Siemens CM836GPS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud
45 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 220 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marijke 13-01-2017 Product paar maanden in bezit

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
2 maanden in gebruik tot nog toe degelijke oven met een hoop toepassingen , mooi design. Enkele min puntjes 1: blijft lang en luidruchtig afkoelen zelfs na 30 sec gebruik van microgolf 2: draaiknop voelt niet echt stevig en is te glad 3: microgolf tijd instelling verspringt met amper 20sec dus als men de microgolf 15 a 20 min wil laten bollen moet men de draaiknop 20keer ronddraaien (is vervelend) 4: had graag een afwerkingslijstje gezien onder de deur want als men op een stoel zit is op ooghoogte een opening van 1 cm tussen deur en kast .

Pluspunten

  • Degelijke afwerking
  • mooi design
  • snelle opwarming
  • veel keuzemogelijkheden (bakken &braden)

Minpunten

  • Luidruchtige en lange koeltijd
  • draaiknop te glad en niet al te stevig
  • omslachtige tijd instelling microgolf
  • Kier tussen deur en kast .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vogel 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens inbouwoven

Algemene score

8,5
Mooi apparaat, een aanwinst voor je keuken
Makkelijk menu en voorzien van duidelijke instructie
Mooie strakke vormgeving
Met bijgeleverde vleesthermometer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Badzout 05-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Eigenlijk had ik de CM633GBS1 van Siemens besteld bij Veiligkopen.nu(VK499078) . Ik kreeg een mail dat ik de nieuwe opvolger van dit model kreeg. Dit is een luxere versie met veel positieve reviews. Eigenlijk nog positiever dan de CM633GBS1. Een betere service kun je niet krijgen!
De Combimagnetron is super eenvoudig te installeren en de bediening is kinderlijk eenvoudig. De oven wordt niet heet en luchtuitvoer is aan de voorkant. Dit is prettig want hierdoor wordt de binnenkant van de kasten niet te warm. De extra Vleesthermometer is ook erg handig. Alleen zit deze op een onhandige plek in de oven.
De oven warmt snel op en tot nu toe erg tevreden.
Over Duurzaamheid kan ik nog niks zeggen.

Groet Albert

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
eam 20-11-2015

Wij hebben dit apparaat sinds begin oktober. Ons valt op dat het apparaat zo hard blaast nadat we hem gebruikt hebben. Is dat bij u ook het geval?

Badzout 21-11-2015

Ja dat klopt en dat is precies in je gezicht. Inderdaad een beetje vervelend. Gelukkig staat hij op een plek waar ik er geen last van heb.
Bij mij is Siemens langs geweest voor een reparatie. Het bakblik mag er niet in Blijven als je de magnetron aan doet. Dat staat niet in de gebruikt handleiding. Het schuif mechanisme was daardoor gaan oxideren en als ik de magnetron aanzette ging dit vonken.
Verder een prima combi. Verrassend hoe koud het glas blijft. Ook als je de oven op 275 graden zet.

Officiele reactie van Siemens 01-12-2015

Beste Eam en Badzout. De duur van het na ventileren is eventueel softwarematig door ons aan te passen. Hiermee zal bij bijvoorbeeld magnetrongebruik de na ventilatietijd verkort worden. Bel voor een afspraak voor een monteurbezoek even met ons contactcenter op 088-4244020 optie 1.

Reageer

Bernard11 17-05-2017

Inbouw combi oven

Algemene score

10,0
Lijkt klein maar inhoud is groter dat je verwacht, eenvoudig bedieningssysteem geen ingewikkelde knoppen. geeft middels de display aan de status van je process
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

R. Smeets 16-05-2017 Product paar maanden in bezit

Combi 0ven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super gemakkelijk in bediening, werkt geweldig. Ik gebruik hem iedere dag. Ook voor bakken enovenschotels is deze oven geschikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina Janny 12-05-2017

Combimagnetron met veel mogelijkheden

Algemene score

10,0
Deze combimagnetron heeft veel mogelijkheden en desondanks eenvoudig in gebruik. Het display geeft alles duidelijk weer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

mosche 07-05-2017

Ontzettend handig in gebruik!

Algemene score

10,0
Heb de combi oven met magnetron functie nu ongeveer twee maanden in gebruik, en ben zeer tevreden! Het is eenvoudig te bedienen en zeer stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Mar60 05-05-2017

Zeer uitgebreid, maar gemakkelijk bedienbaar!

Algemene score

10,0
Onlangs aangeschaft. Makkelijk bedienbaar. Ondanks dat ik nog niet alle functies heb gebruikt, ben ik nu al zeer tevreden over dit product.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

kortooms 29-04-2017

prima combi oven

Algemene score

8,0
Prima combi oven, makkelijk in gebruik.
Werkt goed en snel. prijs kwaliteit prima.
Nadeel tussen frontglas van deur kan makkelijk vuiligheid komen en glas is erg teer. (m.i geen veiligheidsglas. springen snel stukjes af!)
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Mathijs 26-04-2017

Compacte goede oven magnetron

Algemene score

8,0
Begin deze maand de combi oven magnetron in gebruik genomen. Heerlijk is de kleinere deur in verhouding met de vorige siemens. Minder massief en grote inhoud. Verlichting bij opendoen, ook handig. Wel wennen is het digitale instellen vanaf een beginwaarde die niet de jouwe is, dat is dus steeds knopjes draaien. Waarschijnlijk nog even wennen. Heldere gebruiksaanwijzing. Voorverwarmfunctie op oven is super, je zet je produkt er pas in als je zeker weet dat de daadwerkelijke warmte is bereikt en hebt daarna goed resultaat van het bakken ( niet te lang, geen minuten erbij).
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

jojo194 25-04-2017

prima gebruik en kwaliteit

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling, werkt goed. Jammer dat er geen timer op zit zodat je kunt instellen wanneer bv je ovenschotel klaar moet zijn, deze functie zit wel op de stoomoven. Ideaal.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Freek2017 23-04-2017

Net een stofzuiger zeker geen aanrader

Algemene score

2,0
Wij proberen de magnetron zo min mogelijk te gebruiken. Gelukkig heeft de oven van dezelfde serie niet hetzelfde probleem.
Het is een super mooie magnetron en functioneerd goed, het nadraaien van de fan is extreem luidrugtig en duurt erg lang. Voor ons een reden om de magnetron zo min mogelijk te gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Rob V 18-04-2017

Mooi design

Algemene score

10,0
Een praktische oven met magnetron functie. Erg handig dat het rek uit kan schuiven zodat je niet in de hete over hoeft te grijpen met je handen. We overwegen nog om alle dit rek uit te breiden naar de overige hoogten.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Jantine 21 16-04-2017

Perfecte oven-magnetron

Algemene score

10,0
Of je nu afbakbroodjes, een quiche of appeltaart wilt bereiden, het lukt allemaal! Vooral snel voorverwarmen en eco stand is erg fijn. Top apparaat wat mij betreft.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Kevin 08-04-2017 Product paar weken in bezit

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het mooie van dit product is dat er niet veel knopjes opzitten en dat bijna alles te regelen is via het touchescreen. Het apparaat is erg stil en makkelijk in gebruik. Daarnaast is de uitschuifbare lade ideaal zodat je je niet brand.

Pluspunten

  • Strak design
  • Eenvoudig in gebruik
  • Uitschuifbare lade
  • Erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Tieleman 07-04-2017 Product paar maanden in bezit

Combi oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een geweldig product. Doet precies wat ik er van verwacht had. En misschien nog wel boven mijn verwachting. Wat je er ook in maakt het ziet er top uit! Goede keuze wat ons betreft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

AMI 07-04-2017 Product paar weken in bezit

Mooie apparaat!

Algemene score

9,0
Apparaat functioneert top! niets op aan te merken! Top product, heb 7 apparaten in 1 keer gekocht van siemens. steamer/koffieautomaat/combi magnetron naast elkaar zeer strakke lijn! daarbij ene hoek grote diepvries. andere kant grote koelkast en mijn 5 kast kastenwand, tegen over inductieplaat met de meest extreme snufjes. boven super high class afzuigkap, en dan de prima vaatwasser. zeer tevreden klant!

Pluspunten

  • mooi
  • strak

Minpunten

  • ventilatie blaast lang na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel Coenders 06-04-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne oven; handig in gebruik

Algemene score

9,0
Goede bereiding van gerechten, gemakkelijk en overzichtelijk in bediening.
Een uitgebreide oven in combinatie met een uitstekende magnetron.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 01-04-2017 Product paar weken in bezit

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design want het oog wilt ook wat. Erg gebruiksvriendelijk doormiddel van een gemakkelijk menu scherm wat tevens ook nog eens touch screen is. Goed product en verwarmt erg goed en snel.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitgebreid menu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gert Klaassen 31-03-2017 Product paar maanden in bezit

Goede oven veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede oven, veel mogelijkheden. Werkt goed. Duidelijke bediening. Nadelen: houd datum en tijd niet vast bij stroom uitval

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Houdt datum en tijd niet vast bij stroom uitval

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews