Siemens KI38VX20 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+
Inhoud koelruimte (netto)
217 liter
Type/soort
koelkast-vriezer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jrie 12-06-2017

Ruim en Stil

Algemene score

10,0
Goede koelkast, de koelkast heeft een grotere inhoud, vriezer is dan wel iets kleiner maar voldoende ruimte. Wel op letten dan de verhouding van de deuren ook anders is wanneer je de koelkast gaat vervangen.
Geschreven voor: Siemens KI38VX20
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Shahenaz 13-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

goede praktische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede praktische koelkast, goede prijs-kwaliteitverhouding, energiezuinig apparaat, voldoende opbergruimte met aparte vakken. Ik vind het ideaal. Geen spijt van mijn aankoop.
Geschreven voor: Siemens KI38VX20

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeaneMarie 26-09-2016

Perfecte koel- vries combinatie

Algemene score

10,0
De koel-vrieskast voldoet precies aan mijn wensen. Bovendien makkelijk schoon te maken. De flessen passen mooi in het rek en het ziet er heel mooi uit.
Geschreven voor: Siemens KI38VX20
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hatice 10-08-2016

Kan beter

Algemene score

4,0
Het is opzich een hele simpele koelkast met eigenlijk geen extra's doet wat hij moet doen op een matige manier niet echt moderne eigentijdse ding.
Het condenseert veel heb erg last van of is aan get vriezen en als je op n lage stand zet vallen de druppels naar beneden, nee als ik t over mocht doen had ik een andere gekozen
Geschreven voor: Siemens KI38VX20
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Carola 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koelvries combi

Algemene score

6,7
Vind het jammer dat het geen no frost is en vind het vriesgedeelte erg krap.
De koelvries combi heeft wel in het koelgedeelte genoeg ruimte.
Geschreven voor: Siemens KI38VX20

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mark 29-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Erg fijne koelkast. Doet wat hij moet doen. Indeling is makkelijk en overzichtelijk en tevens is het apparaat ook milieuvriendelijk, verbruik is laag. Al met al een topapparaat
Geschreven voor: Siemens KI38VX20

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mirandavd 02-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Mooie grote koel/vries combinatie. Veel praktische ruimte. Voor grote flessen ook ruimte genoeg. Dus voor een gezin een prima koelkast.
Geschreven voor: Siemens KI38VX20

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

eseezen 30-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
goede ruıme koelkast combinatie goede indeling extreem stil en energie zuınig. heel tevreden met deze aankoop.
Geschreven voor: Siemens KI38VX20

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bulletje84 28-12-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,7
Prima koelkast met genoeg ruimte. Het vriesgedeelte is ook prima maar had groter gemogen. Je hebt eigenlijk maar 1 grote la, de onderste is al veel kleiner. De pizzala is wel ideaal!
Geschreven voor: Siemens KI38VX20

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer