Liebherr ICUS 3324 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
194 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr ICUS 3324 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wil 08-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie overzichtelijke koelvriescombinatie.

Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor Liebherr ivm betrouwbaarheid. Werkt zeer goed en stil.
De nofrost uitvoering heeft een grote inhoud van de vriezer.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kwaliteit en degelijkheid komen dagelijks terug! 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en energiezuinige koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Specifiek voor een koel-vries combinatie Liebherr gekozen, na 32 jaar positieve ervaring met een separate koelkast en diepvrieskast.
Nu een combi met grotere koelkast en kleinere diepvries (3 laden i.p.v. 4). Liebherr heeft die en dus was de keuze snel gemaakt!

Pluspunten

  • Flexibel in te delen
  • Groentenla op roller!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micky 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

8,0
Ik vond het een prijzige aankoop, maar ben er wel blij mee.
Het is gelukkig een stil apparaat en koelt heel goed. De groentela is groot. Ik vind persoonlijk dat het niet zo licht is in de koelkast, een lampje aan beide kanten was beter geweest, maar het is op zich licht genoeg. De indeling in de vriezer is prettig.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Duur
  • Had graag iets meer licht erin gehad

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Topper 05-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper koel/vriescombinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Ik word elke keer weer blij als ik iets in of uit de koelkast moet pakken.
Deze koelkast is stil. De indeling is praktisch en het koel en vries gedeelte zijn ruim.
De groente la is heerlijk ruim. En het flessenrek is ruim genoeg om een groot pak melk erin te zetten. Een superkast voor een gezin van 5. Er zit goed verlichting in. (je moet zowat een zonnebril opzetten :). En heel handig de extra garantie die erbij zit.
kortom een mooie, stille, ruime combi.

Pluspunten

  • indeling
  • stil
  • licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 28-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne koelkast , geruisloos , mooi led licht .

Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

10,0
Hele fijne koelkast , fijn in gebruik , goed indeling , fijn licht helemaal tevreden.
Invriezen gaat heel goed .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De groot 06-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie binnenkant van de koel/vriesinbouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Door het ledlicht een mooie heldere binnenkant van de koelkast
Grote vershoudla en een handig systeem om de koelkast naar eigen keuze in te richten.
Het vriesgedeelte is ook lekker overzichtelijk door de doorzichtige laden

Pluspunten

  • Ventilator in koelkast
  • Een turboknop om snel in te vriezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 05-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Spijt

Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

1,0
In de koelkast is ijsvorming op de achterwand, waardoor groenten etc snel bederven, bij een koelkasttemperatuur van 5 of 6 graden. Na navraag bij Liebherr en bezoek van een monteur kregen we te horen dat dit normaal is. Verder maakt de koelkast Vrij langdurig een laag bromgeluid. Je krijgt standaard te weinig deurbakken en glasplaten geleverd, die moet je later bijbestellen. Ten slotje is de koelkast vrij donker van binnen als de deur geopend is. Voor een koelkast in deze prijscategorie valt hij erg tegen.

Minpunten

  • IJsvorming achterin de koelkast
  • Bromgeluid

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

H.kleijn 26-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

op advies hebben wij dit product gekocht bij Ree-zo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Erg goed product volgens Ree-zo Oosterbeek .het is 1van de beste koelkasten die wij konden kiezen ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hester 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koel-vries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

8,0
goede koel/vriescombi, met veel ruimte en goede overall koeling. In het begin wat last van brom, maar kundig opgelost door Liebherr.

Pluspunten

  • koeling
  • ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 02-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne indeling en goed koelend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

8,0
Deze koelkast koelt perfect, staat bij mij op 6 graden. Is zeer stil, ook als deze koelt. Heb wel het gevoel dat hij veel aanslaat maar op de website van Liebherr staat hier goede uitleg over. Fijne indeling. Groenten en fruit blijven dagenlang vers in de groentelade. Ook de ingebouwde diepvriesladen vriezen prima en zijn ook zeer stil.

Pluspunten

  • stil in gebruik
  • fijne indeling
  • groente en fruit blijven lang vers

Minpunten

  • slaat veel aan
  • zorgen voor ventilatieopeningen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fam c 28-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk ruim, mooie verlichting, ideaal verstelbare planken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

10,0
makkelijk verstelbare planken, mooie verlichting en ideaal dat je hem extra kan laten draaien als je net boodschappen hebt gedaan. mooie en degelijke koelvriescombinatie. super ruime groentela met wieltjesgeleider.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schoemaker 20-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

8,0
Liebherr is toonaangevend in koel / vrieskasten, zei zijn alleen gespecialiseerd in koelen en kunnen zich daar voor 100% inzetten, ook innovatief zijn hun artikelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan van Hulten 10-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koeldiepvries-combinatie

Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Na een zoektocht op internet voor de koop van een inbouw koel-, diepvriescombinatie ben ik uitgekomen bij de liebherr ICUS 3324.
Belangrijke aandachtspunten voor mij waren met name energieverbruik en het te verwachten geluidsniveau. Bij de goedkopere versies was bij veel reviews te lezen dat de geluidproductie vervelend hoog was.
Het geluidsniveau is bij de liebherr verbluffend laag.
Daarnaast ziet de koelkast er degelijk en goed uit.
Ook de garantievoorwaarden zijn zeer gunstig (7 jaar garantie) wat indirect aangeeft dat kwaliteit goed is en Liebherr staat voor haar product.
Naar mijn mening heb ik een goede keus gemaakt.

Pluspunten

  • geluidsniveau
  • garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer