Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens BF634RGS1 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willy 19-05-2022

Magnetron

Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De magnetron voldoet helemaal aan de verwachtingen. Heel goed!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

rene 19-06-2021

top

Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] mooi apparaat eenvoudige bediening en makkelijk schoon te houden. apparaat kan hoger ingebouwd zijn door draaideur
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeany47 03-06-2021

Super magnetron

Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze magnetron voldoet precies aan mijn eisen: simpel te bedienen en geen ingedroogde gerechten meer. Bovendien ziet hij er strak uit. Het staat mooi boven mijn combi stoomoven.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

jaelro 06-10-2020

Uitstekende magnetron

Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne magnetron, doet wat hij moet doen, makkelijk schoon te houden en verademing tov zijn voorganger.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Maurits 19-07-2020

Functioneert goed, maar bediening niet handig

Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het apparaat doet het goed, maar bediening kan eenvoudiger: minder handelingen en intuitiever. Als ik iets wil doen, moet ik eerst het apparaat aanzetten. Waarom gaat deze niet automatisch aan als ik aan een knop kom? Dan wil ik hem immer gebruiken. Bij het instellen is het niet meteen duidelijk of ik temperatuur of duur aan het instellen ben.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jjp vos 03-03-2020

Magnetron

Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne magnetron. Zonder draaischijf, goed schoon te houden en grote inhoud. Veel keuze aan programma s
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

frank 29-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm, gemakkelijke bediening

Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

7,0
het is een mooie magnetron die snel opwarmt. veel handige programma's die goed werken. uiterlijk is zeer strak

Pluspunten

  • warmt snel op
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • deur kan alleen open met knopje
  • blijft lang een signaal geven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 26-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

10,0
Een mooie magnetron met veel mogelijkheden maar een super overzichtelijke en eenvoudige een Knoops bediening.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Grote binnenruimte
  • Geen draai plateau geschikt voor grote schalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Maters 05-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

9,0
Goed product
Voldoet aan de verwachtingen
Mooi design
Eenvoudig in het gebruik
Uitgebreide programma keuze
Eenvoudig te installeren

Pluspunten

  • Wekkerfunctie
  • Geen draaiplateau
  • Eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad_te_L 05-09-2017

Mooie magnetron

Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

6,0
Positieve punten
- Mooi design
- Links en rechtsdraaiend te krijgen
- Verwamt/ontdooit goed
- Prettige bediening

Verbeterpunten:
- Maatvoering/afwerking niet goed (deur lijkt scheef t.o.v. sommige onderdelen) - monteur moet nog langskomen. Lijkt niet afstelbaar. Mogelijk een productiefout?
- Ruimte beperkt
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RYU37 31-03-2017

Exact wat je nodig hebt!

Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

10,0
Ruimte zat voor een groot bord of meerdere tupperware. Menu heeft precies wat je elke dag nodig hebt en niets meer of minder dan dat. Makkelijk schoon te houden en warmt in no-time alles op ongeacht hoeveel je erin legt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

CAM 16-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

8,0
Eenvoudig te plaatsen, makkelijk te bedienen en een elegante uitstraling. Kortom top product een echte aanrader!

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • eenvoudig te plaatsen
  • elegante uitstraling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hantwo 29-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede inbouwmagnetron, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

8,0
Mooi strak design. De oven hebben wij eronder geplaatst en beide apparaten zijn qua design op elkaar afgestemd.
De magnetron heeft veel functies. Hij is makkelijk schoon te maken en eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • vormgeving
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ivankovic 06-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede apparatuur en mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

10,0
Website is mooi en overzichtelijk met de juiste informatie. Prijs kwaliteit is echt zeer goed in verhouding. De levering is perfect gebeurd zoals besteld en top top service.
Al mijn keukenapparatuur komt van deze site, ik zou het zeker aanraden aan iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Kramer 22-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

9,0
Fijne stille magnetron. Makkelijk schoon te maken. Geen draaiplateau wat ik persoonlijk heel fijn vind.
Ontdooifunctie werkt erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoorn 15-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

De kracht van de eenvoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

9,0
Dit apparaat is niet alleen mooi afgewerkt maar ook bijzonder handig te bedienen. Geen moeilijke menu's maar eenvoudige directe knoppen. Bovendien geen draaiend plateau, dus maximale ruimte benutting.

Pluspunten

  • gebruikersvriendelijk
  • gebruikersgemak door ontbreken draaiend plateau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

amis 05-10-2016

niet wat je gewend bent

Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

8,0
1 maand in gebruik. Doet wat ie moet doen.
Als je er naar kijkt denk je er gaat niks in maar dat valt reuze mee.
Er zijn namelijk geen draaiende roosters waar je iets op moet zetten maar het is een vlak oppervlak - dus je kan de hele ruimte benutten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Juci 06-09-2016

Goede magnetron

Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

10,0
In deze magnetron zit geen glazen draai plaat. Het eten warmt erg goed op, ook als het een beetje veel en op elkaar zit. Makkelijk schoon te houden, je voelt de kwaliteit. Hij is prijzig, maar het oog wil ook wat en dit boven een oven plaatsen staat super!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ayan 16-05-2016

Grote deur voor klein magnetronvak

Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

6,0
We vinden de inhoud tegenvallen in verhouding tot de grootte van het inbouw apparaat, had best iets breder en dieper mogen zijn voor grotere borden, er kan nu geen maaltijdbord in maar we moeten een magnetronbak gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marianne53 17-02-2016

Handige bediening

Geschreven voor: Siemens BF634RGS1

Algemene score

10,0
Pas geïnstalleerd, prachtig design, Eenvoudige bediening, gelijkmatige verwarming.
Schalen zo op bodem zetten, dat is wennen na altijd een draaischijf gehad te hebben.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews