Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Liebherr IK 3520

Liebherr IK 3520 Best Reviewed sep 2020

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IK 3520 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laura 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pracht koelkast met mega inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

9,0
Met dit warme weer staat een lekker koel drankje al snel bovenaan. Onze oude koelvriescombinatie was aan vervanging toe en paste niet meer bij ons groter geworden gezin. Daarom hebben we de keuze gemaakt om de combinatie te laten vervangen voor een grotere koelkast. Hij bevalt heel goed. De 2 supergrote groente/fruitlades zijn ideaal met het bio fresh systeem. Alles blijft lekker lang knapperig en vers. De koelkast is geluidloos en de indeling is bijzonder praktisch. Aanrader hoor!

Pluspunten

  • Bio fresh systeem
  • Grote groentelades

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 24-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

8,0
Gekozen als inbouwapparaat in onze keuken i.v.m. het formaat en het degelijke gevoel dat het geeft. De koelkast is stil en koelt erg goed.

Pluspunten

  • Voelt degelijk aan
  • Stil
  • Koelt goed en snel
  • Veel ruimte vooral in de deur

Minpunten

  • Wat ijsvorming in de koelkast (bij 4 graden)
  • Door de energiezuinige bouw zijn de wanden erg dik
  • Verlichting zou wat feller mogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Westenenk 23-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beter vershoud lade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

10,0
Het is echt waar , deze koelkast heeft naast een maga mooie verlichting zuil , links en rechts
Super goede vershoudlade , producten gaan in deze lade zeker 3 weken langer mee.

Re -New Interiors , heeft ons super goed geadviseerd , we zijn dan ook enorm blij met deze aankoop

Pluspunten

  • Vershoud lade
  • Lade op geleiders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alber 28-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot, degelijk en variabel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

10,0
Grote inhoud welke makkelijk is in te delen op persoonlijke voorkeur doordat de legplateau's op alle gewenste hoogtes kunnen worden gelegd. De lange bewaartijd in de instelbare groentelades is erg fijn.
De kast is erg degelijk, de scharnieren, deurbakken en legplateaus zijn van hoge kwaliteit.

Bij hoge temperaturen of veel boodschappen is de supercool-functie gewoonweg SUPER.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Variabele indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

veel ruimte 17-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekker veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

8,0
Werkt goed, lekker goed veel overzicht. Deze koelkast werkt zoals het hoort. Zonder vriesvak extra veel koelruimte, daardoor veel inlading

Pluspunten

  • groot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Helmuth 06-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Top ijskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

9,0
Fijne grote ijskast met heel veel ruimte. 2 grote lades zorgen ervoor dat ons fruit en groente super vers blijven.
In de deur kunnen ook een groot aantal zaken gezet worden.
Tevens heel erg stil.
Al met al zeer tevreden dat we toch voor een Liebherr gekozen hebben.

Pluspunten

  • Koeling
  • verhouden van groenten en fruit

Minpunten

  • ik zie er geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lida de Groot 01-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

luxe, ruime inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

10,0
Ik heb een koelkast en een vriezer gekocht ivm. plaatsing nieuwe keuken en ben er erg blij mee.
Erg mooi, goeie kwaliteit.
Ik heb weer voor Liebherr gekozen omdat ik erg tevreden was met mijn vorige apparaten.
ik heb ze weg moeten doen ivm. keuken maar waren nog in perfecte staat en heb er nooit problemen mee gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jong 24-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

9,0
We hebben deze koelkast gekocht vanwege de grootte ivm ons gezin van 5. Zeer tevreden mee. Erg ruim, overzichtelijk en mooi. Daarbij ook energiezuinig.

Pluspunten

  • Ruim
  • Overzichtelijk
  • Energiezuinig
  • 2 verslades
  • extra garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Verbeij 12-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KOELKAST voldoet perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

9,0
De koelkast was in twee dagen leverbaar, en precies de indeling die wij zochten. ter vervanging van onze oude koelkast.
Super netjes ingebouwd en afgewerkt gewoon top

Pluspunten

  • veel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renske van Delden-Visser 04-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelkast

Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

10,0
Ik ben een echte Liebherr fan. Met een groot gezin wil ik veel ruimte en weinig onderhoud aan mijn apparaten. Mooi design en functionaliteit is optimaal.
Inmiddels hebben wij in onze nieuwe keuken zowel een liebherr koelkast en ook een aparte vriezer (met maar liefst 8 lades). Daarnaast hebben we een extra losse koelkast met vriezer van Liebherr staan. Deze hebben we 5 jaar geschaft.

Pluspunten

  • ruimte
  • diepte in planken
  • geen frost
  • signaal wanneer deur open staat
  • design (geen poespas)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel meer ruimte dan vorige koelkast elke dezelfde maat was!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

10,0
Vooral gekocht omdat liever toch bekend staat als beste koelkast. Onze vorige koelkast ( van een duur designmerk beginnende met Bor) was na 2 jaar al kapot. ( overigens wel een top service)

Pluspunten

  • Heel veel ruimte
  • Indeling is top

Minpunten

  • Verlichting te weinig voor de grootte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast, zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

9,0
Deze koelkast biedt ontzettend veel efficiente ruimte die uiteraard zelf ingedeeld kan worden maar vooral de enorme capaciteit voor flessen is zeer nuttig.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Stil

Minpunten

  • Weinig verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CK 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime en mooi interieur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

9,0
Heel efficiënte inrichting, perfect voor ons gezin (2x volwassen, 2x kind). Andere typen hebben net iets minder ruimte of minder handige indeling. We wilden bijvoorbeeld een rek voor frisdrankflessen en aparte groentelade.

Pluspunten

  • Ruim
  • Efficiënte inrichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dekoe20 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Flexible indeling, langer houdbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

10,0
Deze koelkast is echt top!! Deze koelkast is super stil en kan ingedeeld worden naar eigen wensen. Producten blijven ook meerbaar langer houdbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 29-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne koelkast

Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

9,0
Super fijne koelkast. Heerlijk groot met twee fijne groenteladen onderin. De groenten blijven veel langer vers. Fijne overzichtelijke koelkast, met rekjes die deelbaar zijn en je gemakkelijk (tijdelijk) grote dingen kwijt kunt. Absolute aanrader.

Pluspunten

  • Heerlijk ruim
  • Constante temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

10,0
Werkt goed en rustig. Energieverbruik is laag.
Overzichtelijke indeling en makkelijk te vullen.
Heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De jong 07-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

9,0
Hele goede koelkast, ideaal voor een gezin. Koelt goed, super cooler heel handig als je snel iets op koeltemperatuur wil hebben! Zeer tevreden

Pluspunten

  • Groot
  • Koelt snel
  • Goede temperatuur groente

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 12-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast met een fresh gedeelte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

9,0
Wij hebben de koelkast nu enkele weken in gebruik en wat een krachtpatser. De koelkast houdt de groente lange vers en het lijkt of de groente net van het land komt. De koelkast is groot en hierdoor passen er ook enkele flessen.

Pluspunten

  • Fresh gedeelte
  • Flessen kunnen erin staan

Minpunten

  • geen enkele gevonden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ronnemans 07-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De perfecte koeler !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

10,0
Onze nieuwe koeler is een prima koelkast weer. Het is onze 2 koelkast van het merk Liebherr.
De 'oude' was helaas, na een gebruik van jaren, toch wel aan vervanging toe. Niet een nagedacht om een koelkast van een ander merk aan te schaffen, maar enkel gekeken naar een Liebherr. Uiteindelijk, gezien de combinatie van functie's en prijs, gekozen voor de IK-3520.
Kunnen wij weer mooi jaren vooruit!!!

Pluspunten

  • makkelijke indeling
  • voldoende ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Luijten 28-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange levensduur en goede service, kwaliteits product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 3520

Algemene score

9,0
Jaren plezier gehad van meerdere Liebherr Koel/vries combinaties. Slechts één maal stuk geweest en keurig gerepareerd door Liebherr. Nu krijgt de vrijstaande een 2e leven bij mijn zoon. Wederom met de nieuwe keuken gekozen voor Liebherr voor de kwaliteit. De keuken leverancier wilde een ander merk adviseren.

Pluspunten

  • Kwalitiet
  • Gemak
  • Service

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews