Siemens CM678G4S1 - Reviews

Specificaties
Inhoud
45 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tonko 18-11-2015

toppertje

Algemene score

8,0
Zeer compleet uitgevoerde combimagnetron. Veel mogelijkheden en eenvoudige bediening na enige gewenning. Direct uitstekende bakresultaten.
Zeer eenvoudige inbouw in 45 oven-nis. Ook optisch fraai.
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

tonko 14-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Topper met zeer veel mogelijkheden. Sensoren, braadthermometer, pyrolyse. Volledig elektronische bediening; na enige gewenning eenvoudig te bedienen.
Makkelijk te plaatsen in 45 oven-nis. 2 schroeven en klaar. Probleemloos besteld bij Cevo-market in Belgie. Verreweg de goedkoopste. Dat is nog steeds zo, maar vreemd genoeg vermeld kieskeurig dat niet meer.
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PascalV 01-10-2018

Verrassend compleet

Algemene score

10,0
Wij waren na jaren Pelgrim apparatuur op zoek naar een kwalitatief goede vervanging van onze combi magnetronoven. Uiteindelijk na goed zoeken bij deze (bijna) volautomatische oven uitgekomen. Naast alle gemakkelijk te volgen voorgeprogrammeerde instellingen is ook de zelfreinigende functie echt een topper. Wij waren nogal sceptisch of het daadwerkelijk werkte maar hij doet wat hij belooft!

Tenslotte heeft hij een praktische schuiflade en een mooie luxe uitstraling.
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fam. Janssen 17-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Combi oven/magnetron

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening, zelfreinigings functie perfect na het programna ligt de as van bakresten in de binnenruimte die met een doekje te verwijderen is en is dan weer als nieuw. Voldoende binnenruimte oven/magnetron. Baksensor is ook ideaal het apparaat zorgt er zelf voor dat bv je brood goed gaar en mooi gebakken uit de oven komt zonder dat je zelf de tijd of temperatuur hoeft in te stellen.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vingerplant 03-04-2018

Fantastische Combi

Algemene score

10,0
Disign is prachtig, daarbij voldoet dit apparaat aan al onze wensen.
Bakken is kind eenvoudig met de duidelijke menu keuze.

Een echte aanrader.
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

54nico 09-03-2018

Klasse combi oven

Algemene score

10,0
Slechts 1 week in huis en nog niet alle functies gebruikt. De combi oven is zeer stil, heeft ook in de magnetronstand een gelijkmatige warmte. Gemakkelijk te bedienen en dat geldt ook voor de instellingen. Snel op temperatuur en nog mooi ook. Schoonmaakfunctie nog niet nodig gehad.
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

r nieboer 11-02-2018

super bakoven

Algemene score

10,0
We hebben deze oven pas 4 weken. Het display is duidelijk en overzichtelijk. Voor het bakken worden er veel mogelijkheden aangegeven voor de bereiding van de gerechten.ik heb gerechten uitgeprobeerd, cake gebakken, muffins gebakken, aardappelen en pizza gebakken.
Alles ging perfect.
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Andreea Huijsman 31-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Works well and great technology along!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
After just two weeks of use we can say we are happy with the product and we recommend it. The only minus point for now is that it needs a bit of outside cleaning after each use, to clean the fingerprints.

Pluspunten

  • nice, big screen

Minpunten

  • fingerprints are easily visible
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CatharinaA3 14-07-2017

mooi apparaat dat doet wat ik verwacht had

Algemene score

8,0
Sinds een paar weken in gebruik. het is een feestje om het apparaat te gebruiken. Elke dag ovengerechten dus!
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bert53 24-05-2017

Volgens verwachting uitstekend.

Algemene score

10,0
Volgens verwachting is het een uitstekend product die het vorige Siemens product, na 22 jaar goede dienst, gaat vervangen.
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Richard van Wijk 19-04-2017

Uitstekende bakoven met veel mogelijkheden

Algemene score

8,0
Deze bakoven heeft naast het mooie uiterlijk van de bakoven ook een handige bediening. Bijna elk gerecht (of bereidingsmethode) staat erin waardoor er met gemak mooie producten in afgebakken / opgewarmd kunnen worden.
De accessoires die erbij geleverd worden zijn van duurzame kwaliteit en leveren veel gebruikersgemak. En het schoonmaken van de bakoven is verbeterd doordat de oven zich zelf kan reinigen, oftewel, veel gemak en een mooie bakoven!
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JB 12-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Compact, makkelijk bedienen, snel op temperatuur!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze combi oven gekozen op basis van ons bezoek aan het experience center in Hoofddorp. We vinden het een gemakkelijk te bedienen oven, de voorgeprogrammeerde programma's zijn erg handig. Ook is de oven erg snel opgewarmd. De oven is compact en past prima bij de andere combi-stoomoven die we van Siemens hebben.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • compact
  • strak design
  • voorgeprogrammeerde programma's
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 24-11-2016
  • Product paar weken in bezit

ideale combi oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een prachtige combi oven. Stil, energie zuinig en oneindige programma's om je gerechten perfect te bereiden. Ook de braadslede is gemakkelijk in gebruik. topper!

Pluspunten

  • veel programma's
  • stil
  • helder display
  • handige braadslede
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maria 09-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

DUIDELIJK apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super oven/magnetron heel veel mogelijkheden en super duidelijke handleiding. je kunt meteen aan de gang met de handige menu indeling.ben helemaal BLIJ ;-)

Pluspunten

  • duidelijk
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjan en Arnold 18-08-2016

Heel makkelijk in te stellen

Algemene score

10,0
Een geweldig apparaat, een aanwinst in onze keuken. Vooral de baksensor die werkt perfect, uitrekbare plateau is ook erg handig om de gerechten er zo uit te halen. Een echte aanrader dus.
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stephan34 15-07-2016

Gouden keus !

Algemene score

10,0
Onze nieuwe Siemens combi-bakoven heeft ons verrast door haar gebruiksgemak en veelzijdigheid. In alle opzichten een aanwinst in onze keuken !
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

krijm07 10-07-2016

geweldige combioven

Algemene score

8,0
Sinds een ruime maand in het bezit van deze combioven. Hierover in het bezit van een combimagnetron, wat een verbetering. Ik hoef mij nu geen zorgen meer te maken of mijn baksels lukken of niet Door de baksensor die deze oven heeft. Het enige nadeel was, dacht ik, dat de oven moet voorverwarmen maar dat is met de snel voorverwarmen functie ook zo gebeurd. Schoonmaken is ook geen probleem meer Door de schoonmaakfunctie die het apparaat heeft.

De telescooparmen zijn voor ons ook ideaal omdat onze oven zich op oogoogte bevindt. Doordat wel de armen kunnen uitschuiven, kunnen wel het gerecht eenvoudig (zonder je te branden) uit de oven halen.
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Orrie 08-05-2016

Schitterende combi oven

Algemene score

10,0
Dit is nu al de tweede die wij hebben gekocht....werkelijk alles zit er op.....en het gebruiksgemak...!
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Margot 09-04-2016

Luxe oven met uitgebreide mogelijkheden.

Algemene score

8,0
We hebben deze oven afgelopen maand gekocht en we waren superbloj toen die er was! Meteen uitproberen natuurlijk. Cake bakken m.b.v. de bak-sensor kan haast niet meer mislukken. 2 zelf-gemaakte pizza's tegelijk bakken is ook een uitkomst. Kortom wat ons betreft zeker een aanrader.
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wsaat 15-02-2016

Fijn apparaat. Gemakkelijke bediening,makkelijk in

Algemene score

8,0
2 weken in bezit.Magentron en oven makkelijk te bedienen.Alleen 2 pizza,s achter elkaar bakken is niet gelukt.
Geschreven voor: Siemens CM678G4S1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer