Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IMC6044RK op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s**t@g**l.com 23-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044RK

Algemene score

9,0
Gekocht omdat onze magnetron stuk was en deze gekocht omdat hij in de aanbieding was

Pluspunten

  • mooie lee out en goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r**7@s**t.be 05-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader voor iedereen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044RK

Algemene score

10,0
wou eens een ander merk dan de meest gekende dus werd het inventum ,een aanrader voor iedereen prijs kwaliteit,top.
gebruiksgemak ++++ doen zou ik zeggen

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • design
  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w**4@g**l.com 02-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer zeker 'n aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044RK

Algemene score

10,0
Prachtige combimagnetron,prima design, heel makkelijk te bedienen, mooie vormgeving,prima prijs/kwaliteit,dus ' n echte aanrader.

Pluspunten

  • Mooi strak design
  • Makkelijk te bedienen
  • Prima prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

k**0@h**l.com 31-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044RK

Algemene score

9,0
mooi en handig product
handig en eenvoudig in gebruik
zeer snel leverbaar bij ons met een dag
goede gebruiksaanwijzijng

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan V 08-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijk en mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044RK

Algemene score

8,0
Mooie en goed te gebruiken combimagnetron met veel mogelijkheden, het bereiden van eten wordt echt een makkie met dit apparaat

Pluspunten

  • Grote binnen ruimte
  • Draai plateau

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

WvR 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Combi Magnetron/oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044RK

Algemene score

9,0
De ervaringen/recensies bekeken en deze kwam heel goed uit. Goede prijs/kwaliteit. De vorige was helaas kapot door verschillenede te bekijken en recensies te lezen kwam deze als beste uit de test. We zijn er erg blij mee. mooie RVS in de keuken.

Pluspunten

  • Gebruik knoppen
  • vlug warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erve Fakkert 11-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inbouw magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044RK

Algemene score

9,0
De combi past uitstekend in onze b&b en de gasten hebben er veel plezier van. Mooie uitstraling en prima apparaat

Pluspunten

  • kleur
  • uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erve Fakkert 11-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inbouw magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044RK

Algemene score

9,0
De combi past uitstekend in onze b&b en de gasten hebben er veel plezier van. Mooie uitstraling en prima apparaat

Pluspunten

  • kleur
  • uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jay 11-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: Inventum IMC6044RK

Algemene score

8,0
Heel mooi, compact maar toch ruim en makkelijk in gebruik. Wij zijn heel erg tevreden en raden dit jullie ook aan. Het is ook makkelijk om te onderhouden.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

JKO 28-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat, ziet er mooi uit en voor een goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6044RK

Algemene score

8,0
Prima apparaat, ziet er ook mooi uit en voor een goede prijs. Eenvoudig te installeren in een bestaande keuken.

Pluspunten

  • Zie beoordeling

Minpunten

  • Nog niets gevonden of ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer