Siemens KI24RV52 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A+
Inhoud koelruimte (netto)
221 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nic 06-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot, veel plek

Algemene score

7,0
Grote koelkast met handige flessenhouder, zodat je flessen niet door de hele koeling gaan. Wel heb ik last van wat vocht in de koeling, meer dan normaal. Hier is nog iemand naar aan het kijken. Hij doet in ieder geval wat hij moet doen!

Pluspunten

  • ruimte
  • flessenhouder

Minpunten

  • meer vocht
Geschreven voor: Siemens KI24RV52

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marisca 01-06-2018

ruimte

Algemene score

8,0
Deze koelkast heeft ruimte, na een jaar van gebruik is dat nog steeds erg prettig. Enig verbeterpuntje is dat de koude-regelaar van cijfers voorzien kan worden zodat je ziet hoe koud hij staat. Doordat hij zo goed koelt zijn we een tijd aan het zoeken geweest wat nu de koudste kant was.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

mieke 20-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

koelkast met veel 'planken' glasplaten.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het is een mooie grote koelkast waar je genoeg in kwijt kan. wel zitten er veel glasplaten bij waardoor je de indeling wat onhandig maakt. Zelf heb ik er een glasplaat uitgehaald waardoor de melkpakken/vla/yoghurtpakken iets handiger in de koelkast op te bergen zijn. de glasplaat heb ik netjes weggeborgen dus wanneer er een keer iets sneuvelt heb ik nog wat achter de hand. wel is er een iets te lage rand in de deur waardoor je niet al te hoge dingen in de deur kan zetten want bij het te snel open doen valt er nog wel iets uit. lage producten passen prima!!!
Geschreven voor: Siemens KI24RV52

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jicky1959 02-10-2017

gebruiksgemak

Algemene score

10,0
in onze nieuwe keuken is de Siemens inbouwkoelkast een van de apparaten die geplaatst zijn. De koelkast voldoet prima, heeft een goed formaat en heel prettig is het aantal glazen platen, zo is de kast voor een ieder goed in te richten.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

IsabelB 03-08-2017

Kenmerken

Algemene score

8,0
Ruime overzichtelijke koelkast. Ik vind het enige minpuntje dat er in de deur alleen onderin mogelijkheid is om frisdrankflessen neer te zetten.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Annemariekenr1 27-06-2017

mooie ruime SIEMENS koelkast

Algemene score

10,0
en geruisloos dat is wat me echt gelukkig maakt aan deze Siemens koelkast, mijn vorige koelkast van een ander merk zoemde zacht.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

LuukP 15-06-2017

Goede keolkast

Algemene score

10,0
Mis wat kleine dingen zoals 2e eierrek, een extra rek in de deur (nu wat veel ruimte tussen de rekken).
Geschreven voor: Siemens KI24RV52
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dennis F 31-05-2017

Fijne ruime koelkast

Algemene score

8,0
De koelkast is ruim en daardoor voorzien van goed bruikbare ruimtes waarin ook grotere producten gemakkelijk kunnen staan. Verder is het apparaat in vergelijking met onze oude koelkast vrij geruisloos.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lian 04-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

grote koelkast met fijn flessenrek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze koelkast is erg ruim. In de deur heb je voldoende plaats om flessen en pakken op te bergen. Het flessenrek dat erbij geleverd wordt, vinden wij erg prettig, omdat flessen zo niet steeds rollen en er naast de flessen nog plaats is voor andere dingen die in de koelkast moeten. De groentelade is groot, waardoor je er veel fruit en groente in kwijt kunt. Kortom een hele fijne koelkast.

Pluspunten

  • grote groentelade
  • flessenrek
  • ruime koelkast

Minpunten

  • n.v.t.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José Derksen 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekker ruim en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij vinden dit een fijne ruime en goed in te delen koelkast. Daarnaast is hij ook nog super energie zuinig.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van den Hoogen 29-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

heerlijk ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
voor ons heeft de doorslag de ruimte gegeven van deze koelkast. ook is de indelingsmogelijkheden behoorlijk zodat alles gestructureerd in de koeler geplaatst kan worden

Pluspunten

  • groot
  • indelingvrijheid
Geschreven voor: Siemens KI24RV52

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim Morsman 11-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast met veel legplanken en zijvakjes. Groentebak onderin. Geen vriesvak aanwezig. Kortom je kunt mooi alles erin kwijt.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dinie muller 05-09-2016
  • Product paar weken in bezit
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koelkast voldoet aan alle eisen die ik aan een koelkast stel.
Het geluid van aanslaan is minimaal,alles is goed schoon te maken de indeling van de deur en leggers zijn goed verstelbaar.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Corry Ponstein 06-07-2016

Een topper

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over deze fraaie koelkast. Biedt veel ruimte, is energiezuinig en functioneert prima
Geschreven voor: Siemens KI24RV52
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jacob 18-06-2016
  • Product maand in bezit

Siemens KI24RV52

Algemene score

9,7
Koelkast laten inbouwen
er zit mooi licht in deur draait lekker soepel en houd alles mooi op temperatuur alles wat je er van verwachtenmag
Geschreven voor: Siemens KI24RV52

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Wagenaar 15-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Zeer ruime goed ingedeelde koelkast die volledig voldoet aan onze eisen. Het extra rekje om flessen plat in de koelkast te leggen is een zeer nuttig extraatje wat toegevoegd is aan deze koelkast.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Prinses 17-10-2015

Ruime koelkast

Algemene score

8,0
De koelkast is zeer ruim en het onderste vak in de deur is geschikt voor flessen. Zelf zet ik geen kleine flesjes in de andere vakken want deze kunnen eruit vallen bij het openen van de deur. De koelkast is absoluut geluidloos.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Henk Bosch 23-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
mooie ruime koelkast, mooi overzichtelijk. Genoeg ruimte voor alle boodschappen. Wij hebben er wel een koelkast bij voor het drinken, omdat het anders toch wel heel vol werd, maar verder prima.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ikke 28-08-2015

voldoend ruimte

Algemene score

8,0
Jammer dat de hoogte van de deur plateaus niet zelf zijn te regelen.
de afstand tussen de onderste twee is vrij hoog, de afstand van die daarboven is net te klein om daar ook pakken in te zetten.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeroen-001 28-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Veel legplanken in de koelkast. Ook in de deur van de koelkast zijn veel legplanken zodat je veel kwijt kunt. Enige wat we missen is een aparte vleeswaren lade, deze zat bij oude Siemens koelkast wel.
Geschreven voor: Siemens KI24RV52

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews