499078) . Ik kreeg een mail dat ik de nieuwe opvolger van dit model kreeg. Dit is een luxere versie met veel positieve reviews. Eigenlijk nog positiever dan de CM633GBS1. Een betere service kun je niet krijgen!
De Combimagnetron is super eenvoudig te installeren en de bediening is kinderlijk eenvoudig. De oven wordt niet heet en luchtuitvoer is aan de voorkant. Dit is prettig want hierdoor wordt de binnenkant van de kasten niet te warm. De extra Vleesthermometer is ook erg handig. Alleen zit deze op een onhandige plek in de oven.
De oven warmt snel op en tot nu toe erg tevreden.
Over Duurzaamheid kan ik nog niks zeggen.

Groet Albert

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
eam 20-11-2015

Wij hebben dit apparaat sinds begin oktober. Ons valt op dat het apparaat zo hard blaast nadat we hem gebruikt hebben. Is dat bij u ook het geval?

Badzout 21-11-2015

Ja dat klopt en dat is precies in je gezicht. Inderdaad een beetje vervelend. Gelukkig staat hij op een plek waar ik er geen last van heb.
Bij mij is Siemens langs geweest voor een reparatie. Het bakblik mag er niet in Blijven als je de magnetron aan doet. Dat staat niet in de gebruikt handleiding. Het schuif mechanisme was daardoor gaan oxideren en als ik de magnetron aanzette ging dit vonken.
Verder een prima combi. Verrassend hoe koud het glas blijft. Ook als je de oven op 275 graden zet.

Officiële reactie van Siemens 01-12-2015

Beste Eam en Badzout. De duur van het na ventileren is eventueel softwarematig door ons aan te passen. Hiermee zal bij bijvoorbeeld magnetrongebruik de na ventilatietijd verkort worden. Bel voor een afspraak voor een monteurbezoek even met ons contactcenter op 088-4244020 optie 1.

Reageer

Carolien 01-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Snel, makkelijk in gebruik en goede bakresultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

9,0
heel snel op temperatuur, goede bakresultaten, maar ook de magnetron is een aanrader hiervan! Heel goed merk, degelijk materiaal! Heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 15-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte bedining

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

3,0
de bediening is zo onwijs slecht, nog nooit eerder zo een slecht ontworpen gebruikers interface gezien

Minpunten

  • Extreem slechte bedining

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Voldoende
M.de.J. 19-12-2018

Inderdaad, om te huilen zo slecht.

Reageer

Fosia 26-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig en efficient

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

9,0
Zowel oven als magnetron werken uitstekend. bediening erg eenvoudig. Voorgeprogrammeerde programma's voor diverse gerechten zijn er handig.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • snelle opwarmtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P. Hoogendoorn 13-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

9,0
Zeer duidelijk en makkelijk bedienbaar lcd-scherm met voldoende oven- en magnetroninstellingen.
Oven warmt snel op en werkt uitstekend.

Pluspunten

  • Uitstaling
  • Bedieningsgemak
  • Snelle opwarmtijd
  • Duidelijke display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 15-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design Simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

9,0
Tot nu toe erg tevreden, zowel oven als magnetron is stil bij gebruik.
Duidelijk display simpel te bedienen

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lian 17-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

7,0
Erg makkelijk in gebruik, duidelijk scherm
Snel warm en super resultaat
Extra toebehoren zijn ook fijn zoals de pizza bakplaat

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steef van Keulen 07-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

8,0
Een apparaat met enorm veel mogelijkheden, via verschillende ingangen in te stellen, zoals verwarmingssoort, menu etc. Bovendien een mooi apparaat.

Pluspunten

  • uitgebreide mogelijkheden
  • mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim B. 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie combi oven/magnetron

Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

8,0
Mooi apparaat. Werkt lekker snel, zowel oven als magnetronfunctie. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Al veel plezier van gehad.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Werkt lekker snel

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frits 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

9,0
Inmiddels een tijdje in gebruik en werkt prima. Apparaat ziet er ten eerste mooi en luxe uit en menu is enorm overzichtelijk.
Met kerst voor het eerst in gebruik genomen en is ook lekkr ruim, konden naast elkaar 2 ovenschalen in en nog een extra ovenschaal op het rooster erboven. Lekker groot en werkt prima.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Werkt perfect
  • Inhoud is lekker groot
  • Uitgebreid menu, maar wel handig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie oven met fijne functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

7,0
Mooi design en fijne functies. Touchscreen. Prijs kwaliteit-verhouding is perfect.
Aan te bevelen om te kopen.

Pluspunten

  • design
  • functies

Minpunten

  • klein

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

abdel 21-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, touchscreen en handig in de bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

9,0
de combi oven wordt door ons dagelijks gebruikt, voor zowel het opwarmen van de maaltijden als het klaar maken van gerechten gaan super goed. dankzij de kleuendisplay en vooraf ingestelde gerechten is de combioven makklejk in gebruik.
- punten, na het gebruik van de magnetron gaat de magnetron afkoelen. dit hoor je en kan als vervelnd ervaren worden.

Pluspunten

  • Duidlijk in de bediening
  • Oven wordt snel warm
  • Mooi design

Minpunten

  • magnetron afkoelen, geluid kan vervelend zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk programma en werkt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

9,0
De combi-magnetron werkt als een echte oven. Werkt fantastisch en er wordt ook een temperatuurmeter voor het vlees meegeleverd, deze kan je gelijk in de oven prikken en vlees prikken, dan bakt de oven tot een bepaalde temperatuur. Verder is het een zeer duidelijk en overzichtelijk programma.

Pluspunten

  • 4D hetelucht
  • Temperatuursensor
  • Mooi ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolan 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi dessign, veel functies, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

10,0
Mooi strak design. Gemakkelijk te bedienen. Veel functies. Broodjes uit de oven zijn erg knapperig. Ruime binnenkant. Erg blij met dit product!

Pluspunten

  • Strak design
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Veel functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas 29-09-2017
  • Product paar weken in bezit

werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

8,0
prima apparaat, redelijk geluid. wel veel opties die we nog moeten bekijken. ik heb hem zelf nog nooit gebruikt. Maar vrouwtje is er blij mee. eten is lekker

Pluspunten

  • lekker eten

Minpunten

  • ik vergeet soms op start te duwen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke 24-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Makkelijk te gebruiken apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM836GPS1

Algemene score

9,0
Heel fijn apparaat om mee te werken. Het scherm geeft duidelijk aan welke volgende stap moet worden genomen. Leuk dat er een tip staat....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews