Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch CMG636BB1

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw magnetrons
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch CMG636BB1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laurens Franssen 01-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De bediening werkt zeer vanzelfsprekend. Er zit een prima hulpfunctie op met adviezen voor hoogte in de oven/temperatuur en bereidingstijd. Warmt heel snel op. Stil. Uitgeblazen lucht niet warm, dus echt een perfecte oven. Ondanks zijn compacte formaat een prima inhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 23-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat met makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG636BB1

Algemene score

9,0
Een mooi en fijn apparaat met makkelijke bediening. De zwarte uitstraling is iets bijzonders en past heel mooi in een keuken.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Mooi uiterlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Melissa 19-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Chic uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG636BB1

Algemene score

10,0
Toen wij deze oven zagen in de showroom was de keuze direct gemaakt. Wat een chic apparaat! De oven is inmiddels zes maanden in gebruik en we hebben nog geen spijt gehad van onze keuze. Voor de prachtige programma's die het apparaat heeft hadden we het echter niet hoeven doen: we maken alleen gebruik van de normale ovenstand en magnetron =)

Klein minpuntje: doet er lang over om af te koelen en blaast vrij hard en lang na.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Blaast hard en lang na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden gebruiker 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG636BB1

Algemene score

8,0
In een pakket gekocht. Bij het eerste gebruik viel gelijk het bedieningsgemak op. Doordacht product waar iedereen mee overweg kan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 07-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG636BB1

Algemene score

10,0
Heb dit product vanwege de kwaliteit en voldoet in alle opzichten wat ik van het product verwacht. Gebruiksvriendelijke bediening zonder overdreven poespas, mooi design. Kortom een klasse produkt

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esma 06-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfecte inbouwoven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG636BB1

Algemene score

8,0
Bediening: heel handig, er zitten voorgeprogrammeerde gerechten in waarbij je heel goed door het programma wordt geleid. Helemaal vanzelfsprekend. He hoeft niet meer op verpakkingen van diepvriesproducten te kijken, het staat al in je oven. Maar ook veel andere zaken zijn al voorgeprogrammeerd. Je krijgt tips over de hoogte van je ovenschaal en het materiaal. Ideaal dus!

Schoonmaak: alle onderdelen kunnen uit de oven worden gehaald en in de vaatwasser, waardoor je gladde zijwanden over houdt. Daarna is het een kwesteis van spuiten en schoonmaken..

Geluid: stelt niets voor. Het is een hele stille oven. Er komt koude lucht uit en dat is het enige wat je echt een beetje hoort, valt dus erg mee. Overige menu geluiden kan je instellen..

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoonmaken
  • Stil
  • Laat koude lucht naar buiten ipv warme lucht
  • Duidelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Es 18-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG636BB1

Algemene score

8,0
Erg blij met dit apparaat. Er zijn talloze mogelijkheden. Voorgeprogrammeerde programma's zijn erg handig. Daarnaast zit er een functie "drogen" op, dus na gebruik klik je daarop en je oven wordt eerst droog gemaakt van binnen. Zo voorkom je dat vocht blijft hangen in het apparaat. Handige scherm die je ook begeleidt door een programma, door bijvoorbeeld aan te geven wat voor ovenschotel je wel of niet moet gebruiken.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijk in gebruik/duidelijk
  • Ziet er strak uit
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • draaiknop is onhandig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lonneke 28-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Makkelijk te bedienen en snel opgewarmd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG636BB1

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met onze oven die wij nu 2 maanden hebben en gebruik hem ook bijna dagelijks. Hij is een handomdraai (door de versnelde voorwarmingsoptie) opgewarmd, waardoor je in korte tijd een maaltijd kunt bereiden.

Pluspunten

  • De optie snel voorwerwarmen
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Grote inhoud voor een kleine oven

Minpunten

  • Je moet wel regelmatig alle roosters schoonmaken
  • Je ziet wel snel vingers op het glas staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kusters 16-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De ring om alles in te stellen is even wennen.
Als je dit doorhebt is het heel simpel bedienen.
Het menu wijst je vanzelf de weg wat je moet kiezen.
Snelheid van opwarmen is ook perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erwin 04-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Super mooi vormgegeven model, makkelijk in gebruik.
door veel voor geprogrameerde opties kan iedereen er heel snel mee aan de slag

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jo en Leida 30-07-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Wij hebben het apparaat nu 2 maand in gebruik het werkt super heel gemakkelijk in te stellen en schoon te houden,
Over de levens duur is nog geen oordeel te geven.
Maar het komt allemaal degelijk over,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skrool 17-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Ik ben super blij met mijn nieuwe compacte bakoven met magnetron. Makkelijk te bedienen en is een aanwinst voor mijn nieuwe keuken door zijn vormgeving en uitstraling. Hoop er nog lang plezier van te hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer