Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens CM836GPS1

8,7 Lees 53 reviews

Vergelijkbare producten

Exquisit EMW2546HI

Inhoud
25 liter
Magnetron
900 watt
Kleuren
roestvrijstaal
Exquisit EMW2546HI

Indesit MWI 121.1 X

Inhoud
20 liter
Magnetron
800 watt
Kleuren
roestvrijstaal
Indesit MWI 121.1 X

Candy MIC 201 EX

Inhoud
20 liter
Magnetron
800 watt
Kleuren
roestvrijstaal
Candy MIC 201 EX

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 53 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van den Hoogen 29-11-2016 Product paar maanden in bezit

mooi design en prima in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fijne bakoven met een redelijk formaat. ook de mogelijkheden/functies zijn behoorlijk. we hebben hem nu een paar maanden in bezit, maar bevalt prima alhoewel we nog niet alles hebben uitgeprobeerd

Pluspunten

  • design
  • formaat
  • functies

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Sanne 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Kok in eigen huis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Meer dan blij zijn we met deze oven; trots dat deze in onze keuken mag staan.
De uitstraling past bij ons interieur en het is makkelijk in gebruik. Natuurlijk belangrijk....het eten wordt er erg lekker in bereid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
e 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Prettig menu, makkelijk te bedienen, veel opties.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht. Veel opties van bereiding. Makkelijk schoon te houden. Stil in geluid. Mooi design.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
ruud 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

prachtige magnetron oven die doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Aan 2e keuken bezig weer met Siemens apparatuur omdat 1e keer prima bevallen is. Probleemloze apparaten die makkelijke te bedienen zijn en goed werken. In dit geval de siemens magnetron oven uit de studiolijn. Doet wat hij moet doen met veel mogelijkheden die je niet hoeft te gebruiken. Ziet er ook nog eens geweldig uit.

Pluspunten

  • functionaliteit
  • design

Minpunten

  • draaiknop mag iets groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Han 18-11-2016 Product paar weken in bezit

Krachtig, degelijk en met overzichtelijke bediening

Algemene score

9,0
We hebben het apparaat nu sinds een paar weken. Het bevalt hartstikke goed. Geschikt voor grote borden en schalen doordat bediening aan de bovenzijde zit. De bediening werkt met menu's. Je kunt hierdoor makkelijk en toch snel kiezen tussen oven, magnetron of de mix hiervan. Grote verschillen met onze vorige combimagnetron: véél betere luchtstroming en luchtverdeling, en de bovenliggende kastjes worden nu helemaal niet meer opgewarmd.

Pluspunten

  • goede bediening
  • veel ruimte
  • geen warmteafgifte naar bovenliggende kastjes

Minpunten

  • Niet alle bedieningsknoppen 'achter glas'
  • Vermogen van magnetron lager bij gebruik met oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Linda 16-11-2016 Product paar weken in bezit

Ruime en stille oven/magnetron

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doordat het bedieningspaneel boven de ovenruimte zit, is er veel ruimte. Het keuzemenu om gerechten te bereiden werkt super! Verder is de oven/magnetron erg stil.

Pluspunten

  • keuzemenu
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Niek 14-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede oven / magnetron met eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima oven / magnetron met eenvoudige bediening via touch screen. Veel standaard programma's beschikbaar om eenvoudig te ontdooien, bakken en braden. Optie om snel voor te verwarmen is ook ideaal. Is dan super snel op temperatuur.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Snel voorverwarmen
  • Veel standaard programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
van galen 10-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De oven staat perfect bij onze zwarte keuken handig met touchscreen en vooral snel en makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • touchscreen
  • zacht geluid
  • geeft goed aan als hij nog warm is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
RickM 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig modern design, uitgebreide functionaliteit

Algemene score

9,0
Staat heel mooi en modern in onze strakke witte keuken. Uitgebreide functionaliteiten. Uit ervaring weten wij dat, ook na jaren van gebruik, Siemens apparatuur betrouwbaar is en er ook mooi uit blijft zien.

Pluspunten

  • modern en strak design
  • uitgebreide en nuttige functionaliteit

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Marianne Zuiderduin 02-10-2016 Product paar weken in bezit

Mooie uitstraling van de combi oven

Algemene score

9,0
De magnetron functie is makkelijk te bedienen met de draaiknop en het keuze menu.
Dit geld tevens voor het oven gedeelte.
Alles staat duidelijk aangegeven en de bediening is niet moeilijk.
Ik ben bijzonder content met deze combi oven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ashwin 13-09-2016 Product paar weken in bezit

Top oven!

Algemene score

8,0
Een echte top oven! Na de eerste keer gebruikt te hebben stonden we echt te kijken over hoe stil deze oven / magnetron is. Menu structuur zit duidelijk in elkaar en is makkelijk te bedienen. Zeer leuk om verschillende gerechten aan te passen en deze op te slaan. Zeker een aanrader! Nog geen min-punten gevonden.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel opties
  • Makkelijke bediening
  • Touchscreen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Jean van Leeuwen 11-09-2016 Product paar weken in bezit

Chique oven met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel mooi vormgegeven en degelijk apparaat! Is snel warm en heeft ontzettend veel mogelijkheden. Display werkt fijn en is duidelijk!

Pluspunten

  • Telescoop rails
  • Diversiteit functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kim Morsman 11-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Niet te groot en niet te klein. Schalen passen er perfect in! Mooie display. Ideaal. Staan al gerechten in zonder het zelf in te stellen. Apparaat bepaalt zelf de instelling. Hoe makkelijk is dat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
marloes de wit 09-09-2016 Product paar maanden in bezit

mooi ontwerp en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
makkelijk te gebruiken bij pizza en broodjes ook ideaal om taarten te bakken en alles is met een paar klikken te regelen de warment etc.

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • stylvol
  • snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Renze van de Hoef 03-09-2016 Product paar maanden in bezit

Zeer fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer prettige oven met magnetronfunctie.
Makkelijk in de bediening en in onderhoud.
blijft koel aan de buitenkant.

Pluspunten

  • uitschuiflade
  • Koel aan de buitenkant
  • Onder en bovenwarmte

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
RP/DH 28-08-2016 Product paar dagen in bezit

combimagnetron met touch screen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Compacte combi-magnetron. Bediening is intuitief. Binnenruimte iets kleiner dan onze vorige maar groot genoeg, ook omdat er geen draaiplateau in zit. Handige extra's, vleesthermometer en pizzavorm.

Pluspunten

  • intuitieve bediening
  • meegeleverde extra's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Erik 23-08-2016 Product paar maanden in bezit

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geluidsniveau is laag. Verder een zeer complete combi-oven en ontzettend makkelijk in het gebruik. Ook voldoende binnenruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Olivier 20-08-2016 Product paar maanden in bezit

Goed en met gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goed functionerende combi oven met makkelijke bediening. Er staan veel gerechten in het programma waardoor de gegeten op de juiste wijze behandeld worden.

Pluspunten

  • Menu
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Lesley 17-08-2016 Product paar maanden in bezit

Makkelijk en praktisch in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het product is makkelijk in bediening, werkt perfect en is een sieraard in mijn keuken! Het formaat is heel praktisch; oogt heel compact doordat hij breder is dan hoog en toch ruim genoeg zodat mijn grootste ovenpan er in past.

Pluspunten

  • bediening
  • design
  • formaat
  • onderhoud
  • programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Matthijs 17-08-2016 Product paar weken in bezit

Mooi design, eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima combi oven. Mooi design en programma functies eenvoudig in te stellen via LCD-scherm. Ben er erg tevreden over.

Pluspunten

  • design
  • eenvoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews