Siemens KI24RV52 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A+
Inhoud koelruimte (netto)
221 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jicky1959 02-10-2017

gebruiksgemak

Algemene score

10,0
in onze nieuwe keuken is de Siemens inbouwkoelkast een van de apparaten die geplaatst zijn. De koelkast voldoet prima, heeft een goed formaat en heel prettig is het aantal glazen platen, zo is de kast voor een ieder goed in te richten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

IsabelB 03-08-2017

Kenmerken

Algemene score

8,0
Ruime overzichtelijke koelkast. Ik vind het enige minpuntje dat er in de deur alleen onderin mogelijkheid is om frisdrankflessen neer te zetten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Annemariekenr1 27-06-2017

mooie ruime SIEMENS koelkast

Algemene score

10,0
en geruisloos dat is wat me echt gelukkig maakt aan deze Siemens koelkast, mijn vorige koelkast van een ander merk zoemde zacht.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

LuukP 15-06-2017

Goede keolkast

Algemene score

10,0
Mis wat kleine dingen zoals 2e eierrek, een extra rek in de deur (nu wat veel ruimte tussen de rekken).
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Dennis F 31-05-2017

Fijne ruime koelkast

Algemene score

8,0
De koelkast is ruim en daardoor voorzien van goed bruikbare ruimtes waarin ook grotere producten gemakkelijk kunnen staan. Verder is het apparaat in vergelijking met onze oude koelkast vrij geruisloos.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Lian 04-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

grote koelkast met fijn flessenrek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze koelkast is erg ruim. In de deur heb je voldoende plaats om flessen en pakken op te bergen. Het flessenrek dat erbij geleverd wordt, vinden wij erg prettig, omdat flessen zo niet steeds rollen en er naast de flessen nog plaats is voor andere dingen die in de koelkast moeten. De groentelade is groot, waardoor je er veel fruit en groente in kwijt kunt. Kortom een hele fijne koelkast.

Pluspunten

  • grote groentelade
  • flessenrek
  • ruime koelkast

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José Derksen 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekker ruim en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij vinden dit een fijne ruime en goed in te delen koelkast. Daarnaast is hij ook nog super energie zuinig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van den Hoogen 29-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

heerlijk ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
voor ons heeft de doorslag de ruimte gegeven van deze koelkast. ook is de indelingsmogelijkheden behoorlijk zodat alles gestructureerd in de koeler geplaatst kan worden

Pluspunten

  • groot
  • indelingvrijheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim Morsman 11-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast met veel legplanken en zijvakjes. Groentebak onderin. Geen vriesvak aanwezig. Kortom je kunt mooi alles erin kwijt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dinie muller 05-09-2016
  • Product paar weken in bezit
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koelkast voldoet aan alle eisen die ik aan een koelkast stel.
Het geluid van aanslaan is minimaal,alles is goed schoon te maken de indeling van de deur en leggers zijn goed verstelbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Corry Ponstein 06-07-2016

Een topper

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over deze fraaie koelkast. Biedt veel ruimte, is energiezuinig en functioneert prima
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jacob 18-06-2016
  • Product maand in bezit

Siemens KI24RV52

Algemene score

9,7
Koelkast laten inbouwen
er zit mooi licht in deur draait lekker soepel en houd alles mooi op temperatuur alles wat je er van verwachtenmag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Wagenaar 15-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Zeer ruime goed ingedeelde koelkast die volledig voldoet aan onze eisen. Het extra rekje om flessen plat in de koelkast te leggen is een zeer nuttig extraatje wat toegevoegd is aan deze koelkast.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Prinses 17-10-2015

Ruime koelkast

Algemene score

8,0
De koelkast is zeer ruim en het onderste vak in de deur is geschikt voor flessen. Zelf zet ik geen kleine flesjes in de andere vakken want deze kunnen eruit vallen bij het openen van de deur. De koelkast is absoluut geluidloos.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Henk Bosch 23-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
mooie ruime koelkast, mooi overzichtelijk. Genoeg ruimte voor alle boodschappen. Wij hebben er wel een koelkast bij voor het drinken, omdat het anders toch wel heel vol werd, maar verder prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ikke 28-08-2015

voldoend ruimte

Algemene score

8,0
Jammer dat de hoogte van de deur plateaus niet zelf zijn te regelen.
de afstand tussen de onderste twee is vrij hoog, de afstand van die daarboven is net te klein om daar ook pakken in te zetten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jeroen-001 28-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Veel legplanken in de koelkast. Ook in de deur van de koelkast zijn veel legplanken zodat je veel kwijt kunt. Enige wat we missen is een aparte vleeswaren lade, deze zat bij oude Siemens koelkast wel.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

ria van dinther 22-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,3
fijne grote koelkast op hoogte geplaatst fijne indeling mooi interieur geluidloos bijna niet te horen aan te bevelen bij familie en kennisen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Objectief2106 05-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Lekker ruime koelkast maar ik mis de glasschappen in half formaat om flessen rechtop te kunnen zetten.
Is niet geïntegreerd met de vriescombinatie wat ik een voordeel vind.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ginus43 05-04-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,7
De koelkast is goed ingedeeld.
De deur sluit goed en gemakkelijk.
Dus al met al een goede aankoop tot nu.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer