Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens CM836GPS1

8,7 Lees 73 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens CF634AGS1

Inhoud
36 liter
Magnetron
900 watt
Kleuren
zilver, zwart
Siemens CF634AGS1

Pelgrim MAG557RVS

Inhoud
32 liter
Kleuren
roestvrijstaal
Draaiplateau (diameter)
31,5 cm
Pelgrim MAG557RVS

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 73 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marijke 13-01-2017 Product paar maanden in bezit

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
2 maanden in gebruik tot nog toe degelijke oven met een hoop toepassingen , mooi design. Enkele min puntjes 1: blijft lang en luidruchtig afkoelen zelfs na 30 sec gebruik van microgolf 2: draaiknop voelt niet echt stevig en is te glad 3: microgolf tijd instelling verspringt met amper 20sec dus als men de microgolf 15 a 20 min wil laten bollen moet men de draaiknop 20keer ronddraaien (is vervelend) 4: had graag een afwerkingslijstje gezien onder de deur want als men op een stoel zit is op ooghoogte een opening van 1 cm tussen deur en kast .

Pluspunten

  • Degelijke afwerking
  • mooi design
  • snelle opwarming
  • veel keuzemogelijkheden (bakken &braden)

Minpunten

  • Luidruchtige en lange koeltijd
  • draaiknop te glad en niet al te stevig
  • omslachtige tijd instelling microgolf
  • Kier tussen deur en kast .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vogel 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens inbouwoven

Algemene score

8,5
Mooi apparaat, een aanwinst voor je keuken
Makkelijk menu en voorzien van duidelijke instructie
Mooie strakke vormgeving
Met bijgeleverde vleesthermometer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Badzout 05-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Eigenlijk had ik de CM633GBS1 van Siemens besteld bij Veiligkopen.nu(VK499078) . Ik kreeg een mail dat ik de nieuwe opvolger van dit model kreeg. Dit is een luxere versie met veel positieve reviews. Eigenlijk nog positiever dan de CM633GBS1. Een betere service kun je niet krijgen!
De Combimagnetron is super eenvoudig te installeren en de bediening is kinderlijk eenvoudig. De oven wordt niet heet en luchtuitvoer is aan de voorkant. Dit is prettig want hierdoor wordt de binnenkant van de kasten niet te warm. De extra Vleesthermometer is ook erg handig. Alleen zit deze op een onhandige plek in de oven.
De oven warmt snel op en tot nu toe erg tevreden.
Over Duurzaamheid kan ik nog niks zeggen.

Groet Albert

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
eam 20-11-2015

Wij hebben dit apparaat sinds begin oktober. Ons valt op dat het apparaat zo hard blaast nadat we hem gebruikt hebben. Is dat bij u ook het geval?

Badzout 21-11-2015

Ja dat klopt en dat is precies in je gezicht. Inderdaad een beetje vervelend. Gelukkig staat hij op een plek waar ik er geen last van heb.
Bij mij is Siemens langs geweest voor een reparatie. Het bakblik mag er niet in Blijven als je de magnetron aan doet. Dat staat niet in de gebruikt handleiding. Het schuif mechanisme was daardoor gaan oxideren en als ik de magnetron aanzette ging dit vonken.
Verder een prima combi. Verrassend hoe koud het glas blijft. Ook als je de oven op 275 graden zet.

Officiele reactie van Siemens 01-12-2015

Beste Eam en Badzout. De duur van het na ventileren is eventueel softwarematig door ons aan te passen. Hiermee zal bij bijvoorbeeld magnetrongebruik de na ventilatietijd verkort worden. Bel voor een afspraak voor een monteurbezoek even met ons contactcenter op 088-4244020 optie 1.

Reageer

J.Meulensteen 16-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Snel op temperatuur, ideaal met de geleiderail

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne combi, is snel op temperatuur en doet wat hij moet doen.
De uittrekbare geleiderail is echt een aanvulling.

Pluspunten

  • snel warm
  • geleiderail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jorn v Grinsven 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Strak en sjiek design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik verwarmt goed duidelijke weergave. enigste minpunt: knop voelt wat onstabiel aan. kortom een aanrader

Pluspunten

  • super design
  • duidelijke weergave

Minpunten

  • knopjes voelt wat instabiel aan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Evert 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg stil, makkelijke bediening en handige accessoires bijgeleverd. Mooi design en makkelijk schoonmaken.,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria Oomen-Janssen 07-01-2017 Product paar weken in bezit

gebruiksvriendelijk menu,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen, baktijden kloppen goed.
Snelle voorverwarmtijd.
Duidelijk te zien hoever de temperatuur op loopt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Chiel 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Top combi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een prachtig product, zeer goed afgewerkt, uitstekend materiaalverbruik,
Ruime, goed toegankelijke binnenruimte.
Door zeer goed materiaal eenvoudig te reinigen.
Eenvoudige bediening en zeer veel mogelijkheden zijn instelbaar.
Zeer gemakkelijk te installeren, twee schroeven!

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi afgewerkt
  • Ruime inhoud
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Combimagnetron met allure

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De combimagnetron van Siemens is er een met allure en geschikt voor zowel de eenvoudige kok als de hobbykok. De machine is gemakkelijk te bedienen, accuraat qua kook- en bereidingstijd, levert ook echt de temperatuur die wordt gevraagd, is ruim en gemakkelijk schoon te houden. Kortom: alles wat je wenst om gemakkelijk een (eenvoudige) maaltijd te bereiden!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • juiste temperatuur
  • ruim
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • de piepjes bij gereed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny 03-01-2017 Product paar maanden in bezit

Prima oven met magnetronfunctie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Handig in gebruik en de resultaten van de verschillende functies zijn boven verwachting! Als hetelucht oven én als magnetron alleen werkt het uitstekend, en de combinatiefunctie is ook al prima!

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

Siemens CM836GPS1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat, word geleverd incl. Kern temperatuur meter. Zeer eenvoudig te bedienen, heerlijke gerechten!

Pluspunten

  • Incl. Kern temperatuur meter
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat dat erg makkelijk te bedienen is. Fijne geleiderails zorgen ervoor dat de roosters veilig en recht naar buiten komen. Maakt weinig geluid. Top apparaat.

Pluspunten

  • Geleiderails
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mehrdad 26-12-2016 Product paar maanden in bezit

Duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze apparaat is zo eenvoudig dat iedereen hier mee kan koken. Van eten warm maken tot een heerlijke pizza bakken. Oven wordt heel snel warm en oven gerechten worden heerlijk voorbereid dankzij 4D heteluchtoven

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van den Hoogen 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heel veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze oven heeft heel mogelijkheden: verschillende verwarmingsmethoden, kerntemperatuur, recepten etc. Wel even wennen aan bediening, De bediening van onze vorige combi-oven ook van Siemens was een stuk eenvoudiger.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Afwerking

Minpunten

  • Complexe bediening

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Denise 21-12-2016 Product paar weken in bezit

kwalitatief eten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De oven is gebruiksvriendelijk zelfs voor mannen! Mijn vriend kan nu zijn eigen eten koken.
De oven werkt gemakkelijk en overzichtelijk. Heerlijke maaltijden komen tevoorschijn bij het goed instellen van de stand.
Als verbeterpunt zou ik de sluithaakjes aan de binnenkant van de klep kleiner maken. Meerdere malen krassen ontstaan door hier langs te schaven wanneer de oven op ooghoogte zit.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • strak design

Minpunten

  • ventilatie systeem blaast erg hard na gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelieke 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Combi Oven-magnetron

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille oven met groot bedieningsgemak. Vele programma's en mogelijkheden. De ingebouwde vleesthermometer was een aangename verrassing.

Pluspunten

  • stil
  • veel handige programma's
  • snel voorverwarmen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Albert 21-12-2016 Product paar maanden in bezit

Review CM836GPS1

Algemene score

8,0
De uitschuifbare lade vind ik heel handig. Het menu werkt snel genoeg via de touchbediening. Verschil tussen snel en niet-snel voorverwarming zie ik niet. Verder merk ik dat de oven functie niet onder doet voor de andere oven die ik heb.

Pluspunten

  • uitschuifbare rails
  • touchbediening werkt goed
  • volwaardige oven

Minpunten

  • warme lucht in je gezicht bij opendoen van deur
  • nablazen (koelen) dat het apparaat det na gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alexander 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na uitvoerig diverse merken uitgezocht te hebben uiteindelijk gekozen voor de Siemens CM836GPS1. Het hele gezin vindt het een uiterste gebruiksvriendelijk apparaat: het menu is heel intuïtief opgezet en hierdoor is de bediening een fluitje van een cent. Je merkt dat hier goed over na is gedacht. Verder is de combi-oven gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden!

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • makkelijk schoon te maken
  • kerntemperatuurmeter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Noortje 16-12-2016 Product paar weken in bezit

Erg fijne oven en magnetron

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zowel over de oven en magnetron erg tevreden. De Magnetron warmt snel het eten op. De oven werkt uitstekend, afgelopen weekend een varkensrollade in bereid met de kerntemperatuurmeter, smaakte erg goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kim von weersch 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Prachtig uiterlijk. Handig in gebruik. Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Aankoop gedaan van dit apparaat, wegens de velen mogelijkheden, prachtige uiterlijk en goed recensies

Pluspunten

  • uiterlijk
  • mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews