Bosch CMG636BS2 - Reviews

Specificaties
Inhoud
45 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch CMG636BS2 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andirem 18-09-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Voor de aankoop perfect geïnformeerd over de mogelijkheden.
Ziet er zowel van binnen als buiten erg goed uit.
Het apparaat doet wat het moet doen, niets dan lof!
Achteraf toch veel spijt van deze aankoop!
Bij het gebruik van de magnetron gedurende 15 sec (bijv. voor het ontdooien van enkele sneden bevroren brood) wordt de interne elektronica dermate opgewarmd dat de ingebouwde ventilator ca. 13 minuten nodig heeft om e.e.a. af te koelen. De naloop van de ventilator is dan ook duidelijk hoorbaar.
Bij eerdere oudere combi magnetrons (Siemens 1994 / Sharp 1994) bleek dit totaal niet het geval te zijn.
Uit navraag bij Bosch blijkt dat het apparaat zo is ingesteld.
Bij bakken of braden gedurende een wat langere periode kan ik me een langere looptijd voorstellen, maar 15 sec?

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 02-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke en fraaie combi-magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG636BS2

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, gemakkelijk te plaatsen. We hebben deze aangeschaft ter vervanging van 13 jaar oude combi-magnetron (ook Bosch). Ovenruimte is erg ruim, dus ook goed te gebruiken voor pizzas of grote schalen. Bediening Is gemakkelijk, wel moet je het apparaat eerst aan zetten.

Pluspunten

  • Ovenruimte
  • Bediening
  • Gemakkelijk in te bouwen

Minpunten

  • Irritant deuntje bij inschakelen
  • Sleuf van 3mm aan onderzijde
  • Lucht blaast in je gezicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arthur 22-11-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,2
De draaiknop om temperatuur en tijd te regelen is niet erg handig, beter zou zijn knoppen met toetsen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Charlotte DS 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG636BS2

Algemene score

9,0
We hebben voor dit product gekozen, omdat mijn vriend alleen maar de Bosch kwaliteit wilt. Verder ben ikzelf heel erg tevreden van alle opties en het instellen van de oven. De oven verwarmt ook super snel voor (ik kan geen pizza voorbereiden op de tijd dat de oven voorverwarmd). De oven is zo stil, dat je gaat twijfelen of de oven wel op staat ...
De optie van telescopische rails is ook geweldig. Ik ben fan.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Snel voorvewarmen
  • Stil

Minpunten

  • Lezen van gebruiksaanwijzing is aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Petert 30-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi apparaat

Geschreven voor: Bosch CMG636BS2

Algemene score

6,0
Bedieningsring is een drama voor dat geld verwacht je een app wat perfect in te stellen is. Ring is niet te draaien en loopt regelmatig vast

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Bedienigsring

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht
Officiële reactie van Bosch 31-03-2017

Beste Petert, Uiteraard moet de bedieningsring gewoon goed functioneren. Waarschijnlijk is er dan toch iets mis met de ring van je combioven. Neem alsjeblieft hierover even contact op met ons contactcenter op telefoonnummer 088-4244010 optie 1.

Reageer

Maarten 08-11-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Wat een mooi, degelijk apparaat! De Assist functie is erg handig, vooral als je even niet meer weet hoe je iets klaar moet maken. Wel jammer dat de magnetronfunctie alleen via het menu te bereiken is ipv. één directe toets.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Paul 10-12-2015

Je kunt overigens wel de magnetron als startscherm instellen. Zeker wanneer je deze functie frequent gebruikt een handige keuze.

Reageer

John 04-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Het apparaat ziet er mooi uit en heeft veel mogelijkheden. De bediening van het apparaat zou met een aantal eenvoudige softwarematige aanpassingen nog beter/eenvoudiger kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Har Bosch 02-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
uiterst mooie vormgeving
sober, met weinig poespas,
echter zeer uitdagend om aan de slag met menu te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskiagemma 30-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Prachtig uitziend apparaat met bijzonder vriendelijk gebruiksgemak. Alleen af en toe iets traag reagerende "toetsjes" maar dat zal ook gewoon even wennen zijn, van werkelijke knopjes naar touch-screen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Al Brouwer 26-04-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Apparaat bevalt prima. Apparaat heeft een gemakkelijk gebruik dmv toesten toets je overal doorheen, zelfs zonder de gebruiksaanwijzing.
Wel bewust zijn van het lang na'blazen' van het apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer