Siemens BF634LGS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud
21 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens BF634LGS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emrihan 09-07-2016

Chique Design!

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

10,0
De inbouw magnetron is gebruiksvriendelijk, werkt snel, zuinig en past prachtig bij onze nieuwe keuken. De uitstraling is in combinatie met de inbouw oven van dezelfde serie een ware uitblinker! Wauw!! Zie bijgaande foto.

*De reinigingskracht hebben wij nog niet getest.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ö Kaya 15-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Inbouw Magnetron Siemens

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

9,5
De inbouw magnetron heeft een mooi en strak design. Ziet er heel modern uit.

De display is groot en duidelijk. De helderheid, datum en tijd is makkelijk in te stellen in de menu. Alles is duidelijk en makkelijk leesbaar bij de instellingen. Alles wat op de display staat kan je vanaf afstand aflezen door de blauwe LED verlichting .

Geluidsloos je hoort hem (bijna) niet als hij is gestart.

Ben erg blij dat ik voor Siemens heb gekozen, heb er tot nu toe geen spijt van. Zeker een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Display 05-08-2020

Do the wave!

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

8,0
Zeer fijne magnetron met tal van opties. Het is soms een beetje verwarrend wanneer hij nou op tijd- of wattage instellen staat (zie foto, in dit geval stel je wattage in). [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Daniel Meijerink 05-03-2020
  • Product gekocht

Buitenruit ontploft

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

3,0
Laat in de avond ( 22:30u ) ontploft met een knal, in eens, zonder aanleiding, de buitenruit van de deur in 1000 stukjes. Op dat moment is de magnetron niet in gebruik, zit niemand aan de magnetron en is de gehele avond niet in gebruik geweest.
Gemaild naar Siemens, zij geven geen garantie. ‘Komt door externe belasting‘.
Verbazingwekkend want een jaar geleden is het glas van onze oven uit dezelfde serie, ook spontaan geknapt zonder dat deze in gebruik was. Dit lijkt mij geen toeval, eerder een productie fout van het glas in deze serie. Super gevaarlijk.
Dat het niet onder de garantie valt, kan ik begrijpen, maar dat dit spontaan gebeurd bij twee producten uit dezelfde serie, kan ik niet anders denken dat er een fabricagefout in het glas zit. Reparatie kosten
€166,- voor de deur, €99,- start tarief en voor 6 min arbeid €8,95. Bizar veel geld. Je zou van Siemens een degelijk product mogen verwachten en een betere service.

Reactie Siemens op laatste mail:
Bedankt voor onderstaand bericht en de foto's.

Op basis van de foto's kan ik u niet aangeven wat de oorzaak van het barsten is. Blijft over dat het barsten van een buitenruit veroorzaakt wordt door een externe plaatselijke belasting. Het barsten van een binnen ruit kan ook door plaatselijke belasting komen of door vervuiling.

De reparatie aan uw binnen ruit viel binnen de termijn van de fabrieksgarantie. Wij zijn u daarom eenmalig tegemoet gekomen en u heeft voor het vervangen van de binnen ruit ruime coulance ontvangen.

Wij zien nu geen mogelijkheid om u tegemoet te komen. De garantie is verlopen en het gaat nu om een buitenruit

Pluspunten

  • Gebruik
  • Schoonaken

Minpunten

  • Ontploffingsgevaar
  • Serviceafhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Freddy 18-12-2019

Mooi design

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

10,0
Prachtige apparaat. Zou ik aan iedereen aanbevelen. Echt SIEMENS product. Het is een plaatje in de keuken. Werkt perfect. Siemens on top!!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tyard 06-11-2019

Ideale inbouwmagnetron met strak design

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

10,0
Na heel lang zoeken van een inbouwmagnetron voor een bovenkast in een keuken hebben we deze SIemens iQ700 magnetron gekozen. Prachtig design en zonder draaiplateau. Het ontbreken van een draaiplateau maakt het schoonmaken tot een eenvoudig klusje. De bediening wijst zich vanzelf. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

gert 15-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

10,0
Prima combimagnetron. Mooi afgewerkt en eenvoudig in gebruik. echt een luxe uitstraling in de keuken.

Pluspunten

  • mooi design
  • veel handige functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

d.d.niesten 24-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

magetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

9,0
eenvoudige magetron fraaie vormgeving eenvoudige bediening
draaideur zowel links als rechtsom te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Delis 27-12-2017

niet praktisch in gebruik

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

2,0
Verwarmen gaat goed maar de bediening is zeer gebruikers onvriendelijk (Siemens onwaardig).
Knoppen zijn niet verlicht ik druk bijna altijd op de verkeerde knop om de deur te openen. Logisch zou zijn de laatste knop om te openen maar is niet zo. Tijd instellen gaat ALTIJD per seconde en begint bij 1 minuut, als je 10 sec wilt instellen gaat hij bij snel draaien NIET met 10 sec. tegelijk (sneldraaien gaat eigenlijk helemaal niet). Het is niet duidelijk op welk veld het display staat, dat merk je pas als je aan de knop draait.
Conclusie de ontwerper heeft hem duidelijk niet thuis. Ik zou hem nooit meer kopen.
had liever onze oude gehouden maar er was geen ombouw frame meer te leveren.
Dit is bedieningstechnisch een heel slecht apparaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Karel Knol 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Magnetron

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

10,0
Mooi uitziende magnetron. gemakkelijk in gebruik, en zonder draaiplateau makkelijk schoon te maken.
De deur gaat open met een tiptoets en dat is tijdens het keukenwerk gemakkelijk.

Het display is heel duidelijk te lezen en de bedieningsknop is gemakkelijk ten gebruiken.

Pluspunten

  • geen draaiplateau
  • deur gaat open met tiptoets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SpecialH 28-10-2017

Eenvoudig in gebruik met uitstekende resultaten

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

10,0
De magnetron wordt vooral gebruikt voor het opwarmen van eten en drinken. Niet voor koken. De verschillende standaardwattages geven allen een prima opwarmresultaat. Al lijkt de inhoud klein, je kunt meer tegelijk opwarmen met beter resultaat dan bij een magnetron met draaiplateau (onze vorige).
Hij is eenvoudig te reinigen. Wij vinden de magnetron icm bijbehorende oven erg mooi staan in onze keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

peppelientje 10-10-2017

lekker ruim en makkelijk schoonmaken

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

10,0
ik ben heel enthousiast! geen draaiplateau, geen draai antenne maar gewoon een ruime gladde binnenruimte. makkelijk te bedienen en supersnel
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Inbouwmagentron 30-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

8,0
Siemens is betrouwbaar merk en heeft zijn naam bewezen. Vooral wasmachine stond goed bekend. Nu hebben we alles van Siemens en we zijn erg tevreden met de magnetron. Mooie display wat goed functioneert en gebruikersvriendelijk is.

Pluspunten

  • display
  • gemak

Minpunten

  • alleen 900W of 600, geen tussenvorm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jan 23-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

8,0
De magnetron is mooi vormgegeven en simpel te bedienen. De verlichting vind ik mooi. Ik zou deze aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Vormgeving

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Theo777 16-01-2017

Siemens magnetron top!

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

10,0
Had Siemens magnetron. Die ging 18 jaar probleemloos mee! Nu nieuwe gekocht. Alles goed en overzichtelijk. Snelle montage. Werkt perfect. Siemens prachtige prijs/kwaliteit verhouding.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marleen 05-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel functies, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

9,0
Nu 2 maanden in gebruik en heel blij mee. Mooie strakke vormgegeven inbouwmagnetron van solide kwaliteit zoals je van Siemens mag verwachten. Wij hebben de oven eronder en beide apparaten zijn qua design op elkaar afgestemd.
De magnetron heeft veel functies, oa brood en vlees ontdooien waarbij je het gewicht kunt selecteren. Hij is makkelijk schoon te maken en eenvoudig te bedienen. De kinderen kunnen er ook prima mee overweg.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel functies

Minpunten

  • Niet....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeaneMarie 26-09-2016

Perfecte magnetron

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

10,0
Mijn magnetron is precies goed, niet te groot en niet te klein.
Het gebruiksgemak is heel makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dennis 25-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik, mooi design, grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

9,0
We hebben deze magnetron in onze nieuwe keuken laten plaatsen en zijn er zeer tevreden over. Mooi design, makkelijk in gebruik en grote inhoud.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • inhoud
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thnh1 18-08-2016

Erg fijne magnetron

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

10,0
Wij hebben deze magnetron al een maand en zijn er erg tevreden mee. Makkelijk om schoon te maken. Bediening is simpel en het ziet er ook nog eens mooi uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jimmy55 05-07-2016

Verrassend

Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Algemene score

10,0
In gebruik sinds 18 april2016. Deze hebben we van een plaatje gekocht en waren verrast omdat deze magnetron geen draaiplateau meer heeft. Echter dat doet niets af aan de prima resultaten tot nu toe.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews