Bosch HBC84H501 - Reviews

7,7 Lees 11 reviews
Specificaties
Uitvoering
magnetron met oven
Inhoud
44 liter
Magnetron
900 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

7,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R. van Dooren 27-11-2016 Product paar maanden in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Alleen heteluchtoven en magnetron gebruikt. Gemakkelijke bediening. Goed resultaat. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Goede binnenruimte

Minpunten

  • Klep zou iets verder open mogen gaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Sandra 13-07-2016 Product maand in bezit

Slecht apparaaat, direct al vocht tussen de twee ruiten.

Algemene score

6,8
Na in gebruik name van oven en magnetron samen, vocht tussen de twee glazen ruiten. Ook bij het bakken van pizza . Na diverse monteurs ovrde vloer, kunnen ze het niet maken. Hij gaat terug naar de winkel. Verder wel een goed apparaat behalve de condensvorming in de deur. Je kan het nml niet schoonmaken. Gaan nw combi magnetron uitzoeken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende
ronny530 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat maar niet geschikt voor inbouw in een gesloten kast.

Algemene score

8,3
Ik ben zeer tevreden en herken de minpunten als warm worden aan de onderzijde en de brom van de magnetron geheel niet. De manier van inbouwen is m.i. bepalend want er moet voldoende ventilatie aanwezig zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Emiel 18-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
De combi-magnetron is fraai vormgegeven en qua bediening heel gebruikersvriendelijk. Daarnaast komen de gerechten er heerlijk uit! Het valt mij op dat de oven bijzonder snel opwarmt en de gerechten klaar heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Karel 23-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
gebruiksvriendelijke combi magnetron, zonder overbodige luxe.
Jammer dat de klep niet volledig 90 graden opent. Deze blijft iets schuin omhoog staan wat lastig is als de magnetron op hoogte is ingebouwd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Karel 20-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
gebruiksvriendelijke combi magnetron, zonder overbodige luxe.
Jammer dat de klep niet volledig 90 graden opent. Deze blijft iets schuin omhoog staan wat lastig is als de magnetron op hoogte is ingebouwd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Bg 16-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Heb net 5 machines van bosch gekocht waaronder de combimachntron.
Dit is een zeer fijn apparaat, had hier voor een ander merk maar tot nu toe alleen maar positief

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Nafees 09-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Het apparaat is makkelijk te bedienen en super handig. Er zijn veel opties mogelijk. Kortom een complete combi!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Richard ehv 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,8
Geen aanrader. Oven hebben wij weer teruggebracht naar leverancier want ons kastje met diepvries eronder werdt gloeiend heet, zelfs in de diepvries liep de temp. op (vandaar duurzaamh een 2, van de oven weet ik het niet maar onze keuken zou niet lang mee gegaan zijn). Ovenlucht blaast hard naar beneden. Nadien een Whirlpool gekocht, hier past een metalen stripje onder, en blaast vooruit, werkt goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht
Pieter Groen 21-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Deze combi-oven is perfect!

De oven is eenvoudig te bedienen. De oven en ook grill functie worden goed warm. Perfect voor Pizza's e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
RolandV 07-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,5
Combimagnetron nu enkele weken in bezit. Twee minpunten: er klinkt een behoorlijke 50Hz brom als de magnetron aan staat, wellicht is dat normaal bij dit model, wellicht is er een probleem met de hoogspanningstrafo. Ten tweede: als je de magnetron hoog plaatst, dan kijk je via een spleet boven de deur recht in het binnenwerk, dus tegen draden en onderdelen aan. Dat vind ik niet erg sjiek, dit had beter afgewerkt kunnen worden. Al met al vind ik deze magnetron 'redelijk'. Ik weet niet of een soortgelijk type, de Siemens HB84H501, dezelfde nadelen heeft.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende