Siemens KI42FP60 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down / koelvriescombinatie
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
302 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Frenken 14-09-2017 Product half jaar of langer in bezit

overzichtelijke ijskast met veel ruimte.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de ijskast is groot en overzichtelijk. voldoende opbergvakken en planken om je spullen op te bewaren.

Pluspunten

  • groentelade is lekker hoog.
  • genoeg opbergplanken

Minpunten

  • geen wijnrek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Blijegebruiker 05-09-2017 Product half jaar of langer in bezit

Overzichtelijk en efficient

Algemene score

9,0
De combinatie van de 0 graden vakken, de laden in het hoofdvak en de verstelbare hoogte van de schappen zorgen voor een overzichtelijke en efficiënte indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van Velsen 13-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede indeling voor de gangbare producten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast is handig ingedeeld naar de producten die je vaak of af en toe moet gebruiken. Daarnaast kan je nog je eigen indeling verder verbijzonderen naar eigen toepassing. Voor een gezin van4 personen heb je nog ruimte over voor extra voorraad.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • handig zelf in te delen

Minpunten

  • altijd nog te klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ikelilly 19-12-2016

Geweldig

Algemene score

8,0
Mooi apparaat. Veel verlichting. Vakjes/ plankjes kan je makkelijk op hoogte verstellen ideaal. De deur zit wel goed dicht. Kleine kinderen of met volle handen krijgen je deze niet zelf open.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Hero 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote toegangsdeur

Algemene score

8,0
Prima indeling wbt verschillende laden waarmee we een goed overzicht krijgen.
Perfecte LED verlichting om de producten goed te bekijken.

Pluspunten

  • LED verlichting
  • Groot overzicht

Minpunten

  • Motor lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruis0051 07-09-2016

Lawaaierig

Algemene score

8,0
Ik heb deze koelkast in juni gekocht. De freshzones werken super. Wel maakt de koelkast behoorlijk wat geluid
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Dreumel 05-09-2016 Product paar dagen in bezit

grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een koelkast met veel ruimte, gebruiksgemak en aparte koelvakken met verschillende temperaturen. Ook de combinatie met de andere Siemens producten is mooi.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • groot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PM 30-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

Super apparaat /plastic wat licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Met 0 graden zone werkt echt super.
Klein nadeel is de kwaliteit van de plastic rekjes in de deur en de lades zijn erg licht van kwaliteit. na enige tijd krijgen die het zwaar te verduren en breken soms af.

Pluspunten

  • o graden zone
  • lekker groot en ruim

Minpunten

  • plastic rekjes deur
  • plastic lade

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Johan 11-08-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne gebruiksvriendelijke grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel ruimte, ideaal met de lades. Vitafresh werkt uitstekend, produkten blijven beduidend langer houdbaar. Mooie moderne led-verlichting.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 24-07-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer stille afwasmachine

Algemene score

8,5
Indeling flexibel vooral heel stil in een open keuken, aparte bestek la bevalt goed.
Indicatie op de vloer van hoelang de vaatwasser nog bezig is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peggy33 20-06-2016

hele fijne koelkast!

Algemene score

10,0
Deze koelkast heft een koele zone onderin. Ik was er wat sceptisch over, maar je kan spullen echt lang goedhouden! (veel langer dan normal) Verder heeft hij handige lades ipv vaste plankjes en hij is ook nog eens zuinig. wat wil je nog meer?
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Anne 10-06-2016 Product maand in bezit

mooie koeler

Algemene score

9,0
Door de lades in het koelgedeelte, behoud je het overzicht. Ook al ligt de la vol.
De nulgraden zone is geweldig, ook doordat deze 3 verschillende lades heeft, zo kan je alle producten goed van elkaar scheiden.

Klein nadeel: het vele licht wat de koelkast uit komt. Dit licht is niet te dimmen en als je 's avonds weinig licht aan hebt, is dit niet heel prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mama18 20-05-2016

Cool Design! Leuke indeling. Zeer overzichtelijk

Algemene score

10,0
Heel erg tevreden mee. Zeker de 0 graden Fresh Zone werkt perfect. Indeling met lades is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Alles blijft goed koel en lang vers.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Snoopy1950 30-03-2016

functionele koeling

Algemene score

10,0
Deze koelkast heeft een bijzonder functionele indeling door diverse lades. Vita fresh lades voldoen uitstekend. Uitstekende keus geweest.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Monique en Han 22-12-2015

Overzichtelijk gemak

Algemene score

10,0
Producten blijven langer houdbaar dan voorheen en zijn door de uitschuiflades makkelijk bereikbaar en goed te zien. Vis, vlees en groente hebben speciale lades en worden nog koeler bewaard. Een koelkast die wat ons betreft zijn weerga niet kent. Daarnaast is hij ook nog mooi en uitstekend verlicht. Een werkelijke topper.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Yvonne 03-11-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijke koelkast. Producten blijven veel langer vers. Makkelijk in gebruik, goed licht in de koelkast. Ik zou geen andere meer willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uluru 14-10-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,7
Mooie grote koeler. Veel LED verlichting geeft luxe uitstraling. Je hoort hem wel maar niet nadrukkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

bianca75 17-09-2015

Geweldige koelkast met veel kenmerken

Algemene score

10,0
Ik heb de koelkast 3 maanden geleden gekocht en ben zeer tevreden. De ladens en verlichting zijn ideaal
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Marco.d.k. 06-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
mooi vormgegeven koelkast met praktische indeling.
vita-fresh is ideaal voor het goedhouden van groenten en fruit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sabine1900 30-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,3
Prima koelkast met goede indeling in zones. Het onderdeel met het koude gedeelte is heel handig, alles blijft echt langer goed. Enige minpunt is dat hij soms wat lawaaiig is en dat de bakjes in de deur wel wat minder duurzaam zijn, ze gaan snel kapot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews