Bosch KIV34X20 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+ energieklasse
Inhoud koelruimte
203 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KIV34X20 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mardai 25-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mooie en ruime koel-vriesinstallatie. Was snel op temperatuur. Wij vinden wel dat het apparaat best veel geluid maakt als het afkoelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van L 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast! Doet wat hij moet doen!

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
Prima en grote koelkast. De heldere ledverlichting is erg fijn en staat super trandy . Drankrek voor drinkflessen/wijnflessen is echt heel nice gedaan! Enkele minpunt ervan is dat 1,5 ltr flessen soms met de dop tegen de deur aanzitten met sluiten van de deur.
Tevens had vriezer ook iets groter gekunt. Maar al met al ben ik zeer tevreden over deze prachtige koelkast.
Gewoon een aanrader!

Pluspunten

  • Koel gedeelte lekker ruim
  • Strak afgewerkt (incl. Verlichting)

Minpunten

  • De vriezer is wat klein
  • Flessen passen niet altijd in het rek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

visser 09-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeer onlogische deur indeling

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

6,0
De koelkast koelt zoals bedoelt. Gelukkig maar. Helaas is de indeling en opzet van de koelkastdeur minder logisch en zit er helaas maar 1 grote groente lade in in plaats van twee losse.

Wat de deur betreft zijn de bakjes er wel uit te halen maar blijft er een plateautje vast aan de deur zitten waardoor alleen de onderste bak te gebruiken is voor flessen. Dat is jammer.

Pluspunten

  • Koelt

Minpunten

  • indeling
  • 1 groentelade
  • deur

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Keukenappie 08-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

9,0
Dit is een fijne en grote koelvries. Misschien niet de allerstilste of allerzuinigste, maar prijs-kwaliteit is dik in orde en koelt en vriest zeer goed.

Pluspunten

  • Groot
  • Koelt goed
  • Prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Elementen in deur niet verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Veronique 12-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

9,0
Super fijne koelkast , erg tevreden mee.
Erg handig vind ik de vele ruimte aan “ bakjes “ aan de binnenkant van de deur.

Pluspunten

  • Ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 25-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

www.ao.nl in januari2019 nu 379euro kortingcode: AOjanuari19

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

10,0
Tip ter info:
Actie bij www.ao.nl in januari 2019 nu 379 euro kortingcode: AOjanuari19
Net gekocht afgegaan op de reviews en de kwaliteit en prijs verhouding, kortingscode erbij nog een keer 20euro van de prijs ervan af
Nu nog Siemens thuis die nu langzaam aan het begeven is na 27jaar, Siemens-Bosch is eigenlijk hetzelfde vandaar ook de keus

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • duurzaam
  • mooie indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

k lee 25-10-2018

doet wat het moet doen

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
stil en handig in gebruik. de lade in koelgedeelte is ruim en schuift makkelijk. de vriesgedeelte is voorzien van 3 ruime bakken die ook makkelijk schuiven.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Theo 01-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze koel/vries is zeer stil .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

9,0
Mooie koel/vries inbouw koelkast . Die makkelijk te monteren is in de kast.

De bij geleverde spullen zijn compleet en de tekening duidelijk.

Pluspunten

  • netjes
  • makelijk te monteren

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lars 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

7,0
Sinds een paar weken deze koelkast in gebruik; koelt goed op zich. Indeling kan wel iets beter vind ik. Flessenrek is zeker handig.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Flessenrek

Minpunten

  • Indeling

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Maggie 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

9,0
Prima koelkast. Heeft veel ruimte, en is mooi in te delen van binnen. Het vriesgedeelte heeft 3 lades, die zijn niet heel groot maar prima!

Pluspunten

  • ruim
  • 3 lades in vriesgedeelte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 09-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
De nieuwe koelkast bevalt erg goed tot nu toe. Er is ruime capaciteit voor alle producten door de mogelijkheid om de planken op de juiste hoogte te zetten. Drink je regelmatig wijn, dan is het bijgeleverde wijnrek erg handig!

Pluspunten

  • Bijgeleverd wijnrek
  • Koelt snel
  • Ruime capaciteit

Minpunten

  • De deur is soms een beetje zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Riddertje 01-04-2018

Een coole koelkast waar je koud van wordt

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
De koelkast doet waar we hem/haar voor gekocht hebben. Stil en gewoon goed. En het ledlicht in de koelkast, als je hem open hebt, is super.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marieke 14-06-2017

Erg tevreden

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
De koel - diepvriescombinatie van Bosch bevalt ons prima. De koelkast / diepvries heeft voldoende ruimte om al onze spullen in te bewaren ook zijn de planken en laden makkelijk te verwijderen voor het schoonmaken
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mahdi 24-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Geen geluid

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
We hebben hem net gekocht. Tot nu toe de enige wat ik kan zeggen is dat je hem niet hoort. Kwa ruimte ziet er ook goed uit, maar toch een inbouw apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Janke Postma 19-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

ruim, handig uitneembaar voor schoonmaken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
Dit produkt is ruim en overzichtelijk. Alle onderdelen zijn gemakkelijk en handig uitneembaar om schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Silke 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ideale combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
Apparaat werkt goed. Veel ruimte vooral in de koelkast. De indeling is soms alleen niet helemaal handig qua mogelijkheden voor de planken waardoor je niet alle onderdelen kunt gebruiken. Erg blij met deze koelkast. De combinatie van koel en vries is ideaal in de beschikbare ruimte.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gabriel 04-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie koelkast, veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
De koelkast is erg mooi en hij werkt uitstekend! Onze oude ging kapot dus gingen we online opzoek naar een nieuwe. Al snel kwamen we bij bosch terecht en deze paste in onze kast en kriteria. Vooral omdat de prijs erg gunstig is voor een mooie en ruime koelkast als deze. Een aanrader!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Strakke indeling

Minpunten

  • Slechte installatie handleiding
  • Deur vakken niet in verstelbaar

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JoMi 04-10-2016

Ruim!

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
Zitten wel veel planken bij. Eén hebben we er uit gehaald zodat je wat meer hoge artikelen rechtop kan zetten. In de deur heeft het geen zin om een bakje/plankje eruit laten voor hoge artikelen, dan zit je met een rand die in de deur zelf zit. Dat is jammer, maar verder zijn we heel blij met deze koelkast. Koelt goed, maakt geen herrie, ziet er mooi uit en is functioneel
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

rob 20-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

stille, grote koelkast en dito vriesgedelte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

9,0
een mooie, technisch goed uitgevoerde koel-vriescombinatie die voor ons gebruik uitstekend past. Is mooi ingebouwd en sluit goed. Is fluisterstil! We zijn er blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 06-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stille inbouw koel-vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,5
Mooie en stille inbouw koel-vriescombinatie. Koel- en vriesvakken meer dan voldoende voor een 2-persoonshuishouden + praktisch wijnrek. Indeling deurvak koeldeel zou meer flexibiliteit moeten hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews