Liebherr ICS 3334 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
194 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr ICS 3334 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. K 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker koud!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICS 3334

Algemene score

8,0
Fijne koelkast, zeker wanneer het buiten en binnen bijna 30 graden is...het eten en drinken in de koelkast blijft net zo koud als anders. En...blijft stil, ook al staat de ventilator in de koelkast aan om het extra koel te maken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

s.s.r 28-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICS 3334

Algemene score

10,0
liebherr koelkast vries combinatie, zeer mooi koelkast met vries combinatie A++
beetje duur maar gelukkige zit er 7jaar garantie op.

Pluspunten

  • zuinig
  • mooi degelijke koelkast

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Comé 09-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ruime en goedwerkende koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICS 3334

Algemene score

9,0
Combinatie bevalt uitstekend, is ruim en koelt uitstekend, bijzonder handige la voor groenten en verse kruiden, enige nadeel is dat een accessoire als bijvoorbeeld een flessenrek los moet worden aangeschaft

Pluspunten

  • Koelt uitstekend
  • Aparte la voor groente en kruiden, extra lang vers

Minpunten

  • Flessenrek ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

randyvp 11-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICS 3334

Algemene score

8,0
Deze koelkast sinds een maand in huis. Mijn oude koelkast was echt aan vervanging toe.
Maar wat ben ik blij dat de oude stuk ging. :-)
In tegenstelling tot wat ik in verschillende reviews heb gelezen is deze koelkast echt stil.
Ja, de eerste dagen maakte hij inderdaad veel herrie, maar ik denk dat hij toen door en door koud is geworden. Nu maakt hij alleen nog herrie zodra ik de superfreeze aan zet. Dan krijg een een hele lage brom die inderdaad vervelend kan zijn.
Maar het effect dat de superfreeze heeft, wow! Alles is supermooi ingevroren en je boterhammen zitten allemaal los van elkaar.
Maar in principe hoef je hem niet echt te gebruiken.

Alhoewel ik niet helemaal begrijp hoe de verslade werkt, heb ik wel echt het idee dat het goed werkt.

Verder is alles perfect koud. Eigenlijk weet ik niets negatiefs.

Pluspunten

  • superfreeze
  • superstil
  • perfect koud

Minpunten

  • ik kan niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Burgers 30-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

werkt nu goed

Geschreven voor: Liebherr ICS 3334

Algemene score

9,0
Mijn enthousiasme werd de eerste week enigszins getemperd omdat de koelkast meer geluid gaf dan mijn vorige exemplaar van Liebherr en ik vond ook dat deze erg hard koelde. Inmiddels werkt ie prima; waarschijnlijk moest ie de eerste week tot rust komen. Bij mijn vorige koelkast vond ik indeling van de deur beter; daar staat tegenover dat de groentelade groter is en de producten beter vers blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Burgers 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wederom een Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICS 3334

Algemene score

10,0
Afgelopen week mijn 4e Liebherr koelkast aangeschaft. De 1e was een tafelmodel, daarna een losstaande koel/vries combinatie, vervolgens een koel/vries inbouwcombinatie die 11 jaar heeft volstaan en nu zijn opvolger aangeschaft. Ik kies voor Liebherr vanwege de kwaliteit en stilte. Daarnaast is de functionele indeling van belang en het belangrijkste: goed koelen en vriezen. Bovendien heeft Liebherr een goed bereikbare en goede service.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Doet wat ie moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R.V.Driessen 12-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime Koel/vries inbouwkast en zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICS 3334

Algemene score

9,0
Degelijke uitvoering en constructie. Ruime Koel/vries kast en zeer stil . Zeer aan te raden . Temperatuur instelling werkt perfect zowel vries als koel gedeelte,en zeer vlug op temperatuur ,dat is Top.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pat 11-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruimte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICS 3334

Algemene score

9,0
Heerlijk ruimte koelkast gemakkelijk in te delen. staat in de plaatsing op 4 graden en -18 en de temperturen kloppen ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer