Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens CM836GPS1

8,8 Lees 116 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 116 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marijke 13-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
2 maanden in gebruik tot nog toe degelijke oven met een hoop toepassingen , mooi design. Enkele min puntjes 1: blijft lang en luidruchtig afkoelen zelfs na 30 sec gebruik van microgolf 2: draaiknop voelt niet echt stevig en is te glad 3: microgolf tijd instelling verspringt met amper 20sec dus als men de microgolf 15 a 20 min wil laten bollen moet men de draaiknop 20keer ronddraaien (is vervelend) 4: had graag een afwerkingslijstje gezien onder de deur want als men op een stoel zit is op ooghoogte een opening van 1 cm tussen deur en kast .

Pluspunten

  • Degelijke afwerking
  • mooi design
  • snelle opwarming
  • veel keuzemogelijkheden (bakken &braden)

Minpunten

  • Luidruchtige en lange koeltijd
  • draaiknop te glad en niet al te stevig
  • omslachtige tijd instelling microgolf
  • Kier tussen deur en kast .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vogel 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens inbouwoven

Algemene score

8,5
Mooi apparaat, een aanwinst voor je keuken
Makkelijk menu en voorzien van duidelijke instructie
Mooie strakke vormgeving
Met bijgeleverde vleesthermometer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Badzout 05-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Eigenlijk had ik de CM633GBS1 van Siemens besteld bij Veiligkopen.nu(VK499078) . Ik kreeg een mail dat ik de nieuwe opvolger van dit model kreeg. Dit is een luxere versie met veel positieve reviews. Eigenlijk nog positiever dan de CM633GBS1. Een betere service kun je niet krijgen!
De Combimagnetron is super eenvoudig te installeren en de bediening is kinderlijk eenvoudig. De oven wordt niet heet en luchtuitvoer is aan de voorkant. Dit is prettig want hierdoor wordt de binnenkant van de kasten niet te warm. De extra Vleesthermometer is ook erg handig. Alleen zit deze op een onhandige plek in de oven.
De oven warmt snel op en tot nu toe erg tevreden.
Over Duurzaamheid kan ik nog niks zeggen.

Groet Albert

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
eam 20-11-2015

Wij hebben dit apparaat sinds begin oktober. Ons valt op dat het apparaat zo hard blaast nadat we hem gebruikt hebben. Is dat bij u ook het geval?

Badzout 21-11-2015

Ja dat klopt en dat is precies in je gezicht. Inderdaad een beetje vervelend. Gelukkig staat hij op een plek waar ik er geen last van heb.
Bij mij is Siemens langs geweest voor een reparatie. Het bakblik mag er niet in Blijven als je de magnetron aan doet. Dat staat niet in de gebruikt handleiding. Het schuif mechanisme was daardoor gaan oxideren en als ik de magnetron aanzette ging dit vonken.
Verder een prima combi. Verrassend hoe koud het glas blijft. Ook als je de oven op 275 graden zet.

Officiele reactie van Siemens 01-12-2015

Beste Eam en Badzout. De duur van het na ventileren is eventueel softwarematig door ons aan te passen. Hiermee zal bij bijvoorbeeld magnetrongebruik de na ventilatietijd verkort worden. Bel voor een afspraak voor een monteurbezoek even met ons contactcenter op 088-4244020 optie 1.

Reageer

Frits 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inmiddels een tijdje in gebruik en werkt prima. Apparaat ziet er ten eerste mooi en luxe uit en menu is enorm overzichtelijk.
Met kerst voor het eerst in gebruik genomen en is ook lekkr ruim, konden naast elkaar 2 ovenschalen in en nog een extra ovenschaal op het rooster erboven. Lekker groot en werkt prima.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Werkt perfect
  • Inhoud is lekker groot
  • Uitgebreid menu, maar wel handig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie oven met fijne functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi design en fijne functies. Touchscreen. Prijs kwaliteit-verhouding is perfect.
Aan te bevelen om te kopen.

Pluspunten

  • design
  • functies

Minpunten

  • klein

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

abdel 21-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, touchscreen en handig in de bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de combi oven wordt door ons dagelijks gebruikt, voor zowel het opwarmen van de maaltijden als het klaar maken van gerechten gaan super goed. dankzij de kleuendisplay en vooraf ingestelde gerechten is de combioven makklejk in gebruik.
- punten, na het gebruik van de magnetron gaat de magnetron afkoelen. dit hoor je en kan als vervelnd ervaren worden.

Pluspunten

  • Duidlijk in de bediening
  • Oven wordt snel warm
  • Mooi design

Minpunten

  • magnetron afkoelen, geluid kan vervelend zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk programma en werkt super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De combi-magnetron werkt als een echte oven. Werkt fantastisch en er wordt ook een temperatuurmeter voor het vlees meegeleverd, deze kan je gelijk in de oven prikken en vlees prikken, dan bakt de oven tot een bepaalde temperatuur. Verder is het een zeer duidelijk en overzichtelijk programma.

Pluspunten

  • 4D hetelucht
  • Temperatuursensor
  • Mooi ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolan 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi dessign, veel functies, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi strak design. Gemakkelijk te bedienen. Veel functies. Broodjes uit de oven zijn erg knapperig. Ruime binnenkant. Erg blij met dit product!

Pluspunten

  • Strak design
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Veel functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas 29-09-2017
  • Product paar weken in bezit

werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima apparaat, redelijk geluid. wel veel opties die we nog moeten bekijken. ik heb hem zelf nog nooit gebruikt. Maar vrouwtje is er blij mee. eten is lekker

Pluspunten

  • lekker eten

Minpunten

  • ik vergeet soms op start te duwen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke 24-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Makkelijk te gebruiken apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijn apparaat om mee te werken. Het scherm geeft duidelijk aan welke volgende stap moet worden genomen. Leuk dat er een tip staat....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie van de Sande 08-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruim en makkelijk bedienbaar

Algemene score

10,0
Het is van alle functies voorzien, ruim en makkelijk bedienbaar. Ook heeft het een mooie uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 08-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Complete combioven. Zeer handig en makkelijk in gebruik. Diverse toebehoren meegeleverd zoals bak schalen en vleesthermometer.

Pluspunten

  • Makkelijk display bediening
  • compleet

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilkoe 20-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas een nieuwe woning en nieuwe keuken met prachtige Siemens apparatuur. Ongelooflijk blij mee en voldoet meer dan aan onze verwachting. We maken nu de heerlijkste gerechten. Blij met deze prachtige combi-oven, maar ook met de andere apparaten van Siemens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Speedy 08-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie afwerking, heel veel opties, glas wordt niet heet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie afwerking, heel veel opties, glas wordt niet heet, dus veilig voor kinderen, grote inhoud, uitschuifbare roosters

Pluspunten

  • Glas wordt niet heet, veilig voor kinderen
  • Inhoud groot
  • Roosters uitschuifbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Imke 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik. Je snapt meteen hoe het werkt. Alle functies zijn makkelijk te vinden. Hij geeft zelfs aan of hij nog heet is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 31-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille oven

Algemene score

9,0
Erg fijne oven die vooral weinig lawaai maakt t.o.v. onze oude oven (Whirlpool). Soms moet ik even kijken of de oven wel aan staat.

Veel gerechten kun je eenvoudig bereiden. Zoeken naar het juiste type gerecht is simpel vanwege het kleuren- en touch scherm.

Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, omdat ik het product nog geen maand gebruik.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Handig display
  • Mooi uiterlijk (studio-line)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Melanie 22-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Siemens Combi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze combi magnetron/oven bevalt ons heel goed. De bediening is gemakkelijk (middels touch screen). De ovenfunctie is het voor ons een hele vooruitgang. De 4D heteluchtfunctie werkt echt geweldig: meerdere cakes tegelijk in de oven met een heerlijk resultaat. Leuk detail: de foto's van de gerechten.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • 4D hetelucht

Minpunten

  • Aan de kleine kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

joop 15-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Inbouwoven

Algemene score

9,0
Na in het begin nog wat puzzel werk over de bedieningen en het bedieningspaneel is het nu een fantastisch apparaat en wordt
Er druk gebruik van gemaakt

Pluspunten

  • goed leesbaar scherm
  • simpele bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

combi oven 22-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

siemens combi -oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi modern design en duidelijk display
Door de vele mogelijkheden nog niet alles kunnen proberen maar alles tot nu toe komt er heerlijk uit.
Een aanrader voor alles wat lekker moet zijn.

Pluspunten

  • design
  • gebruikersgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Smeets 16-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Combi 0ven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super gemakkelijk in bediening, werkt geweldig. Ik gebruik hem iedere dag. Ook voor bakken enovenschotels is deze oven geschikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews