Liebherr ICUS 3324 - Reviews

Best Reviewed jul 2020 Liebherr ICUS 3324
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
194 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr ICUS 3324 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paulien W 19-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

8,0
Een extra grote groentelade, zodat ook de prei en chinese kool en bospeen er helemaal in passen. Dat gaat ten koste van een beetje ruimte in de deur, maar dat vinden we niet erg. De lade loopt soepel op wieltjes. Er is een helder wit LED-lampje. Erg wit, maar zeer functioneel.
Deze koelkast heeft t.o.v. een eerder model een glasplaat minder. Verder bromt hij kort als de motor aanslaat. We hebben hem zelf geïnstalleerd, omdat het hetzelfde model is als onze vorige van 12 jaar geleden. We hebben hem dus i.v.m. met het brommen ook weer even naar voren gehaald om alles te controleren. We zullen nog even contact opnemen met de winkel om navraag te doen of die brom erbij hoort.

Pluspunten

  • grote groentelade
  • soepele lade op wieltjes

Minpunten

  • brom bij het aanslaan van de motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie 19-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super ruime en stille koel-vries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Na lang zoeken bij deze combinatie uitgekomen en voor een mooie prijs een hele goede koop! Grote koelkast, veel opbergruimtes-indeling en ruime vriezer. En zeer stil! Dat is fijn aangezien hij bijna midden in de woonkamer staat

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 13-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Voor het eerst een liebherr apparaat gekocht. Wat een mooie koel-vries combinatie. Mooie indeling en muisstil. Wij zijn er heel blij mee.

Mvg,
Xxxx

Pluspunten

  • Muisstil
  • Mooi van binnen. Prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R boonstra 04-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Ons inbouw koelvries was stuk hebben een liebherr gekocht omdat we ook een vrieslade kast van dit merk en die bevalt ons uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lienherr koel/vriescombinatie 30-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

10,0
Deze koelkast is een verademing: ruim, overzichtelijk en heel functioneel ingericht.
Vorige koelkast 20 jaar gehad en deze laat zien dat er in de tussentijd veel is verbeterd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoJo66 19-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote Koelvriescombinatie met veel inhoud voor zijn geld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

8,0
Deze koelvriescombinatie vervangt onze vorige Liebherr, welke 18 jaar naar volle tevredenheid gefunctioneerd. Deze inbouw-combinatie hebben we op de bestaande maten moeten kiezen en functioneert weer naar volle tevredenheid. Beter is het nog dat de groentelade veel groter is en deze "verstelbare beluchtingsgaten" heeft. Hij is eenvoudig in bediening en presteert ook beter.

Pluspunten

  • Grotere binnenruimte dan anderen
  • Goede prestaties

Minpunten

  • Wil nogal eens zwaar brommen
  • IJsafzetting tegen achtewand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marinus 03-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat. Mooi afgewerkt. Lekker Koel, vlees en vooral groeten/fruit blijft langer vers.
De indeling zou wel iets beter kunnen, bij voorbeeld met een flessen rek. De flessen liggen nu op een glazenplaat en voelt niet goed. Gelukkig kun je deze bij bestellen.

Pluspunten

  • Degelijk, mooi afgewerkt
  • Temperatuur goed af te stellen
  • Weinig bijgeluiden
  • Aan/uit toets voorop het display

Minpunten

  • Geen Flessen rek, maar die besteld ik er wel bij
  • Verder nog niet ondervonden, heb hem pas

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marijke 01-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Onze eerste Liebherr koelkast kregen wij van mijn ouders bij ons trouwen in 1963. Dit was een koelkast die nog op gas liep!!! Onze vorige Liebherr koel/ vries kombinatie is 25 jaar meegegaan! Keuze voor een nieuwe bij verhuizing was niet moeilijk.! Minpuntje: er was geen ijsblokjeshouder bij en dat bij zo’n dure kast ! Toen ik daar naar vroeg werd ik afgescheept met een goedkoop plastic bakje á la action. Mijn eer te na heb ik toen de ijblokjeshouder met deksel van Liebherr gekocht. Hoop Weer net zo lang plezier te hebben van deze koel/ diepvries combinatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Moniek 21-09-2020
  • Product gekocht

Motor slaat langdurig aan. Maakt veel lawaai

Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

5,0
Motor slaat vaak en langdurig aan zo bder dat de koelkast veel.open is geweest
Soms wel urenlang een vreselijk irritant brommend geluid.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Ruime vrieslades

Minpunten

  • Brommend geluid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

E. van Hiele 19-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Oude koelkast vervangen voor deze Liebherr ICUS 3324-20. Koelkast is erg stil vergeleken met de oude. Ook de vriescapaciteit is groter, helder en overzichtelijk met de transparante lades.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed verlicht

Minpunten

  • Weinig accessoires standaard bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Debora 14-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Liebherr 3324-20

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

8,0
Mooie inbouw koel-vriescombi.
Het maakt niet uit waar je keer spullen legt door de ventilatie in de koeling.

Pluspunten

  • Ventilator koeling
  • Mooie indeling

Minpunten

  • Grotere flessen passen niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn van der linde 14-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Sinds een paar dagen hebben we de koelkast in gebruik . Hij Koelt goed maakt soms een erg hard brommend geluid dit is erg vervelend . De indeling is erg fijn er is veel ruimt vergeleken met onze oude koelkast .
Kort om prima koelkast .

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Ruim, fijne indeling

Minpunten

  • Brom geluid bij no frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thom 13-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Het product is van zeer goeie kwaliteit en praktisch ingericht, mooi verdeling van glazen platen en laden , goed gedaan. Verlichting perfect. Temperatuur regeling goed en ventilatie uitstekend.

Pluspunten

  • Verlichting
  • indeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G.P.Veltrop 17-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel / vries combinatie met perfecte indeling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

10,0
Voor ons de perfecte indeling.
De koelkast zoals de vriezen werken zoals ons is verteld
top met deze buiten themperatuur .
Van de hel in de hemel gekomen met deze Liebher koel vries kast.

Pluspunten

  • koelt perfect
  • vriest perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. de Graaf 11-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De perfecte koel/vriescominatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

10,0
Dit is werkelijk een perfecte koel/vries-cominatie, de temperatuur is digitaal in te stellen wat heel handig is, de indeling is heel logisch en de lades lopen erg soepel op rolletjes, dus geen geschuif over ijs. Kortom de perfecte keuze !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilfred 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelt geweldig goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat, koelt geweldig goed en genoeg ruimte voor gezin met 2 kinderen. Kortom zeer tevreden

Pluspunten

  • Alles lekker koud
  • veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Rentier 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Via een familielid gehoord, dat Liebherr wel meedenkt met het schoonhouden van je koel/vries combi. Mooie glasplaten en geen onnodige randjes waardoor die weer snel onhygiënisch kunnen worden. Ook mooie indeling met een ruime groentelade. Zo blij mee. En als laatste vinden we het heel fijn dat de koel/vries combi zo stil is. Ivm een open keuken is dit toch echt een must. En dan ook nog 5 jaar extra garantie gekregen. Liebherr top. Ik wil geen andere meer

Pluspunten

  • Glasplaten
  • Stil

Minpunten

  • Zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 08-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
De ‘simpelste’ Liebherr, maar wat n mooie koelvriescombinatie, ruim, superstil en koelt/vriest uitstekend

Pluspunten

  • Superstil
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wossos 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker koud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

8,0
Koelkast en vriezer zijn lekker koud. Minpuntje is wel dat het lampje in de koekkast aan de felle kant is, rgb zou top zijn!. Handig dat alle lades en plateaus doorzichtig zijn. Ik ben erg benieuwd naar de ijsblokjeshouder. Nog een minpunt: de verpakking is lastig tilbaar, iets van handvatten zou een verbetering zijn.

Pluspunten

  • lekker koud
  • ruim
  • doorzichtige lades en plateaus

Minpunten

  • fel lampje
  • doos lastig vervoerbaar
  • installatiehandleiding niet heel duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wil 08-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie overzichtelijke koelvriescombinatie.

Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor Liebherr ivm betrouwbaarheid. Werkt zeer goed en stil.
De nofrost uitvoering heeft een grote inhoud van de vriezer.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews