Bosch CMG636NS2 - Reviews

Specificaties
Inhoud
45 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch CMG636NS2 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elske63 11-03-2018

Magnetron matig

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

8,0
Oven werkt prima maar de magnetron matig. Duurt bij de maximale stand aanzienlijk langer met opwarmen dan de eerdere Siemens die ik had.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

pianoman 22-07-2016

Super Combi-Oven

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

10,0
niet alleen de tijdsduur, maar ook de eind-kloktijd wordt weergegeven. Prachtige bediening >> gebruikerslogica.
Ultramooi display. En dan ook nog korte bereidingstijd door onwaarschijnlijk slimme technologie, waar je helemaal niets van merkt. daarenboven: fluisterstil
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

EelcoEls 03-07-2016

Geweldige mooie oven

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

10,0
Strakke vormgeving, handige geleiderails voor rooster en en zeer eenvoudig in gebruik. Ook zeer snel voorverwarmd.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Riak 12-04-2016

Weet het nog niet, ik heb het apparaat pas

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

4,0
Er zit een metalen braadslede bij. Die is echter niet te gebruiken bij alleen magnetrongebruik. Erg onhandig, aangezien ik vaker de magnetron gebruik dan de andere functies. Nu moet ik hem eigenlijk definiteif opbergen omdat ik gegarandeerd vergeet dat te doen bij het dagelijkse gebruik.
Ik heb dus de glazen braadslede besteld en zal de metalen dus nooit gebruiken. Jammer dat men daar geen rekening mee hield.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nick 26-10-2019

Prima Combi oven

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

10,0
We zijn pas verhuisd en hadden onlangs dit apparaat aangeschaft. Helaas moest het apparaat bij de verhuizing achterblijven. Na een paar weken getobt te hebben met een andere combi magnetron hebben we dit apparaat weer aangeschaft. Ik ben als een kind zo blij dat ik weer in het bezit ben van een goede en mooie combi oven. Volgende keer weer een apparaat van Bosch. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sting65 26-04-2019

Zeer gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat. Aangeschaft na zeer teleurstellende aankoop van een Pelgrim. Binnen garantieperiode van de Pelgrim met toebetalen de Bosch gekocht en tot nu zeer teevreden. Geen chemische lucht bij gebruik magnetron, geen geluidsoverlast tijdens gebruik en ook nog eens super eenvoudig in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hans 04-04-2019

omslachtige bediening, luide ventilatie motor

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

2,0
deze Bosch CMG 636 NS 2 gekocht. valt erg tegen. Na 1,5 weer terug naar de winkel geweest om te ruilen.. Zeer omslachtige bediening, eerst inschakelen, wachten, dan menu. volgende menu, dan magetron, .Na 5 seconden draaien, blaast de magnetron nog minuten door. Dit nablazen is uit te zetten, maar blijft niet. Ook de luchtventilator is te luid/storend. Een miskoop. Retour winkel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mr B 29-03-2019

Geweldige oven!

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden met mijn oven tot nu toe. Heb lang niet alle mogelijkheden getest, maar heb hier hoge verwachtingen van. Bediening is eenvoudig en ben er dan ook erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Diana 26-02-2019

Eyecatcher in de keuken

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

10,0
Inmiddels een aantal weken in bezit van dit prachtig apparaat. Een eyecatcher in de keuken. Na 20 jaar een ander apparaat in bezit te hebben was het tijd voor een nieuwe. Tot nu toe geen enkele spijt gehad. Doet alles naar behoren. Uiteraard nog niet alles kunnen uitproberen aangezien er een legio aan functies aanwezig zijn. Mooi design, geruisloos, eenvoudig te bedienen. Topper !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kees 19-01-2019

Goede oven/magnetron

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

8,0
Fijne oven, die aan de buitenkant heerlijk koel blijft. Enige minpuntje is bedieningsschijf die nauwkeurig instellen moeilijk maakt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Harm 01-01-2019

de tijd vooruit

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

10,0
Super tevreden over ontwerp, bedieningesgemak en bereidingsresutaat.
Wij lopen, na vervanging van onze oude combi-magnetron, weer helemaal in de pas, zo niet voorruit, met deze nieuwe Bosch Magnetron/oven.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Koos 28-12-2018

Prima veelzijdige en ruime oven

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

10,0
De oven is zeer veelzijdig maar toch ook gemakkelijk te bedienen. Toch een keer de handleiding goed doornemen is wel handig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gerard 18-12-2018

Een prima magnetron, met duidelijke bediening

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

10,0
Nog maar kort in gebruik, maar alles wat wij er tot op heden mee gedaan hebben was naar tevredenheid. Duidelijke bediening via de touchscreen toetsen.
Komende tijd de magnetron nog verder ontdekken
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sbtesk 30-07-2018

Uitstekend

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

10,0
Super mooie bakoven. Onze vorige was 19 jaar oud. Ben achteraf blij dat de oude oven defect raakte. Zo veel nieuwe mogelijkheden van de nieuwe oven, geweldig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

noedels 28-06-2018

moeilijk

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

6,0
vind het moeilijk voor mensen van mijn leeftijd
kan nog niet alles beoordelen
alleen nog maar magnetron gebruikt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ronald 18-01-2018

Uitstekende oven

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

10,0
Veel opties, overzichtelijk te bedienen. De assistent belooft veel goeds, hoewel ik nog geen tijd heb gehad deze echt uit te proberen. Oven is stil in gebruik, zowel tijdens het verwarmen als tijdens het afkoelen. De oven is wel wat duurder, maar dit is het geld wel waard.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Monique 27-11-2017

Oneindig veel mogelijkheden

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

10,0
We hebben de bakoven/magetron pas een week, maar zijn verrast door de vele mogelijkheden die je er mee kan. De assist functie is een handig hulpmiddel. Tot nu hebben we misschien 2 % gebruikt van wat er allemaal mee kan.
Met de toetsknoppen en "draaiknop"rond om de klok kom je in duidelijke en overzichtelijke programma,s terecht. De brede en diepe roosters zijn ideaal voor het gebruik van grote ovenschotels. Kortom een must in iedere keuken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tineke62 26-11-2017

prima product

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

8,0
wij hebben hem nog niet zolang maar waarvoor wij hem tot nu toe hebben gebruikt bevalt hij uitstekend.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Binck25 29-10-2017

Mooie bakoven

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

8,0
Prima apparaat, maar de gebruiksaanwijzing vind ik op een paar punten erg onduidelijk. Het nakoelen vind ik acceptabel qua tijd en geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henkruth 18-09-2017

Fantastische oven met magnetronfunctie

Geschreven voor: Bosch CMG636NS2

Algemene score

10,0
Veel fijner dan de combimagnetron die ik eerst had!
Dit is een echte oven, zeer blij mee. We hebben hem nog niet zolang.Maar ik vind de werking fijn, nu ik uitgezocht heb hoe alles werkt. Zeer veelzijdig.Ook voor snel opwarmen van een kant en klaar gerecht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews