Siemens BF634LGS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud
21 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 24 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SpecialH 28-10-2017

Eenvoudig in gebruik met uitstekende resultaten

Algemene score

10,0
De magnetron wordt vooral gebruikt voor het opwarmen van eten en drinken. Niet voor koken. De verschillende standaardwattages geven allen een prima opwarmresultaat. Al lijkt de inhoud klein, je kunt meer tegelijk opwarmen met beter resultaat dan bij een magnetron met draaiplateau (onze vorige).
Hij is eenvoudig te reinigen. Wij vinden de magnetron icm bijbehorende oven erg mooi staan in onze keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

peppelientje 10-10-2017

lekker ruim en makkelijk schoonmaken

Algemene score

10,0
ik ben heel enthousiast! geen draaiplateau, geen draai antenne maar gewoon een ruime gladde binnenruimte. makkelijk te bedienen en supersnel
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Inbouwmagentron 30-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Magnetron

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Siemens is betrouwbaar merk en heeft zijn naam bewezen. Vooral wasmachine stond goed bekend. Nu hebben we alles van Siemens en we zijn erg tevreden met de magnetron. Mooie display wat goed functioneert en gebruikersvriendelijk is.

Pluspunten

  • display
  • gemak

Minpunten

  • alleen 900W of 600, geen tussenvorm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jan 23-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De magnetron is mooi vormgegeven en simpel te bedienen. De verlichting vind ik mooi. Ik zou deze aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Vormgeving

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Theo777 16-01-2017

Siemens magnetron top!

Algemene score

10,0
Had Siemens magnetron. Die ging 18 jaar probleemloos mee! Nu nieuwe gekocht. Alles goed en overzichtelijk. Snelle montage. Werkt perfect. Siemens prachtige prijs/kwaliteit verhouding.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Marleen 05-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel functies, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu 2 maanden in gebruik en heel blij mee. Mooie strakke vormgegeven inbouwmagnetron van solide kwaliteit zoals je van Siemens mag verwachten. Wij hebben de oven eronder en beide apparaten zijn qua design op elkaar afgestemd.
De magnetron heeft veel functies, oa brood en vlees ontdooien waarbij je het gewicht kunt selecteren. Hij is makkelijk schoon te maken en eenvoudig te bedienen. De kinderen kunnen er ook prima mee overweg.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel functies

Minpunten

  • Niet....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeaneMarie 26-09-2016

Perfecte magnetron

Algemene score

10,0
Mijn magnetron is precies goed, niet te groot en niet te klein.
Het gebruiksgemak is heel makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Dennis 25-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik, mooi design, grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze magnetron in onze nieuwe keuken laten plaatsen en zijn er zeer tevreden over. Mooi design, makkelijk in gebruik en grote inhoud.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • inhoud
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thnh1 18-08-2016

Erg fijne magnetron

Algemene score

10,0
Wij hebben deze magnetron al een maand en zijn er erg tevreden mee. Makkelijk om schoon te maken. Bediening is simpel en het ziet er ook nog eens mooi uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Emrihan 09-07-2016

Chique Design!

Algemene score

10,0
De inbouw magnetron is gebruiksvriendelijk, werkt snel, zuinig en past prachtig bij onze nieuwe keuken. De uitstraling is in combinatie met de inbouw oven van dezelfde serie een ware uitblinker! Wauw!! Zie bijgaande foto.

*De reinigingskracht hebben wij nog niet getest.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jimmy55 05-07-2016

Verrassend

Algemene score

10,0
In gebruik sinds 18 april2016. Deze hebben we van een plaatje gekocht en waren verrast omdat deze magnetron geen draaiplateau meer heeft. Echter dat doet niets af aan de prima resultaten tot nu toe.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Broek 28-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design

Algemene score

8,5
Apparaat staat geweldig in een ijswit glanzende keuken.Bediening zeer eenvoudig met intuïtieve menus, inhoud had wat groter gekund voor een 60cm inbouw apparaat. Display kan gedimd worden en snachts automatisch uitgezet. Kwalitatief zeer goed apparaat met elektronische te openen deur. 5 jaar garantie dus zal ongetwijfeld niet kapot gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ö Kaya 15-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Inbouw Magnetron Siemens

Algemene score

9,5
De inbouw magnetron heeft een mooi en strak design. Ziet er heel modern uit.

De display is groot en duidelijk. De helderheid, datum en tijd is makkelijk in te stellen in de menu. Alles is duidelijk en makkelijk leesbaar bij de instellingen. Alles wat op de display staat kan je vanaf afstand aflezen door de blauwe LED verlichting .

Geluidsloos je hoort hem (bijna) niet als hij is gestart.

Ben erg blij dat ik voor Siemens heb gekozen, heb er tot nu toe geen spijt van. Zeker een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HHT1 16-04-2016

Eenvoudig te bedienen apparaat

Algemene score

10,0
Deze magnetron is eenvoudig te bedienen en voldoet aan alle eisen.
Tevens is design mooi.
Makkelijk schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Nico Kool 17-03-2016

Zeer tevreden over deze magnetron

Algemene score

10,0
Wij hebben deze magnetron een aantal weken geleden gekocht en zijn hier tot nu toe erg tevreden over, de werking is prima, en het design is erg mooi.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Gerard 22-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een prachtig apparaat. Eenvoudig te bedienen en te installeren. Binnen 15 minuten zelf in de lege nis geïnstalleerd en in 5 minuten de instellingen doorgelopen-->klaar is Kees. De waardering voor de duurzaamheid is een inschatting, omdat het te vervangen apparaat (ook een Siemens) het 15 (!) jaar heeft uitgehouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bloempje 20-10-2015

Geluidloos

Algemene score

8,0
Deze magnetron net in gebruik. Tijdens het gebruik maakt hij geen geluid, super!
Produchten zijn snel warm.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

dew 04-09-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Wij hebben deze magnetron als alternatief gekregen omdat de magnetron die wij hadden uitgekozen niet meer geleverd werd. Dus op telefonisch advies van siemens maar akkoord gegeven. Echter kwa uitstraling perfect, kwa werking ook perfect maar de deur. Die is langer als een normale deur en door de vormgeving misreken je jezelf daar een beetje in. Met als gevolg er klapt een langere deur open dan een normale magnetron deur en dat vind ik niet prettig. eerste keer kreeg ons hele gezin m voluit tegen t gezicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Diana 26-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Echt een juweeltje voor je keuken. Zeer strakke vormgeving. En geen gezeur meer met ronddraaiende plateau waar je schaal op blijft steken als het ronddraait.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AmJ 15-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
deze magnetron is erg stil, bevat alle funckties die je maar kan bedenken en heeft een super strak design.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews