Bosch KIV34X20 - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Bosch KIV34X20
Best Reviewed - juni 2018
Specificaties
Uitvoering
upside-down / koelvriescombinatie
Energieklasse
A+
Inhoud koelruimte (netto)
199 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mardai 25-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mooie en ruime koel-vriesinstallatie. Was snel op temperatuur. Wij vinden wel dat het apparaat best veel geluid maakt als het afkoelt.
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 01-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze koel/vries is zeer stil .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie koel/vries inbouw koelkast . Die makkelijk te monteren is in de kast.

De bij geleverde spullen zijn compleet en de tekening duidelijk.

Pluspunten

  • netjes
  • makelijk te monteren
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lars 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Sinds een paar weken deze koelkast in gebruik; koelt goed op zich. Indeling kan wel iets beter vind ik. Flessenrek is zeker handig.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Flessenrek

Minpunten

  • Indeling
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Maggie 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima koelkast. Heeft veel ruimte, en is mooi in te delen van binnen. Het vriesgedeelte heeft 3 lades, die zijn niet heel groot maar prima!

Pluspunten

  • ruim
  • 3 lades in vriesgedeelte
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 09-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Algemene score

8,0
De nieuwe koelkast bevalt erg goed tot nu toe. Er is ruime capaciteit voor alle producten door de mogelijkheid om de planken op de juiste hoogte te zetten. Drink je regelmatig wijn, dan is het bijgeleverde wijnrek erg handig!

Pluspunten

  • Bijgeleverd wijnrek
  • Koelt snel
  • Ruime capaciteit

Minpunten

  • De deur is soms een beetje zwaar
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John van L 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast! Doet wat hij moet doen!

Algemene score

8,0
Prima en grote koelkast. De heldere ledverlichting is erg fijn en staat super trandy . Drankrek voor drinkflessen/wijnflessen is echt heel nice gedaan! Enkele minpunt ervan is dat 1,5 ltr flessen soms met de dop tegen de deur aanzitten met sluiten van de deur.
Tevens had vriezer ook iets groter gekunt. Maar al met al ben ik zeer tevreden over deze prachtige koelkast.
Gewoon een aanrader!

Pluspunten

  • Koel gedeelte lekker ruim
  • Strak afgewerkt (incl. Verlichting)

Minpunten

  • De vriezer is wat klein
  • Flessen passen niet altijd in het rek
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Riddertje 01-04-2018

Een coole koelkast waar je koud van wordt

Algemene score

8,0
De koelkast doet waar we hem/haar voor gekocht hebben. Stil en gewoon goed. En het ledlicht in de koelkast, als je hem open hebt, is super.
Geschreven voor: Bosch KIV34X20
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marieke 14-06-2017

Erg tevreden

Algemene score

8,0
De koel - diepvriescombinatie van Bosch bevalt ons prima. De koelkast / diepvries heeft voldoende ruimte om al onze spullen in te bewaren ook zijn de planken en laden makkelijk te verwijderen voor het schoonmaken
Geschreven voor: Bosch KIV34X20
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mahdi 24-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Geen geluid

Algemene score

8,0
We hebben hem net gekocht. Tot nu toe de enige wat ik kan zeggen is dat je hem niet hoort. Kwa ruimte ziet er ook goed uit, maar toch een inbouw apparaat.
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Janke Postma 19-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

ruim, handig uitneembaar voor schoonmaken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit produkt is ruim en overzichtelijk. Alle onderdelen zijn gemakkelijk en handig uitneembaar om schoon te maken.
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Silke 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ideale combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat werkt goed. Veel ruimte vooral in de koelkast. De indeling is soms alleen niet helemaal handig qua mogelijkheden voor de planken waardoor je niet alle onderdelen kunt gebruiken. Erg blij met deze koelkast. De combinatie van koel en vries is ideaal in de beschikbare ruimte.
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

visser 09-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeer onlogische deur indeling

Algemene score

6,0
De koelkast koelt zoals bedoelt. Gelukkig maar. Helaas is de indeling en opzet van de koelkastdeur minder logisch en zit er helaas maar 1 grote groente lade in in plaats van twee losse.

Wat de deur betreft zijn de bakjes er wel uit te halen maar blijft er een plateautje vast aan de deur zitten waardoor alleen de onderste bak te gebruiken is voor flessen. Dat is jammer.

Pluspunten

  • Koelt

Minpunten

  • indeling
  • 1 groentelade
  • deur
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Gabriel 04-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie koelkast, veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast is erg mooi en hij werkt uitstekend! Onze oude ging kapot dus gingen we online opzoek naar een nieuwe. Al snel kwamen we bij bosch terecht en deze paste in onze kast en kriteria. Vooral omdat de prijs erg gunstig is voor een mooie en ruime koelkast als deze. Een aanrader!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Strakke indeling

Minpunten

  • Slechte installatie handleiding
  • Deur vakken niet in verstelbaar
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JoMi 04-10-2016

Ruim!

Algemene score

8,0
Zitten wel veel planken bij. Eén hebben we er uit gehaald zodat je wat meer hoge artikelen rechtop kan zetten. In de deur heeft het geen zin om een bakje/plankje eruit laten voor hoge artikelen, dan zit je met een rand die in de deur zelf zit. Dat is jammer, maar verder zijn we heel blij met deze koelkast. Koelt goed, maakt geen herrie, ziet er mooi uit en is functioneel
Geschreven voor: Bosch KIV34X20
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

rob 20-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

stille, grote koelkast en dito vriesgedelte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een mooie, technisch goed uitgevoerde koel-vriescombinatie die voor ons gebruik uitstekend past. Is mooi ingebouwd en sluit goed. Is fluisterstil! We zijn er blij mee!
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 06-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stille inbouw koel-vries combinatie

Algemene score

8,5
Mooie en stille inbouw koel-vriescombinatie. Koel- en vriesvakken meer dan voldoende voor een 2-persoonshuishouden + praktisch wijnrek. Indeling deurvak koeldeel zou meer flexibiliteit moeten hebben.
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mart 25-05-2016

Mooie stille koeling

Algemene score

8,0
Erg mooie koel/vriescombi, lekker stil en zuinig. Goed ingebouwd.
Had wel wat meer ruimte verwacht in de koeling.
Top product.
Geschreven voor: Bosch KIV34X20
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jasmijn 02-05-2016

Ruime koelkast

Algemene score

10,0
Het is ruim en praktisch. Makkelijk schoon te maken. De onderdelen kunnen makkelijk uitgehaald en teruggeplaatst worden. Het zou beter zijn als er 1 extra hoogteoptie voor de plankindeling zou zijn. Dit mis ik persoonlijk wel i.v.m. lengte van producten.
Geschreven voor: Bosch KIV34X20
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

RonnieB 28-04-2016

Prima inbouwkoelkast met goede koeling

Algemene score

10,0
Fijne inbouwkoelkast die zelfs op de minste koelstand prima de temperatuur koel houdt in de gehele koelkast. Vriesgedeelte blijft mooi schoon. Onderste schuiflade in koelkast neemt veel ruimte in, maar blijkt erg praktisch.
Geschreven voor: Bosch KIV34X20
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Renee 05-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Bij ingebruikneming moest ik even wennen, hoe moest ik hem indelen. Nadat dit naar min zin was, was ik erg blij. Erg handig zijn de meerdere plankjes, die je naar wens kunt gebruiken. Top
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews