• Best Reviewed jan 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 104 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA MO670Ti op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b**2@g**l.com 20-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik met lange levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
De producten van Etna zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een lange levensduur,daarom prijs ik deze producten graag aan.

Pluspunten

  • Gemakkelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij zo enthousiast bent over de producten van ETNA!
Bedankt dat jij de moeite hebt genomen om hier een leuke review over te schrijven.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**k@g**l.com 13-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ondanks moeilijke start een prima combi-oven en service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Wij hebben onze 20 jaar oude keuken vernieuwd en voor deze combi-oven van ETNA gekozen. Het is een zeer ruime oven en de bediening is ook prima, maar ik heb wel een paar opmerkingen.
- Helaas zat er al snel een vervelende storing in waardoor de zekering er uit sprong. De servicemonteur had het snel verholpen door een doorgebrande klikschakelaar te vervangen. Prima service.
- Het ontdooiproces is een beetje onduidelijk en het lijkt alsof het niet werkt. Je kunt het alleen aanzetten, maar verder niets. Waarschijnlijk alleen een ventilator die draait? In de handleiding is dat ook niet echt duidelijk.

Wat ik wel een pluspunt vind is de verlengde garantieperiode die ETNA heeft aangeboden! Dat geeft weer veel vertrouwen voor de komende 5 jaar!

De oven is ruim en werkt gewoon prima. Het automatisch voorverwarmen vind ik een grote plus, is er handig. Je stelt de temperatuur in en als het dat heeft bereikt krijg je een signaal.

We hopen vele pizza's, broodjes en meer hier mee op te kunnen warmen en ook heerlijke ovenschotels.

En naast de combi-oven hebben wij ook een koelvriescombinatie van ETNA in onze nieuwe keuken.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Bediening
  • service voor reparatie

Minpunten

  • ventilator draait lang na einde programma
  • ontdooifunctie een beetje onduidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze uitgebreide review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij vervanging van de combi-oven en je tevreden bent over de bediening en ruime indeling van de combi-oven.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Vaart384 12-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Zeer goede oven en gebruiksvriendelijk
Probleem met emaille direct opgelost opnieuw zelfde probleem direct opgelost met modificatie
Garantie was perfect en probleemloos

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede resultaten

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de combimagnetron.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Marjolijn 11-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Een zeer mooie oven. De grepen hebben een mooie "gun metal " kleur.
De oven en magnetron zijn prima te bedienen. Het wijst voor zich. Heel fijn om niet steeds het boekje te hoeven opzoeken bij een nieuw apparaat!

In het begin ruikt de oven nog wel flink. De afzuigkap hebben we moeten aanzetten, na een aantal keer gebruikt te hebben is dit al een stuk minder.

Het licht aan kunnen doen tijdens het bakken is prettig. Wanneer je hem open doet gaat het licht ook automatisch aan.

Na gebruik koelt hij snel af.

Tot nu toe blij met onze aanschaf!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Zowel oven als magnetron
  • Groot, past veel in

Minpunten

  • Stinkt in het begin enorm.als hij nieuw is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste Marjolijn,

Dank je wel voor het schrijven van deze uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en design van de oven.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

c**6@g**l.com 05-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gemak dient de mens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Werkt super. Makkelijke bediening en goeie service.
Oven en magnetron zijn goed te combineren.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Makkelijk schoon te houden
  • Goeie service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en mogelijkheden van de combimagnetron.

Heel veel bak- en kookplezier!

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Angela, Breda. 05-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en zeer goed functionerende oven/magnetron.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
De MO670Ti is een zeer ruime oven, ondanks dat er magnetron inzit. Dat was voor mij reden om deze oven te kopen.
Snelle opwarmtijd, de afkoeltijd is daarentegen erg lang. De ventilator blijft maar suizen, dat is wat hinderlijk.
Magnetron is max. 800W, net iets meer zou fijn geweest zijn, maar hij doet wat -ie moet doen.
Erg makkelijk te bedienen, goed bakresultaat.
Mooi vormgegeven ook, en makkelijk schoon te houden.
Ik ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • ruime oven
  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk te reinigen
  • mooi vormgegeven

Minpunten

  • afkoelfunctie maakt veel geluid
  • afkoelen duurt lang
  • magnetron had iets meer wattage mogen hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste Angela,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte en mogelijkheden van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Oma9 01-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie oven met magnetronfunctie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Prachtig design, mooie ruime oven magnetron wat met zijn zwarte uitstraling heel mooi in onze nieuwe keuken staat

Pluspunten

  • ruim/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-11-2022

Beste mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie topscore, een 10!
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het mooie design, de ruimte en het gebruiksgemak van het toestel.
Ook de duurzaamheid bevalt u goed.

Wij wensen u heel veel plezier van de MO670Ti!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Marion 29-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel goed.

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Wij zijn heel tevteden. Vermogen magnetron had iets meer mogen zijn en we hebben de knop voor de grill nog niet gevonden. Mooi uiterlijk. Makkelijke bediening.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Oven en magnetron, perfect

Minpunten

  • Vermogen magnetron maar 800 watt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste Marion,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de uitstraling en werking van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**t@k**l.nl 19-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Helaas ging het product snel kapot, maar daarna weer goed herstelt, goed en snel geregeld.

Pluspunten

  • Snelle service
  • Goede oplossing

Minpunten

  • Hadden snel een kapotte schakelaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Een mooi compliment voor onze serviceafdeling, bedankt.
Natuurlijk erg vervelend dat jouw toestel zo snel defect is geraakt.
Fijn om te lezen dat dit zo snel en goed opgelost is!

Wij wensen jou weer heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Marian 18-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zéér goed !,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Zeer tevreden Eenvoudige bediening en gebruiksvriendelijk De combinatie oven en magnetron werkt prima

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede combinatie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 20-10-2022

Beste Marian,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met deze gebruiksvriendelijke combimagnetron.
Ook het mooie design bevalt jou goed.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**k@g**l.com 12-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gemiste kans

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

2,0
Is al 3 keer iemand voor langskomen en 2 keer gerepareerd en de oven is nog net geen 3 maanden in gebruik, nu word hij waarschijnlijk voor de 3e keer gerepareerd omdat er weer een probleem is ontstaan, en dan word dan pas gekeken of je je als klant dan evt een nieuw product krijgt, dus totaal niet tevreden over het product wat ik nu bezit en over de service, en het zal me ook niet verbazen dat alleen mensen met een goede review in aanmerking komen voor de prijs die zou kunnen winnen, maar misschien heb ik t mis hoor.

Minpunten

  • Service
  • Binnen 3 maanden al meerdere storingen
  • Vocht tussen ramen van deur

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 13-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Wat vervelend om te lezen dat de combimagnetron niet naar behoren werkt en defecte heeft. Wij hopen dat het monteursbezoek de blijvende oplossing is. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, ontvangen we graag uw NAW -gegevens plus een kopie van deze review. Deze gegevens kunt u toesturen naar webcare@atagbenelux.com.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Ashley 08-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Werkt naar behoren en ziet er mooi uit. Let wel goed op dat degene die het installeert dit goed doet! Bij mij had het bedrijf de rekjes er verkeerd ingedaan waardoor ik vonken kreeg en er brandplekken kwamen in het metaal.

Pluspunten

  • Eyecatcher
  • Oven gaat vanzelf uit als 'ie klaar is

Minpunten

  • Je ziet gauw vinger op het glas van de knopjes
  • Piept maar 1x zacht als de oven op temperatuur is
  • Blaast ontzettend lang na gebruik om af te koelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste Ashley,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review.
Fijn dat jij blij bent met het design en de werking van de combimagnetron.
Goed dat je het aangeeft dat de rekjes goed geplaatst moeten zijn, dit is inderdaad erg belangrijk om vonkvorming te voorkomen.

Wij wensen jou heel veel plezier van de combimagnetron.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**t@g**l.com 03-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie en fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Ik heb de Etna Oven MO670Ti nu twee jaar in gebruik en deze bevalt erg goed. Een mooi en strak uiterlijk met veel functies.
De touch knopjes reageren niet altijd even goed en hij moet lang na koelen. Maar door de deur open te zetten duurt dit wat minder lang. Een groot voordeel van deze oven is dat er ook magnetron functie op zit. Veel van deze grotere modellen hebben dit niet of kosten veel meer. Daarom erg blij met deze oven op wat kleine puntjes na.

Pluspunten

  • Combi met magnetron
  • Strak design
  • Betaalbaar
  • Veel functies en opties

Minpunten

  • Knopjes reageren niet altijd even goed
  • Bovenkant (binnekant) is lastig schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-10-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat de MO670Ti zo goed bevalt en je zo tevreden bent over het design en de vele functies. Mocht je twijfels hebben of de touch bediending technisch wel in orde is raden wij je aan om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur. Je mag ook mailen naar webcare@atagbenelux.com dan graag met adres- contactgegevens en een kopie van de geplaatste review.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

p**4@l**e.nl 30-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Nu bijna 3 mnd in gebruik en werkt perfect. Op hoogte laten plaatsen maakt het heel gemakkelijk.
Alleen afkoelen maakt lange tijd veel geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de combimagnetron. We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g**y@g**l.com 27-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Met de ETNA MO670ti van ETNA zit je gebakken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Ik heb voor de MO670ti gekozen omdat heten van de weinige 60 cm oven is met magnetron functie voor een goede prijs.
De oven- en magnetron functie werken beide perfect met goede en eenvoudige tiptoets bediening.
Met deze oven zit je gebakken!!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Fraaie en makkelijke bediening
  • Snelle opwarming
  • Goede magnetron functie
  • Goed geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een leuke review, bedankt dat jij de moeite nam om deze achter te laten.
Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent.
De mogelijkheden en het gebruiksgemak bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

b**h@k**l.nl 23-09-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Oven/magnetron groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

7,0
Gekozen voor de grote maat oven/magnetron.
Prima apparaat waarbij ik wel de volgende opmerkingenheb:
-nadraaitijd is irritant door de tijdsduur. Te lang.
-signalen voor bv op temperatuur zijn te zacht
en niet instelbaar. Dit is voor mijn vrouw, welke
2 hoorapparaten draagt, een bron van ergernis.
Zij staat telkens op Om op het display te kijken.
Graag aanpassen.

Pluspunten

  • Afmetingen

Minpunten

  • Nadraaitijd
  • Signalering te zwak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Bedankt voor jouw feedback betreffende de afkoel proces van de combimagnetron, wij waarderen dit en zullen dit indien mogelijk, meenemen in het ontwikkelen van nieuw apparatuur.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

John 18-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg slechte combi oven

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

5,0
In nog geen 2 jaar tijd nu al de derde combi oven die weer stuk is. Waardeloze apparatuur. Wel goede service…

Pluspunten

  • Service
  • Niks
  • Niks
  • Nvt

Minpunten

  • De hele oven
  • 2x barsten in omhulsel oven
  • Na 6 maanden de roosters helemaal verroest
  • Nu kortsluiting in de deur.
  • Helemaal klaar met deze slechte oven/ combi

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste John,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over jouw combi oven. Indien wij nog iets voor je kunnen betekenen, ontvangen wij graag jouw NAW-gegevens per e-mail, deze kun je toesturen naar webcare@atagbenelux.com.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Bart 14-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Dit is echt een topoven! Nadat na 20 jaar mijn oude oven het begaf moest er een nieuwe komen.
Geen instapmodel, ook geen high end met teveel toeters en bellen. Ik ben een echte kook en bakfreak en kan deze oven zeer aanraden. Hier krijg je geen spijt van!

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-09-2022

Beste Bart,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze topscore, een 10!
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Fijn dat jij als echt kook- en bakfreak zo tevreden bent met het gebruiksgemak en de mogelijkheden.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

HovingaJ 07-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed en overzichtelijk combi oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
een heel goed en makkelijk te bedienen deze combi oven.
om heerlijke gerechten in te maken

Pluspunten

  • makkelijk om in te stellen de combi oven
  • mooi en ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Een 10! Wat een mooie waardering. Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de MO670Ti. Dat is waar het uiteindelijk bij ons allemaal om gaat, een tevreden klant.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

b**6@h**l.com 05-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan mijn verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Deze combi oven / magnetron gekocht vanwege mat zwarte kleur.
Handig ingebruik en schoonmaak.

Pluspunten

  • Kleur
  • Bediening eenvoudig

Minpunten

  • Ophangrekken zijkanten in stenen

Review criteria:

Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de mooie feedback met maximale reviewscore. Wij zijn uiteraard erg blij met de 10! Fijn om te lezen dat de combimagnetron aan alle wensen voldoet.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews